Forum » Izdelava spletišč » webcounter??
webcounter??
gabl136 ::
Sem popoln zacetnik na tem podrocju, zato prosim za strpnost
Zanima me, kako nastimati webcounter(pac na eno stran)??
Imam pa program DreamWeaver 2004
Hvala
Zanima me, kako nastimati webcounter(pac na eno stran)??
Imam pa program DreamWeaver 2004
Hvala
spletnogostovanje.net ::
Naredis ga lahko s preprosto skripto v PHPju, lahko pa uporabis kaksnega zastonjskega(potem je na njihovem strezniku in samo vstavis HTML kodo na svojo stran, navodila so na strani):
http://www.123counters.com
http://www.123counters.com
spletno gostovanje in izdelava strani
MOJNET.net ::
STATISTIKA bi ti morala delovati z malo truda (kopij past html kode in ene datoteke v tvoj imenik spletnih strani).
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /
auto ::
spletnogostovanje.net:.............................a bi lahka to preprosto php skripto napisal in kam jo naj clovk vtakne?
prosim
hvala
prosim
hvala
back
Zgodovina sprememb…
- spremenil: auto ()
tec ::
$counter = "counter.txt";
$fd = fopen($counter, "r");
$num = fread($fd, filesize( $counter ));
fclose($fd);
$fd = fopen($counter, "w");
$users = $num + 1;
echo "$users";
fwrite($fd, $users);
fclose($fd);
tole napisi nekam v kodo, kjer pac zelis da stoji stevec. Ta file potem moras preimenovati v *.php. Na serverju se ustvari file counter.txt, kamor bo skripta pisala obiske. Ne pozabi na tage za zacetek in konec php kode.
$fd = fopen($counter, "r");
$num = fread($fd, filesize( $counter ));
fclose($fd);
$fd = fopen($counter, "w");
$users = $num + 1;
echo "$users";
fwrite($fd, $users);
fclose($fd);
tole napisi nekam v kodo, kjer pac zelis da stoji stevec. Ta file potem moras preimenovati v *.php. Na serverju se ustvari file counter.txt, kamor bo skripta pisala obiske. Ne pozabi na tage za zacetek in konec php kode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebuje HEX v BIN pretvornikOddelek: Programiranje | 1875 (1728) | roscha |
» | Veliko stvari v enem1Oddelek: Izdelava spletišč | 882 (778) | sopex |
» | pomoc pri php-ju in action script-u (flash)Oddelek: Izdelava spletišč | 1252 (1086) | Tr0n |
» | Kako v VB prebereš določeno vrstico v txt file?Oddelek: Programiranje | 855 (751) | pro2c |
» | Sortiranje podatkov v PHPjuOddelek: Programiranje | 1198 (1048) | poweroff |