Forum » Pomoč in nasveti » Printanje v datoteko?
Printanje v datoteko?
greego ::
...v čem je fora, men ustvari samo eno datoteko, ki pa je ne gre zagnat z nobenim programom???
...aja pa printer uporabljam preko mreže...
...sem ene zadeve sprintal u datoteko zdej pa nevem kaj si naj s tem?
...aja pa printer uporabljam preko mreže...
...sem ene zadeve sprintal u datoteko zdej pa nevem kaj si naj s tem?
ali3n ::
tista "neznana" datoteka je verjetno printfile (*.prn); u bistvu ne vem kaj želiš? Predvidevam da bi rad printal prek mreže? Poglej v printer properties (zavihek Ports) -> verjetno imaš tam označeno "Print to file"...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
BigWhale ::
Vcasih si to zadevo potem 'prekopiral' na printer...
copy /b file.prn PRN:
in ti jo je printer sprintal... :)
copy /b file.prn PRN:
in ti jo je printer sprintal... :)
Skrat ::
*.prn datoteke lahko naprimer odpres s katerimkoli PostScript viewerjem:
GSView
rabis pa se
Ghostscript
To datoteko lahko potem printas, konvertas v PDF (ja, GSView to zna tudi brez uporabe placljivega Adobe Acrobata) ipd.
GSView
rabis pa se
Ghostscript
To datoteko lahko potem printas, konvertas v PDF (ja, GSView to zna tudi brez uporabe placljivega Adobe Acrobata) ipd.
Free software is a matter of liberty, not price.
greego ::
Ali3n, ja sprintat želim to datoteko, sam mi ne ratuje najbolj, sem naložil Ghosta+GSview pa isto nič. Pa probal sem na drugem računalniku pa tut nič. Pa še enih par textov sem sprintal u datoteko pol pa probal printat na papir in še vedno isto fucking nič, 0, null, zero
Pa kaj z vraga je zdej to a se winsom čist poslabšalo, se spomnim da sem po navadi samo 2Xklikno na to datoteko pa jo je ven printlno, celo isti texst ki ga imam sprintanega u datoteko sem že printal pred časom zdej pa NIČ.
...upam da bo še kdo kaj pogruntal, drugač pa vseeno hvala za pomoč.
Pa kaj z vraga je zdej to a se winsom čist poslabšalo, se spomnim da sem po navadi samo 2Xklikno na to datoteko pa jo je ven printlno, celo isti texst ki ga imam sprintanega u datoteko sem že printal pred časom zdej pa NIČ.
...upam da bo še kdo kaj pogruntal, drugač pa vseeno hvala za pomoč.
Skrat ::
Zakaj pa printas najprej v datoteko in sele na to na tiskalnik?
Kaj rece GSView, ce hoces odpret to datotkeo?
Kaj rece GSView, ce hoces odpret to datotkeo?
Free software is a matter of liberty, not price.
BigWhale ::
Nastavi tvoj printer, da bodo znale tudi MSDOS based aplikacije printat, potem odpri command.com oz cmd.exe
in napisi
copy /b file.prn PRN:
ali pa LPT1:
pa je problem resen...
... pa upam, da nisi printal v file na HP LaserJetu, zdaj bos pa na Canon BubbleJetu printal... ;>
in napisi
copy /b file.prn PRN:
ali pa LPT1:
pa je problem resen...
... pa upam, da nisi printal v file na HP LaserJetu, zdaj bos pa na Canon BubbleJetu printal... ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DOS print windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1893 (1720) | gumby |
» | Open Document Format pretvornik za Word + vojna dokumentovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6873 (5250) | tha_man |
» | kako odpreti .prn datoteko in natisni, kar se nahaja v njej?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1770) | urosh |
» | Kako pretvorit datoteko *.prn v *.doc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2731 (2527) | Zzzzzzz |
» | print fileOddelek: Operacijski sistemi | 1042 (977) | gumby |