Forum » Loža » mms-mobile
mms-mobile
tx-z ::
Čist mimgrede naletim na to stran. Zanima me, če je to res kar piše..Torej da se prjavš plačaš 10kSIT dobiš nek cd z melodijami slikami za mobitele...pol pa k pridš na vrsto..dobiš izbrani mobitel...brezplačno..
tx-z
jetam ::
Seveda so piramidni sistemi v svetu znani kot zelo zanesljiva in postena zadeva. U go boy!
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
Taras_Bulba ::
Tako je. Piramida je najboljši sistem.
Resno. Če se prijaviš zdejle boš po trenutnem seznamu na vrsti ko bodo prodali nadaljnih 1120 cd-jev. Kar je za njih 11200000 tolarjev kasneje. Oz. neki manj, ker morajo pač nekaj mobijev res prodat, da se zadeva prime. Ne nasedaj.
PS: v FAQ pravjo, da ni piramida, ker ti ni treba iskat novih strank, da bi hitrej prišel do mobe. Tri odgovore kasneje povejo, da ni panike, če priporočiš stran naprej, da hitreje prideš do mobitela.
Resno. Če se prijaviš zdejle boš po trenutnem seznamu na vrsti ko bodo prodali nadaljnih 1120 cd-jev. Kar je za njih 11200000 tolarjev kasneje. Oz. neki manj, ker morajo pač nekaj mobijev res prodat, da se zadeva prime. Ne nasedaj.
PS: v FAQ pravjo, da ni piramida, ker ti ni treba iskat novih strank, da bi hitrej prišel do mobe. Tri odgovore kasneje povejo, da ni panike, če priporočiš stran naprej, da hitreje prideš do mobitela.
largie ::
če smo natančni, niti ni piramida, ampak stolp , ker ne rabi vsak najt 20 ljudi pod sabo. imajo pa zelo optimistično napoved pričakovane prodaje
DMouse ::
Zigam: upam da si med prvimi desetimi na spisku, sicer ti tudi tale reklama ne bo kaj dosti pomagala
WildTHink ::
To je še huje kot stolp...
1 dobi telefon po 20 = 200k
2............... po 40 = 400k
3............... po 60 = 600k
in tako dalje...
Če odstejemo mobilnike, ki jih ponujajo ni noben vredn več kot 100k. Sicer sta trenurno oddana mobilnika nižjega ranga kar pomeni da sta oba skupaj za 100k pri 40 uporabnikih... 300k čistega dobička... se splača tko nategovat ljudi!
Torej če si recimo 20 dobiš telefon ko se bo vpisal 400 to se pravi 380 za tabo
in 400 dobi telefon, ko bo na seznamu 8000 naivnež
Še formula simpl formula za free telefon: x * 20
4............... po 80 = 800k
5............... po 100 = 1000k
6............... po 120 = 1200k
7............... po 140 = 1400k
..................
1 dobi telefon po 20 = 200k
2............... po 40 = 400k
3............... po 60 = 600k
in tako dalje...
Če odstejemo mobilnike, ki jih ponujajo ni noben vredn več kot 100k. Sicer sta trenurno oddana mobilnika nižjega ranga kar pomeni da sta oba skupaj za 100k pri 40 uporabnikih... 300k čistega dobička... se splača tko nategovat ljudi!
Torej če si recimo 20 dobiš telefon ko se bo vpisal 400 to se pravi 380 za tabo
in 400 dobi telefon, ko bo na seznamu 8000 naivnež
Še formula simpl formula za free telefon: x * 20
4............... po 80 = 800k
5............... po 100 = 1000k
6............... po 120 = 1200k
7............... po 140 = 1400k
..................
So... are you red or blue?
tx-z ::
ahmm...če bi se prjavu pomojm ne bi sploh vprašu če se to splača..ne, nism se prjavu..pa tut ne vem če se bom..k so že vrste očitno..mislm velik jih je že
tx-z
ja sej sm ti gor napisu. Če se prijaviš in prideš na zadnje mesto trenutnega seznama, ki ga imajo na strani, boš prošel na vrsto ko se jih bo prijavilo še 1120.
Dr_M ::
hahaha....ne morem verjet da folk naseda temu... prov prvoscim neumnezem da jih oberejo
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
weishaupt ::
JOJ NEUMNEŽi.
JAST SEM TU DOBIL NOKIA 3650 poglejte pod seznam če ne verjamete.
TKo sem prvo že mislil da sem zgubil 10k zdaj sem pa presrečen.
JAST SEM TU DOBIL NOKIA 3650 poglejte pod seznam če ne verjamete.
TKo sem prvo že mislil da sem zgubil 10k zdaj sem pa presrečen.
Dr_M ::
seveda... jest sm pa traktor dubu
The reason why most of society hates conservatives and
km- ::
fant je presrecen ;>
za traktor bi pa tudi mene zanimalo mms-traktor.com ?
das 20k dobis po posti volan pol pa cakas
weishaupt: sej ni noben reku da ne dobis, fora je samo v piramidnem sistemu.
20 x 10k = 200k .. N3650 stane v prosti prodaji cez mejo al pa pri nas dosti manj in avtorji majo dober zasluzek :) uprasanje je kdaj bojo dobili tissti ki so proti koncu vrste? :) cez par let? krneki..
za traktor bi pa tudi mene zanimalo mms-traktor.com ?
das 20k dobis po posti volan pol pa cakas
weishaupt: sej ni noben reku da ne dobis, fora je samo v piramidnem sistemu.
20 x 10k = 200k .. N3650 stane v prosti prodaji cez mejo al pa pri nas dosti manj in avtorji majo dober zasluzek :) uprasanje je kdaj bojo dobili tissti ki so proti koncu vrste? :) cez par let? krneki..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: km- ()
Keyser Soze ::
Mama Mia.
Ne me basat, da je kdo padel na to foro. Slanje. Registracija domene pri enem s.p.? Dejte ga mal gledat. Pa mi povejte kdaj se bo vozil z novim merđotom.
Tistemu na 1200-tem ali kateremkoli že mestu, pa veliko sreče. Upam da bo dobil telefon pred pokojnino. Uboga para.
Folk je pokvarjen. Sem že enkrat rekel. Izgleda da bom dal to kar v podpis.
Ne me basat, da je kdo padel na to foro. Slanje. Registracija domene pri enem s.p.? Dejte ga mal gledat. Pa mi povejte kdaj se bo vozil z novim merđotom.
Tistemu na 1200-tem ali kateremkoli že mestu, pa veliko sreče. Upam da bo dobil telefon pred pokojnino. Uboga para.
Folk je pokvarjen. Sem že enkrat rekel. Izgleda da bom dal to kar v podpis.
OM, F, G!
V-i-p ::
Hmm, v tem postu ne bom ugibal ali je nateg, ali vredu zadevšna, čudim se samo (pa ne da je slab telefon) kateri idiot si je izbral 3100, ki je bil oddan kot prvi :] Če je bil. Vsak malo starejši osnovnošolček bi izbral enega izmed najboljših, ne pa enega "povprečnega", tu mi pa res nekaj ne štima...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Ampak šta je đabe i bogu je milo (če ne šteješ 10kSIT) Pa ne se zajebavat iz traktorja. Jst sm ga zares dobil. Kot piše v podpisu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | www.wee.com - čuri muri ?Oddelek: Loža | 11033 (5559) | KTr1sk |
» | Zaslužki preko interneta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 52281 (19779) | next3steps |
» | Piramidni sistem ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41829 (24116) | |
⊘ | Ljudje z vizijo (resen posel)Oddelek: Loža | 4415 (4231) | bluefish |
» | Veliki denarji in malo dela (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17842 (11235) | Elemen_T |