» »

15. vlada Republike Slovenije - Desna koalicija

15. vlada Republike Slovenije - Desna koalicija

Temo vidijo: vsi
««
«
1 / 18
»»

FUCK OFF ::

No zdaj je že jasno. Me veseli, da imamo multi kulti desno vlado to kaže na napredek.
  • zaklenilo: Samael ()

enemon ::

Pa proti ilegalnim migrantom. Za Albance pa jim je očitno vseeno, saj jih pod desnimi vladami pride največ v Slovenijo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Kdo pri zdravi pameti pa je za ILEGALNE migrante? Albanci so prišli LEGALNO, kot tudi marsikdo drug in takšni so dobrodošli, če se bodo obnašali normalno in delali pošteno. Tisti, ki pa se že v štartu poserje na naše zakone naj pa spoka nazaj. Filipinci, ki prihajajo zdaj so v redu, prijazni in delavni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FUCK OFF ()

nejc_nejc ::

Lepo prosi VODSTVO foruma, da spremeni naslov 15 vs 16.

Utk ::

Glede na to kdo je zelo živčn zadnje dni, se dogaja kaj boljšega kot je zgledalo takoj po volitvah.

Telbanc ::

U bistvu bo to majnšinska vlada, če sploh bo. K Jajo že vidi, da se situacija u Perzijskem zalivu zaostruje in bo dobu zlo vroč krompir u rokice. Še Huti zaprejo Bab El Mandab, in bo narodno veselje. Trump je že Perzijski zaliv.

Stevo ga bo lah podpru, lah pa tud ne. Lah ga ostali iz Resnice ne bojo, ker majo lepe spomine na astrazeneko.
Tko da na levi se naj kar odahnejo, k tega sranja ki bo zaj na sporedu, jim pa res ni treba.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Janša res vsakič nasede na mino, nima sreče. :)) No ja sej Golob je tud mel nekaj min, vendar manjše pehotne tale bo morska.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Ve se da desni u volilnem loncu nimajo nič več, tko da bo situacija zlo zanimiva. Jajo če zaj ne bo PM, ne bo nikoli več. Levi pa so volitve zgubli zaradi nečednosti SD, Prebiličevega ega, in "Mi socijalisti". In Jankovičeva jagoda na vrhu torte.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Če bi moral stavit na kaj, bi stavil da bo PV z desne, ampak da to ne bo Janša.

TheTrick ::

Pomoje bo Janez. Metal bo bonbončke, za katere se bo zelo zadolžil, pokradli bodo kar bodo lahko. Glavni cilj je privatizirat zdravsto saj od tam največ € dobi. Jaz kaj dost drugega ne pričakujem bo pa vmes še maltretiranje manjšin pa mal pretepanja naroda to pa bo to. Stevo je tudi prišel, da se okoristi kakor lahko itak mu je jasno da ima en mandat časa, da se nagrabi. Logar pa bo malo zavijal z očmi ampak ne bo kaj dost drugega. Mesec bo ihtav, Goloba ne bomo več kej dost opazl bo mel doma težave, zdej k ni več šefe.

p1nky ::

Janez bo.

Daniel ::

TheTrick je izjavil:

Pomoje bo Janez. Metal bo bonbončke, za katere se bo zelo zadolžil, pokradli bodo kar bodo lahko. Glavni cilj je privatizirat zdravsto saj od tam največ € dobi. Jaz kaj dost drugega ne pričakujem bo pa vmes še maltretiranje manjšin pa mal pretepanja naroda to pa bo to. Stevo je tudi prišel, da se okoristi kakor lahko itak mu je jasno da ima en mandat časa, da se nagrabi. Logar pa bo malo zavijal z očmi ampak ne bo kaj dost drugega. Mesec bo ihtav, Goloba ne bomo več kej dost opazl bo mel doma težave, zdej k ni več šefe.

Ali pa če ustanovi svoje energetsko firmo in biznisira z državo...

V-i-p ::

@TheTrick: zanimivo, da ste "tepeni" in "mokri" bli samo tisti, ki ste sranje delali. Ostali, ki smo bili doma ali v službah pa nismo imeli teh problemov.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

nejclp ::

V-i-p je izjavil:

@TheTrick: zanimivo, da ste "tepeni" in "mokri" bli samo tisti, ki ste sranje delali. Ostali, ki smo bili doma ali v službah pa nismo imeli teh problemov.

Še bolj zanimivo je, da so bili mokri in tepeni stevotovi anticepilci, ki so protestirali ob sredah,tisti, ki smo protestirali na kolesih (ob petkih popoldan po službi) nismo bili pošpricani, ker so bile demonstracije večinoma mirne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Jaz nisem protestiral tak da... Ampak vseeno to ne spremeni dejstva, da bodo spet pretepal :))

Vball ::

Stevo gre v izvenkoalicijsko sodelovanje z SDS-om.

Squirrel ::

nejclp je izjavil:

V-i-p je izjavil:

Še bolj zanimivo je, da so bili mokri in tepeni stevotovi anticepilci, ki so protestirali ob sredah,tisti, ki smo protestirali na kolesih (ob petkih popoldan po službi) nismo bili pošpricani, ker so bile demonstracije večinoma mirne.

Točno tko. To niso bili petkovi kolesarji, ki so protestirali mirno, ampak oni Anis Ličina, Stevo & braća, ki so na sredo razbili pol Ljubljane, pa se s tem, vsaj ta kriminalc Ličina, še hvalili.

Anis Ličina in Stevo na dan, ko so demoliral Ljubljano.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Squirrel ()

Če so mu pa zaprli kafič za pranje denarja se še spominjam njegovih retardiranih postov na FB. ;(

Zgodovina sprememb…

Štekam, ampak pol ni treba vseh sosednjih razbit, no :(

Veliki_Blek ::

Mislim, da smo še daleč od Janševe vlade. Avtokrat Golob je rekel, da bo naredil vse, da Janševe vlade ne bo. Možno je tudi, da Golob z državnim udarom zadrži oblast.

mojsterleo ::

Tole bo sds vlada. Stevanović se je pa z izvolitvijo za predsednika dz elegantno izognil svoji obljubi, da z Janšo ne bo šel v vlado.

Upam da vsaj Orbanu ne bo uspelo.

Veliki_Blek je izjavil:

Mislim, da smo še daleč od Janševe vlade. Avtokrat Golob je rekel, da bo naredil vse, da Janševe vlade ne bo. Možno je tudi, da Golob z državnim udarom zadrži oblast.

Svoboda bo v opoziciji razpadla. Del ljudi bo verjetno celo prešel k Janši.

Zgodovina sprememb…

TheTrick je izjavil:

Jaz nisem protestiral tak da... Ampak vseeno to ne spremeni dejstva, da bodo spet pretepal :))

Mene niso pretepali, ko sem šel po rezervni del na drug konec države.

cvalsr ::

Jaz bebo sem pa mislil, da še slabšega od Vlačugarice ne moremo dobiti na vrh parlamenta...
Zaničujem 'osamosvojiteljske' pisce zakonov, ki niso že v ustavi izločili obsojenih kriminalcev iz javnih funkcij! (Najbrž si naivneži res niso niti predstavljali, kakšna govna bodo priplavala na vrh greznice.)

Za pravno državo rabiš najprej tožilstvo, kjer obtožnice ene politične opcije v praktično vseh primerih ne bojo zastarale v predalu tožilstva. Ko se bo to uredilo, potem pa kar, kriminalec ne sme biti politik in podobna mašila za narod.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

cvalsr je izjavil:

Jaz bebo sem pa mislil, da še slabšega od Vlačugarice ne moremo dobiti na vrh parlamenta...
Zaničujem 'osamosvojiteljske' pisce zakonov, ki niso že v ustavi izločili obsojenih kriminalcev iz javnih funkcij! (Najbrž si naivneži res niso niti predstavljali, kakšna govna bodo priplavala na vrh greznice.)

Bivše kriminalce bi res lahko dali v ustavo ali zakon. Ampak kako bi lahko dali bivše sodnike da ne bi dobili take katastrofe kot je bila UKZ?

Za vsako potezo Stevanovića, ki bo hujša od 30. najhujše UKZ, ti častim pivo...

mirator ::

mojsterleo je izjavil:

Svoboda bo v opoziciji razpadla. Del ljudi bo verjetno celo prešel k Janši.

Verjetno se bo ponovila zgodba Pozitivne Slovenije. Goloba ne vidim kot poslanca in se bo kot Janković umaknil.
Me pa nova vlada ne navdaja z optimizmom.

Veliki_Blek je izjavil:

Možno je tudi, da Golob z državnim udarom zadrži oblast.

Ti si direkt za v Polje.

Bote zj vidl privatizacijo pa se kj.
Boste cez 4 leta povedal

N75 ::

Mandatar ne bo ne golob ne janša, niti da bo vlada desna ni še 100% .

DeeJay ::

N75 je izjavil:

Mandatar ne bo ne golob ne janša, niti da bo vlada desna ni še 100% .

To bi bil idealen scenarij, sam zelo dvomim.
Don't f with me.

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Za vsako potezo Stevanovića, ki bo hujša od 30. najhujše UKZ, ti častim pivo...

Ne vem, če se splača Stevanovića čisto tako fejst zagovarjat z domoljubnega vidika. Spremeni raje v: kupim ti avto za vsako potezo Gospoda Janše, za katero me levaki prepričajo, da je po mojih kriterijih hujša od katerekoli poteze pernatega. Boš več dokazal in boš tudi bolj varen.

Zgodovina sprememb…

Resnica je taka huda domoljubna stranka da dva njihova poslanca niti slovensko ne znata. Zato pa je Vućić tko navdušen. Btw Stevo ne bo mogu izvajat fore da kao ni del koalicije. Zakone bo moral podpirat, tudi za Janeza bo mogu stisnt glas za PM. Tko pac to deluje. On bi "jebal a da ne udje" kokr bi njegovi rekl.

FireSnake ::

Opis iz industrije:
lahko bi rekli, da je luka mesec vrtel glasbo, robert golob in tina gaber sta plesala, klemen boštjančič pa stregel pijačo "na kredo" in ni znal reči "ne" hudo pijanim gostom.

v štirih letih jim je slovenijo v nekriznem času uspelo povsem približati t. i. trojki.

vir.

bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno, da nimaš načrta za nič.

in točno o tem delu sem jaz govril: mi si lahko z bonitetno oceno obrišemo rit, ker to pade, kot hiša iz kart, ob rvem pretresu.
in nemško gospodarstvo se ohlaja:
iluzija stabilnosti, ki izgine ob prvem resnejšem šoku

to ustvarja iluzijo stabilnosti, ki bo izginila že ob prvem resnejšem šoku. če se bodo negativni trendi nadaljevali, bo najprej padla dobičkonosnost podjetij, kar se že dogaja, temu pa bo sledil upad potrošnje in posledično prihodkov iz ddv, nato pa še ohlajanje trga dela.

slovenija je pri tem še posebej ranljiva, saj je od teh treh virov skoraj popolnoma odvisna. stabilnejših in dolgoročno vzdržnih virov praktično ni.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• polepsalo: Samael ()

KAVINSKY ::

TheTrick je izjavil:

Pomoje bo Janez. Metal bo bonbončke, za katere se bo zelo zadolžil, pokradli bodo kar bodo lahko. Glavni cilj je privatizirat zdravsto saj od tam največ EUR dobi. Jaz kaj dost drugega ne pričakujem bo pa vmes še maltretiranje manjšin pa mal pretepanja naroda to pa bo to.

:)):)):))

Rofl, sem šel prav gledati tvoj profil če je bil slučajno ustvarjen par dni nazaj.

A ko je Svobodna vlada delila bombončke levo in desno (sploh zadnje par mesecev pred volitvami) in se posledično zadolževala, pardon, izdajala obveznice. Pa je bila to socialno čuječna skrb za male ljudi :)) :)) :))
Zdravstvo pa naj kar privatizira, itak je "zastonj" samo na papirju, kjer še Luka Mesec priznava, da hodi k privatnikom (in plačuje).

Manjšine? Brez skrbi, se mi zdi, da je Golob jih precej bolj maltratiral z rubežem socialno. Ubogi romi potem niti za vodo niso imeli.

Če je JJ pameten bi zavrnil pozicijo v koaliciji. Tip ima res smolo ker nastopi z vlado ko gre državi slabo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: KAVINSKY ()

A to že na kredo pišeš, kako za nič Janez ne bo odgovoren :)). Janez nas bo zapufal v višave to je jasno vsakemu, ki je star več kot 9 let. Seveda bo za to krivil Goloba ampak po Resni.ci bo treba denar nekje dobit, da se bo lahko žepe filalo.

Ljudstvo pa je lahko razočarano saj je imelo na izbiro le zelo slabo in še malo slabše. V nobenem primeru nam ne bo fino.
Bo pa zanimivo vidt spin Janeza na ekstremne cene nafte in pomankanje le-te, glede na 5D šah, ki se ga gre Trump. Kdo bo zdaj kriv? Golob, skoraj gotovo. Zelo dvomim, da bo kako rekel čez oranžnega idola.

A smo lahko še bolj zapufani, kot smo že? Gledano tudi po vzdržnosti proračuna.

Miki N ::

Vedno se da še bolj zapufati - in to niti ni šala.

feryz ::

Daniel je izjavil:

Se hecaš?
Zakaj bi pa bili Japonci prvi v tej tekmi, komot smo mi.
Le v Bruselj bi morali nakazati del pufa, da malo zamižijo na en uč.

Daniel je izjavil:

Pravi domoljubi vemo, da ne moremo biti bolj zapufani, kot smo trenutno in prav tako ne moremo imeti manj vzdržnega proračuna, kot ga imamo, enostavno ni fizično mogoče.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Johanesa so pošolali dobro desetletje nazaj.
Ko Slovenija ni imela denarja, je hotel porezati zapravljanje in s pomočjo trojke zmanjšati stroške.
Ampak mu je bratuška lepo pokazala, da ne gre to tako. Ko državi zmanjka denarja, resnično zmanjka, mora država vzeti rekordne pufe in poskrbeti, da se kapitalistom nič ne zgodi. Levi modus operandi, kaj čmo?

karafeka ::

Če bi bile vloge zamenjane, bi se tudi Janez z vsemi štirimi otepal trojke...

Podobno bo, če bo Levica sedaj v opoziciji. Na polno bodo (spet) kritizirali zapravljanje za vojsko in Dovoz, pa čeprav so ga sami ustanovili. Ta politika v Sloveniji je kot boj med dvema ognjema. Vsebina sploh ni važna.

enavlaka ::

Tako je, če gospodarstvu daš za mijardo subvencij

Bellator ::

Kakorkoli, Golobu in njegovim volilcem privoščim še en mandat golobizma.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Bellator je izjavil:

Uspešni domoljubni podjetniki pa naj pocrkamo oz. se odselimo? Hvala lepa, trol levakarski.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

enavlaka je izjavil:

Tako je, če gospodarstvu daš za mijardo subvencij

Čigavega denarja?

Dimnik ::

Bellator je izjavil:

Se strinjam

Po drugi strani pa vidimo kaj imamo...mediji, sodišča, afere, policija, vsi državni organi pod kontrolo

FireSnake ::

Bellator je izjavil:

Jaz njim tudi, ja.
Ampak, tak sado-mazo nisem, da bi pa sebi privoščil še eno leto tega molzenja.
Penzije mi ne bomo imeli. In v času, ko delamo, moramo poskrbeti, da bomo na stara leta lepo živeli. In jaz ne mislim vsega denarja zmetati državi, da ga bo pokradla. Ker oni zame ne bodo naredili nič.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Ne ni, mislim je, ampak z namenom. Meni recimo so trolaste in nesramne vecinoma tvoje objave, pa ne predlagam izbrisa.

Graf sam ni trol. Lahko ga razlozis.

Pa se to, zanima me (iskreno vprasanje), ali resnicno s srcem verjames, da bo sds koalicija z resnico tista, ko bo pocistila s korupcijo in peljalala slovenijo v prosperoteto?

Opraviti z naslovom teme nima neposredno, samo to, da predlaganje izbrisa dojemam kot precej agresivno dejanje (na forumi, ne zares, da se ne bomo narobe razumeli), in me zmoti. Saj ne delas tega samo ti

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p1nky ()

ripmork ::

@p1nky: Gibanje mini slovenskega indeksa (s par velikani) na borzi in gibanje gospodarstva (ki ga sestavljajo pretežno majhna podjetja, ki ne kotirajo na borzi) sta dve zelo različni zadevi. Je bilo že x-krat razloženo. Da Petrol, Krka (pa še par drugih) kuje dobičke, nima blage veze z Golobom. Sam harmonikarski trol kljub temu konstantno skuša manipulirat in prikazat prejšnjo vlado kot dobro za ekonomijo, medtem ko je resnica ravno nasprotna (tudi že 100x predebatirano in prikazano na tem forumu v različnih temah).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

Ampak, ce gre pa mini slovenski indeks na dol, potem pa ima opraviti z golobom? Ne razumem
««
«
1 / 18
»»