» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

««
16 / 17
»»

IL_DIAVOLO ::

Ni tu samo Shai, cela liga favorizira OKC. Nekaj podobnega kot vcasih Barcelono pod Guardiolo.

Nba-ju je očitno v interesu da imajo zgodbo o novi dinastiji. Ocitno jim ne pase da je vsako leto drug zmagovalec.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zvezdica27 ::

no, no... bo treba še kako finale zmagati, da bodo dinastija in ne verjamem, da se v PO kogarkoli favorizira. Če ne bi LBJ in Curry imela več prstanov. Je pa seveda tako, da se zvezde ščiti, da jih v rednem delu kak idiot ne polomi za brezveze (Mahomes in Chargersi, čeprav tisto je bilo nesreča).

Lej še glupi Slovenčki se kregajo o SGA, kako ga NBA ne bi ščitila, če jim nosi milijarde in NBAPA se tudi na tej podlagi lepo pogaja - just follow the money.

Sicer letos zarad te jebe z NBA tekmami in ker AMerom ne dam keša, ne spremljam NBA sploh, ampak poglej kaka drama je bila, ko je Salah ali zda Fernandes nekaj v Angliji v medijih povedal pa cel halo. MIlijarde so pač milijarde in poleg klubov od tega živijomediji, komentatorji...

Če bi SGA rekel, da rabi blow job, bi mu ga tudi Silver povlekel... z nasmeškom.

zz

Musashi ::

si postal hujši kot mato, "ne spremljaš NBA sploh", nabijaš pa na polno...

judoka ::

huda konkurenca klovnov je v tej temi...že od nekdaj

Ganon ::

Me spominja na: "Ne gledam F1 že več kot 20 let, AMPAK ..." :)) Pusti jim veselje.

Hm.

Kaj smo v tadkžikistanu, da človek ne sme govoriti? Je Veliki mula Slovenije prepovedal komentiranje NBA?

Če hočem kometirati, bom, in če vam kaj ni všeč, me ali vržite iz foruma, mi ne odgovarjajte ali pa mi orgovarjajte nazaj.

Kje je problem?

Komentral sem biznis (in ne šport), ampak zgornji trije strokovnjaki to niso ugotovili. Pustimo to, da se s tem na pol ukvarjam, sicer ne s košarko, a vseeno in niti približno ne na tej ravni, a vseeno so vzorci isti. Lahko piskate karkoli, NBA je šport, a šele potem, ko se biznis konča. Biznis pa je pogojen z marketingom za ovčke, beee, beee, precej jih je tudi tu, recimo zgornji trije.

Ampak ja, trol sem jaz, ker ne znam na pamet Duka Lončić statistik za zadnjih 12 tekem na pamet... in ker si ga ne mečem na tipa...

Zdaj bom pa nalašč komentiral vse, gledal bom pa samo highlightse. Howgh.

zz

Ampak - pustimo to, bodo Judoka, Ganon in Musashi povedali, kaj se sme govoriti in kakšne volje sem lahko danes...

Kdo pa tebi prepoveduje pisati karkoli? Lahko pa tudi jaz pišem da ti pišeš oslarije. Sicer tvoje bluzenje samo izjemoma sploh berem...

free_rider ::

Za začetek bi loh nehal z Duka Lončić otročjimi forami.
Imagine there's no religion :)

Mato989 ::

free_rider je izjavil:

Za začetek bi loh nehal z Duka Lončić otročjimi forami.

A to rečeš tudi onim ki Shaia kličejo free throw merchant? >:D
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

judoka ::

Letos je Donke free throw merchant, keep up

Pol pa vi nehajte z Donke-tom. Zame je Duka Lončić, je kje kak problem, bo imel dedec kak cent manj in bo čevapov stradal?

Aja, vi ga lahko imenujete Donke in to ni otročje, Duka Lončić je pa otročje? Prav - you're the man, Vault31 approves! Tvoj penis je daljši od mojega, nisem vreden!

Fak, keri nedorasleži.

Ne beri, če te ne zanima, jaz tudi tebe ne (bom).

V bistvu pa lahko vsem naredite uslugo - dajem soglasje, da me fliknete iz te teme in da ne dobivam več obvestil. Zrihtajte to pa me ne vidite več, če pa ne morete, se bom pa na nova sporočila pač odzival, ker nismo Turkmenistan, da bi veliki šef določal, kaj lahko mislim in česa ne...

zz

Ganon ::

Nihče ti ne preprečuje klofanja po tipkovnici, to je zraslo na tvojem zeljniku. Mene ne gane, daj si duška in zapravljaj čas. Da si, ironično, nedorasel prav ti, je jasno kot beli dan.

free_rider ::

Q:
Kateri t.i. vzdevek za košarkarja Luko Dončića se ti zdi bolj otročji? Donke ali Duka Lončić?

Copilot:
Če gledam čisto jezikovno in po občutku, imata oba vzdevka tisti igrivi, malo navihani ton, ampak "Duka Lončić" zveni precej bolj otročje.
Zakaj?
- Rima + premetanka: "Duka Lončić" je očitna besedna igra na njegovo pravo ime, skoraj kot bi ga izgovoril otrok, ki se mu zatakne pri izgovorjavi.
- Donke pa je bolj klasičen športni vzdevek - kratek, udaren, skoraj kot "Luka -> Donke", brez tistega "hecnega" elementa.
Če bi moral izbrati, bi rekel, da "Duka Lončić" zveni kot nekaj, kar bi si izmislili sošolci v osnovni šoli, medtem ko "Donke" deluje bolj kot navijaški ali ekipni vzdevek.

Lahko pa tudi na tiktoku naprej debatirate glede tega.
Bo bolj primerna platforma izrazoslovju :)
Imagine there's no religion :)

Legon ::

Prosim, ne žalit osnovnošolcev.

Glede basketa in žogarij preplačanih nadutežev si bom dovolil biti otročji, kolikor bom hotel.

Odgovarjam, ker me veliki odločvalci in vsemogočneži še niste odstranili iz teme.

In ne, vprašati AI ni otročje.

Sicer pa ne veš, od kje to pride in zakaj uporabljam Duka Lončić? Vprašaj pa ti povem. Pa prosim ne pozabi, če ne ne bo nič.

zz

pa še to bi dodal... isti vzorci so v fuzbalu, ki ga precej bolj spremljam - pa se nikoli nihče ne odzove, čeprav smo imeli "jokajoče milijonarje" v tem mesecu v Premier League vsaj 2x: Salah in Fernandes - jokajoči muškarci, ker ne more žoge brcat, isto kot jokajoči debelušček Duka Lončić na letalu za LA lani... smešno... In obakrat so njima usodo krojili menedžerji - Salaha posedli, Fernandesa pomirili, pa ni bilo revolta v veliki deželi Sloveniji, da se junakom žoge godi krivica. Heh, ko je Ronaldo jokal na Stožicah, ste bili pa najbrž veseli (jaz sem bil!).

Ampak na to noben ne trzne.

Sam ko se pa LD77 omeni pa je cela drama in bog varuj, da bi kdo rekel, da je žogajoči precenjen (ja, precenjen je)... ker ne, to pa ni, on je takorekoč odrešenik naroda, ker zna trico iz sredine zadeti... Ma fak off vsi po spisku in še Duka Lončić zraven.

Resne debate o strategiji in taktiki kogarkoli tu že dolgo nisem zasledil, kak Kurz jo zna kdaj načeti, ampak je sel ST postal samo še rant forum in kot tak čist brezvezen.

Saj pravim - Legon, če si ti tak car, daj, odstrani me iz teme, da se tudi jaz vas losam, itak ni nobene koristi on nobenega, sam bla bla bla... isti ste kot oni Indijci, ki ob vsemu, gredo Messiju kip postavit... noro. Glupanov res ne manjka.

Jaz bi si želel malo bolj resne debate, sem strokovni delavec v športu sicer iz drugega področja, sam tale bla bla bla mi gre na jetra. Ne obstaja samo LAL, je še kak drug klub in brezvezni ste v tej temi čist, za nekoga, ki ni profi v basketu in bi si želel slišati več od koga, ki je dejansko kdaj bil basket trener, tega tu ne dobim, samo neko jajcanje, o zlatem Donketovem tiču. Brezveze.

Itak so mi skanclali NBA iz Arene, streamov se ponoči ne grem, posnetki so bedni, ker že vem rezulat in itan ne mislim gledati tega, tko da brezveze...

zz

;))), strokovni sodelavec v športu, ki bi rad resno debatiral o NBA košarki, pa mu je 80€ na leto za NBA Leaque pass preveč. Noro ;))). Pa zakaj se sam okol Dončiča tako vžigaš mi tudi ni jasno. Tukaj ga noben niti približno tolkrat ne omenja in malikuje kot ga ti. ;) Si dobra karikatura, si me res nasmejal...

Saj smešno je res videt kako je marsikdo se posmehoval Lebronu zdaj pa ko je LD77 tam pa ne več...

Saj pravim - Legon, če si ti tak car, daj, odstrani me iz teme, da se tudi jaz vas losam, itak ni nobene koristi on nobenega, sam bla bla bla...

Zakaj bi te človek hotel odstranit iz teme? Dvorni norčki ste vedno dobrodošli, da dokažeta da se vedno da še kaj bolj neumnega povedat. Tako, da ti kar pridno nadaljuj, taki meltdowni prav lepo popestrijo predpraznične čase.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Btw, smo že na točki kjer bo naslednje leto(naslednja sezona), leto LD77? Katero je to že zapored leto LD77? 6to?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Po postih bi človek rekel da si Mato in zvezdica drkata na LD ;) sploh ne moreta kaj objavit brez da bi ga omenila. No, sto ljudi sto čudi. Meni je sicer njegova mama bistveno bolj privlačna (ali pa vsaj bila, že dolgo kakšne fotke nisem videl)

Samael ::

Opažam, da je to na splošno trend pri delu populacije. Velik del tistih, ki težijo pod pretvezo neke kvazi objektivnosti, ki to v resnici ni, pride najedati tudi, recimo, v kolesarsko temo, kjer imamo super uspešna Pogačarja in Rogliča. Ane, zvezdica? :)

Ta fokusiranost, poskus najti napake, je povsem brezvezen. Namreč, vsi delajo napake, imajo svoje pluse in minuse, slabe in vrhunske tekme, le da tistih nekaj tekem, ki jih bo kakšen drugi zvezdnik, ki ga pa lahko hvališ brez posledic, "usral", gre mimo, tu pa se pač... najeda.
Nobene objektivnosti ni v tem. Gre za lastno nezmožnost zadevo umestiti v celoten kontekst in jo ustrezno ovrednotiti.
Skoraj lažje je navijati za tujca kot za domačina - tu bo vedno nekdo, ki ti bo pod pretvezo neke kvazi objektivnosti skušal kontrirati, se bo obešal na nekaj, pri čemer se glede tujca ne... hkrati pa očital navijaštvo. aja, a to je zdaj problem?
Tudi ostali znamo biti objektivno kritični, skritizirati domačega igralca, kadar dela napake, opozoriti na kakšen deficit itd. Razlika je le v tem, da ne glede na vse razumemo, da gre za trenutno enega najboljših, in se ne mečemo ob tla, kadar kdo kaj pohvali, itd - ker, zakaj pa ne?

Recimo, Mato989 se je vedno ekstra potrudil povedati, kako je ta in ta igralec po eni sami slabi tekmi Luke "mojster za Dončiča", pa tega in tega igralca potem po sezoni ni nikjer več - je moral iz sezone v sezono najti novega "mojstra" za Dončiča. Pa nam to posebej razložiti :)))
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Recimo, Mato989 se je vedno ekstra potrudil povedati, kako je ta in ta igralec po eni sami slabi tekmi Luke "mojster za Dončiča", pa tega in tega igralca potem po sezoni ni nikjer več - je moral iz sezone v sezono najti novega "mojstra" za Dončiča. Pa nam to posebej razložiti :)))

Ne vem kdaj sem to nazadnje napisal...

Ampak pač presede poslušat pretirano hvaljenje LD77 kot tudi pretirano opravičevanje... še bolj pa je nadležno to "naslednje leto je LD77 leto" seveda kot fana te to ne moti, logično...

Dejstvo pa je tako da LD77 v 6 sezonah ni bil ne prvak lige NBA, niti ne MVP lige... kaj šele Finals MVP... Čeprav je marsikdo to tukaj napovedoval za vsako "naslednje leto" že od njegove Rookie sezone...

LD77 je odličen košarkaš, verjetno eden najboljših aktivnih, pa verjetno tudi top 50 zadnjih 25 let... ampak žal z izjemo nekaj tekem tistega pohoda do finala (kjer jih je Boston raztrgal) nisem videl da bi LD77 bil nek igralec ki dela ekipo boljšo v smislu razigravanja... tudi pri LAL ne vidim tega, samo veliko ISO ball igre...

Tipicno ljubosumno vedenje, ko nekdo iz iste drzave doseze HOF pri 25 letih in to brez lovorik :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Samael ::

Mato989 je izjavil:

...nisem videl da bi LD77 bil nek igralec ki dela ekipo boljšo v smislu razigravanja... tudi pri LAL ne vidim tega, samo veliko ISO ball igre...

Lahko ti naštejem vsaj deset igralcev, če želiš, ki so igrali košarko svojega življenja z Luko. To pomeni igralce, katerih najuspešnejše obdobje kariere je bilo takrat, ko je igro dirigiral Luka.

A želiš?

In ja, tudi proti Bostonu je bil najboljši igralec na igrišču, medtem ko je Kyrie povsem poniknil. A če tu in tam napišem, kako dober je Kyrie, boš sral tudi po njem? :)

Itak pa se tu ne gre za košarko, ampak za tvoje mentalno stanje, kjer se hraniš z neumnostmi, ki jih produciraš. Tako je bilo vedno. Ljudem ne greš na živce zaradi Luke, ampak zato, ker se vedno posebej potrudiš, da iz teme narediš svojo privatno dramo, ukradeš debato. Včasih je povsem očitno, ko nihče ne trzne, ti pa še naprej serješ in serješ dokler kdo ne zagrize.
Dobro veš, kako je bilo z Dallasom, ko je Luka prišel tja, pa kaj se je zgodilo, ko so končno sestavili šampionsko ekipo s svetlo prihodnostjo (ki je brez Luke ta moment nekje na dnu lestvice) in da Lakersi glede na stanje ekipe, v katero je lani prišel Luka, pa kako je glede pickov, itd... močno overachievajo. A težak v tebi ti ne da miru, da ne zaserješ debate kot si jo že ne vem kolikorat prej. A se res tako težko kontroliraš? Pa kaj, če se ljudje veselijo uspešne igre Slovenskega športnika onkraj luže in o tem debtirajo. A moraš vedno vse usrati?
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

"naslednje leto je LD77 leto" Daj Mato ti tole stalno razlagaš pa se sploh ne spomnim da bi to kdo tule pisal? Tudi sanjaš o Lukecu?

globoko grlo ::

A mamo kksn updejt o njegovih bedrckih?

Drgac pa ja, LAL bi bil nekje 7 brez donkeya.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Kurzweil ()

Musashi je izjavil:

"naslednje leto je LD77 leto" Daj Mato ti tole stalno razlagaš pa se sploh ne spomnim da bi to kdo tule pisal? Tudi sanjaš o Lukecu?

Pol pa preberi celo temo oz tiste od vsakega leta

Sanjaš ti tole, sanjaš...Še ena točka za obravnavo.

Kurzweil ::

globoko grlo je izjavil:

A mamo kksn updejt o njegovih bedrckih?

Drgac pa ja, LAL bi bil nekje 7 brez donkeya.

Po nesreči sem namesto quote pritisnil ono kanto za izbris/prijavo, sorry.

Za Luko, Hachimuro in Aytona je za jutrišnjo tekmo na ESPN day-time-decision, torej nič resnega očitno. Bosta pa de facto out proti PHO Gabe Vincent in Austin Reaves. Bo pa precej bolj jasen jutrišnji uradni NBA injury report, ki je mnogokrat merodajen že dopoldan, v veliki večini pa nekje do 17-18h popoldan.

Musashi je izjavil:

Nic ne sanjam to je bil klasičen spin v kar nekaj temah ko je bil LD77 v dallasu zdaj so se vsaj umirili s tem

Je pa že kr standardno nabijanje pred sezono kako bo Donke razturala in bo mvp potem pa udari realnost

kuglvinkl ::

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

...nisem videl da bi LD77 bil nek igralec ki dela ekipo boljšo v smislu razigravanja... tudi pri LAL ne vidim tega, samo veliko ISO ball igre...

Lahko ti naštejem vsaj deset igralcev, če želiš, ki so igrali košarko svojega življenja z Luko. To pomeni igralce, katerih najuspešnejše obdobje kariere je bilo takrat, ko je igro dirigiral Luka.

A želiš?

In ja, tudi proti Bostonu je bil najboljši igralec na igrišču, medtem ko je Kyrie povsem poniknil. A če tu in tam napišem, kako dober je Kyrie, boš sral tudi po njem? :)

Itak pa se tu ne gre za košarko, ampak za tvoje mentalno stanje, kjer se hraniš z neumnostmi, ki jih produciraš. Tako je bilo vedno. Ljudem ne greš na živce zaradi Luke, ampak zato, ker se vedno posebej potrudiš, da iz teme narediš svojo privatno dramo, ukradeš debato. Včasih je povsem očitno, ko nihče ne trzne, ti pa še naprej serješ in serješ dokler kdo ne zagrize.
Dobro veš, kako je bilo z Dallasom, ko je Luka prišel tja, pa kaj se je zgodilo, ko so končno sestavili šampionsko ekipo s svetlo prihodnostjo (ki je brez Luke ta moment nekje na dnu lestvice) in da Lakersi glede na stanje ekipe, v katero je lani prišel Luka, pa kako je glede pickov, itd... močno overachievajo. A težak v tebi ti ne da miru, da ne zaserješ debate kot si jo že ne vem kolikorat prej. A se res tako težko kontroliraš? Pa kaj, če se ljudje veselijo uspešne igre Slovenskega športnika onkraj luže in o tem debtirajo. A moraš vedno vse usrati?

kudoz Samael... sam ne zmorem već več toliko pedagoške in terapevtske potrpežljivosti.
Your focus determines your reallity

Mato989 je izjavil:

Musashi je izjavil:

Nic ne sanjam to je bil klasičen spin v kar nekaj temah ko je bil LD77 v dallasu zdaj so se vsaj umirili s tem

Je pa že kr standardno nabijanje pred sezono kako bo Donke razturala in bo mvp potem pa udari realnost

Ne drži Mato, to je samo v tvoji glavi...

GupeM ::

Mato989 je izjavil:

Musashi je izjavil:

Standardno je samo tvoje sranje po forumu takoj, ko ima LD77 malo slabšo tekmo. Prav komaj čakaš, ampak nimaš pogosto te sreče. Znaš pa itak samo srati po njemu in povzdigovati tujce. SGA, Jokić in tvoj celebrity crush Kawhi, ob čigar imenu se ti dvigne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Mato989 je izjavil:

Musashi je izjavil:

Pol pa preberi celo temo oz tiste od vsakega leta

Vse kar sem našel je, da ti to laž, vsake par tednov ponoviš.

Mato989 je izjavil:

Dejstvo pa je tako da LD77 v 6 sezonah ni bil ne prvak lige NBA, niti ne MVP lige... kaj šele Finals MVP... Čeprav je marsikdo to tukaj napovedoval za vsako "naslednje leto" že od njegove Rookie sezone...

So what?

MJ 7 let, Hakkem 8 let, Shaq 8, LaBron 9, Curry 6 do prvega prstana. Podobno najdeš za MVP nazive. So igralci, ki jim je uspelo prej in so nekateri, ki so rabili še dlje. Shaq je za eden in edini MVP naslov rabil 8 sezon, pa so praktično moral redefinirat pravila v raketi zaradi njega in postavit močnejše ogrodje za koše.

Tako, da ne vem kaj naj bi ta kriterij pomenil. Dejstvo, je da je po vseh realnih kriterijih Luka sedaj v vstopil v prime leta. Nekje se to šeteje med 25 in 30, z vrhom nekje okoli 27-29. Trade je bil nedvomen set-back potem, ko so 4 leta gradili ekipo okoli njega.

Tako, da te reveža še vsaj ene 4 leta derekanja čakajo, preden bo možno podat realno oceno.

Ld, Rui, Gabe out, Reaves vprašljiv za pho

hehe, zgoraj odgovarjam: sem strokovni delavec v kolesarstvu, tako da glede Pogija, Rogle in ostalega sem jaz tisti, ki je iz stroke in vem kako ... kako naj rečem... prefrigan je ta svet športa. Ampak ravno zato me bolj zanimajo drugi vidiki basketa, ne samo koliko pik je dal določeni debelušček (ki sedaj to ni več). Sem bil tudi zraven pri določenih pogodbah in... res je teksas to, saj se spomnite zgodbe, kdo je že bil, Udrih? Tako da imam za sabo določena izobraževanja in skillse, da ne omenjam vpogleda, ki jih poklicni blebetači tu nimate, sploh glede psihologije športa. samo pač v drugem športu. O temu bi rad več slišal, pa nikakor ne morem... več zvem od trenerjev in sodnikov na naši vaški košarki ( ali šolski ligi), če sploh kak je (amaterske lige). Ampak tle je debata samo ali bo določen 300-milijonarček kdaj dobil prstan, medtem ko bo njegova frajla zastonj rojevala v SLO na moje davke...

To je že druga tema, pustimo to (Duka Lončić vsaj ni utajevalec davkov, tako da to je bila neprimerna - vseen mi gre pa na jetra).

ja, 80e pa ne dam za NBA pass, je kje problem? Plačaj mi ti, če je to bakšiš. O mojem denarju pač ne boš ti odločal.

zz

cool story, bro.

moram pa reč da tale idiotizem s porodom, daje vedet, da si mentalno zaostal celo za našim matotom. Hvala bogu nimaš potomcev in se to ne bo širilo naprej.

Zgodovina sprememb…

val46 ::

Sam še to sem čakal, da se bo naša zvezdica spomnila, kako mora on plačevat davke za naše športnike in kako se je Luki otrok rodil v Sloveniji in ne v Ameriki. Ne vem no, zame je to čast, da se sta z njegovo odločila pridt rodit v Slovenijo, ne pa da je rodila v Ameriki. In mislim da je to tudi nek odraz in dokaz tega, da je Luka tapravi Slovenc. Upam da ne resno misliš da je prišla rodit v Slovenijo zato, ker je tu kao zastojn, v ameriki bi pa morala kaj plačati???

Predvsem ne vem od kje si je potegnil idiotizem, da je pri nas zastonj, ali da je rodila na davkoplačevalske stroške. Pač zahojen narcis, ki ne ve o čem govori.

Groot ::

Hahahahahahahaha Zvezdica hvala za tole zgodbico, sem se prav na glas nasmejal :)):)) kaj vse človek ne uspe prebrati tukaj :))

Zvezdica če si ti kdaj kakršnokoli resno pogodbo videl od blizu, sem jaz papež. O tvoji strokovni vlogi v kolesarstvu pa tako škoda besed. Veš lokalni dilerčki, ki rekreativcem v midlife crisis dajejo kvazi nasvete nihče ne šteje za strokovne delavce v kolesarstvu ;)

Hahah res zabaven začetek dneva :))

Fanboyizem LD77 ne pozna meja :D

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Lol vsakemu Slovencu je lahko v ponos da sta se Luka in Anamaria odlocila da bo otrok rojen v Sloveniji.

To ljubosumje sploh vec smesno ni.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Lol vsakemu Slovencu je lahko v ponos da sta se Luka in Anamaria odlocila da bo otrok rojen v Sloveniji.

To ljubosumje sploh vec smesno ni.

Zakaj že? A bo manj davkov? Bo več božičnice? Ne razumem tega onaniranja mentalnega ali dejanskega na neko osebo ki ne doprinese ničesar k blagostanju družbe sploh če upoštevamo ekonomski vidik posameznika

Zgodovina sprememb…

Delaj na sebi in bos nekega dne razumel.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Kako Mato sporoča, da ne smo, da nima potomcev, tudi partnerko ima samo v mokrih sanjah.

Legon je izjavil:

Kako Mato sporoča, da ne smo, da nima potomcev, tudi partnerko ima samo v mokrih sanjah.

Ne bi sem ogel bolj motit, ampak nima veze... če ti nekdo pove dejstva ki bolijo je pač najbolj prikladno osebno obračunavanje, to vidim pri vseh vas :)

Zgodovina sprememb…

Mato si inteligenten pri logicnem sklepanju, ampak tebi manjka custvena inteligenca in to precej.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Mato989 je izjavil:

Legon je izjavil:

Ne bi sem ogel bolj motit, ampak nima veze... če ti nekdo pove dejstva ki bolijo je pač najbolj prikladno osebno obračunavanje, to vidim pri vseh vas :)

Potem pa res iskreno sožalje tvojim bližnjim, ker moraš bit res totalen psihopat, če ne razumeš zakaj je Anamarija želela rodit v Sloveniji.

Zgodovina sprememb…

««
16 / 17
»»