Forum » Loža » Pomožni policist zaposlitev
Pomožni policist zaposlitev
markomare99 ::
Živjo,
že od nekdaj sem si želel postati policist, ampak sem šel na koncu v drugo smer in imam zdaj svoj s.p. Kljub temu me to še vedno vleče, zato razmišljam, da bi se prijavil kot rezervni policist.
Zanima me, kako to sploh poteka in če ima kdo kakšne izkušnje iz prve roke. Predvsem me zanima:
kakšni so pogoji za vpis,
ali je s.p. lahko problem,
kako izgleda usposabljanje,
kako pogosto te potem kličejo na delo,
kakšno je plačilo,
in na splošno, kako to usklajujete z rednim delom.
Vsak info ali mnenje mi bo res prav prišel. (tisti ki mislite samo srat po policistih v odgovorih kar zakljucite preden sploh zacnete :) )
Hvala!
že od nekdaj sem si želel postati policist, ampak sem šel na koncu v drugo smer in imam zdaj svoj s.p. Kljub temu me to še vedno vleče, zato razmišljam, da bi se prijavil kot rezervni policist.
Zanima me, kako to sploh poteka in če ima kdo kakšne izkušnje iz prve roke. Predvsem me zanima:
kakšni so pogoji za vpis,
ali je s.p. lahko problem,
kako izgleda usposabljanje,
kako pogosto te potem kličejo na delo,
kakšno je plačilo,
in na splošno, kako to usklajujete z rednim delom.
Vsak info ali mnenje mi bo res prav prišel. (tisti ki mislite samo srat po policistih v odgovorih kar zakljucite preden sploh zacnete :) )
Hvala!
videc ::
Velki ::
Vprašaš umetno intiligenco ti marsikaj pove. Tudi mene to še kar mika. Namreč kot rezervist (vojak) dobiš tisti mesec ko si vpoklican plačane prispevke, skupno kot pravi AI dobiš cca. 3500-4000e neto letno iz tega naslova, torej dodaš še eno plačo pa maš prispevke za celo leto že rešene če si npr. kmet.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prostovoljna delaOddelek: Loža | 1431 (687) | Gagatronix |
| » | Kako na Hrvaško (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14562 (10575) | destroyer2k |
| » | Karantena po potovanjuOddelek: Loža | 3724 (2550) | MisterM |
| » | Policisti - civil - civilni avtoOddelek: Na cesti | 7741 (4863) | Paul30 |
| » | Fotokopija prometnega dovoljenja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 25722 (22252) | St235 |