» »

Nezgoda pri tuširanju - sem zaskrbljen

Nezgoda pri tuširanju - sem zaskrbljen

endelin ::

Slaba nedelja.
Do sedaj se mi to še nikoli ni zgodilo.

Dve uri nazaj sem se tuširal in ko sem skoraj zaključil, mi je iz rok zletel 3/4 poln 400ml old spice gel za prhanje. To da zleti iz rok se mi je seveda že večkrat zgodilo.

Kar se mi še ni zgodilo je to, da je zletelo na tla pod res zelo čudnim kotom in zadelo točno penis na zgornjem delu glavice skoraj pri koncu. Za par sekund je trajala dokaj intenzivna bolečina. :/ Priznam da sem se kar malo bal pogledati, ker ima embalaža pri pokrovu tudi ostrejše dele, da nisem zadel s tem delom embalaže.

Potem sem si podrobno pogledal penis in ni vizualnih poškodb (da bi bila kakšna vidna praska, odrgnina). Še vedno me skrbi, če so kakšne poškodbe zaradi udarca “pod kožo”.

Bi moral vseeno k urologu ali naj pozabim vse skupaj, če ni nič vidnega?
  • zaklenilo: Samael ()

orbika ::

endelin je izjavil:

Če te ne boli, potem verjetno lahko pozabiš in greš naprej. Težavo, če je, boš opazil pri uporabi (scanje, seks itn.). Če bo bolelo, se oglasi pri zdravniku/ci.

feryz ::

Moraš k navadnemu zdravniku.
To da ti stvari letijo iz rok ni fajn. Mogoče se te loteva kakšna tresavica, parkinson ali kaj podobnega. Očitno ti roke ne služijo več najbolje.

IL_DIAVOLO ::

Kaj pa drkas sredi dneva.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

PluribusUnum ::

Si lahko zaskrbljen, tema o kopalnici % čeladah je že, oprijem sugestije v smutiju ideje je lahko hipotetična dolžina ki sega do max gležnjev, kolk potenciala lahko potegneš iz tega očitno ni v tvoji domeni.

Squirrel ::

To je strokovno vprašanje za Mikija. Miki N, kje si?

Ales78 ::

endelin je izjavil:

Slaba nedelja.
Do sedaj se mi to še nikoli ni zgodilo.

Dve uri nazaj sem se tuširal in ko sem skoraj zaključil, mi je iz rok zletel 3/4 poln 400ml old spice gel za prhanje. To da zleti iz rok se mi je seveda že večkrat zgodilo.

Kar se mi še ni zgodilo je to, da je zletelo na tla pod res zelo čudnim kotom in zadelo točno penis na zgornjem delu glavice skoraj pri koncu. Za par sekund je trajala dokaj intenzivna bolečina. :/ Priznam da sem se kar malo bal pogledati, ker ima embalaža pri pokrovu tudi ostrejše dele, da nisem zadel s tem delom embalaže.

Potem sem si podrobno pogledal penis in ni vizualnih poškodb (da bi bila kakšna vidna praska, odrgnina). Še vedno me skrbi, če so kakšne poškodbe zaradi udarca “pod kožo”.

K proktologu pojdi, da ti potegne glavo ven.
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

MadMax ::

Počakaj do jutri.
Če bo še gor je ok.
Če bo pa ponoči odpadel pa bo problem itak izginil.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Če mjetla odide kot orožje, sožalje.

driftwood ::

Tip se udari v "tisti predel" in prva stvar, kar mu pride na pamet, je postati tukaj o tem.

Miki N ::

Squirrel je izjavil:

Evo mene. Moj predlog OPu je, da čimprej eno babo nabriše, da ve, ali še dela - to ga bo najbolj pomirilo. V bistvu lahko celo to izkoristi sebi v prid pri kaki manj dostopni gospodični češ "vem, da ti nisem, samo gre zgolj za diagnostiko - ne fehtarim".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

David Mayer ::

Daj ne, ker bo potem vedno moral, dokler je otečeno, vsaj :D

Miki N je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Evo mene. Moj predlog OPu je, da čimprej eno babo nabriše, da ve, ali še dela - to ga bo najbolj pomirilo. V bistvu lahko celo to izkoristi sebi v prid pri kaki manj dostopni gospodični češ "vem, da ti nisem, samo gre zgolj za diagnostiko - ne fehtarim".

Kot 3th pary moreš osebno potrdit stanje da revež ne bo skrvavel zaradi potencialno fake ST Fmojstrov.

Miki N ::

PluribusUnum je izjavil:

Miki N je izjavil:

Squirrel je izjavil:

Kot 3th pary moreš osebno potrdit stanje da revež ne bo skrvavel zaradi potencialno fake ST Fmojstrov.

Lej, naj OP najprej proba moj predlog, pride nazaj poročat in bomo potem naprej reševali. Korak po korak.

Sploh pa to, da te boli kurac ni nič posebnega - splošno stanje družbe, se dogaja vsem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Miki N je izjavil:

Sploh pa to, da te boli kurac ni nič posebnega - splošno stanje družbe, se dogaja vsem.

Lovi it

mtošev ::

Fak, slotek je pa res nizko padel. Da zdaj troll poste pišejo tudi osebki, ki so po inteligenčnem kvocientu takoj pred Tošetom in alter-egom skumplom.

Molimo zate.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Urolog (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7520898 (16193) tony1
»

Zasvojenost z energijskimi pijačami in drugimi sladkanimi pijačami

Oddelek: Loža
223372 (2431) Horas