Forum » Loža » Mobisux melodije
Mobisux melodije
nuclear ::
hello... zanima me kako se lahko midi fajl, ki je 1 kanalni pretvori v 4 kanalnega.. ali je to sploh mogoče? namreč imam telefon nokia 3510i, in ko se povežem na wap.mobisux.com, si izberem 4 kanalne melodije(midi), in seveda ni nič pametnega, ker so najbolše 1 kanalne...
Kaj bi mi svetovali da bi prišel do njih... ker namreč vem da se da na wap.mobisux.com preko www.mobisux.com naložit jih gor, kiro koli kanalno... zato je največja prepreka pri meni, ker ne vem ali se da midi konvertirat v različne kanale... joj upam da razumete...
PS: ali obstaja kakšen program, ki odklene najnovejše Siemensove telefone, kot naprimer lahko najnovejše Nokie DC4 Calculator?
tnx
Kaj bi mi svetovali da bi prišel do njih... ker namreč vem da se da na wap.mobisux.com preko www.mobisux.com naložit jih gor, kiro koli kanalno... zato je največja prepreka pri meni, ker ne vem ali se da midi konvertirat v različne kanale... joj upam da razumete...
PS: ali obstaja kakšen program, ki odklene najnovejše Siemensove telefone, kot naprimer lahko najnovejše Nokie DC4 Calculator?
tnx
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
no vidim da ni odgovorov... vprašu bi nekaj drugega... ali je mogoče na nokio 3510i, ki ima 4kanale za MIDI, povleči z wap.mobisux.com, tudi 1kanalne MIDI melodije? in koliko je lahko največ velika melodija za nokio 3510i...
hvala
hvala
Dr_M ::
seveda. treba ga je pa seveda placat...verjetno precej.
ali je mogoče na nokio 3510i, ki ima 4kanale za MIDI, povleči z wap.mobisux.com, tudi 1kanalne MIDI melodije?
seveda. telefon podpira max 4 kanale midije in NE samo 4 kanalne. rajt?
seveda. treba ga je pa seveda placat...verjetno precej.
ali je mogoče na nokio 3510i, ki ima 4kanale za MIDI, povleči z wap.mobisux.com, tudi 1kanalne MIDI melodije?
seveda. telefon podpira max 4 kanale midije in NE samo 4 kanalne. rajt?
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
če pol ko lovdam, mi noče fajla ofnat.. prawi da ga ne more... odpret... kaj bi lahko blo narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WAP STRAN za download brezplacnih polifonicnih melodij!!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3294 (3006) | boych |
» | SMS in PHPOddelek: Programiranje | 1546 (1305) | rokpok |
» | Sky divers - igra na mobilnikuOddelek: Igre | 967 (826) | jRk0 |
» | Nokia 3510i problem...Oddelek: Loža | 1261 (1078) | Gwanaroth |
» | Logotipi!Oddelek: Loža | 1380 (1070) | Tero |