» »

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Desna koalicija: Interventni zakon 2026

Temo vidijo: vsi
««
71 / 73
»»

FireSnake ::

GregiB je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Pravilno!
Naj naredijo, kar mislijo narediti, in jih bomo sodili čez 4 leta.

Če prav razumem, podpiraš npr. idejo, da se ZRLI in tako pravica do odločanja o zakonih s strani ljudstva enostavno s svežnjem zakonov ukine?
Npr.

1. točka
ZRLI se ukine
2. točka
Davek na motorna vozila se dvigne za 1%

Da, vse se strinjam (saj sem že v štartu tako zapisal)! Naj delajo kar jih je volja!

Čez 4 leta jih pa vržemo na vago.
Namreč: nimajo ustavne večine. Zato se vse, kar bodo zasrali, da preprosto popraviti.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: p1nky ()

p1nky ::

Delavec in firesnake samo se izbrise predlagata haha

A sta kaj ponosna desnjakarja:
https://necenzurirano.si/clanek/preiska...

Seveda sta.

Firesnake, ti bom malo vrnila
<strong>Stojimo na robu prepada, ampak mi bomo naredili korak naprej.</strong>
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

aytim ::

c3p0 je izjavil:

aytim je izjavil:

Ali je sredina prisotna v sobi?

Overtonovo okno preveri in se skalibriraj. Tako vas je zabilo levo, da je vse skrajno desno.

Sedanja vlada je desna, prejšnja je bila center. Kje so pa levi? Bore malo jih je. Izpod 7 procentov, pa še to zgolj pogojno

Ne, prejsnji so bili baje ekstra levi. Zdajsnji so resitelji (sebe).
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

ChatGPT je izjavil:

Žalostno, da se z referendumi in protesti vedno oplta samo zaradi nagajanja. So pa pri levici ekstra čudni. Pred prejšnjimi volitvami so obljubljali brezplačne vrste, poleg vseh ostalih obljub. V štirih letih niso podali niti predloga, sedaj ko ima nastajajoča vlada zapisano v koalicijski pogodbi postopni nižanje vrtca do brezplačnega, pa levica vloži predlog za brezplačne vrtce. kdo bi jih razumel

To je zato, ker levici ne gre za rajo.
So jih samo polna usta. Če bi jim bilo ne bi glasovali za ukinitev manjše obdavčitve plač za vse.
Govorijo eno, delajo pa na tem, da bi bili vsi revni.

Tako je. Janezev predlog bi delavcu zagotovil za pol obroka 3 leta starega oguljenegaCliota plače vex, njih šef pa bi imel za novega AMGja

aytim je izjavil:

FireSnake je izjavil:

ChatGPT je izjavil:

Žalostno, da se z referendumi in protesti vedno oplta samo zaradi nagajanja. So pa pri levici ekstra čudni. Pred prejšnjimi volitvami so obljubljali brezplačne vrste, poleg vseh ostalih obljub. V štirih letih niso podali niti predloga, sedaj ko ima nastajajoča vlada zapisano v koalicijski pogodbi postopni nižanje vrtca do brezplačnega, pa levica vloži predlog za brezplačne vrtce. kdo bi jih razumel

To je zato, ker levici ne gre za rajo.
So jih samo polna usta. Če bi jim bilo ne bi glasovali za ukinitev manjše obdavčitve plač za vse.
Govorijo eno, delajo pa na tem, da bi bili vsi revni.

Tako je. Janezev predlog bi delavcu zagotovil za pol obroka 3 leta starega oguljenegaCliota plače vex, njih šef pa bi imel za novega AMGja

To si sam fovs k nisi sef. Ce si taprav dober sef ti je vseeno za delavce.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

p1nky je izjavil:

Ne, prejsnji so bili baje ekstra levi. Zdajsnji so resitelji (sebe).

Ekstremno lev si samo tako dolgo, dokler se protiviš fašizmu. Čim so Slobodnjaki dali zeleno luč Izraelu, so postali desni. Po desnakarski logiki torej Holob nima razloga, da ne bi šel v koalicijo z Janezem.

karafeka ::

p1nky je izjavil:

Danes velja samo še kako se "znajdeš", kako ostale okrog preneseš in izkoristiš, in kako se potem prodaš, da si najboljši (s Trumpom pa je to dobilo popolnoma nov zalet).
Takšni, ki so kadarkoli zaradi neplačevanja imeli blokirane račune, ne bi smeli biti na položajih, kjer upravljalo karkoli povezano s davkoplačevalskim denarjem. Ampak kot vedno, je vse odvisno od vez in poznanstev in ovc, ki verjamejo zgodbi vrhunskega menegerja oz. nekim obljubam, da se jih izvoli, potem pa te obljube dobesedno takoj požrejo.

@karafeka
Ja, seveda. In ti nisi eden od teh pa ti ni vsec. Ker pac ne razumes da je to najboljse za te tadobre ki imajo, delavci pa niste pomembni? Zakaj pa mislis, da si pomemben karafeka? Ti bosta firesnake pa utk povedala, zakaj si ti ne zasluzis toplih radiatorjev pozimi in dopusta. Kar vprasaj ju. Oba sta uspesna podjetnika.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

Čemu bi se morali sramovati, da smo uspešni? Jaz sem se celo življenje učil (imam dve diplomi na področju računalniškega vida).
Imam še en kup industrijskih certifikatov. Nič mi ni bilo podarjenega, vse sem moral prigarati.
In, zdaj, ko nam je uspelo smo pa razredni sovražniki.

Bi morali biti kot ti, ko te niti kot študenta ni hotel nihče (pa mladega vsak vzame)?
Kaj si pa ti naredil, da bi ti bilo bolje? Jamranje ne bo prineslo rezultatov.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: p1nky ()

karafeka ::

p1nky je izjavil:

@karafeka
Ja, seveda. In ti nisi eden od teh pa ti ni vsec. Ker pac ne razumes da je to najboljse za te tadobre ki imajo, delavci pa niste pomembni? Zakaj pa mislis, da si pomemben karafeka? Ti bosta firesnake pa utk povedala, zakaj si ti ne zasluzis toplih radiatorjev pozimi in dopusta. Kar vprasaj ju. Oba sta uspesna podjetnika.

Ni mi všeč, da nisem na kakem javnem položaju? Ne bi nikdar bil, tudi če bi me Kučan ali pa Janša sama prišla prosit, ker je to vse ena in ista mafija.

Kar mi ni všeč, da je več kot očitno, da dandanes nihče več ne dela pošteno.
O firesnake-u in utk-ju ne morem govorit, ker ju ne poznam (verjetno sta težka privatnika in se imata za nekaj več v primerjavi z delavci za minimalno plačo in brezposelnimi, ali upravičeno ali ne, ne morem sodit), vidim pa, kake ljudi imamo na javnih funkcijah.... Na koncu vse premami denar in delajo v korist kapitala in ne ljudi, ki dejansko potrebujejo pomoč in si ne morejo privoščiti več osnovnih potrebščin, ker se zaradi nekih (globalnih) igric dvigujejo cene vseh dobrin.

FireSnake je izjavil:

Čemu bi se morali sramovati, da smo uspešni? Jaz sem se celo življenje učil (imam dve diplomi na področju računalniškega vida).
Imam še en kup industrijskih certifikatov. Nič mi ni bilo podarjenega, vse sem moral prigarati.

Bi morali biti kot ti, ko te niti kot študenta ni hotel nihče (pa mladega vsak vzame)?

Saj prav @karafeka preberi si kaj ti zeli firesnake

Prijazni desnjakar

@karafeka nisi cisto dobro ujel sarkazma
Firesnake pa utk pa vse povesta o sebi, ko tukaj piseta

Kaksna sta, kako razmisljata, kaksne imata vrednote

Ne opazis?

In ne, ne premami denar vseh. Veliko njih, ne pa vseh. Se so dobri na svetu, tudi bogati
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

karafeka je izjavil:

...ker je to vse ena in ista mafija.
... dandanes nihče več ne dela pošteno.
... kake ljudi imamo na javnih funkcijah.... Na koncu vse premami denar in delajo v korist kapitala in ne ljudi,

Wrong... ne, da jih premami... Politično okolje je načrtno postalo takšno (in to ne samo pri nas ampak v vseh političnih demokracijah), da se "normalni, pošteni" ljudje politike ne samo ne lotijo, ampak se jo načrtno in v loku izogibajo. Če pa kdo slučajno, naivno zatava v politične vode, ga prekaljene starine, ki prav čakajo nanje, ekspresno prežvečijo, polijejo s katranom, pokrijejo s perjem in izvržejo... Ne samo njih ampak vse, ki so z njimi kakorkoli povezani... politično, družbeno, družinsko, prijateljsko.
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

@gregib
Tako nekako ja
Jozef horvat, nsi, 2020

p1nky je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Saj prav @karafeka preberi si kaj ti zeli firesnake

Prijazni desnjakar

@karafeka nisi cisto dobro ujel sarkazma
Firesnake pa utk pa vse povesta o sebi, ko tukaj piseta

Kaksna sta, kako razmisljata, kaksne imata vrednote

Ne opazis?

In ne, ne premami denar vseh. Veliko njih, ne pa vseh. Se so dobri na svetu, tudi bogati

Prosim?
Lahko podnapise?

p1nky je izjavil:

Delavec in firesnake samo se izbrise predlagata haha

Seveda sta.

Firesnake, ti bom malo vrnila

Ne vem, kaj bi ti rad prodajal. Zelo zmeden si.
Gremo po vrsti:
- poglej si v zgodovino, kolikorat sem omenil, da je stevanović 2x pravnomočno obsojen kriminalec,
- ki ima 600 jurjev pufa

Zdaj pa mi spet ni jano, kako v tem kontekstu, ki ga omenjaš, omenjaš tudi mene.

Boš razložil, prosim?
Če ne znaš, pa povej takoj, ne nekaj nabijati.
Čakam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Tebi se ne splaca razlagat, ker "ne razumes". Z dvema diplomama in veliko znanja sklepam, da razumes povsem dobro.
Jozef horvat, nsi, 2020

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

FireSnake je izjavil:

Iskreno povedano tile dve diplomi s prihodom LLMjev nista kaj dost vredni, razen če resnično nadaljuješ z raziskovalnim delom. Saj veš, celo življenje ste kurcal fdvjevce za to, da ste na koncu v istem zosu

p1nky je izjavil:

Tebi se ne splaca razlagat, ker "ne razumes". Z dvema diplomama in veliko znanja sklepam, da razumes povsem dobro.

Ne, ne razumem.
Razumeš ti prebrano? Ti rad ovinkariš, jaz ne. Jaz povem direkt.

1)
Zato: kaj je bistvo tega pisanja?
Čemu se tu omenja mene?

2)
- poglej si v zgodovino, kolikorat sem omenil, da je stevanović 2x pravnomočno obsojen kriminalec,
- ki ima 600 jurjev pufa
in ti si, ob njihovih grehih, omenil mene.
Kaj imam jaz s tem?

Ne razumem, razloži.

Če tudi ti ne razumeš pa nehaj bloditi, lagati in podtikati!
Že vnaprej hvala!

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y ::

FireSnake je izjavil:

Boš razložil, prosim?
Čakam.
Pusti te blodnje, samo meglo meša, saj veš. Ničvredne objave, brez zveze s temo foruma, in infantilno bruhanje, drugega ne zna.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Malcolm_Y ()

aytim je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Iskreno povedano tile dve diplomi s prihodom LLMjev nista kaj dost vredni, razen če resnično nadaljuješ z raziskovalnim delom. Saj veš, celo življenje ste kurcal fdvjevce za to, da ste na koncu v istem zosu

Cifra na plačilni listi govori drugače :)) Še kako gresta v dnar.
Da je s prihodom LLMov vsega konec so govorili taki, ki sektorja ne razumejo. Mi, ki vemo, kaj delamo smo plačani še bolje. In prav je tako.
Vseeno hvala za skrb.

Malcolm_Y je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Boš razložil, prosim?
Čakam.
Pusti te blodnje, samo meglo meša, saj veš. Ničvredne objave, brez zveze s temo foruma, in infantilno bruhanje, drugega ne zna.

pošteno povedano: imam popolnoma isto mnenje.
Pride, zbruha po temi, in izgine.

Zgodovina sprememb…

mirator ::

Psi lajajo, karavana gre dalje.
V prispodobi psi opozarjajo karavano, da bo prišlo do katastrofe, če pot nadaljujejo. Vodje karavane opozoril ne upoštevajo in karavano peljejo dalje. Katastrofa je neizogibna, vodje se razbežijo, karavana ostane prepuščena sama sebi.
Tako nekako vidim Slovenijo pod novo vlado, ki so jo sestavili populisti.

primoz4p ::

mirator je izjavil:

V prispodobi psi opozarjajo karavano, da bo prišlo do katastrofe, če pot nadaljujejo. Vodje karavane opozoril ne upoštevajo in karavano peljejo dalje. Katastrofa je neizogibna, vodje se razbežijo, karavana ostane prepuščena sama sebi.

Jaz sem to vedno razumel, tako kot je zapisano na FRAN-u. Verjetno tudi večina ostalih glede na zapis v FRAN-u
https://fran.si/sub/216/_/100965/__

VRSTA IZRAZA rek
POMEN opisuje situacijo, v kateri kaj kočljivega, problematičnega mine brez opaznejših posledic ali se nadaljuje kljub opozorilu, nasprotovanju, razburjanju koga

Utk ::

LOL. Takih populistov kot so bili Golob in Mesec svet še ni videl, ti se pa bojiš novih. Božičnica, višja minimalna plača, podaljševanje vinjet, vse brez da bi en evro prišparali na državni porabi. Smo se pač še malo zapufali in še malo več tujega denarja razdelili.
Da ne govorimo o vožnji po 2. tiru in odpiranju 1/64 obnovljenega UKC, pa še to pod začasno knauf konstrukcijo.
Pa to je bilo vse znotraj treh mesecev.

In potem so populisti tisti, ki pravijo da je ta vlada čisto poblaznela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

mirator je izjavil:

Ekipa še niti sestavljena ni in eni napovedujete, da bomo vsi crknili.
In to samo zato, ker nam ne vlada pernati (predpostavljam). :))

Eno stvar že delajo prav: kriminalec stevo se je že izkazal, da je bolj civiliziran, kot večina levakarskih poslank (hot, većka, grgurevič, ...)

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

FireSnake je izjavil:

Pinky že dela harakiri.

Hahahaha, kakšna patetika. Še kućko se je podpisal.
In to je na naslovnici RTV portala!
Naročnino na to levakarsko greznico bi bilo treba ukiniti že včeraj. Ne pa, da še čakamo.

Vsi poskusi levakov so spodleteli. In zdaj še kar ščijejo proti vetru.

Zgodovina sprememb…

mirator ::

primoz4p je izjavil:

mirator je izjavil:

Jaz sem to vedno razumel, tako kot je zapisano na FRAN-u. Verjetno tudi večina ostalih glede na zapis v FRAN-u
https://fran.si/sub/216/_/100965/__

Ja, saj imaš prav. Ampak nekaj domišljije pa tudi ne škodi, še posebej, če jo združiš z intuicijo. Žal, kristalna krogla ne obstaja, obstaja pa, kar bo čas pokazal.

FireSnake je izjavil:

aytim je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Cifra na plačilni listi govori drugače :)) Še kako gresta v dnar.
Da je s prihodom LLMov vsega konec so govorili taki, ki sektorja ne razumejo. Mi, ki vemo, kaj delamo smo plačani še bolje. In prav je tako.
Vseeno hvala za skrb.

Malcolm_Y je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Boš razložil, prosim?
Čakam.

pošteno povedano: imam popolnoma isto mnenje.
Pride, zbruha po temi, in izgine.

Cifro na računu ima tudi polagalec keramike. S tem da njega bo neka baza podatkov težje menjala kot pa tebe, ki imaš za svoj repertoar sposobnosti kazanje dveh diplom

Utk je izjavil:

LOL. Takih populistov kot so bili Golob in Mesec svet še ni videl, ti se pa bojiš novih. Božičnica, višja minimalna plača, podaljševanje vinjet, vse brez da bi en evro prišparali na državni porabi. Smo se pač še malo zapufali in še malo več tujega denarja razdelili.
Da ne govorimo o vožnji po 2. tiru in odpiranju 1/64 obnovljenega UKC, pa še to pod začasno knauf konstrukcijo.
Pa to je bilo vse znotraj treh mesecev.

In potem so populisti tisti, ki pravijo da je ta vlada čisto poblaznela.

To so neoturbokapitallibsi. Tko kot Janez. Sam janez je še malo kumonista. Ne tistega dela kumonista, kjer je for the people ampak preostalega dela kumonista kjer se enači s fašista

delavec44 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Pinky že dela harakiri.

Sudoku. Sudoku dela.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: aytim ()

Baza podatkov (joj, se vidi manjko izobrazbe) me bo težko menjala, če mi poleg službe na normirancu pritiskajo do te mere, da delo zavračam. :))
Čemu? Tudi prosti čas mi nekaj pomeni.

Verjamem, da peče, če nimaš izobrazbe in imamo drugi kaj pokazati. In nisi prvi, ki zavistno napada. Ampak jaz se ne sekiram.
Vsak ima šanso študirati. Sebi pripiši, da je nisi izkoristil.

--------------

Ekipa se sestavlja:
https://siol.net/novice/slovenija/koali...

Škoda, da niso dali hojsa. Kako bi levaki tukaj delali, haha.

FireSnake je izjavil:

Baza podatkov (joj, se vidi manjko izobrazbe) me bo težko menjala, če mi poleg službe na normirancu pritiskajo do te mere, da delo zavračam. :))

Verjamem, da peče, če nimaš izobrazbe in imamo drugi kaj pokazati. In nisi prvi, ki zavistno napada. Ampak jaz se ne sekiram.

--------------

Ekipa se sestavlja:

Wau, projeciranje.
Zdaj bo pocasi parada ponosa, da naus pozabil.

delavec44 ::

aytim je izjavil:

FireSnake je izjavil:

--------------

Ekipa se sestavlja:

Wau, projeciranje.

Samo ponosni se nekam desno obračajo zadnje čase. Le zakaj.

bbbbbb2024 ::

primoz4p je izjavil:

V SREDIŠČU | Korupcijo smo ponotranjili

Vojko Volk, državni sekretar v vladi Roberta Goloba, je na tiskovni konferenci pred nedavnim dejal, da v Sloveniji pri pregonu korupcije nismo uspešni. Dejal je, da "je korupcije v naši državi veliko, pritokov umazanega denarja z Balkana, kakor hočete, pranja denarja v Sloveniji je veliko in treba se bo s tem spopasti".

Korupcija v Sloveniji je izjemno razvejana, o čemer pričajo tudi mednarodni kazalniki. Zakaj je ne uspemo omejiti in ali bo korupciji uspelo stopiti na prste zdaj, ko naj bi prihajajoča vlada ustanovila posebno specializirano tožilsko enoto za pregon korupcije in organiziranega kriminala, imenovano SKOK? Mandatar Janez Janša želi zakon, povezan s tem novim protikorupcijskim organom, uskladiti še pred predlogom liste ministrskih kandidatov.

O korupciji v Sloveniji in smiselnosti ustanovitve SKOK-a smo se v oddaji V središču pogovarjali z nekdanjim direktorjem policije Boštjanom Lindavom, odvetnikom Boštjanom Penkom in nekdanjim ustavnim sodnikom Janom Zobcem.

No, če smo odkriti, je taka brezzoba KPK, ki žoka odločbe, ki se jih potem izpodbija na sodišču (vmes pa mine čas) sigurno ustrezala "levemu" delu političnega spekra. To, da je Golob rekel, da se "veseli", ko bo odločba pravnomočna kaže na to, da se te brezzobosti zaveda.

Zadnji predsednik vlade, ki so se ga deležniki (odkrito) bali, je bil Drnovšek.

Na žalost je ta korupcija prešla mejo, ko so se deležniki skrivali po kotih kafičev, ampak recimo Opanković o tem odkrito govori. Pa tudi iz teh posnetkov je 10% bilo odkrito omenjeno.

Zdi se celo, da Opanković želi normalizirati pojem korupcije (takšen pač sem).

Ko bo SKOK ustanovljen, v kar ne dvomim, se mora nekaj deležnikov znajti v arestu. Recimo, jaz še vedno nisem zadovoljen, kaj se je zgodilo v primeru TEŠ 6.

Gregor P ::

... če bo deloval tako, da bo sekal lovke levo in desno, potem je to to; tako kot v Romuniji, ko je Kovesijeva poslala pred sodnika tudi člane strank, ki so ji dali to moč.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gambino ::

SKOK, ki bo pod nadzorom oblasti nikakor ne bo preganjala korupcije na svoji strani, temveč obračunavala samo z nasprotniki drugega pola, pa še to nisem prepričan, da uspešno. Veliko se govori, potem pa ...

Utk ::

Bolje da jih polovico polovi kot pa nikogar, a ni? Ko se bo oblast zamenjala, se bo lovilo pa drugo polovico. S tem načeloma ni nič narobe, sčasoma se ena in druga stran začneta zavedat, da slej ko prej pridejo na vrsto in nehajo delat prevelike preočitne pizdarije.

Ker zdaj se pa lahko dela dobesedno karkoli in se ne zgodi nič. Če bi PV videli kako s karjolo vozi denar iz sedeža pa se ne bi zgodilo nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

harmonkar9 ::

Gospod Janša bo zajezil korupcijo, tako kot že 3x do zdaj

feryz ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Ko bo SKOK ustanovljen, v kar ne dvomim, se mora nekaj deležnikov znajti v arestu. Recimo, jaz še vedno nisem zadovoljen, kaj se je zgodilo v primeru TEŠ 6.
Ti si pa za štose.
Za politika bi bil dober.

Izjava bodočega ministra za notranje zadeve, Matoz: V življenju sem dokazal, da sem upravičen do te kandidature.

"Upravičen" do ministrske funkcije je precej nenavadna formulacija. Javne funkcije niso nagrada za zvestobo, ampak bi morale temeljiti na strokovnosti in zaupanju javnosti. Vsekakor pa nimamo vsi spomina zlate ribice in se še kako spominjamo vlog, kadrovanj ter političnih povezav iz časa Luka Koper in drugih državnih podjetij.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gambino ()

c3p0 ::

Kolikor vidim, si napisal "upravičen do kandidature". Je to po tvoje že enako funkciji?

c3p0 je izjavil:

Kolikor vidim, si napisal "upravičen do kandidature". Je to po tvoje že enako funkciji?

Tako misli kandidat, da je upravičen do te funkcije, kar pa zveni zelo čudno, se ti ne zdi?

Utk je izjavil:

Bolje da jih polovico polovi kot pa nikogar, a ni? Ko se bo oblast zamenjala, se bo lovilo pa drugo polovico. S tem načeloma ni nič narobe, sčasoma se ena in druga stran začneta zavedat, da slej ko prej pridejo na vrsto in nehajo delat prevelike preočitne pizdarije.

Ker zdaj se pa lahko dela dobesedno karkoli in se ne zgodi nič. Če bi PV videli kako s karjolo vozi denar iz sedeža pa se ne bi zgodilo nič.

+1

Podpišem!

Gambino je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Tako misli kandidat, da je upravičen do te funkcije, kar pa zveni zelo čudno, se ti ne zdi?

Jaz ti bom povedal svoje principielno in moje praktično stališče.

V principu sem proti, da odvetniki postanejo ministri, ker nenadoma začnejo brati enormne količine denarja, začnejo graditi enormne bajte in imajo mnenje o vsem, še več. Včasih menijo, da so nad premjejem, ter oni rabijo še posebej odobravati stvari (zadaj pa migotajo z rokco, za trinkgeld).

V drugi fazi izbruhnejo do max., ter se začnejo dogajati posiljevalsko/bunga/animalske zabave z dildoti in drugimi rekviziti.

V tretji fazi zgubijo kompas in začnejo najemati 10+ mio € kredite in se čisto izgubijo.

Tak primer je Senica, skupaj s Kresalko in bulmastifi.

V praksi imam pa raje Matoza kot recimo Pipanco. Pipanca je butasta, naivna, na več nivojih. Tudi ko misli dobro, dela škodo.

bbbbbb2024 je izjavil:

Gambino je izjavil:

c3p0 je izjavil:

V principu sem proti, da odvetniki postanejo ministri, ker nenadoma začnejo brati enormne količine denarja, začnejo graditi enormne bajte in imajo mnenje o vsem, še več. Včasih menijo, da so nad premjejem, ter oni rabijo še posebej odobravati stvari (zadaj pa migotajo z rokco, za trinkgeld).

V drugi fazi izbruhnejo do max., ter se začnejo dogajati posiljevalsko/bunga/animalske zabave z dildoti in drugimi rekviziti.

V tretji fazi zgubijo kompas in začnejo najemati 10+ mio € kredite in se čisto izgubijo.

V praksi imam pa raje Matoza kot recimo Pipanco. Pipanca je butasta, naivna, na več nivojih. Tudi ko misli dobro, dela škodo.

Mene ne zanima golobja hunta, oni so že passe, mene zanima prihodnost, ampak nekaj kandidatov res ni primernih, Hajdinjak, Matoz, sta že dva, ki po moje nista primerna za ministra, pa še koga se najde od politikov ala Vrtovec, Kralj in podobni primati!

Gambino je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Gambino je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Mene ne zanima golobja hunta, oni so že passe, mene zanima prihodnost, ampak nekaj kandidatov res ni primernih, Hajdinjak, Matoz, sta že dva, ki po moje nista primerna za ministra, pa še koga se najde od politikov ala Vrtovec, Kralj in podobni primati!

Strinjam se za Matoza in Hajdinjaka. Kralj se mi zdi v redu. Za Vrtovca nimam mnenja, je pa agresiven.

bbbbbb2024 je izjavil:

Če je kdo tukaj naiven, si to kvečjemu ti. In pipanci se gladko jebe zate, v žep je dala, kolikor je dala.

V praksi bi mato samo bolj elegantno prišel skozi. Ker je pač sluzav odvetnik s kilometrino in spedenanim gobcem za politično retoriko.
Lahko bo kar sam sebe branil na sodišču. V kolikor bo sodišče kdaj začelo delovati. Kaže da ne bo.

feryz je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Če je kdo tukaj naiven, si to kvečjemu ti. In pipanci se gladko jebe zate, v žep je dala, kolikor je dala.

V praksi bi mato samo bolj elegantno prišel skozi. Ker je pač sluzav odvetnik s kilometrino in spedenanim gobcem za politično retoriko.
Lahko bo kar sam sebe branil na sodišču. V kolikor bo sodišče kdaj začelo delovati. Kaže da ne bo.

Ne govoriva o dobri izbiri. Govoriva o tem, kateri je manj slab. Kaj se bo zgodilo s Pipanco, se meni gladko jebe.

Telbanc ::

https://www.delo.si/novice/slovenija/ti...

"Tine Bregant ni med ministrskimi kandidati: Skoraj mi je pregorel telefon
Predsednica SLS je po volitvah javno poudarjala, da si stranka kljub le enemu poslancu zasluži ministrsko mesto."

SLS je že prejela SDS poljub smrti.

Tina Bregant ni bila izvoljena v parlamet, manjkalo ji je 1%, tko da bo ona neka predsednica tam zadaj. SLS je obetala, tud drugi kandidati so prinesli kr nekaj glasov.

Pač tko ko so rešili Logarju karijero z mestom ministra, na vsak način hočejo v SDS onemogočiti SLS tako da ne dajo ministrsko mesto Tini Bregant. In seveda onemogočiti njeno politično karijero. Ona je ipak zdravnica medtem ko ma Jajo Ljubljansko FDV Sorbono elite krem ala krem.:))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Imenovanje svojega prijatelja in odvetnika za minista je korupcija - on tega pojma sploh ne razume. KORUPCIJA Janez! In oni se bodo bojevali proti KORUPCIJI. Ne gre to tako! Bomo videli kako bo to Stevo požegnal, človek, ki se bori proti korupciji!?!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gambino ()

Pa kaj si res mislil, da se bodo borili proti korupciji?
Bejž si glavo pregledat. Če ni že prepozno.

jest10 ::

delavec44 je izjavil:

aytim je izjavil:

FireSnake je izjavil:

--------------

Ekipa se sestavlja:

Wau, projeciranje.

Samo ponosni se nekam desno obračajo zadnje čase. Le zakaj.

Posledica tega, da si desni počasi upate priznati svojo spolno usmerjenost
««
71 / 73
»»