Forum » Loža » komu boste dali glas na volitvah
komu boste dali glas na volitvah
Temo vidijo: vsi
Dimnik ::
free_rider je izjavil:
Volil bom levo od Logarja.
Je dovolj raznolikosti, da lahko vsak, kdor hoče, najde sebi bližnje vrednote.
Levo do Logarja = levo od SDS. Če je bil do zdaj mogoče kdo še v dvomih se je lahko na zadnjem POP TV soočanju nedvoumno prepričal, da gre pri Logarju samo za drugo stran iste SDS medalje.
Ahahaaa, pa ti ponavljaš golobove besede iz soočenja
Ker lažnivi ni imel argumenta logarju je v svojem stilu šel palamudit nekaj čisto drugega oz izjavil to, kar ti rad slišiš oz da je logar, janša.
Isto verjameš v njegov lažnivi graf, kjer pnapoveduje rast za 26 in 27
kanarin ::
free_rider je izjavil:
Volil bom levo od Logarja.
Je dovolj raznolikosti, da lahko vsak, kdor hoče, najde sebi bližnje vrednote.
Levo do Logarja = levo od SDS. Če je bil do zdaj mogoče kdo še v dvomih se je lahko na zadnjem POP TV soočanju nedvoumno prepričal, da gre pri Logarju samo za drugo stran iste SDS medalje.
Spet ene in iste idiotije, ki jih ponavljate.
Brez konkretnih informacij.
jaz sem gledal in se tega ni videlo. Sva gledala midva isto soočenje?
Tako pravi AI:
Kaj pravi UI nikogar ne zanima.
Imaš svoje mnenje?
Razloži mi prosim kaj ima moje osebno mnenje veze z pravili, ki jih ima RTVSLO ? Hvala.
Potem pa podaj povezavo na RTVSLO, kjer to piše.
Ne pa blodit kaj pravi UI (ki si lahko vse skupaj izmisli).
Bo?
Pa kaj si res tako nesposoben najti sam ta link ? Evo:
https://img.rtvslo.si/_files/2026/01/23...
Preberi si 11. člen in boš ugotovil, da je AI pravilno odgovoril. No, kdo se je zdaj osmešil ?
Malidelničar ::
Ključno je da Slovenija zopet postane okolje, kjer se bo dalo normalno zaslužiti, kjer ti ne poberejo vsega z davki in kjer lahko svobodno (in ne po Svobodino) investiraš v delnice.
Mene je ta vlada dejansko z povišanimi stroški pahnila v prekariat. Davek na davek, ostane pa nič.
Mene je ta vlada dejansko z povišanimi stroški pahnila v prekariat. Davek na davek, ostane pa nič.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
Polda ::
Prisluhi
Dominika Švarc Pipan sicer razpreda bistveno bolj sofisticirano kot Vesna Vuković, predvsem je brez kletvic ter ni vulgarna, med pogovorom (vsaj enim) pa kulinarično uživa s podobnim užitkom kot pred leti evropski poslanec Zoran Thaler, ki so ga novinarji, pripravljenega na korupcijo, zasačili v eni od bruseljskih restavracij. Pa neverjetno samozavestna je.
https://www.anti-corruption2026.com/app...
Razkritje: tudi Klakočarjevi so pod mizo dajali denar, ona pa "piz.., ki jih je drkala
https://pozareport.si/post/859745/razkr...
Dominika Švarc Pipan sicer razpreda bistveno bolj sofisticirano kot Vesna Vuković, predvsem je brez kletvic ter ni vulgarna, med pogovorom (vsaj enim) pa kulinarično uživa s podobnim užitkom kot pred leti evropski poslanec Zoran Thaler, ki so ga novinarji, pripravljenega na korupcijo, zasačili v eni od bruseljskih restavracij. Pa neverjetno samozavestna je.
Razkritje: tudi Klakočarjevi so pod mizo dajali denar, ona pa "piz.., ki jih je drkala
nejclp ::
Tako pravi AI:
Kaj pravi UI nikogar ne zanima.
Imaš svoje mnenje?
Sem mislil, da si Samaelu obljubil, da se boš brzdal.
Meni se zdi tole s Prebiličem čudno, da je RTV kriterij tak, da ustreza Prebiliču. Ker Erjavec jih je moral pa tožiti, pa ma Kaloha v parlamentu, res pa je, da je ta samostojni poslanec. ampak sodišče je zdaj pritrdilo Erjavcu, mogoče si bo prigobcal kakšen glas.
nejclp ::
Prisluhi
očitno misli, da govori s klientom in se hvali z vezami.
kaj pa piše? ne mislim mu plačevat.
plus, mi je všeč nivo, za razliko od vulgarne vukovičke
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
FireSnake ::
Preberi si 11. člen in boš ugotovil, da je AI pravilno odgovoril. No, kdo se je zdaj osmešil ?
Ti, kdo pa drugi?
-------------------------------
Levaki nimajo kaj za pokazati pa napadajo na polno. Polni sovraštva.
Depolitizirani mediji streljajo z vsemi topovi.
hunta, če ima vsaj malo samokritike, ve, da se po 22. marcu peljejo na politično smetišče.
Še bo zanimivo
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
FireSnake: po mojem so pa na levici prepričani, da lahko naredijo turnaround v rezultatu in da imajo dovolj časa, da prepričajo volivce.
GregiB ::
Malidelničar je izjavil:
FireSnake: po mojem so pa na levici prepričani, da lahko naredijo turnaround v rezultatu in da imajo dovolj časa, da prepričajo volivce.
Pri levi sredini in naprej proti levi je treba volilce spravit na volišča... jih je več, kot desnjakarjev (lojalna baza in konec)... so pa apatični... grejo volit, al pa ne...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
pegasus ::
Hočeš rečt, da jim desni premalo trpljenja povzročajo, da bi blagovolili dvignit rit in volit? ;)
GregiB ::
Hočeš rečt, da jim desni premalo trpljenja povzročajo, da bi blagovolili dvignit rit in volit? ;)
Približno.... oz. so že pozabili...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica
mirator ::
No, počasi se bo tudi ta tema zaprla.
Moje mnenje, ne glede na objavljene prisluhe, ki so sicer lahko resnični, verjetno pa s pomočjo UI sfrizirani (nasedajo seveda goreči zagovorniki Janševe politike), bo naslednjo koalicijo ponovno sestavljala leva politična opcija.
Vseeno je treba gledati na socialno varnost slehernika, kar pomeni javno zdravstvo, javno šolstvo in zaščita ostarelih s programom javne oskrbe.
Kdo bo koga volil pa je povsem intimna zadeva posameznega volilca, ne glede na izražanje svoje volje na tem forumu.
Zato pa je to tudi največja trol tema na forumu.
Moje mnenje, ne glede na objavljene prisluhe, ki so sicer lahko resnični, verjetno pa s pomočjo UI sfrizirani (nasedajo seveda goreči zagovorniki Janševe politike), bo naslednjo koalicijo ponovno sestavljala leva politična opcija.
Vseeno je treba gledati na socialno varnost slehernika, kar pomeni javno zdravstvo, javno šolstvo in zaščita ostarelih s programom javne oskrbe.
Kdo bo koga volil pa je povsem intimna zadeva posameznega volilca, ne glede na izražanje svoje volje na tem forumu.
GregiB: ja ampak letos neke motivacije na levi ne vidim.
Čudno, GS volilne letake pošiljali skupaj z uradnim vabilom na volitve?
https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...
Čudno, GS volilne letake pošiljali skupaj z uradnim vabilom na volitve?
https://www.reddit.com/r/Slovenia/comme...
Zgodovina sprememb…
Neuradne informacije iz policijskih in tožilskih vrst:
- Na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani (ODT LJ) naj bi pravkar pregledovali predlog policije za hišne preiskave oseb, povezanih s stranko NSi.
- Če se odločijo, da ga vložijo pri preiskovalnem sodniku, bi to lahko pomenilo preiskave tik pred volilnim molkom.
Golob gre s svojim vplivom na represivni aparat, kot kaže, na polno.
Preganjavica, ki jo lahko opazimo tudi na soočenjih, je torej resnična.
https://x.com/Mirko_Mayer/status/203167...
- Na Okrožnem državnem tožilstvu v Ljubljani (ODT LJ) naj bi pravkar pregledovali predlog policije za hišne preiskave oseb, povezanih s stranko NSi.
- Če se odločijo, da ga vložijo pri preiskovalnem sodniku, bi to lahko pomenilo preiskave tik pred volilnim molkom.
bbbbbb2024 ::
Potrebno je seveda vedeti, da se bo ODT moralo za to odločiti. Strokovnost tega početja se bo sigurno preverjala kasneje. In uspeh teh preiskav.
Ti prisluhi so kar sistematični. Do 22.3. je še daleč. Upam, da imate svoj vagon kokic. Rabili jih boste.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
delavec44 ::
Malidelničar je izjavil:
Pri levi sredini in naprej proti levi je treba volilce spravit na volišča... jih je več, kot desnjakarjev (lojalna baza in konec)... so pa apatični... grejo volit, al pa ne...
To so ocene čez palec? Enkrat sem prebral 70:30.
To z lojalno bazo in konec pa (žal) več ne drži. Levica nas je kar nekaj, prej sredinskih, prisilila v desno.
na socialno varnost slehernika, kar pomeni javno zdravstvo, javno šolstvo in zaščita ostarelih
Ker pri desnih vladah pa nismo imeli nič od tega? Prave desnice pri nas sploh ni, socialna država je pa zapisana že v ustavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Mah, vprašanje, če je 70:30.
Po mojem je to bolj dediščina stare oblike medijev izh 90ih.
Če ne bi tudi razni referendumi gladko in avtomatsko šli v levo, pa niso šli.
Novi mediji razmerja zelo spreminjajo.
Medijski strokovnjaki pravijo, da bodo še bolj prelomne naslednje volitve 2030; to bodo res tiste prave "družbeno-omrežene" volitve.
Če ne bi tudi razni referendumi gladko in avtomatsko šli v levo, pa niso šli.
Novi mediji razmerja zelo spreminjajo.
Medijski strokovnjaki pravijo, da bodo še bolj prelomne naslednje volitve 2030; to bodo res tiste prave "družbeno-omrežene" volitve.
No, spet napadanje levakov.
Vsi, ki so proti golobji hunti so za jajota.
Če bi ta idiotija držala, bi jajo imel 50% podporo. Ali celo več.
Nadalje: pipanca je dejansko potrdila, da je zadeva avtentična.
Kar pa se vonte tiče, pa tudi ne kaže najbolje iz tvoje strani.
Ko že omenjaš zdravstvo: ravno golobja hunta je, s svojim ultimatom zdravnikom, povzročila enormne odhode zdravnikov iz bolnišnic.
Še več: zadeva je bila proti ustavna in zdaj celo UKCji že dajejo soglasja, da zdravniki lahko delajo tudi na privat klinikah.
Tam, kjer jim niso že ušli. Tako, da ne vem o čem ti želiš tu lagati in zavajati.
Kaj imaš od tega, da skušaš lagati in se izgovarjati na UI? Očitno pojma nimaš kako zadeva deluje. Alternativa je, da delaš to nalašč.
Trol tema je pa zgolj zato, ker ne piše tega, kar bi ti želel videti, drži?
Moje mnenje, ne glede na objavljene prisluhe, ki so sicer lahko resnični, verjetno pa s pomočjo UI sfrizirani
Strokovnjaki pravijo, da ni nič UI zraven. Tudi ne vem zakaj bi se akterji potem sklicevali na nelegalno pridobitev, če sploh ne bi bili resnični.
https://reporter.si/clanek/slovenija/al...
Po vsej verjetnosti gre za laserske mikrofone kjer je dovolj vidno polje in neka steklena podlaga. Algoritmi seveda odstranijo šum, ampak to ni AI. Podtakniti lažni pogovor prek laserja je pa praktično nemogoče. Tisto je potem že deepfake.
Še en razlog več (poleg njihovega prizadevanja za industrijo) da jim dam svoj glas!
Voli resnico, edina stranka brez skandalov
????
Predsednik Resni.ce laže: v preteklosti obsojen kar dvakrat
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Malidelničar je izjavil:
Mah, vprašanje, če je 70:30.
Pa tudi včasih sta pojma desnica in levica pomenila drugo kot danes. Jaz sem bil ponosen na levi strani, ateist in za napredek. Ampak to se da danes narediti tudi na desni brez ostalega odvečnega balasta.
Levica nas je kar nekaj, prej sredinskih, prisilila v desno.
Jaz sem že eden takih.
PujsekPepe ::
Ostanimo pri predmetu debate, ne medsebojnem obračunavanju, žaljivkam in podobno.
Zmenjeno!
----------------------------------------
pernati lažnivec je v ponedeljek (9.3.) na soočenju rekel, da je prejšnja vlada pustila za 9 milijard dodatnega dolga.
Pa je jajo kar požtl to, čeprav je laž
Že tokom oddaje so novinarji to preverili in označili za laž.
Pa Slak ni imel jajc to pernatemu vreči pod nos.
O tem so pisali tudi na 24 ur, samo ne najdem zdajle vira.
Edin stevo je reku zmanjsat javno upravo vsi ostali nic
Ne drži. N.Si prav tako.
Glede tvojega klovna pa ne bi. Ko je odprl goflo so se vsi smejali, kakšne je pokal. tip nima tri čiste.
Glede tvojega klovna pa ne bi. Ko je odprl goflo so se vsi smejali, kakšne je pokal. tip nima tri čiste.
Zgodovina sprememb…
[OBUJAMO SPOMINE]
Kako je Vučić vstopil v naša življenja
.
https://x.com/tolemamo/status/203169193...
Sinoči smo razkrili posnetke Švarc Pipanove - zdaj podrobneje odstiramo tistega, ki razkriva globoko državo: moč Jankovića, ki "se mu nič ne more zgoditi", kar pove sama nekdanja ministrica za pravosodje v Golobovi vladi, ter vlogo Kučana, za katerega jasno pove, da ustvarja zmagovalca volitev na levi strani. Poglejte natančen prepis
https://www.domovina.je/ekskluzivni-pos...
Kako je Vučić vstopil v naša življenja
.
https://x.com/tolemamo/status/203169193...
Sinoči smo razkrili posnetke Švarc Pipanove - zdaj podrobneje odstiramo tistega, ki razkriva globoko državo: moč Jankovića, ki "se mu nič ne more zgoditi", kar pove sama nekdanja ministrica za pravosodje v Golobovi vladi, ter vlogo Kučana, za katerega jasno pove, da ustvarja zmagovalca volitev na levi strani. Poglejte natančen prepis
https://www.domovina.je/ekskluzivni-pos...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Polda ()
ZveeZ ::
Jaz bom moral svoj glas nameniti jajotu. Ne zato, ker ga podpiram, ampak zato, ker si finančno ne morem privoščiti še en mandat svobodne levice.
Jaz bom moral svoj glas nameniti jajotu. Ne zato, ker ga podpiram, ampak zato, ker si finančno ne morem privoščiti še en mandat svobodne levice.
Ti, in še marsi kateri drugi.
Jaz meni ljubo osebo hecam (vem, da bo za jajota), češ, jajo.
Odgovor: nujno zlo.
Sem mnenja, da bo golobja hunta 22. marca dobila pol tega, kar ji napovedujejo depolitizirani mediji.
Zgodovina sprememb…
PROTEINSKI ::
Upam, da vsi, ki so trenutno neopredeljeni, odidejo na volišče in kaznuje umazano kampanjo SDS.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PROTEINSKI ()
ZveeZ ::
PROTEINSKI je izjavil:
Upam, da vsi, ki so trenutno neopredeljeni, odidejo na volišče in kaznuje umazano kampanjo SDS.
Se strinjam.
Imajo prevec nadzora nad organi pregona in jih izkoriscajo za lastno korist!
/s
PROTEINSKI je izjavil:
Kaj ti pa delajo drugače kot vsi ostali? Povej kaj več.
Daniel ::
PROTEINSKI je izjavil:
Danes obešajo živali, jutri bodo lahko obešali ljudi. Takim ni za zaupati.
Tako je, ti svobodnjaki so res neverjetni.
Midva z mojo sva bila v tem mandatu praktično degradirana v radničko klaso. Stroški od hrane do energije in davki so nori, obdavčujejo mi vse živo, delnice, dividende.
S tem da sva dejansko z Golobom postala nižji del radničke klase, ker kar imam dobrih frendov iz delavskega sloja, lepo delajo na črno, vlečejo doklade in imajo verjetno ful višji mesečni cashflow kot midva.
Ko ljudje govorijo, da ni važno kdo vlada - ne vem, nama z mojo je krepko padel življenjski standard, ful se nama poznajo višje položnice.
V tujini bi z najinima izobrazbama bila nek (vsaj nižji) srednji razred, tu sva pa radnička klasa, pa še na slabše gre. Finančno sploh ne vidiva izhoda, še jebeni kredit.
Ne vem, še 4 leta tega. Velikokrat se pogovarjava, da bi se izselila iz države. Sploh pod takimi vladami.
Zgodovina sprememb…
PROTEINSKI je izjavil:
Danes obešajo živali, jutri bodo lahko obešali ljudi. Takim ni za zaupati.
A so že našli krivca? Ali je pač popularno obtoževati brez dokazov.
No, spet napadanje levakov.
Vsi, ki so proti golobji hunti so za jajota.
Če bi ta idiotija držala, bi jajo imel 50% podporo. Ali celo več.
Nadalje: pipanca je dejansko potrdila, da je zadeva avtentična.
Kar pa se vonte tiče, pa tudi ne kaže najbolje iz tvoje strani.
Ko že omenjaš zdravstvo: ravno golobja hunta je, s svojim ultimatom zdravnikom, povzročila enormne odhode zdravnikov iz bolnišnic.
Še več: zadeva je bila proti ustavna in zdaj celo UKCji že dajejo soglasja, da zdravniki lahko delajo tudi na privat klinikah.
Tam, kjer jim niso že ušli. Tako, da ne vem o čem ti želiš tu lagati in zavajati.
Kaj imaš od tega, da skušaš lagati in se izgovarjati na UI? Očitno pojma nimaš kako zadeva deluje. Alternativa je, da delaš to nalašč.
Trol tema je pa zgolj zato, ker ne piše tega, kar bi ti želel videti, drži?
Mene v enem prejšnjem postu sprašuješ zakaj se vžigam pa mi ti povej zakaj se repenčiš?
Strokovnjaki pravijo, da ni nič UI zraven. Tudi ne vem zakaj bi se akterji potem sklicevali na nelegalno pridobitev, če sploh ne bi bili resnični.
Kateri strokovnjaki?
Tvoje vprašanje pa je tudi navijaško obarvano. Saj lahko, da je vse res. Je pa vprašanje, zakaj se je nekdo lotil zalezovanja koalicije in svoje posnetke objavil tik pred volitvami? Ali misliš, da če bi se nekdo spomnil oz. bil pokvarjen, kot so nekateri na desnici, da podobnih prisluhov desnih veljakov ne bi bilo?
Takšni prisluhi sodijo med zalezovanje, so nezakoniti in tudi sprevrženi in so vzeti iz nekakšnega širšega konteksta.
Mene niso prepričali, kar se tiče drugih pa je to njihov problem oz. si jih pač vsak razlaga svoji inteligenci primerno.
Iz obveščevalnih virov, ki vejo kako ti posnetki nastajajo in menda lahko ocenijo avtentičnost. Če verjameš kar piše v člankih, X, FB itd.
Si sploh prebral linkan članek? Posnetki nastajajo že 4 leta in bi verjetno za vsako vlado. Želeli so jih prodati, da prihajajo pa pred volitvami ven je pa zato, ker jih je sedaj nekdo kupil.
Pa ne pogovarjamo se sedaj o vsebini, odgovarjal sem ti na tvoje domneve o AI. Etično si lahko o njih vsak misli kar hoče. Po moje so tudi akterji neumni, ker se niso zaščitili.
Si sploh prebral linkan članek? Posnetki nastajajo že 4 leta in bi verjetno za vsako vlado. Želeli so jih prodati, da prihajajo pa pred volitvami ven je pa zato, ker jih je sedaj nekdo kupil.
Pa ne pogovarjamo se sedaj o vsebini, odgovarjal sem ti na tvoje domneve o AI. Etično si lahko o njih vsak misli kar hoče. Po moje so tudi akterji neumni, ker se niso zaščitili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
PROTEINSKI je izjavil:
Čemu pa napadaš?
Kako pa veš, da je za tem jajo? Kje imaš dokaze?
Treba je it na volitve in kaznovati destrukcijo golobje hunte, to je treba narediti.
Ne vem, kako lahko sploh razmišljaš tako pritlehno, da bi te golobje umazanije predstavil, kot pozitivno za golobjo hunto.
Sploh pa ... levaki trdite, da je zadeva ponarejena. Ampak tem vašim (lažnim?) trditvam ne kaže najbolje.
Isti si, kot vukovićka - samo napadal bi.
Se boste opravičili, če se izkaže, da so posnetki pristni?
P.S. Ti je v navadi, da trditve pridejo kar od nekod. Brez vsakih virov.
Zgodovina sprememb…
Malidelničar je izjavil:
Midva z mojo sva bila v tem mandatu praktično degradirana v radničko klaso. Stroški od hrane do energije in davki so nori, obdavčujejo mi vse živo, delnice, dividende.
S tem da sva dejansko z Golobom postala nižji del radničke klase, ker kar imam dobrih frendov iz delavskega sloja, lepo delajo na črno, vlečejo doklade in imajo verjetno ful višji mesečni cashflow kot midva.
Ko ljudje govorijo, da ni važno kdo vlada - ne vem, nama z mojo je krepko padel življenjski standard, ful se nama poznajo višje položnice.
V tujini bi z najinima izobrazbama bila nek (vsaj nižji) srednji razred, tu sva pa radnička klasa, pa še na slabše gre. Finančno sploh ne vidiva izhoda, še jebeni kredit.
Ne vem, še 4 leta tega. Velikokrat se pogovarjava, da bi se izselila iz države. Sploh pod takimi vladami.
Enako pri meni.
Preko normiranega SPja pa delam 3 mesece v letu.
Ker ne morem zapreti mi je posledično nabil 1350€ (9 * 150) dodatnih stroškov.
Pod črto pa letno krepko preko 3000.
22. marec je blizu in na najbolj demokratičen način bomo golobji hunti dali zaušnico.
Posnetki gor ali dol!
Mene v enem prejšnjem postu sprašuješ zakaj se vžigam pa mi ti povej zakaj se repenčiš?
Nimaš odgovora na konkretna vprašanja.
Razumem. Vsaj priznal bi lahko
Kateri strokovnjaki?
Tvoje vprašanje pa je tudi navijaško obarvano. Saj lahko, da je vse res. Je pa vprašanje, zakaj se je nekdo lotil zalezovanja koalicije in svoje posnetke objavil tik pred volitvami? Ali misliš, da če bi se nekdo spomnil oz. bil pokvarjen, kot so nekateri na desnici, da podobnih prisluhov desnih veljakov ne bi bilo?
Takšni prisluhi sodijo med zalezovanje, so nezakoniti in tudi sprevrženi in so vzeti iz nekakšnega širšega konteksta.
Mene niso prepričali, kar se tiče drugih pa je to njihov problem oz. si jih pač vsak razlaga svoji inteligenci primerno.
Klikni me nežno in naj začne domišljija delat.
Zgodovina sprememb…
FireSnake: we're in this together 

Je pa to pri meni prvič tak občutek, velikega padca v standardu v manj kot 4 letih.
Zanimivo mi je, ker pri Pahorju je to šlo počasneje, kljub krizi sem celo dobil službo 2010. Plače so bile kar so bile takrat (in delo za določen čas, kar je bilo psihološko najhujše) ampak zanimivo mi je, da 2008-2012/13, ko je bilo najhuje, draginje (ali pa stalnega zviševanja cen) sploh nisem čutil. Če bi bil bolj finančno pismen bi takrat celo lahko naredil pogumne finančne move (kot so jih številni mladi takrat).
In če je zdaj osebno huje kot v času GFC-ja, potem res nekaj ful ni v redu ....
Je pa to pri meni prvič tak občutek, velikega padca v standardu v manj kot 4 letih.
Zanimivo mi je, ker pri Pahorju je to šlo počasneje, kljub krizi sem celo dobil službo 2010. Plače so bile kar so bile takrat (in delo za določen čas, kar je bilo psihološko najhujše) ampak zanimivo mi je, da 2008-2012/13, ko je bilo najhuje, draginje (ali pa stalnega zviševanja cen) sploh nisem čutil. Če bi bil bolj finančno pismen bi takrat celo lahko naredil pogumne finančne move (kot so jih številni mladi takrat).
In če je zdaj osebno huje kot v času GFC-ja, potem res nekaj ful ni v redu ....
Zgodovina sprememb…
PROTEINSKI ::
Enostavno je treba it na volitve. Upam, da je zdaj jasno tudi vsem od 30% neopredeljenih.

Scaramouche3 ::
PROTEINSKI je izjavil:
Enostavno je treba it na volitve. Upam, da je zdaj jasno tudi vsem od 30% neopredeljenih.
Ti ne verjamejo, ker je izbira polom, ali obup ali še večji obup.
Namesto da strateško volijo manjše stranke, samo da se dvignejo, ker lahko pridejo v parlament in nove koalicije, ne hodijo na volitve, kot kaj češ ali domobranec ali levak...
pegasus ::
Scaramouche3 je izjavil:
Ti ne verjamejo, ker je izbira polom, ali obup ali še večji obup.Da, to je na teh volitvah resna cokla. Izbira je
ripmork ::
Meh,vse skupaj ne bo imelo pomembnega učinka na volivce.Zna bit. Za tiste, ki so v zadnjih letih brez problema pogoltnili korupcijske afere akterjev aktualne vlade, ne dvomim, da bojo tudi tole.
PROTEINSKI je izjavil:
Enostavno je treba it na volitve. Upam, da je zdaj jasno tudi vsem od 30% neopredeljenih.Absolutno! Komur se do sedaj aktualna oblast v nekaj letih korupcijskih afer, nesposobnosti, laganja in demagogije ni totalno zagabila, se bo mogoče končno ob teh razkritjih.
Jaz sem bil tudi par let nazaj razmeroma "neopredeljen". Nisem več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
harmonkar9 ::
Malidelničar je izjavil:
Drži, golobarji so uvedli toliko novih davkov na delnice in dividende in močno zvišali toliko davkov na delnice in dividende, da niti nimamo časa ali prostora vsega našteti. Poleg tega pa je nas, uspešne domoljubne delniške vlagatelje, pernati udaril s katastrofalno delniško inflacijo, zaradi česar dobimo zdaj vlagatelji za isto denarja manj delnic in od trgovanja z delnicami ne moremo več preživeti. Praktično lastnoročno nas je pernati prisilil, da moramo namesto trgovanja zdaj delati.
Gospod Janša bo poskrbel, da se bo s trgovanjem z delnicami in kapitalskimi dobički spet dalo preživeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24747 (23008) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 155930 (97161) | T440 |