» »

NBA sezona 2025-2026

NBA sezona 2025-2026

Temo vidijo: vsi
««
38 / 38
»
»»

Eh ja ::

bambam20 je izjavil:

Eh ja je izjavil:

Dobr, se beremo čez par let. Tip je eno leto starejši od Krofliča, Padjena...

Samo vprašnje, kdaj ga bodo pri lakersih odpustili.

Recimo, pa pol ne bi nikjer več igral?

bambam20 ::

scipascapa je izjavil:

Že tko dvomim, da bo sploh še kdaj igral za SLO.

Verjetno še bo. VSaj 2029, ko bo Slovenija kot ena od gostiteljic EP-ja.

Kurzweil ::

Čudno, da še ni nihče omenil:

Jonathan Kuminga has agreed to a two-year, $13 million deal with the Minnesota Timberwolves.

Lakersi so mu menda ponujali 3 leta in 36M$, starting PF role, NTMLE naslednjo sezono... Kuminga je menda zavrnil, ker bi rad več svobode in fleksibilnosti, kar se njegove igralske kariere tiče v bodoče... bo zanimivo spremljat Kumingo v bodoče in kako bo tole vse skupaj izpadlo...

Eh ja ::

Schroder wibe

Ganon ::

Kakšna fleksibilnost, razlika je v eni dodatni sezoni. Ki bi mi zagotovila precej več denarja. Ne razumem te mentalne gimnastike. Pobasal bi denar Lakersov, se izkazal in potem razmišljal naprej, če bi bil vreden več.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Ganon je izjavil:

Kakšna fleksibilnost, razlika je v eni dodatni sezoni. Ki bi mi zagotovila precej več denarja. Ne razumem te mentalne gimnastike. Pobasal bi denar Lakersov, se izkazal in potem razmišljal naprej, če bi bil vreden več.

Ja, menda si domišlja, da bo zdej pokazal, da je vreden več, kot sta ATL, GSW in cel market mislila in potem bo pač s krajšo pogodbo lahko šel na market in pobral super max, če se malce norce delam... zato pa sem napisal tako kot sem, da bo zanimivo spremljat... sicer možno, da se bo izkazal, ampak osebno dajem preveč več možnosti temu, da bo ožaloval, da ni vzel višji in daljši deal z LAL... takisto se verjetno zna pokazati tudi LAL, da so imeli "srečo", da je šel drugam... seveda ima fant potencial in kvalitete, ampak mislim, da je vzorec dovolj velik, da vidimo, da nima glave na mestu in da so povsod z njim takšne in drugačne težave... že praktično kot late najstnik se je kregal s Kerrom pri GSW, da je on the next big thing in da bi zasluži biti v prvem planu, potem je jasno, za kakšnega košarkarja gre... bo zanimivo spremljat, če bi moral stavit bi rekel, da bo obžaloval to, da ni sprejel LAL, že zaradi višjega in daljšega offerja... pa že sedaj, možakar je hotel 25M$, dobil pa 6,5M na sezono...

Groot ::

Malo sem padel ven iz FA marketa med dopustom, je še kaj pametnega za LAL sedaj ko je Kuminga padel v vodo?

Groot je izjavil:

Malo sem padel ven iz FA marketa med dopustom, je še kaj pametnega za LAL sedaj ko je Kuminga padel v vodo?

Zdej avgusta sem tudi jaz povsem off, nazadnje sem tole nalepil:

PG: Gabe Vincent, Brandon Williams, Cameron Payne, Elfrid Payton, Nick Smith Jr.
SG: Bennedict Mathurin (R), Bruce Brown Jr., Seth Curry, Victor Oladpio, Cam Thomas
SF: DeMar Derozan, Ochai Agbaji, Lindy Waters III
PF: Jonathan Kuminga, Kevin Love, Anthony Gill, Kelly Olynyk
C: Jalen Duren (R), Nick Richards, Mason Plumlee, Dwight Powell

Iz glave vem, da je šel Mathurin v LAC, DeRozan v DEN, Kuminga pa zdej v MIN...

Groot ::

Eh torej popolnoma nič pametnega. Jah nič potem je to to od ekipe. Nimam še jasnega stališča kaj si misliti o ekipi. Po eni strani se mi zdi slabša kot lani, vendar pa je po drugi strani zagotovo bolj homogena. Upajmo, da še kdo od novincev naredi preskok.

Kaj reči... jaz bi si upal trdit, da je ekipa boljša, kot misli precej ljudi. Berem vse mogoče, od tega, da LAL ne bo videl niti play-ina, mogoče je največ takšnih, ki pravijo, da je play-in exit, nekateri pa da je first round playoff exit... jaz sem tu bolj optimističen, pri čemer ne pravim, da so neki blazni contenderji, s čimer bi lahko hitro kdo utrujal celo sezono, niti ne bom poimensko.

Bo pa seveda vse odvisno od razvoja dogodkov, v prvi fazi tu mislim zdravje Kesslerja, ki vemo, da se lani ni naigral, prej obratno, če bo Luka znal varčevat z energijo oz. če bo do playoffa relativno svež, kar vemo, da bo zelo zelo težko, če bo Reaves morda počasi upravičil svoj max salary v playoffu... ima LAL precej solidnih role in bench playerjev, takšnih hvaležnih, seveda vsi vemo, da še manjka kakšen igralec, to pa omenjam zato, ker bo LAL sigurno tekmo sezone še naredil kakšno korekcijo... niso v položaju, ko bi bili pod pritiskom... Luka pa je sedaj že na pogled bolj ready, kot večino sezon... točno vemo, da manjka kakšen igralec na položaju 3-4... defenderji...

Velika uganka je Looney, če bo sestavil še kakšno solidno sezono... zdravje Thybulla... Grimes je več kot soliden, od Sandro Mamukelashvilija pričakujem več, kot marsikdo... Sexton je dober šuter in slab defender... morda preseneti Carr, če bo dobil proper priložnost... Laravia bo moral biti bolj konstanten in zavzet, Ziaire Williams zna dodati...

Kot rečeno, nekaj hvaležnih igralcev, od nekaterih bo veliko odvisno glede zdravja, pričakujem pa še tekom sezone kakšno korekcijo oz. okrepitev... nima LAL neke blaznega manevrskega prostora, ampak mislim, da z malce sreče se še da kaj dobit.

Long story short... še enkrat... jaz mislim, da je tale ekipa boljša, kot trenutno misli veliko ljudi...

kixs ::

No, zdej se bomo pa nacakali se skoraj dva meseca...

globoko grlo ::

Glej fra vs srb :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
««
38 / 38
»
»»