Forum » Pomoč in nasveti » Outlook Express se nalaga prepočasi
Outlook Express se nalaga prepočasi
Bannockburn. ::
Lep pozdrav!
Zadnje tri dni opažam, da se mi Outlook Express zelo počasi nalaga. Pokaže se logo, nato pa začne praskati po disu in po kakšne pol minute se zažene.
Pred tem sem inštaliral windows update dodatke in od tistega trenutka naprej mi ga serje.
Zdaj sem deinštaliral vse dodatke, ki sem jih inštaliral takrat in še vedno zajebava.
Ima kdo kakšno rešitev?
Zadnje tri dni opažam, da se mi Outlook Express zelo počasi nalaga. Pokaže se logo, nato pa začne praskati po disu in po kakšne pol minute se zažene.
Pred tem sem inštaliral windows update dodatke in od tistega trenutka naprej mi ga serje.
Zdaj sem deinštaliral vse dodatke, ki sem jih inštaliral takrat in še vedno zajebava.
Ima kdo kakšno rešitev?
ginekolog ::
Ja sem imel isto težavo. Drek meša msmsgs.exe, v program files\messenger
Preimenuja ga recimo v msmsgs.exe_ , in OE ti bo delal kot urca ;)
Preimenuja ga recimo v msmsgs.exe_ , in OE ti bo delal kot urca ;)
Divers do it deeper.
Bannockburn. ::
Hvala ti.
Vendar ne vem, kako se taka golazen, kot je msn lahko še vedno nahaja na disku, če sem jo pa odstranil.
Vendar ne vem, kako se taka golazen, kot je msn lahko še vedno nahaja na disku, če sem jo pa odstranil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsakih 5 minut - Internetna reklama ?!Oddelek: Omrežja in internet | 2959 (1948) | SanAndreas |
» | winxp, safe mode ne dela, problem z registromOddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (2012) | SkIDiver |
» | Težave Firefox-omOddelek: Pomoč in nasveti | 2131 (2004) | mikes |
» | MSN Messenger - Boli me *** če se je Andrej SignInau !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1321 (1049) | tec |
» | Cudni procesi v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 1866 (1724) | Haby |