Forum » Loža » 5ft miza za biljard
5ft miza za biljard

Netrunner ::
Občasno me nostalgično prime volja da bi doma odigral kakšno partido biljarda ali dve. Ker nimam prostora za klasično 6-7ft mizo sem razmišljal da bi si nabavil malo 5ft mizo nekaj v stilu kot je ta.
Zavedam se, da je to bolj za otroke kot za neko resno igranje vendar občasno za malo odigrat se mi zdi kar ok. Zadnjič sem v dechatlonu videl ono še manjšo verzijo podobno tej, ki jo daš samo na mizo in kljub mini velikosti je bilo kar zabavno malo žogice spravljati v luknje.
Ima kdo izkušnje 5ft mizo + izkušnje z klasično 6-7ft da bi mi znal povedati kako se dejansko obnese pri igri?
Zavedam se, da je to bolj za otroke kot za neko resno igranje vendar občasno za malo odigrat se mi zdi kar ok. Zadnjič sem v dechatlonu videl ono še manjšo verzijo podobno tej, ki jo daš samo na mizo in kljub mini velikosti je bilo kar zabavno malo žogice spravljati v luknje.
Ima kdo izkušnje 5ft mizo + izkušnje z klasično 6-7ft da bi mi znal povedati kako se dejansko obnese pri igri?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Twixz ::
Pač v osnovi so te plastične mize prelahke in presmotano sestavljene za resno igro biljarda.
Vsekakor tatežko mizo, pa magari 6 ft. , pa je to to.
Vsekakor tatežko mizo, pa magari 6 ft. , pa je to to.

@Twixz => Saj je mišljeno samo za domače igračkanje :) ... ni plana trenirat na njej za kaj večjega
@velikBrokoli => Če bi v bližini obstajal kakšen bar z nekaj biljard mizami in dobro glasbo, bi ga z veseljem večkrat obiskal.
@Twixz => Tista namizna v dechatlonu je res bolj igračka vendar kar sem gledal obstajajo 5ft mize ki so tudi bolj težje in robustnejše. Z veseljem bi vzel 6ft vendar potrebujem nekaj prostora za manevriranje okoli :)
@velikBrokoli => Če bi v bližini obstajal kakšen bar z nekaj biljard mizami in dobro glasbo, bi ga z veseljem večkrat obiskal.
@Twixz => Tista namizna v dechatlonu je res bolj igračka vendar kar sem gledal obstajajo 5ft mize ki so tudi bolj težje in robustnejše. Z veseljem bi vzel 6ft vendar potrebujem nekaj prostora za manevriranje okoli :)

Darko! ::
To je brezveze.
Zguba cajta (in dnarja).
Kakšnih petindvajset let nazaj sem si doma naredil mizo, po merah iz neke hrvaške knjige o bilijardu, ki je bila velikosti miz iz Starga tišlerja v Lj
Najbrž je bla 7 ft, kaj pa vem, normalna majhna oštarijska miza.
Ampak je hitro ratala premajhna.
Zguba cajta (in dnarja).
Kakšnih petindvajset let nazaj sem si doma naredil mizo, po merah iz neke hrvaške knjige o bilijardu, ki je bila velikosti miz iz Starga tišlerja v Lj

Najbrž je bla 7 ft, kaj pa vem, normalna majhna oštarijska miza.
Ampak je hitro ratala premajhna.

@Darko! => Zelo konstruktiven odgovor ni kaj. Utemelji "brezveze" in dobro preberi moj prvi post prosim.

Darko! ::
@Darko! => Zelo konstruktiven odgovor ni kaj. Utemelji "brezveze" in dobro preberi moj prvi post prosim.
Se zgodi tudi to, če hoče človek z čim manj besedami zapisat kar misli.
Mah gre za čist subjektivno stvar. Meni se pač zdi, da to ni več biljard. Ampak neka igrača za otroke, kakor si tudi sam zapisal. Kot tisti šahovski kompleti brez pravih proporcev med velikostjo polja in velikostjo figur. Ne moreš pa primerjat igrače in prave stvari. To sta dve popolnoma drugačni zadevi. Kot narisan in pravi sladoled, kot poganjavček in kolo, kot ukraden in prejet poljub. Jaz v tem ne bi našel nobenega zadovoljstva. Od tu brezzveze.
Ker pa si ti ga, ne vidim nobenega problema. Uživaj v tem.
In ker dejansko nimam izkušenj s 5 ft bilijard mizo, tole moje pametovanje itak ne šteje.
Torej je tudi moj odgovor, vključno s tem, čist brezveze.
:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Biljard mizaOddelek: Loža | 1734 (1249) | Gagatronix |
» | Snooker trening (bilijard klub)Oddelek: Loža | 2436 (1529) | sandmat |
» | Biljard.Oddelek: Loža | 5808 (4282) | Saul Goodman |
» | Biljard???Oddelek: Loža | 12188 (10342) | _lesy |
» | Kaj manjka v gostilni? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5340 (4189) | Lex |