Forum » Problemi človeštva » Charlie Kirk RIP
Charlie Kirk RIP
Temo vidijo: vsi

kow ::
Ne vem kaj hočeš povedati. Družina v tem trenutku ko se storil umor je bila Trump supporting družina in tudi prej verjetno. Ne vem kaj te muči.
Kako ves, da ni bil glavni vzrok za "radikalizacijo", da je bila druzina mormonska? Ker rad gledas Kimmla?
Jasno, geji skoraj vsi pobegnejo k demokratom iz povsem logičnih razlogov, tako kot tudi vse ostale ranljive skupine.
A je bil morilec demokrat? Tega nisem zasledil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

nejclp ::
rekel je, da je iz MAGA družine, a je OK, kritični mislec?
Ti si pa impliciral, da imam rad fasizem. To se ne pomeni, da je res. Kaj sploh pomeni "MAGA druzina"? A mogoce ves kaj so se pogovarjali ob vecerji?
A mogoče ni res, da so, zgodovinsko gledano, libertarci vedno podpirali fašistoidne režime? A ni blo tko, da so lahko v teh diktaturah izvajali svoje ekonomske ideje?
Ne, ne vem, kaj so se pogovarjali ob večerji, vem pa, kaj so objavljali na družbenih medijih. So po umoru brisali, ampak, kar je na netu, tam ostane, so bili kar tapravi.
https://x.com/MeidasTouch/status/196651...

mtosev ::
Ne vem kaj hočeš povedati. Družina v tem trenutku ko se storil umor je bila Trump supporting družina in tudi prej verjetno. Ne vem kaj te muči.
Kako ves, da ni bil glavni vzrok za "radikalizacijo", da je bila druzina mormonska? Ker rad gledas Kimmla?
Jasno, geji skoraj vsi pobegnejo k demokratom iz povsem logičnih razlogov, tako kot tudi vse ostale ranljive skupine.
Kilmma ne gledam. Mislim, da se je radikaziral na internetu.
Yey internet je naredil še enega glupega retard torkat tylerja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

delavec44 ::
Lol. Kimmel je "izvedel Darwina" in se vnaprej odlocil, da je mulec MAGA. ABC mendzerji so ocitno zavohal priloznost, da predcasno ukinejo in ne bodo cakali, da mu potece pogodba (2026).
Saj se že dolgo govori, da ga hočejo ukiniti Tako kot so Colberta. Pač priročen izgovor, da ni potrebno čakati do konca pogodbe. Če bi bilo res tako pomembno kdo žali Trumpa, bi Last Week Tonight with John Oliver že zdavnaj odletel.
Saj na isti način so se znebili Jamesa Cordna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

DarwiN ::
A sem kje trdil, da je bil demokrat?
Bil je independent, ampak se je začel nagibat levo in bi v prihodnosti najbrž volil demokrate, tko kot velika večina zatiranih posameznikov.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

free_rider ::
Sem vprašal vsemogočnega za primerjavo Hitlerja in Trumpa.
Trait: Media Suppression
Hitler (1930s Germany): Shut down opposition newspapers; state-controlled media
Trump (2020s USA): Called for cancellation of critical media; praised Kimmel's removal
Trait: Use of State Power to Silence
Hitler (1930s Germany): Used Gestapo and laws to silence dissent
Trump (2020s USA): FCC threats against ABC over Kimmel's remarks
Trait: Vilification of Critics
Hitler (1930s Germany): Labeled dissenters as enemies of the state
Trump (2020s USA): Called Kimmel, Colbert, Fallon, and Meyers "losers" and urged networks to cancel them
Trait: Populist Rhetoric
Hitler (1930s Germany): Claimed to speak for the "real Germans" against elites
Trump (2020s USA): Framed himself as voice of "real Americans" vs. "Fake News"
Trait: Undermining Institutions
Hitler (1930s Germany): Weakened judiciary and legislature
Trump (2020s USA): Attacked media, courts, and regulatory bodies when opposed
The resemblance is uncanny :)
Epizoda je za demokrate v USA lahko le apel, da strnejo vrste in 2028 z nekom kompetentnim poskrbijo za vrnitev demokracije v t.i. hram demokracije.
Trait: Media Suppression
Hitler (1930s Germany): Shut down opposition newspapers; state-controlled media
Trump (2020s USA): Called for cancellation of critical media; praised Kimmel's removal
Trait: Use of State Power to Silence
Hitler (1930s Germany): Used Gestapo and laws to silence dissent
Trump (2020s USA): FCC threats against ABC over Kimmel's remarks
Trait: Vilification of Critics
Hitler (1930s Germany): Labeled dissenters as enemies of the state
Trump (2020s USA): Called Kimmel, Colbert, Fallon, and Meyers "losers" and urged networks to cancel them
Trait: Populist Rhetoric
Hitler (1930s Germany): Claimed to speak for the "real Germans" against elites
Trump (2020s USA): Framed himself as voice of "real Americans" vs. "Fake News"
Trait: Undermining Institutions
Hitler (1930s Germany): Weakened judiciary and legislature
Trump (2020s USA): Attacked media, courts, and regulatory bodies when opposed
The resemblance is uncanny :)
Epizoda je za demokrate v USA lahko le apel, da strnejo vrste in 2028 z nekom kompetentnim poskrbijo za vrnitev demokracije v t.i. hram demokracije.
Imagine there's no religion :)

GregiB ::
Heheh... od vseh možnih se je očitno tudi Tucker Carlson začel spraševati, kam gre ameriška družba s to cenzuro...
"You hope that a year from now the turmoil we're seeing in the aftermath of [Charlie Kirk's] murder won't be leveraged to bring hate speech laws into this country. If that does happen, there is never a more justified moment for civil disobedience"
Sicer sem mnenja, da svoboda govora ni absolutna, saj je kot taka sama sebi kontradiktorna, a očitno so se tudi nekateri Trump punditi začeli zavedati, kaj se dogaja z ameriškim javnim diskurzom
"You hope that a year from now the turmoil we're seeing in the aftermath of [Charlie Kirk's] murder won't be leveraged to bring hate speech laws into this country. If that does happen, there is never a more justified moment for civil disobedience"
Sicer sem mnenja, da svoboda govora ni absolutna, saj je kot taka sama sebi kontradiktorna, a očitno so se tudi nekateri Trump punditi začeli zavedati, kaj se dogaja z ameriškim javnim diskurzom
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Najlepše je, da se Kimmel sploh ni veliko zmotil.. Odletel je namreč zaradi izjave, da MAGA nabira politične točke in skuša na vse pretega prikazati, da pjeb ni prihajal iz njihovih vrst..
In točno to so magovci tudi počeli od prvega trenutka po umoru naprej.. Točno to! Ko sploh še nismo imeli nobenih informacij o morilcu, so ga določili za levičarja, demokrata, liberalca, transiča.. Demokrati so teroristi! They, they, THEY, they, THEY!!!
Povedano drugače - na vsak način so ga poskušali orisat kot non-maga.. Tko kot pravi Kimmel.
Edino timing ne štima.. V trenutku Kimmelove izjave je bilo že jasno, da strelec ni MAGA.. Tko da jih je res po krivem skritiziral. Grozno, res!
Drugi del izjave je pa sploh točen.. Tisto glede nabiranja političnih točk.
In točno to so magovci tudi počeli od prvega trenutka po umoru naprej.. Točno to! Ko sploh še nismo imeli nobenih informacij o morilcu, so ga določili za levičarja, demokrata, liberalca, transiča.. Demokrati so teroristi! They, they, THEY, they, THEY!!!
Povedano drugače - na vsak način so ga poskušali orisat kot non-maga.. Tko kot pravi Kimmel.
Edino timing ne štima.. V trenutku Kimmelove izjave je bilo že jasno, da strelec ni MAGA.. Tko da jih je res po krivem skritiziral. Grozno, res!
Drugi del izjave je pa sploh točen.. Tisto glede nabiranja političnih točk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

Ampak če je takšno kritiziranje prepovedano, kaj bo potem doletelo tiste, ki so ga označili in ga še vedno označujejo za demokrata? Ker zdaj vemo, da tip ni bil demokrat, ampak je bil independent. Tudi levičar ni bil, ampak se je "nedavno začel nagibati proti levi".
Zgodovina sprememb…

Najlepše je, da se Kimmel sploh ni veliko zmotil.. Odletel je namreč zaradi izjave, da MAGA nabira politične točke in skuša na vse pretega prikazati, da pjeb ni prihajal iz njihovih vrst..
Skratka, zmotil se je o strelcu. Zato tudi pises "se sploh ni veliko zmotil".
Ostalo je whataboutizem.
Lej, men je za Kimmla vseeno. FCC nima kaj groziti ABC-ju brez pametnih razlogov, to se strinjam. Ampak moras priznati, da je bil prispevek neokusen.

esel ::
Ostalo je whataboutizem.
Lej, men je za Kimmla vseeno. FCC nima kaj groziti ABC-ju brez pametnih razlogov, to se strinjam. Ampak moras priznati, da je bil prispevek neokusen.
Kaj konkretno te je tako zmotilo v njegovi izjavi?
"We hit some new lows over the weekend with the MAGA gang desperately trying to characterize this kid who murdered Charlie Kirk as anything other than one of them and doing everything they can to score political points from it. In between the finger-pointing, there was grieving on Friday. The White House flew the flags at half-staff, which got some criticism, but on a human level, you can see how hard the president is taking this."

Legon ::
Ostalo je whataboutizem.
To kako okusen se nekomu zdi prispevek je povzem brezpredmetno. Kar pa ni brezrpedmetno je pa dejstvo, da predsednik države zlorablja svojo moč preko državnih aparatov za ztiranje drugeče smislečih. In to je od prvega dneva namen Trupa in vsak ki temu ploska je retard brez primere, pa ni važno kje na političnem spektru se nahaja.

Jaz res ne vidim, da je kimmel rekel kaj napačnega. Nikoli ni reko, da je umor dobra stvar. Govoril je od tem kako bo maga izkoristila to za nabiranje političnih točk.
Zgodovina sprememb…

Grimnir3 ::
Ostalo je whataboutizem.
To kako okusen se nekomu zdi prispevek je povzem brezpredmetno. Kar pa ni brezrpedmetno je pa dejstvo, da predsednik države zlorablja svojo moč preko državnih aparatov za ztiranje drugeče smislečih. In to je od prvega dneva namen Trupa in vsak ki temu ploska je retard brez primere, pa ni važno kje na političnem spektru se nahaja.
Točno to.
Za enega influenserja se zdaj aktivira vse po vrsti, kot da bi šlo za nekoga iz vlade z uradno funkcijo.

Višek ironije pa je, da ravno to je srž 1. amandmaja za katerega Kirk zavzemal. Revež se vrti v grobu, ker večjega plunka v obraz njegovi ideoligiji Trump ni mogel spravit skupaj.
1. amandba in svoboda govora na slošno je primarno namenjena zaščiti pred cenzuro in pregonom s strani oblasti...
1. amandba in svoboda govora na slošno je primarno namenjena zaščiti pred cenzuro in pregonom s strani oblasti...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()

Mato989 ::
Višek ironije pa je, da ravno to je srž 1. amandmaja za katerega Kirk zavzemal. Revež se vrti v grobu, ker večjega plunka v obraz njegovi ideoligiji Trump ni mogel spravit skupaj.
1. amandma nima nič s tem da si ti zaščiten če govoriš da je treba pobit vse črnce/belce... 1. amandma te ščiti da to POVEŠ, ne ščiti te pa pred posledicami... dajmo si to dopovedat, da sta to dve posamezni stvari...
1. amandma te ščiti da policistu v obraz poveš da je retardi n fukjen, ne ščiti te pa pred tem da potem dobiš za to globo (ali v primeru majstrov, odpoved)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Dvomim, da se je Kirk DEJANSKO zavzemal za 1. amandma.. Tip je bil MAGA in zdaj vidiš, koliko free speech pomeni tem skrajnežem, vključno z "absolutistom" Muskom.. Absolutno nič. Zgolj še eno orodje za izživljanje nad svojimi nasprotniki. "Free speech" so kričali zgolj priložnostno takrat, ko je pokalo po njihovih rasistih, homofobih, ipd.. Ko je Roseanne Barr črnca povezala s Planet of the apes.. Takšni primeri. Takrat so se zavzemali za 1. amandma, ja.
Zgodovina sprememb…

1. amandma te ščiti da to POVEŠ, ne ščiti te pa pred posledicami... dajmo si to dopovedat, da sta to dve posamezni stvari...
Ja niso, ne... vsaj po Kirkovo ne... Kot sem že večkrat zapisal, ne verjamem v absolutno pravico do svobode govora... ker, kot sem že tudi napisal... je sama sebi kontradiktorna...
Ampak... 1. amandma pravi...
"Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances."
Torej, po tem amadmaju se svoboda govora ne sme omejevati... Grožnje z izgubami služb zaradi izraženega mnenja o smrti ali delu Charlija Kirka, četudi posmehovanje, so omejevanje svobode govora... Ali pa si jaz omejevanje po svoje razlagam...
Namreč, po tvoji logiki je dovoljeno tudi krasti, voziti prehitro in/ali pijan, tepsti otroke, če se zavedaš posledic...

O kimmlu poročajo tudi na RTV https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-ameri...

1. amandma te ščiti da to POVEŠ, ne ščiti te pa pred posledicami... dajmo si to dopovedat, da sta to dve posamezni stvari...
Ja niso, ne... vsaj po Kirkovo ne... Kot sem že večkrat zapisal, ne verjamem v absolutno pravico do svobode govora... ker, kot sem že tudi napisal... je sama sebi kontradiktorna...
Ampak... 1. amandma pravi...
"Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances."
Torej, po tem amadmaju se svoboda govora ne sme omejevati... Grožnje z izgubami služb zaradi izraženega mnenja o smrti ali delu Charlija Kirka, četudi posmehovanje, so omejevanje svobode govora... Ali pa si jaz omejevanje po svoje razlagam...
Namreč, po tvoji logiki je dovoljeno tudi krasti, voziti prehitro in/ali pijan, tepsti otroke, če se zavedaš posledic...
Ne da je dovoljeno... ampak omogoča ti da to narediš ne varuje te pa za posledicami...
1. amandma (po moje) te ščiti da lahko IZRAZIŠ katerokoli mnenje ŽELIŠ... ne ščiti pa te pred posledicami tvojega mnenja...
In to je čisto logično... omejevanje svobode govora bi bilo če bi te onemogočili PREDEN jih lahko izraziš (tvoje besede in mnenje) če pa te po izrečenih besedah doleti kazen pa to potem ni več omejevanje svobode govora... ti si namreč že svoje mnenje in besede izrazil...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

Mislite, da bo kimmla vzela kakšna druga postaja ali da bo ustvaril svoj show?
Zgodovina sprememb…

omejevanje svobode govora bi bilo če bi te onemogočili PREDEN jih lahko izraziš
Vidim, da ne uvidiš štirioglatega trikotnika v tvojem pisanju... Sankcije za vsako dejanje pridejo po dejanju, in ne prej.
Primer... omejitev prometa na 90km/h. Torej, državni represivni organi te kot voznika omejujejo pri hitrosti. Dajo ti tudi vedeti, kaj se zgodi, ko omejitev prekoračiš... Sledi sankcija. In v evropski uniji imamo uvedeno tudi omejitev svobode govora... Ko jo prekoračiš (hate speech, npr.) sledi sankcija...
V ZDA pa je v 1. amandmaju zapisano, da je pravica absolutna, torej neomejena in nesankcionirana. Dokaz temu je takojšen kneejerk na izjavo Pam Bondi, da se bo hate speech njihovih političnih nasprotnikov začel sankcionirati in kaznovati... In skočili so republikanci, ne demokrati...

omejevanje svobode govora bi bilo če bi te onemogočili PREDEN jih lahko izraziš
Vidim, da ne uvidiš štirioglatega trikotnika v tvojem pisanju... Sankcije za vsako dejanje pridejo po dejanju, in ne prej.
Primer... omejitev prometa na 90km/h. Torej, državni represivni organi te kot voznika omejujejo pri hitrosti. Dajo ti tudi vedeti, kaj se zgodi, ko omejitev prekoračiš... Sledi sankcija. In v evropski uniji imamo uvedeno tudi omejitev svobode govora... Ko jo prekoračiš (hate speech, npr.) sledi sankcija...
V ZDA pa je v 1. amandmaju zapisano, da je pravica absolutna, torej neomejena in nesankcionirana. Dokaz temu je takojšen kneejerk na izjavo Pam Bondi, da se bo hate speech njihovih političnih nasprotnikov začel sankcionirati in kaznovati... In skočili so republikanci, ne demokrati...
Seveda, ampak te pa organi in država ne omejuje da kupiš avto ki pelje nad 90 km/h kajne? Torej ti lahko počneš karkoli hočeš (znotraj meja fizike) ampak to ne pomeni da si zavarovan pred vsem kar se zgodi...
Ne nikakor ni... če ti javno razglašaš da si nacist, te 1. amandma NE ŠČITI pred tem da se delodajalec odloči da noče take osebe imeti zaposlene... in to je čisto prav imo... ker si hkrati podpisal pogodbo kjer pravi da boš verjetno skrbel za imiđ podjetja...

Mato, res si bukov... pišeš približno na istem nivoju, kot tvoje cvetke o ekonomiji...
Lej... ali se smeš oblačit v ZDA, kakor želiš? Se strinjava, da se lahko? OK... Zdej pa, zaposliš se v firmi, ki ima kodeks oblačenja, torej interna, "represivna" pravila. Sprejmeš jih in se jih držiš. Pa se najde velika skupina ljudi, ki začne klicat tvojega deloajalca in nanj pritiskat, ker jim ni všeč, da nosiš samo rjave srajce. Po tvojem je torej ok, da te delodajalec odpusti, ker ima to, da nosiš rjave srajce pač... posledice?
Lej... ali se smeš oblačit v ZDA, kakor želiš? Se strinjava, da se lahko? OK... Zdej pa, zaposliš se v firmi, ki ima kodeks oblačenja, torej interna, "represivna" pravila. Sprejmeš jih in se jih držiš. Pa se najde velika skupina ljudi, ki začne klicat tvojega deloajalca in nanj pritiskat, ker jim ni všeč, da nosiš samo rjave srajce. Po tvojem je torej ok, da te delodajalec odpusti, ker ima to, da nosiš rjave srajce pač... posledice?

Kaj pa če diktator na čelu države pritisne na medijsko hišo, preko komisije FCC zagrozi z odvzemom licence za oddajanje, če ti ne utrgajo glave. In te potem odpustijo.. To tudi spada pod tvoje upravičene posledice, Mato? Ali pa se temu reče fašizem?

Mato, res si bukov... pišeš približno na istem nivoju, kot tvoje cvetke o ekonomiji...
Ne, eni imajo tudi pravila ki presegajo čas v službi... tako kot ne moreš brez posledic blatit firme v kateri delaš v gostilni ampak če te posnamejo in dobijo te lahko tožijo in tudi odpustijo brez razloga kot kaže v ZDA...
1. Free Speech and Employment
The First Amendment protects against government restrictions on speech, not consequences from private employers.
Most U.S. employees are “at-will”, meaning an employer can terminate employment for almost any reason, as long as it’s not illegal discrimination.
2. Employer Policies
Many employers have codes of conduct, social media policies, or ethics standards that cover off-duty behavior.
Making jokes about illegal activity (drugs, violence, exploitation, etc.) could be seen as reflecting poorly on the company, even if you were joking.
3. Public Perception
Online posts are easily shareable, and employers often act to avoid bad publicity.
Even if the joke is not serious, it can be misinterpreted, go viral, and bring reputational harm.
4. Exceptions / Protections
Some speech is protected in the workplace:
Union-related or collective bargaining activity (NLRA rights).
Whistleblower protections (if exposing actual illegal conduct).
Certain state laws protect lawful off-duty conduct, but these vary and often don’t cover social media posts.

Toliko debate o tičih pa še vedno ne vem zakaj je morilec gej. Če je bil partner transgender ženska, ni potem straight?

Toliko debate o tičih pa še vedno ne vem zakaj je morilec gej. Če je bil partner transgender ženska, ni potem straight?
Odvisno če si levakar je straight, če si pa desnjakar pa je gej pa še moten skupaj s partnerjem...

Odvisno če si levakar je straight, če si pa desnjakar pa je gej pa še moten skupaj s partnerjem...
Samo DarwiN je napisal, da je gej. Sedaj sem pa zmeden.

nejclp ::
Nič od tega še ni znano niti jasno. Obstaja tisti prepis pogovora, ki je izjemno čuden, mogoče celo fabriciran, ker si dejansko težko predstavljam, zakaj bi ga kdo iz tožilstva ali FBIja dal v javnost, saj naj bi bil to dokazni material.

Dobro, da se sprašuješ o teh stvareh, delavec44.. Kar nadaljuj. Raziskuj naprej in se izobražuj, pa boš končno prišel do ugotovitve, da je seksologija precej bolj zapletena kot so te učili pri verouku.
Če pa ti otrok v prihodnosti stopi iz omare, boš pa mogoče doživel celo covfefe učinek in se na lastni koži poučil o tem.
Če pa ti otrok v prihodnosti stopi iz omare, boš pa mogoče doživel celo covfefe učinek in se na lastni koži poučil o tem.

arnecan1 ::
Kaki dinozavri, govorim o državi USA kot obstaja danes v moderni dobi in to se je dogajalo tudi v prejšnem stoletju. Narediš korak naprej. Jaz samo predlagam, po vzoru Kirka in berem iz evangelija!
Mogoče pa se črnci prpravljajo, da vzamejo to na silo nazaj čez par let in še kaj več in bodo čez 50 let na forumih isto razglabljali, samo da v obratni smeri kaj veš. :D
Tako delajo nekatera afriška plemena, ki se borijo za izvore vode. Katera se bolj namnoži potem pobije drugo pleme, ki potem čaka spet kdaj se bo lahko maščevala, pa živijo tam že stoletja. Je pa zanimivo, da tistim, ki gre slabše rodijo več otrok, kot tistim, ki gre boljše, kot pri nas na Zahodu. Verjetno je to zakon preživetja, ki ga imamo v DNK.
Ponavljaš eno in isto.
Na Haitiju so se sužnji rešili vseh belcev in starih socialnih spon z genocidom, pa kljub temu živijo v večji revščini in kriminalu kakor najbolj revni črnci v Detroitu. 1804 Haitian massacre @ Wikipedia
Kar govoriš ne pije resnice, nobeno suženjstvo 200 let nazaj ni krivo za probleme danes. List of countries by intentional homicide rate @ Wikipedia
Haiti zaseda častno 6 mesto po umorih na celem svetu, samo eno mesto za Južno Afriko, kjer sicer niso imeli sužnjev, imajo pa na oblasti socialiste in veselo pojejo pesmi "Kill the Boer".

Dobro, da se sprašuješ o teh stvareh, delavec44.. Kar nadaljuj. Raziskuj naprej in se izobražuj, pa boš končno prišel do ugotovitve, da je seksologija precej bolj zapletena kot so te učili pri verouku.
Moj otrok je lahko karkoli želi. Samo da ne škodi drugim in sebi (droge). Vedno ga bom imel rad.
Verouka nimam, sem ti napisal, da sem ateist.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Karkoli želi? Torej je lahko danes gej, jutri transič, pojutrišnjem pa ulična svetilka? 
Ja, biologija je zapletena.. Nekdo je lahko celo življenje biseksualec, živi kot gej, nakar se njegov partner (ki je celo življenje čustil, da se je rodil v napačnem telesu) odloči za tranzicijo v trans-žensko, kar našega junaka res spremeni v hetero osebo na papirju, saj vendar gre za odnos med moškim in tran-žensko, torej žensko. Ampak dejansko je naš junak še vedno biseksualec.
Jeba, kaj?

Ja, biologija je zapletena.. Nekdo je lahko celo življenje biseksualec, živi kot gej, nakar se njegov partner (ki je celo življenje čustil, da se je rodil v napačnem telesu) odloči za tranzicijo v trans-žensko, kar našega junaka res spremeni v hetero osebo na papirju, saj vendar gre za odnos med moškim in tran-žensko, torej žensko. Ampak dejansko je naš junak še vedno biseksualec.
Jeba, kaj?
Zgodovina sprememb…

No, ampak hočem ti povedat, kako so te stvari zapletene.. Kako je narava zapletena. Ampak na srečo se le ~1% populacije ukvarja s temi problemi in so tarča sovraštva/diskriminacije/nestrpnosti. Marsikdo med njimi se raje obesi.
In ti s temi ciničnimi vprašanji nisi v pomoč nikomur.

Vidim, da se je vnela debata okoli sexa. Jaz sem asexual. Yay for me.

Scaramouche3 ::
free_rider je izjavil:
ZDA spiralno tonejo v propad :)
Pritisk na komedijanta, ki je bil očiten s strani DJT v zadnjih mesecih, je privedel do skrajnosti.
Free speech, prvi amandma, strani ki ga tako opeva in trobi naokoli ne pomeni prav nič. Toliko o dialogu.
Kimmel se ni norčeval iz umora CK, norčeval se je iz Trumpa.
"This is not how an adult grieves the murder of someone he calls a friend. This is how a four-year-old mourns a gold fish"
Ker je 4-letniku tako stopil na živec, smo sedaj priča njegovemu otroškemu odzivu.
Me prav zanima, kako bi bilo pri nas, če bi Golob skenslal Artača ali Godlerja.
Še desnica bi jih začela braniti, pa jih ne more gledat, haha.
FREE Jimmy Kimmel
Kaj....Ni lepo ko je shoe on the other foot...
Do zdaj ste vse, ki niso rekli da je ženska moški deplatformirali, pol je Elon kupil x in odstranil woke aktiviste.
Zdaj pa delajo to še late night. Ali je to pošteno? NE.
Samo če si sam to začel, ne moreš jokat ko nasprotna stran to naredi.
Kot rečejo ...The pot calling the kettle black
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Scaramouche3 ()

Komu točno škodim, če nekaj vprašam?
Rekel sem, da nisi v pomoč. Ne vem, kam spadaš.
Tkole imamo: ena polovica političnega spektra želi pomagat tej manjšini in jim omogočit neko semi-normalno življenje (pa tu ne mislim na transiče v fizičnem ženskem športu - tega skoraj nihče ne podpira), druga polovica pa efektivno želi te nesrečne posameznike zradirat z obličja zemlje.
Zdaj pa sam veš, ali s svojimi pogledi pomagaš ali škodiš.

D3m ::
Moj otrok je lahko karkoli želi. Samo da ne škodi drugim in sebi (droge). Vedno ga bom imel rad.
Verouka nimam, sem ti napisal, da sem ateist.
Ne puščaj ga v zmoti.
|HP EliteBook|R7 8840U|

To kako okusen se nekomu zdi prispevek je povzem brezpredmetno.
To seveda ni res. Ne mores se delati neumnega. Nekdo lahko protestira, da je Kirkov morilec "posast" itd., ne gre pa njegov pogreb in se tam dere, da si je "zasluzil smrt in naj gnije v peklu". To je krsenje druzbenih norm.
In Kimmel je na posnetku krsil druzbene norme.

arnecan1 ::
Karkoli želi? Torej je lahko danes gej, jutri transič, pojutrišnjem pa ulična svetilka?
Jeba, kaj?
Ni problem gay ali biseksualec ali trans. Nobenega ne kamenjamo danes ali jih ne pustimo na volitve.
Problem je, da otrokove probleme rešujejo s spremembo spola. In ljudi z oneti med nogami spuščamo na ženske WC-je in garderobe ter da lahko moški ženskam jemljejo zlate kolajne.
Ali da z zakonom silijo ljudi, da moške v krilu z brado kličejo gospa. Če bo kdo naredil tranzicijo in bo podoben ženski, ga/jo bomo vsi klicali gospa. Če bo imel brado, pa lahko ima še ne vem kako rdečo šminko na sebi in kratko miniko ter zakon za seboj, ga bo težko poklicati gospa.
To je problem, ne pa "navidezno" sovraštvo do drugih.

1. amandma nima nič s tem da si ti zaščiten če govoriš da je treba pobit vse črnce/belce... 1. amandma te ščiti da to POVEŠ, ne ščiti te pa pred posledicami... dajmo si to dopovedat, da sta to dve posamezni stvari...
1. amandma te ščiti da policistu v obraz poveš da je retardi n fukjen, ne ščiti te pa pred tem da potem dobiš za to globo (ali v primeru majstrov, odpoved)
Kaj točno, razen tvoje funkcionalne nepismenost, ima to z cenzuro Trupove administracije in grožnjami, ki so pripeljali do ukinitve Jimmy Kimmel Live?
In ja, prvi amandma te ščiti točno pred tem, da bi dobil globo potem, ko poveš policitu v faco, da je fuknen retard. In to je jasno odločilo vrhovno sodišče v ZDA, kjer je 1 amandma relavanten, v primeru Cohen v. California že leta 71.
Tako, da nehaj se smešit in razlagat stvari, k preesegajo tvoj intelektualni domet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()

Jaz sem več krat prebral kar je kimmel rekel pa res ne vidim problema. Ni slavil charlijevo smrt ali pa rekel, da jo odobrava.
Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::
Jeba, kaj?
Ni problem gay ali biseksualec ali trans. Nobenega ne kamenjamo danes ali jih ne pustimo na volitve.
Problem je, da otrokove probleme rešujejo s spremembo spola. In ljudi z oneti med nogami spuščamo na ženske WC-je in garderobe ter da lahko moški ženskam jemljejo zlate kolajne.
Ali da z zakonom silijo ljudi, da moške v krilu z brado kličejo gospa. Če bo kdo naredil tranzicijo in bo podoben ženski, ga/jo bomo vsi klicali gospa. Če bo imel brado, pa lahko ima še ne vem kako rdečo šminko na sebi in kratko miniko ter zakon za seboj, ga bo težko poklicati gospa.
To je problem, ne pa "navidezno" sovraštvo do drugih.
Podpišem, delajo se da je WOKE neko branjenje trans ko pa imajo že kar nekaj časa pravice.
Hočejo nadzor nad celotnim prebivalstvom, hočejo imeti gumb s katerim zbrišejo človeka iz življenja, ker se ne strinja z njimi!

D3m ::
Kaj točno, razen tvoje funkcionalne nepismenost, ima to z cenzuro Trupove administracije in grožnjami, ki so pripeljali do ukinitve Jimmy Kimmel Live?
Administracija nima pri tem nič.
Lastnik je podal odločitev ne administracija.
|HP EliteBook|R7 8840U|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 33804 (24174) | Mr.B |