» »

15. vlada Republike Slovenije - Desna koalicija

15. vlada Republike Slovenije - Desna koalicija

Temo vidijo: vsi
««
3 / 18
»»

feryz ::

Pa koga boli kitara, kaj gobezda Tanja Gobec?
Volitve so mimo, zato je takšno kvakanje brez veze.
Edino kar mora ona paziti je, da ne pade v kvoto čiščenja na RTV. Ker bo Janez ziher rekel, da je treba rtv očistiti golobistov. Kot bo treba očistiti tudi vse drugo.

nejc_nejc ::

Francel
Bo stevo ukinu naročnino in se bo samo sesulo.

harmonkar9 ::

ripmork je izjavil:

Potencialen vpliv politike na dobro pozicionirane v indeksu (Petrol, Krko, Triglav, ipd...) je veliko manjši v primerjavi z vplivom na celotno gospodarstvo države

Domoljubi vemo, da je vpliv politike na našteta podjetja, ki so tudi delno v državni lasti in lahko na njih politika dodatno vpliva tudi kot lastnik, manjši kot na preostalo gospodarstvo. Ki pa seveda tudi propada. Število podjetij se je zaradi pernatega znižalo s 70 na 72 tisoč. Tud dodana vrednost na zaposlenega se je znižala s 55 na 63 tisoč.

Zgodovina sprememb…

Bo ukinil, ja!
Javni sektor se ne ukinja, le veča se ga. In naše postavi na vrh.

Ne JS. POLOŽNICO za RTV

Meizu ::

Utk je izjavil:

Politično s Tanjo Gobec. Uravnotežen javni RTV, ki ga vsi plačujemo, povabi dva gosta, ki enako tolčeta po demokratično izvoljenem predsedniku parlamenta. Pa to ne, da bi mu kaj konkretnega sploh očitala. Enostavno je to konec demokracije in pravne države, ker je večina poslancev izvolila predsednika za katerga manjšina misli da ni primeren, druga manjšina mu pa zameri predvsem to, da ni obljubil glasov Golobu.
Pranje možganov na 90 je to. Sej rtv gledajo itak samo še penziči, jaz sem takoj vedel kaj bo, sem gledal samo za štos. Ampak folk temu nasede. Če imaš ob pol 8h na rtv dva pravnika, ki isto govorita, je to ziher resnica in vsa resnica.
Kako mu je potem uspelo tako preko kurca ne da se bi sploh strašno trudil dobit 48 glasov, če "vsi" mislijo da je to konec demokracije in pravne države?

Zakaj zaboga sploh rabimo tak RTV?

Ah dej dej, Stevo 1000% pojma nima kaj sploh je poslovnik. Zdaj vneto doma študira, kako mora sploh posel opravljat, to vam garantiram 100%.

Utk ::

In, UKZ ga je pa poznala? Ker delala ni po njem.

feryz je izjavil:

Pa koga boli kitara, kaj gobezda Tanja Gobec?

Mene boli da plačujem te nesposobneže.
Če bi imel takega vodovodarja na izbiro ga že ne bi vzel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Kdo pa ima pojma?
Kkakočarka, ki se je najprej s falkonom na Dunaj na izlet odpeljala, potem je začela pa poslovnik študirati? In ni ji šel prav fajn v glavo.

Utk, Možina je v nizkem štartu, ti bo kmalu bolj toplo pri srcu.

harmonkar9 je izjavil:

ripmork je izjavil:

Potencialen vpliv politike na dobro pozicionirane v indeksu (Petrol, Krko, Triglav, ipd...) je veliko manjši v primerjavi z vplivom na celotno gospodarstvo države

Domoljubi vemo, da je vpliv politike na našteta podjetja, ki so tudi delno v državni lasti in lahko na njih politika dodatno vpliva tudi kot lastnik, manjši kot na preostalo gospodarstvo. Ki pa seveda tudi propada. Število podjetij se je zaradi pernatega znižalo s 70 na 72 tisoč. Tud dodana vrednost na zaposlenega se je znižala s 55 na 63 tisoč.

Jaz sem tudi odprl sp pod Golobom. Ker je dvignil davek na oddajanje. Zdaj je pa dvignil tolk prispevke za sp da ga bom zaprl. Ali bom plačeval Logarjevih 15% ali grem pa totalno v ilegalo. Ampak sp bom zaprl pod desno vlado. Tako da leva statistika bo na profitu. Jaz pa tudi.

feryz je izjavil:

Kdo pa ima pojma?
Kkakočarka, ki se je najprej s falkonom na Dunaj na izlet odpeljala, potem je začela pa poslovnik študirati? In ni ji šel prav fajn v glavo.

Utk, Možina je v nizkem štartu, ti bo kmalu bolj toplo pri srcu.

Za Možino vsi vemo kam pes taco moli, za voditelje dnevnikov pa penziči mislijo da so nevtralni. Zato tolk glasov za perjad od njih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

ripmork je izjavil:

Jaz sem tudi odprl sp pod Golobom. Ker je dvignil davek na oddajanje. Zdaj je pa dvignil tolk prispevke za sp da ga bom zaprl. Ali bom plačeval Logarjevih 15% ali grem pa totalno v ilegalo. Ampak sp bom zaprl pod desno vlado. Tako da leva statistika bo na profitu. Jaz pa tudi.

Na zgornjo statistiko ne vplivaš, ker s.p. ni gospodarska družba. Res pa pernati uničuje tudi s.p.-je, tako kot vse ostalo:

Šef, DZ je pulcaj in bo zaklenu vrata, dokler se ne zmenjo in rešjo.

Brez poslovnika, s šibo.

Šprinca Marogla, ima pri mandatarju probleme.
Oba možna, sta bl mal kusmata in ne ve kako naj izbere....;((

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

Telbanc ::

Neuradno je pri Demokratih vroče. Križan in Potnik kot zgleda nista preveč naudušena nad Jajčkom. :))

Pol naj zakuha še Resnica......:D

In bo pol Jajo videl, "kdo ne zna šteti".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

ripmork je izjavil:

Na zgornjo statistiko ne vplivaš, ker s.p. ni gospodarska družba. Res pa pernati uničuje tudi s.p.-je, tako kot vse ostalo:

Sej si imel tu celo temo o tem, da se splača it iz sp na doo, zarad Golobovih davkov, čeprav realno nisi nobena jaka firma, samo imaš enga ali dva naročnika iz tujine.

Ali AI svetuje pri optimizaciji?

Telbanc je izjavil:

Neuradno je pri Demokratih vroče. Križan in Potnik kot zgleda nista preveč naudušena nad Jajčkom. :))

Primarni cilj je vlada v kateri ni Goloba in Levice. Sekundarni cilj bi bil da je desna vlada, ampak da ni JJ predsednik.

TheTrick ::

Mogoče pa ta desni dajo Mahnića za PM, da nadaljujejo briljantno kadrovanje. Kamor je sel bk...

Težko da bi bil slabši od Goloba.

p1nky ::

Nacelnost desnih
https://nova24tv.si/kriminalec-je-bil-o...

Iz vasega lastnega casopisa, da ne bo pomote

Sedaj roka roko umije a ne ;)

Utk je izjavil:

Telbanc je izjavil:

Primarni cilj je vlada v kateri ni Goloba in Levice. Sekundarni cilj bi bil da je desna vlada, ampak da ni JJ predsednik.

Uni od Resnice je reku da ne gre z SDS, ali z Kalimerotom. Tko da zadeva še ni odločena. Pričakujem, da se bo zbudilo ozadje in začelo ukrepati.

Jajo ali SDS to je eno in isto. Ne vem Zakaj bi morali mi zaj trpet tko ko so do zaj madžari. K tole so tapravi kekci ki zaj rinejo gor.

fur80 ::

Gambino je izjavil:

Zoran Stevanović o svoji overjeni izjavi: Izgubila je težo in pomen, ko smo bili izvoljeni v parlament.

Res smo banana država!

Pa ti res misliš, da se je kateri od teh tam zmožen odpovedati 4 letni poslanski plači in tvegati, da ga naslednjič ne bo?! :D Bi se ti odpovedal zajamčenim 400 000EUR, ki bi jih dobil na račun, pa ce naredis kaj ali ne? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

delavec44 ::

Utk je izjavil:

Politično s Tanjo Gobec. Uravnotežen javni RTV, ki ga vsi plačujemo, povabi dva gosta, ki enako tolčeta po demokratično izvoljenem predsedniku parlamenta. Pa to ne, da bi mu kaj konkretnega sploh očitala. Enostavno je to konec demokracije in pravne države, ker je večina poslancev izvolila predsednika za katerga manjšina misli da ni primeren, druga manjšina mu pa zameri predvsem to, da ni obljubil glasov Golobu.
Pranje možganov na 90 je to. Sej rtv gledajo itak samo še penziči, jaz sem takoj vedel kaj bo, sem gledal samo za štos. Ampak folk temu nasede. Če imaš ob pol 8h na rtv dva pravnika, ki isto govorita, je to ziher resnica in vsa resnica.
Kako mu je potem uspelo tako preko kurca ne da se bi sploh strašno trudil dobit 48 glasov, če "vsi" mislijo da je to konec demokracije in pravne države?

Zakaj zaboga sploh rabimo tak RTV?

Saj ta novi predsednik parlamenta pravi, da mu je ena od primarnih nalog čimprej ukiniti obvezen RTV prispevek.

Telbanc je izjavil:

Jajo ali SDS to je eno in isto. Ne vem Zakaj bi morali mi zaj trpet tko ko so do zaj madžari. K tole so tapravi kekci ki zaj rinejo gor.

Madžari so sedaj izvolili njihov SDS.

Zgodovina sprememb…

DeeJay ::

delavec44 je izjavil:

SDS so mel, zdej majo pa NSI
Don't f with me.

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

ripmork je izjavil:

Sej si imel tu celo temo o tem, da se splača it iz sp na doo, zarad Golobovih davkov, čeprav realno nisi nobena jaka firma, samo imaš enga ali dva naročnika iz tujine.

mazohistični levaki rinejo kar v obojno, samo da bi prikrili, kakšna katastrofa je pernati za gospodarstvo

jan_g ::

Jaz mislim, da Golob še ne bo vrgel puške v koruzo. Delal bo v smeri, da prepriča Demokrate. Resnica je itak izgubljena, vsaj glede na nič kaj laskave petkove izjave iz vrst Svobode. NSi pa nikoli ne bo šel v koalicijo z Golobom.

Zagotovo se v ozadju dogaja tudi trgovina za kakšen poslanski prestop ali dva. Če Golobu uspe razklati Demokrate, potem s tem tudi zmanjša možnosti, da vlado sestavi desni blok. Glede na včerajšnje izjave bi rekel, da je plan ali leva vlada ali predčasne volitve. Desne vlade ne bo dopustil.

FUCK OFF ::

Od tistega dne, ko sta Stevo in Logar šla na kavo je bilo že jasno kaj se bo zgodilo. Golob pa lahko užaljeno čivka in grozi še naprej, kdo je on, da nečesa ne bo dopuščal in ali so to grožnje? Kdo bo sodeloval z njim po vseh žaljivkah in napadih v predvolilnem obdobju?!? Sam si je skopal jamo NArCIZEM seka ven na vsakem koraku.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FUCK OFF ()

TheTrick ::

Stevo bi si najbolj zasluzil predcasne. Sam vrjamte da Janez bo sestavil pa naj stane kar hoce. Tudi demokratom je dal mastne ponudbe.

nejclp ::

FUCK OFF je izjavil:

Kdo bo sodeloval z njim po vseh žaljivkah in napadih v predvolilnem obdobju?!?

Stevanović
TO si super napisal, od predvolilnih žaljivk, da je Kučanov trojanski konj, vodja drhali,

https://x.com/mojcaskrinjar/status/2012...

podkupljeni reševalec Pernatega
https://demokracija.si/fokus/po-mediani...

in narkomafijec
https://demokracija.si/fokus/ali-narkom...

Ampak Stevo je pokončen človek, lahko ga napadaš, žališ, špricaš, pa bo vseeno naredil kar je prav, da se Slovenijo vrne v normalnost:

ššš ::

Stevo je 2x obsojen balkanski vodja balkansko ruske srbske kriminalne zdruzbe ker je,.... napačno prjavo avtomobilsko nesrečo? Marcel tako pravi. Potem bo že res.

nejclp ::

ššš je izjavil:

Stevo je 2x obsojen balkanski vodja balkansko ruske srbske kriminalne zdruzbe ker je,.... napačno prjavo avtomobilsko nesrečo? Marcel tako pravi. Potem bo že res.

Ne, Marcel ne pravi tega, si zgleda premalo pozoren. Na to napeljujejo v strankarskem glasilu Demokracija: https://demokracija.si/fokus/ali-narkom...
Tudi Žan Mahnič se je o tem jasno opredelil:
https://x.com/ZanMahnic/status/20142780...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

trhja ::

SDS in NSi bi preiskovali poslovanje Golobovega Star Solar in sumljive posle GEN-I
Poslanci SDS in NSi so v parlamentarno proceduro vložili zahtevo za ustanovitev preiskovalne komisije o 'ugotavljanju in oceni dejanskega stanja zaradi ogrožanja energetske varnosti Slovenije.' Preiskava utegne v težave spraviti sedanjega premierja Roberta Goloba. Poslanci Gibanja Svoboda so v pretekli sestavi državnega zbora vsakršno preiskavo GEN-I blokirali.

tik tak tik tak Golob, hitro bos moral aktivirati Ceferina, se on te bo tezko resil

Pa še Alenko bi lahko malo potenstali, ni bila zastonj tako zaskrbljena..

primoz4p ::

Optimist ali Zoki dela ...

Zoran Stevanović
"... Razprave z delavnimi telesi pa so trajale skoraj 4 ure, od tega več kot 90% samo prepiranja med SDS in pa Svobodo ... oblubu sem, da bom to vročico nekako umiril ... Zdaj nas čaka interventni zakon ... potem je ta naš zakon resnice o RTV-prispevku ... referendum iztopa iz NATO in WHO-ja ..."

https://www.facebook.com/reel/246084058...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

delavec44 je izjavil:

Dr. Robert Golob
Današnji pogovor z novoizvoljenim madžarskim premierjem Petrom Magyarjem je pokazal, da deliva temeljne evropske vrednote in imava enaka stališča o tem, kako se spopasti z resnimi izzivi, ki so pred nami.

Začetek pogovorov velike koalicije SDS in Svobode?

No, preden tole razpade in gremo na nove volitve, naj vložijo interventni zakon o RTV.

Velika koalicija ni mogoča.

hendriks ::

Imam občutek, da se Jajotu ne da več. Če bi z NSi imel udobno večino 50+, potem bi šel v PV. Pomoje bo Vrtovec PV ali pa gremo na predčasne.

hendriks je izjavil:

Imam občutek, da se Jajotu ne da več. Če bi z NSi imel udobno večino 50+, potem bi šel v PV. Pomoje bo Vrtovec PV ali pa gremo na predčasne.

Zakaj imaš tak občutek? Jaz nimam, Gospod Janša je tako velik domoljub, da bi nas nesebično reševal od pernatih katastrof tudi samo s 40 glasovi, če bi lahko.

Problem so velike gravitacijske sile pr Logarju in Stevotu. Kar pomeni da bojo levičarji skoz poskušali najedat substanco poslancev teh dveh strank. Folk ne razume, da so to stranke, ki so doble glasove na podlagi ne SDS in povezovanja, širokega povezovanja, ki sigurno ni "pol vojaška diktatura SDS" ki nas zgleda čaka.

Najprej prestopi eden, pol drugi in pol še kakšen in mamo spet udobno levo vlado. In se rešimo Orbana čim prej.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Razdiralne sile so povsod.
Spomnimo se Stranka modernega centra; kako je končala (pod Zdravkom Počivalškom) v objemu J.J.
Niti ne pomislim, da bi dal konico prsta v ogenj za kakšnega politika, kajšele roke.
Morda overjena podpisana izjava :P)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: primoz4p ()

FUCK OFF je izjavil:

Od tistega dne, ko sta Stevo in Logar šla na kavo je bilo že jasno kaj se bo zgodilo. Golob pa lahko užaljeno čivka in grozi še naprej, kdo je on, da nečesa ne bo dopuščal in ali so to grožnje? Kdo bo sodeloval z njim po vseh žaljivkah in napadih v predvolilnem obdobju?!? Sam si je skopal jamo NArCIZEM seka ven na vsakem koraku.

Ti se res veselis te vlade? Iskreno jo lahko zagovarjas? Sds plus resnica? Daj poglej link, ki sem ga zgoraj pripela, in povej, kako je to dobro za slo. Da o vsem drugem sprenevedanju sploh ne pisem.
In ce za tole reces, da je dobro, bog pomagaj res

Pa se tole povej, kako da ima sds kar naenkrat drugacno mnenje, grims je se dva meseca nazaj zelo drugace govoril
https://www.facebook.com/story.php?stor...

Zgleda sam ne razumem, kaj pomeni posteno

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

Jaz nič ne zagovarjam ali se veselim. Ti samo tako vidiš vsakega, ki nima enakega mnenja kot ti. Poglej si spodnji link in malo razmisli o poštenosti. Sigurno pa si ne želim gledati še 4 leta lažnivega psihopata na oblasti. Veselim se odhoda Goloba to pa.

https://www.anti-corruption2026.com/

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

p1nky je izjavil:

Ti se res veselis te vlade?

Zdaj veseliti se je relativno. Vsak prinese veselje, prav vsak.
Eni ob prihodu in drugi ob odhodu.
Če se pernati poslovi nam bo prinesel veselje. Ker, dokazano, ne zna.

Zdaj, če so pa desni tako super, da bi se veselili: bi jaz bil malo zadržan. Vsekakor pa so manjše zlo.
Če ni se pa izkazalo, da kaj več pozitivnega spravijo skupaj bo pa še toliko bolje.
Me pa malo skrbi način na katerega se levi poslavljajo (če se sploh poslavljajo), ker to bo štala. Razen hana so vsi pokazali, da so (ekstremno) ekstremistični.

Glede predsednika vlade in tistega kosa papirja: se vam ne zdi, da imamo bolj resne probleme kot tisti del sekter papirja? Tudi pernati to obeša na veliki zvon! Spet se ukvarja s popolnoma napačnimi zadevami. Menim, da bi se on moral ukvarjati z veliko drugimi stvarmi, kot kosom sekret papirja.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

FUCK OFF je izjavil:

Jaz nič ne zagovarjam ali se veselim. Ti samo tako vidiš vsakega, ki nima enakega mnenja kot ti. Poglej si spodnji link in malo razmisli o poštenosti. Sigurno pa si ne želim gledati še 4 leta lažnivega psihopata na oblasti. Veselim se odhoda Goloba to pa.

https://www.anti-corruption2026.com/

Js si ne ustvarjam nobenih iluzij, da korupcije ni na obeh straneh. Bos raje gledal jj? Ker on ni psihopat, veliko vecji?
Nekaj je, da ne maras goloba. Nekaj povsem drugega pa je vlada, ki se nam obeta. Ne manjsega zla zamenjat z vecjim....

ššš ::

Levakom bi moral prepustit še en mandat. Tacajt bo leva boržuazija dokončno pocrkala, mladi pa za jest ne bodo mel. So bodo potem s praznim trebuhom bolj pametno odločal.

FireSnake je izjavil:

p1nky je izjavil:

Zdaj, če so pa desni tako super, da bi se veselili: bi jaz bil malo zadržan. Vsekakor pa so manjše zlo.
Če ni se pa izkazalo, da kaj več pozitivnega spravijo skupaj bo pa še toliko bolje.
Me pa malo skrbi način na katerega se levi poslavljajo (če se sploh poslavljajo), ker to bo štala. Razen hana so vsi pokazali, da so (ekstremno) ekstremistični.

Glede predsednika vlade in tistega kosa papirja: se vam ne zdi, da imamo bolj resne probleme kot tisti del sekter papirja? Tudi pernati to obeša na veliki zvon! Spet se ukvarja s popolnoma napačnimi zadevami. Menim, da bi se on moral ukvarjati z veliko drugimi stvarmi, kot kosom sekret papirja.

Ampak iskreno mislis, da bo sedaj boljse :s
Sokirana sem, iskreno. Ne morem verjet. A res ne vidite? :(

A ti ne vidiš, da si malo tečna? Ja raje gledam JJ, kot pa tole in imam pravico si mislit kar JAZ hočem a bo v redu? Misliš da smo vsi hendikepirani in ne "vidimo" kar "vidiš" ti?

Zgodovina sprememb…

Ja, sem, ker mi je res bad. Saj bom pustila to temo, je vse skupaj prevec zalostno

FireSnake ::

p1nky je izjavil:

FireSnake je izjavil:

p1nky je izjavil:

Ampak iskreno mislis, da bo sedaj boljse :s
Sokirana sem, iskreno. Ne morem verjet. A res ne vidite? :(

Videl, videl. In tudi občutil. Preko 4000EUR letno direkt iz moje denarnice (samo jaz, partnerke ne štejem).
Nobena vlada, v preteklosti, ni naredila take luknje v moji denarnice.

Se pa pustim (argumentirano) prepričati v nasprotno. Kaj sem spregledal?

p1nky je izjavil:

je vse skupaj prevec zalostno

Čemu čustvena nota? Žalostno???
Treba je številke vreči na mizo in si naliti čistega vina. Na osnovi tega vleči zaključke. in potem je slika jasna.
In, roko na srce: številke, ki jih je pernati pustil za sabo, so zelo klavrne.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

ššš je izjavil:

Levakom bi moral prepustit še en mandat. Tacajt bo leva boržuazija dokončno pocrkala, mladi pa za jest ne bodo mel. So bodo potem s praznim trebuhom bolj pametno odločal.

Res je, levaki bi z dodatnimi 4 leti vladanja na 30 let podlage na 45 let podlage naredili tako škodo, da je niti levaki ne bi več mogli ignorirati in bi končno glasovali domoljubno.

BigBoss ::

harmonkar9 je izjavil:

ššš je izjavil:

Res je, levaki bi z dodatnimi 4 leti vladanja na 30 let podlage na 45 let podlage naredili tako škodo, da je niti levaki ne bi več mogli ignorirati in bi končno glasovali domoljubno.

Tako so pa slovenski domoljubi za predsednika slovenskega državnega zbora izvolili SRBA, obsojenega kriminalca. In kot zadrti antikomunisti bi radi imeli za predsednika vlade bivšega komunista, prav tako že pravnomočno obsojenega kriminalca.
Veselite se! Razmere se ne morejo poslabšati.

V LJ ste izvolili Jankovića to vas pa ne moti? Zanimivo kako ste selektivni.. :)) Zdaj ste proti priseljencem al kako? Za crknit smešno vse skupaj.

Zgodovina sprememb…

««
3 / 18
»»