» »

Pisarniški stol

Pisarniški stol

History ::

Pozdravljeni,

Kupil sem si nov pisarniški stol katerega so kar pohvalili in sicer Ikea Marcus ker spet ne preživim toliko časa na računalniku, če sem cca vsak dan po 2 do 3 ure. V trgovini je bil udoben in vse ampak kaj lahko po 15 minutah sedenja dojameš koliko je v resnici ura. In me precej mika da bi ga vrnil nazaj. zdaj iščem nekaj drugega, Marcus mi je predvsem neudoben ker ima slabo postavljeno ledveno podporo in moj ledveni del je tam ok po recimo 30 do 45 minut in potem začne boleti, itd. na prejšnjem stolu kateri je bil že toliko dotrajan in pač narejen pod kotom 90 stopinj sem si pomagal z brisačo in sem veliko bolje sedel. Da ne omenim da ima tale marcus precej slab sistem nastavljivosti naslona po naklonu, ne da ga ne morem dati v udoben položaj, enostavno se ga ne da zablokirati, da ne bi bilo vmes nekaj lufta in me dela kar živčnega. pač verjetno bom v kratkem vzel en dan dopusta in šel v LJ, tega probal vrniti in kupil nekaj drugega.

Zdaj kaj priporočate? imam v mislih do 250€, če je res vredno 300€? bolj se mi gre da ga kupim nekje da v primeru garancije ali reklamacij ne bom imel problemov, ker npr. za ergoles sem slišal precej kritik, tako da ja. ergovision ima nekaj zanimivih modelov, katere bi pač moral probati, za kakšne druge trgovine pa jih ne poznam.
bi mi lahko kaj priporočali v tem cenovnem rangu? ali vsaj trgovino kjer dobim neko normalno garancijo in odnos do stranke?

Že vnaprej se vam zahavljuem za pomoč.

kixs ::

Ikea ima se en "boljsi" model. Si ga sprobal?

Ta:
https://www.ikea.com/si/sl/p/jaervfjael...

History ::

pozdravljen.

Sem ga sprobal in mi je iskreno marcus bolj ustrezal + tale model je narejen iz usnja in na mojem prejšnem stolu sem se precej "potil" in zato mi usnje ne ustreza.
PAč ja na žalost sem prepočasi ugotovil, da je fajn imeti nastavljivo ledveno oporo in sedaj plačujem davek na mojo neumnost :D

Han ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri pisarniški stol? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8817148 (329) rokp
»

Kateri gaming stol

Oddelek: Loža
476356 (4585) FireSnake
»

Kvaliteten stol, ki omogoča kar se da zdravo sedenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5211980 (8747) STASI
»

Računalniški stol

Oddelek: Pomoč in nasveti
244509 (3737) Unilseptij

Več podobnih tem