Forum » Šport » .gpx datoteka od 2. Eko maratona Maribor
.gpx datoteka od 2. Eko maratona Maribor
BorutO ::
Bi bil zelo vesel, če ima še kdo .gpx datoteko od 2. Eko maratona Maribor, dolge trase. Rad bi jo še enkrat prevozil.
Ali pa iščem eno spletno stran, ki je (bila) še vsaj 10+ let nazaj za deljenje .gpx datoteke. Mislim, da se je spletni strani reklo v domeni nekako na gpx.Si ali com. Je pa kazalo kdo je bil najbolj aktiven na cestnem, gorskem ipd kolesu skozi teden in mesec. Slovenska spletna stran. Tam sem imel shranjene datoteke za deljenje z drugimi od raznih maratonov in rekreacijskih poti.
Ali pa iščem eno spletno stran, ki je (bila) še vsaj 10+ let nazaj za deljenje .gpx datoteke. Mislim, da se je spletni strani reklo v domeni nekako na gpx.Si ali com. Je pa kazalo kdo je bil najbolj aktiven na cestnem, gorskem ipd kolesu skozi teden in mesec. Slovenska spletna stran. Tam sem imel shranjene datoteke za deljenje z drugimi od raznih maratonov in rekreacijskih poti.
BorutO ::
Sem našel ono spletno stran, samo ne obstaja več - tracksbox.net je bila... Zdaj bi samo rabil najti gpx datoteko od 2. Eko maratona.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Android aplikacija (šport) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9301 (2770) | DamijanD |
| » | Softver za pregled GPS slediOddelek: Programska oprema | 840 (586) | mared |
| » | Katera pametna športna ura ?Oddelek: Kaj kupiti | 12840 (10331) | Sharp999 |
| » | Vabilo na kolesarsko druženje - 5. Laški krogOddelek: Šport | 2058 (1953) | jype |
| » | gps naprava za koloOddelek: Na cesti | 4874 (4451) | schurda |