» »

Charlie Kirk RIP

Charlie Kirk RIP

1 2
3
4 5

dronyx ::

Kot sem opazil, me je X profiliral kot desničarja, saj mi večino prikazuje ta del političnega spektra, čeprva nikogar od teh ne sledim. Ne vem pa na podlagi česa pridejo do teh zaključkov. Na volitve ne hodim in imam svoje mnenje. Trumpa recimo ne maram, ker se mi zdi slon v trgovini s porcelanom. Kot desničar bi moral verjetno biti Trumpov oboževalec?

skumpl ::

Jaz X ne spremljam, ker je desničarsko trobilo.

IL_DIAVOLO je izjavil:

...kaksna diskriminacija lgbt-ja se dogaja po univerzah v Ameriki.

OK, samo ne rabiš pa tega propagirati. Tako bo woke ideologija prevladala, čez nekaj časa pol ljudi ne bo vedelo, katerega spola so. Bizarnost brez meja.

skumpl je izjavil:

Jaz ga nisem spremljal, do pred kratkim. Je pa X dejansko nevaren. Tu gor je ogromno sovražnega govora, dezinformacij itd. Na X so očitno našli svoj prostor skrajneži raznih vrst. Če nimaš neke distance in kritičnega odnosa do tega, te lahko hitro zmanipulirajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

GregiB ::

dronyx je izjavil:

Kot sem opazil, me je X profiliral kot desničarja, saj mi večino prikazuje ta del političnega spektra,

Ni nujno... lahko te profilira kot centrista, "mehkega" liberalca, u glavnem... možnega konvertita... Svoje morš futrat, potencialne svoje pa bombardirat s futrom
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Furbo ::

111111111111 je izjavil:

s1m0n je izjavil:

Mislim res, da človeku nekaj takšnega ne privoščiš, a večkrat je argumentiral, da za obstoj drugega amandmaja njihove ustave pač morajo pod strli pasti tudi nedolžni ljudje pa magari otroci na šolah/univerzah... Zdaj ga je pač doletela ta njegova usoda.

Pravilno. Edina težava je, da so verjetno streljali tisti, ki so proti streljanju. :D

In to v gun free zone. Se vidi, kako levičarske blodnje ne delujejo.
Lahko nekaj prepoveš, pa to bolj malo spremeni.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

codeMonkey ::

dronyx je izjavil:

Kot sem opazil, me je X profiliral kot desničarja, saj mi večino prikazuje ta del političnega spektra, čeprva nikogar od teh ne sledim.

It's a feature, not a bug.

bm1973 ::

skumpl je izjavil:

A ostali mediji pa niso trobilo?!?!?!

mtosev ::

RTV slo, n1info.si, 24ur niso nobena trobila. Twitter account imam že 2009 pa ga nisem zbrisal zaradi Muska. Itak ga imam samo zato, da vidim stuff, ki ga lahko vidiš samo, če si logged in. Gor nimam nič.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

bm1973 je izjavil:

skumpl je izjavil:

Jaz ravno zaradi tega spremljam več medijev. Pri nas recimo RTV, 24ur in občasno necenzurirano, v tujini pa The Guardian, BBC in CNN. Dobim širšo sliko, medtem ko pa na X-u pod Muskom dobiš servirano eno in isto propagando že ko si narediš account.

skumpl je izjavil:

bm1973 je izjavil:

skumpl je izjavil:

Jaz ravno zaradi tega spremljam več medijev. Pri nas recimo RTV, 24ur in občasno necenzurirano, v tujini pa The Guardian, BBC in CNN. Dobim širšo sliko, medtem ko pa na X-u pod Muskom dobiš servirano eno in isto propagando že ko si narediš account.

Jaz enako spremljam the guardian, cnn, new York times. Na new York times imam naročnino.

c3p0 ::

GregiB je izjavil:

c3p0 je izjavil:

MSM so našli nov podn, najprej so namreč izjavili, da ga je morda po nesreči ubil kak njegov oboževalec, ki je ustrelil v znak podpore in ga po nesreči ubil.

Sem šel gledat največji MSM v ZDA, Fox News, pa tega nisem našel.... Pol že verjetno ne drži... Ali je MSM samo tisti medij... "na drugi strani"?

MSM so Fox News, ostali pa so kaj, debela repa? Preveri MSNBC. Slabo iščeš.

skumpl je izjavil:

Pri nas recimo RTV, 24ur in občasno necenzurirano, v tujini pa The Guardian, BBC in CNN. Dobim širšo sliko...

Dobiš širšo sliko levih medijev. Jaz pri nas spremljam vse, resda pa zelo površno in na hitro. Še najmanj RTV. Pri Siolu sme opazil največji učinek "depolitizacije".

skumpl je izjavil:

Res me zanima ali bodo atentatorja našli. Jaz rečem, da ga bodo.

Tudi če ga, če pravim to ne ustreza, o njem je boš zvedel skoraj nič. Kot nisi o tistem, ki je Trumpu odščipnil 0.1mm ušesa.

yayo ::

Ne poznm tipa in me niti ne zanima. Še en USA influencer na katerega drkajo določeni slovenski jodlarji, ki so se pustili kolonizirat preko ameriškega "soft powerja". Nihče ne drka na španske, francoske, tunguzijske itd. Kar sem pomislil, ko sem bral, da se je zgodilo je, da MAGA ni mogla dobiti boljšega darila. Če pogledamo v preteklost se je podobno dogajalo marsikje kjer so planirali prehod v fašistično diktaturo.

JaVonTech je izjavil:

Na YouTubu je dejansko necenzuriran posnetek atentata, ne priporočam nikomur, da ga pogleda.

Tudi jaz, po nesreči. Kri brizgne ven močneje, kot sem kdajkoli videl, očitno zadeta glavna arterija. Takrat sem vedel, da nima šans, čeprav se je po X celo govorilo, da je "stabilen".

c3p0 je izjavil:

JaVonTech je izjavil:

Na YouTubu je dejansko necenzuriran posnetek atentata, ne priporočam nikomur, da ga pogleda.

Tudi jaz, po nesreči. Kri brizgne ven močneje, kot sem kdajkoli videl, očitno zadeta glavna arterija. Takrat sem vedel, da nima šans, čeprav se je po X celo govorilo, da je "stabilen".

Tudi jaz sem zadevo videl, se je na x-u, kjer je seveda bil največji rompompom ni dalo spregledat... Ni pa zadeva nič kaj drugačna, kot v filmu... le zavedanje, da je zadeva "for real"... Smo postali precej "navajeni" podobnih prizorov... se nam jih redno servira, tako ali drugače
Osebno pa mislim, da Kirka ni bilo več med nami že takrat, ko so ga nosili z odra...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GregiB ()

kow ::

mtosev je izjavil:

RTV slo, n1info.si, 24ur niso nobena trobila.

Naiven si. RTV je trobilo skorajda na nivoju severne koreje. Danes napadajo Seinfelda, ker ima mnenje.

Sporocilo je jasno. Dober Jud je samo tisti, ki se dere "Svobodna Palestina". Ostale pa... dvomim, da si dovolj inteligenten, da razumes implikacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

kow je izjavil:

Naiven si. RTV je trobilo skorajda na nivoju severne koreje.

So you keep telling us... Pač eden od uspehov desnice po celem svetu... Trust nobody, do your own research, science is fake, fake news.

kow je izjavil:

Dober Jud je samo tisti, ki se dere "Svobodna Palestina".

Očitno še eden, ki ne loči med zionisti in judi... Ali pač... in jih namerno enači...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GregiB ()

delavec44 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kaj pa vlačijo skrajneza na lokacijo, kjer je popolnoma drugače misleca družba.

Zato ker ta popolnoma drugače misleča družba aktivno zatira manjšino med njimi, ki ne razmišlja kot oni.

DarwiN ::

Trumpstein že efektivno grozi s preganjanjem svojih političnih nasprotnikov iz maščevanja za ta umor.

Guverner Ohia pa grozi s smrtno kaznijo. Kar še enkrat več poudari problem smrtne kazni.. Če je morilec ta trenutek prepričan, da je dead man walking, ga nič ne ustavlja pred tem, da pobije še druge ljudi. Mogoče kakšnega kifeljca ali whatever.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

delavec44 ::

Ker če bi vedel, da gre samo za 30 let v zapor bi pa kar naenkrat nehal pobijati? Najbolje da mu ponudijo amnestijo, če se preda.

delavec44 je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kaj pa vlačijo skrajneza na lokacijo, kjer je popolnoma drugače misleca družba.

Zato ker ta popolnoma drugače misleča družba aktivno zatira manjšino med njimi, ki ne razmišlja kot oni.

Ma ja... Kirk je svojo politično vrednost gradil na tem, da je rinil med drugače misleče, lansiral bombice in naivne mimoidoče provociral s "prove me wrong" vabami. Na (skoraj) vsak možen, hipen argument je imel pripravljeno floskulo, ki je mimoidoče ujela "off guard" in to prodajal, kot politični uspeh oz. zrcalo progresivne politične srenje. Je Jordan Klapper kej drugačen? Samo drugače je pobarvan in zadevo pelje za medijsko pozornost, ne politično...

no comment ::

kow je izjavil:

mtosev je izjavil:

RTV slo, n1info.si, 24ur niso nobena trobila.

Naiven si. RTV je trobilo skorajda na nivoju severne koreje. Danes napadajo Seinfelda, ker ima mnenje.

Sporocilo je jasno. Dober Jud je samo tisti, ki se dere "Svobodna Palestina". Ostale pa... dvomim, da si dovolj inteligenten, da razumes implikacije.

Men pa je bilo zanimivo prebrati kaj Seinfeld misli.

Nisem pa zasledil nobenega napada na njega v članku. Verjetno je čas za ponoven obisk Posnežinkovalnice, da mi restavrirajo senzibiliteto na 11.

The suspect arrived near campus at 11:52 local time. The team has tracked his movements onto campus, through stairwells up to the roof and across the roof to the "shooting location".

After the shooting, investigators have tracked the suspect's movements across the building, where he jumped off the roof and fled off campus into a neighbourhood

FBI under pressure over open airport five miles from Charlie Kirk assassination hit as private jet 'vanishes' after shooting

Hah, ta teorija s fake newsa in twitterja se sliši kot iz filma... Tkole nekak gre: tip pobegne do letališča, kjer ga pričaka pajdaš, skupaj hopneta na zasebno letalo, ugasneta radarje, nakar tip nekje nad Arizono sredi ničega skoči iz letala in s padalom pristane pri podzemnem bunkerju, kjer ima pripravljene zaloge hrane in vse kar potrebuje za več mesecev bivanja...

Dobro, malo sem pocukral zgodbo, da se sliši bolj po hollywoodsko. 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

jimyboy ::

X Grok pravi da je s Kirkom vse vredu in da je bil strel med govorom samo za komični efekt.

https://www.reddit.com/r/antiai/comment...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jimyboy ()

Haha @ grok.

lynxslo5 ::

The left is celebrating Charlie Kirk's murder

Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

Kaj delata FBI in Cia, da strelca še vedno niso prijeli?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Jarno ::

Bom tukaj pustil dva modra citata:

Two Wrongs don't make a right.

Če pa se med seboj grizete in obžirate, glejte, da se med seboj ne pokončate.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

arnecan1 ::

Posnetki iz več zornih kotov.

Meizu ::

Uff, to ga je vsekalo konkretno. Šele zdaj sem videl dejanski posnetek.

Jaz sem tudi zdaj prvič videl posnetek. Izgleda, da je strelec bil kr izkušen.

Ironično, da ga je tik pred smrtjo študent želel poučit o tem, kako pokvarjeno in krivično je hujskanje sovraštva proti manjšinam, še posebej proti transičem kot množičnim morilcem..

Nekaj v smislu: V Ameriki se praktično vsak dan zgodi en strelski pohod.. Če je transičev 0,5-1% populacije, bi statistično pričakovali, da bodo transiči odgovorni za ~2 strelska pohoda vsako leto.. Pa vendar v vsej ameriški zgodovini beležijo zgolj 3-5 primerov.

Ironično je, da nekateri to praznujejo.

Amapk od woke tako drugega ni pričakovati.

Glugy ::

Ne vem nič o Charlie Kirk-u ampak ne glede na to da naj bi bil vsaj kolikor sem slišal Maga po ideologiji pa čeprav je to bolj kot ne nasprotje tega kar sam verjamem vseeno menim da je tole problematično. Ljudi je treba prepričat z demokratičnimi sredstvi nikakor pa ne na tale način. Sovraštvo spodbuja še več sovraštva, to ni dobr za nobenga. Kaže na šibkost nasprotujoče prepričanih da so že tako obupani da verjamejo da se morajo zatekati k temu da se karkol spremeni na boljš.

Men se zdi vsak človek ki je sposoben ubijat bolan v glavo pa zrel za v doživljenjski zapor. Izjema je če gre za samoobrambo ali kaj podobnega. Tole kaže na razkroj civilizacijskih vrednot in obupanost. Seveda tle tudi Trump z svojimi dejanji tle ne prispeva k civilizacijskim vrednotam, ni pa on kriv da se je ta oseba odločila za to dejanje. Za to je kriv edino povzročitelj dejanja sam.

Vsako tako dejanje še bolj postavlja demokracijo pod vprašaj in še bolj vabi fašistične prijeme v svoj objem. To je zelo zelo slabo.

Slopek ::

arnecan1 je izjavil:

Posnetki iz več zornih kotov.

Sem si zdej pogledal posnetke, kjer se je izkazalo, da so se teoretiki zarote zapičili v dve resnično vprašljivo zadevi. Prva je temna stvar, ki jo ima nad črko F(ni mikrofon), ki po strelu izgine in pa poročni prstan, ki iz prstanca, takoj po strelu pristane na mezincu. Neverjetno, ampak resnično.

PovemVfaco ::

D3m je izjavil:

Seveda je imel sočutje.

Vendar ne moreš izkoreniniti umore.

Ne žali čarlija

no comment ::

mtosev je izjavil:

Kaj delata FBI in Cia, da strelca še vedno niso prijeli?

Zakaj bi bilo to pomembno?

Desničarji so že povedali, da so od danes naprej v vojni z levico. Ali je strelec transič ali pa so ga pihnili njegovi je v bistvu nepomembo za nadaljne dogajanje v ZDA…

mihor ::

no comment je izjavil:

Zakaj bi bilo to pomembno?

Da boš končno uvidel, da so tvoji ljubčki morilci. :)

codeMonkey ::

Meni ga je X forsiral in moram reci, da prakticno vse, kar sem gledal, je bilo izzivljanje nad razvajeno studentsko mladino, ki se prakticno ni zacela resno ziveti. Stalisca so pogosto bazirala na nekih poenostavljenih zakljuckih, in rad je v argumente rinil religijo, kar ze dolgo ne more biti resitev. Npr. ko je trdil, da je ustava nekompatibilna z ljudmi, ker niso vec verni, ampak resitev za njega je bila, da vrne druzbo nazaj v tiste case, da bo mir. Tudi religiji je pripisoval izvor raznih vrednot (moralnih, prava, druzbenih itd.). Nek filozof, antropolog ipd. bi ga v debati z lahkoto raztrgal, ampak se je rajsi spravljal na nedoraslo mladino, in ocitno od tega imel neko korist (bodisi denarno ali osebno zadoscanje).

Kljub temu, da se nikakor ne morem strinjati z njegovimi pogledi, pa je seveda ta dogodek nedopusten in res tragicen. Nekako dobis obcutek, da se v ZDA normalizira obracunavanje z ljudmi za "visje dobro". Od tistega umora sefa zavarovalnice, na Trumpa, tole zdaj in se kaj.

Zgodovina sprememb…

matobeli ::

Če bi bla puška empaty se to zih ne bi zgodil.

kingsix ::

Uf decerebracijski strel...strela tudi ni slišat, tako da možno da v uporabi dušilec. Supersoničen pok takoj potem, ko ga v video zadane... To je bilo oddaljeno ene 150+ m. Izkušen strelec... Amapk ja posnetki so vseeno koda so narejeni s krompirjem.

PovemVfaco je izjavil:

D3m je izjavil:

Seveda je imel sočutje.

Ne žali čarlija

Izgelda ne ločiš med empatijo in nezakonskimi dejanji in kmečko pametjo.

Drugega od človeka, ki z nadimkom PovemVfaco hrabro tipka iza tipkovnice niti ni nič drugega za pričakovati.

Charlie Kirk je za svoj PRAV šel redno debatirat v sovražno okolje.

In se ni skrival za tipkovnico, ampak je POVEDAL V FACO.:P

lynxslo5 je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Državljanska vojna bo potrebna.

Nacionalna ločitev.. Razpad na dva dela.. Na Demokratično Ameriko in Rusijo 2.0.

Zaenkrat ~25% Američanov podpira to idejo.. Vprašanje tudi, kako bi se to izvedlo, saj država ni geografsko razklana na polovico...

Če boš Ameriko razdelil na pol, bodo Američani iz modrih držav bežali v rdeče države, kakor se dogaja že danes. V Kaliforniji danes živijo samo še tisti Američani, ki nimajo dovolj denarja, da bi pobegnili iz Newsomove greznice.

Ja, hollywoodovci pa silicon valleyevci so tm, k nimajo dnara za v Alabamo

arnecan1 je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

D3m je izjavil:

Seveda je imel sočutje.

Ne žali čarlija

Izgelda ne ločiš med empatijo in nezakonskimi dejanji in kmečko pametjo.

Čarli ni loču, ga je motla že sama beseda. tk da mu lh nehate podtikat neki, čsar ni maral. Dejte mu namest tega kmečko pamet.

VelkBla ::

arnecan1 je izjavil:

Ironično je, da nekateri to praznujejo.

Amapk od woke tako drugega ni pričakovati.

No ja .....

lynxslo5 ::

PovemVfaco je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Državljanska vojna bo potrebna.

Nacionalna ločitev.. Razpad na dva dela.. Na Demokratično Ameriko in Rusijo 2.0.

Zaenkrat ~25% Američanov podpira to idejo.. Vprašanje tudi, kako bi se to izvedlo, saj država ni geografsko razklana na polovico...

Če boš Ameriko razdelil na pol, bodo Američani iz modrih držav bežali v rdeče države, kakor se dogaja že danes. V Kaliforniji danes živijo samo še tisti Američani, ki nimajo dovolj denarja, da bi pobegnili iz Newsomove greznice.

Ja, hollywoodovci pa silicon valleyevci so tm, k nimajo dnara za v Alabamo

Hollywoodovci se selijo v Nevado, siliconarji pa v Texas. Premožni iz New Yorka pa bežijo na Florido.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

arnecan1 je izjavil:

Drugega od človeka, ki z nadimkom PovemVfaco hrabro tipka iza tipkovnice niti ni nič drugega za pričakovati.

Charlie Kirk je za svoj PRAV šel redno debatirat v sovražno okolje.

Zato sm pa jz za tipkovnco še živ, ti z njegovmi pogledi in isto za tipkovnco pa v državi s težim dostopom do orožja si še tud živ, on je pa šu v sovražno okolje orožje zagovarjat. Kmečka pamet na delu.

1 2
3
4 5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

150 mrtvih v streljanjih v ZDA (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
18933217 (23587) Mr.B

Več podobnih tem