Forum » Loža » CorelDraw problem z fonti / pisavo
CorelDraw problem z fonti / pisavo
Rasin ::
Imam en problem ki ga sam ne vem rešiti. Nameščeno imam pisavo "Helvetica Narrow Bold" ki sem jo uporabljal v Illustratorju za en projekt kjer je vse delovalo bp. Sedaj pa hočem odpret eno datoteko ki je bila izdelana v illustratorju in je problem ker mi Coreldraw izpiše da manjka ta pisava. Poskušal sem zadevo reševat z Bitstream font navigatorjem pa mi ne uspeva ker kljub ponovnemu zagonu tako računalnika kot samega programa Coreldraw napaka ostaja še naprej. Se spozna kdo na te zadeve do te mere da bi mi vedel pomagat / svetovat kako se lotiti zadeve oziroma čer je sploh rešljivo? Vsak pameten nasvet je dobrodošel.
Hvala
lp
Hvala
lp
- spremenilo: Rasin ()
Kurzweil ::
Odvisno od verzije...
1 . Click File Search Content to open the CONNECT docker.
2 . Find the font that you want to install.
3 . Do one of the following:
o In the viewing pane, right-click the font thumbnail, and click Install.
A check mark appears in the lower-right corner of the font thumbnail to show that the font is installed.
o To install a font family, right-click the font thumbnail, and click Install font family.
- ali -
Step 1 Navigate to the font manager
Step 2 Install/Select the font you want
Step 3 Add the font to your desired folder/collection
Step 4 You're done! Your font is now easily accessible
Ne uporabljam pa Corela že 120 let, tako da niti ne morem testirat...
1 . Click File Search Content to open the CONNECT docker.
2 . Find the font that you want to install.
3 . Do one of the following:
o In the viewing pane, right-click the font thumbnail, and click Install.
A check mark appears in the lower-right corner of the font thumbnail to show that the font is installed.
o To install a font family, right-click the font thumbnail, and click Install font family.
- ali -
Step 1 Navigate to the font manager
Step 2 Install/Select the font you want
Step 3 Add the font to your desired folder/collection
Step 4 You're done! Your font is now easily accessible
Ne uporabljam pa Corela že 120 let, tako da niti ne morem testirat...
Rasin ::
Font je preverjenob nameščen in tudi z Bitstream font navigatorjem sem ga ponovno doda/ instaliral. Ponovno sem zagnal program in ker ni bilo spremembe sem zagnal ponovno še pc pa zopet nič. Poskušal z tvojim predlogom pa žal problem obstaja še naprej.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kopiranje teksta iz PDF-a ne delujeOddelek: Loža | 1639 (168) | b3D_950 |
| » | font ki je zelo podoben temu le da je free ?Oddelek: Loža | 2103 (1519) | #000000 |
| » | Vektorski text - hitra razlaga, prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 4656 (4139) | dzinks63 |
| » | [php] phplotOddelek: Izdelava spletišč | 1423 (1272) | slovencl |
| » | word in device fontOddelek: Programska oprema | 1037 (1003) | kondratiev |