Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026
Temo vidijo: vsi

Musashi ::
Ne paše sem ampak...idiot Sekulič da noter Prepeliča ob izenačenem rezultatu in v 40 sekundah smo na minus 5. Prepelič 3 napake zaporedoma v napadu, v obrambi je pa tako kot ga ne bi bilo. Daleč najslabši v ekipi. Ampak sem ziher da ga bo Sekulić v drugem polčasu spet forsiral...
Lakersi podpisali Looneya na vet min
Lakersi podpisali Looneya na vet min
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Musashi ()
Kurzweil ::
Zvezdica27 je izjavil:
skoraj je tragično, da bo LBJ ziher dobil pogodbo, MIddleton pa lahko izvisi... kako je bil dober!
Zanimiva imena, a če pomislimo, nekateri ne bodo več dobili pogodbe (Looney ziher ne)...
Za LAL bi bilo fino, če bi podpisali LBJ in Vincenta, haha...
zz
Kevon Looney has agreed on a one-year, $3.9 million deal with the Los Angeles Lakers.
Samael ::
Pa, če se ne motim, je s 30-imi najstarejši v trenutnem LA rosterju. Zelo mlado ekipo ima ta edicija Lakersov.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Pa, če se ne motim, je s 30-imi najstarejši v trenutnem LA rosterju. Zelo mlado ekipo ima ta edicija Lakersov.
Res je, sem ravno zadnjič tu nalepil, ko smo debatirali, kako po letih lepo sede skupaj ekipa...
+ LOONEY 30 let
Reaves 28 let
Vanderbilt 27 let
Ayton 27 let
Dončič 27 let
Mamukelashvili 27 let
Sexton 27 let
Grimes 26 let
Knecht 25 let
Laravia 25 let
Kessler 24 let
Thiero 22 let
Carr 21 let
Zdaj pa še Kumingo in bo vsaj približno roster pokrit, čeprav sam še vedno pogrešam kakšnega defenderja na položaju branilca. Upam pa, da ni Looney tista rešitev, kjer je bil v igri tudi Kuminga, čeprav se precej bojim, da je temu tako.

No ni. Ne v obrambi in ne v napadu. Dober v skoku, v blokadah, v kritju pod košem, v raketi v napadu okish - ima tudi od blizu slab met, z razdalje je pa nula. Tudi kriti nobenega ne more ki je 3 ali 4...
Kar se meta od daleč tiče je res nula, ja, kar niti nisem nikjer omenil, da ni... oz. vsaj ne meče... kar se skoka tiče je dober... vsekakor ni nek presežek, kar se blokov tiče... vsekakor pa ni defender, ki ne bi mogel kriti igralcev na položaju 3/4... dober je tudi v branjenju pick and rolla... kot sem rekel, vsekakor prej 5, kot 3, ampak za mene še vedno 4 s slabim metom oz. naj bo, undersized center, ki pa je vsekakor bolj gibljiv in ima večjo sposobnost pozicioniranja, gibanja in branjenja od večine centrov.

No...samo zate očitno, prav vsi ki jih jaz berem imajo Looneya za čistega centra, da je Looney 4 sem prvič prebral danes od tebe. Kot čisti center je igral v GSW, sem sam gledal kar nekaj tekem.
https://x.com/ShamsCharania/status/2074...
še shams...
aja, pa da je Looney bolj gibljiv (hiter?) od večine centrov sem tule tudi slišal prvič. Tip je izrazito počasen, je pa močan kot konj.
https://x.com/ShamsCharania/status/2074...
še shams...
aja, pa da je Looney bolj gibljiv (hiter?) od večine centrov sem tule tudi slišal prvič. Tip je izrazito počasen, je pa močan kot konj.
Zgodovina sprememb…
Pač nek combo... lahko dolgovezimo tudi za Mumuklashvilija, Grimsa, Reavesa, Dončiča... nowadays ni več tako točno določenih položajev kot nekoč oz. imajo več abilityjev, kar tako veš in je težko deklarirati večino igralcev... evo, nisem prej, pa grem še jaz sedaj pogledat kaj kje piše in kdo ga ima za kateri igralni položaj.
Na uradni NBA strani je forward in ne center
Na Wikipedii je power forward in ne center
Za ESPN je forward in ne center
Na NBCju je tudi Looney označen kot forward
......
Če že ravno hočeš gledat kaj kdo piše in kako ga kdo označi... evo, če še nisi videl, da je tudi kaj drugega kot center. Meni je to povsem neproduktivno in trapasto se pregovarjat, ker je igralec pač PF/C odvisno od potrebe... v tistih najbolj temnih časih Dallasa in Lakersove, ko ni bilo centrov bi bil center... če bi recimo sedaj prišel Kessler in ostal Ayton, bi gotovo igral na položaju PF, kar itak veš... in jaz nisem rekel, da ni PF in C, ti si rekel, da de facto ni PF... samo še enkrat bom napisal, PF, ki je vsekakor bolj C, kot SF... undersized, shitty scorer, pa se mi zdi, da danes slab met tudi več ne definira igralca, da je center, imamo tudi shitty šuterje na položaju 3, se najde tudi kakšen med branilci. Ker pri Lakersih Kessler nima menjave, bo seveda igral ne centru, če pa pride še Kuminga pa bo sploh igral na položaju 5... se bi pa tudi za Kumingo lahko pogovarjali, kaj je, ali je SF/PF... kot sem že prej napisal, pri veliko igralcih to sploh ni mogoče določiti, ker pokrivajo 2, nekateri tudi 3 položaje... ravno toliko, ko si ravno omenil, da samo jaz vidim Looneya kot PF in ne samo kot C
Pač igralec, ki lahko glede na potrebe igra na položaju 4 in 5, odvisno od potreb.
Na uradni NBA strani je forward in ne center
Na Wikipedii je power forward in ne center
Za ESPN je forward in ne center
Na NBCju je tudi Looney označen kot forward
......
Če že ravno hočeš gledat kaj kdo piše in kako ga kdo označi... evo, če še nisi videl, da je tudi kaj drugega kot center. Meni je to povsem neproduktivno in trapasto se pregovarjat, ker je igralec pač PF/C odvisno od potrebe... v tistih najbolj temnih časih Dallasa in Lakersove, ko ni bilo centrov bi bil center... če bi recimo sedaj prišel Kessler in ostal Ayton, bi gotovo igral na položaju PF, kar itak veš... in jaz nisem rekel, da ni PF in C, ti si rekel, da de facto ni PF... samo še enkrat bom napisal, PF, ki je vsekakor bolj C, kot SF... undersized, shitty scorer, pa se mi zdi, da danes slab met tudi več ne definira igralca, da je center, imamo tudi shitty šuterje na položaju 3, se najde tudi kakšen med branilci. Ker pri Lakersih Kessler nima menjave, bo seveda igral ne centru, če pa pride še Kuminga pa bo sploh igral na položaju 5... se bi pa tudi za Kumingo lahko pogovarjali, kaj je, ali je SF/PF... kot sem že prej napisal, pri veliko igralcih to sploh ni mogoče določiti, ker pokrivajo 2, nekateri tudi 3 položaje... ravno toliko, ko si ravno omenil, da samo jaz vidim Looneya kot PF in ne samo kot C

LOL, vse strani ki si jih linkal so ta podatek navedle na začetku njegove kariere in ga niso več spreminjale. Prav vsi ki poročajo o trejdu (današnji podatek) pa govorijo o centru, tudi od kar ga jaz spremljam igra klasičnega centra. Pa se lahko ti na glavo postavljaš. Vsi na X, Athletic, NYT, Yahoo, CBS Sports, Los Angeles Times..., ki pišejo o trejdu govorijo o backup centru. Looney ne more igrati na 4 in v zadnjih letih nikoli, kar sem ga jaz spremljal, ni igral na 4. Se mi zdi, da ga ti nisi nikoli videl igrati in pač vstrajaš v neki svoji napačni predstavi.
Saj jaz nimam težav s tem, da rečem, da je PF in C... ti praviš, da niti pod razno ni PF
Nimam niti časa, še manj pa volje preverjat, ampak po čem recimo sodiš, da ni NBA stran Kevona Looney updejtana? Tam mimogrede lahko vidiš tudi njegove zadnje odigrane tekme... še enkrat, lahko igra na PF in C in ne samo C... sem pa podal te vire, ker si rekel, da SAMO JAZ govorim, da je center
Očitno nisem samo jaz... in po čem sklepaš, da tudi stran Wikipedie ni updejtana že ne vem koliko let... sicer se da tam preverit history, ampak nimam trenuno ne časa, še manj pa energije za tak bullshit.
Torej Dončič je samo PG, Reaves je samo SG, Grimes je samo SF, Mamukelashvili je PF in Looney je C... vse ostalo ni možno in mi smo debili.
Torej Dončič je samo PG, Reaves je samo SG, Grimes je samo SF, Mamukelashvili je PF in Looney je C... vse ostalo ni možno in mi smo debili.

ti ker vztrajaj v bedariji da je Looney podpisan namesto Kuminge ;))) Pa govorimo o Looneyu ne o drugih ki lahko igrajo na večih položajih. Looney pač ne more. Kot sem rekel, kdaj kakšno tekmo poglej pa boš nehal kvasati da je Looney bolj gibljiv kot povprečni center, lol. Pa novice o trejdu poglej če svojim očem ne verjameš, še ene nisem našel ki bi govorila o trejdu PF ali celo F kot ti nabijaš. Over and out.
Debil si samo ti ker vztrajaš v bedariji da je Looney podpisan namesto Kuminge ;))) Pa govorimo o Looneyu ne o drugih ki lahko igrajo na večih položajih. Looney pač ne more. Kot sem rekel, kdaj kakšno tekmo poglej pa boš nehal kvasati da je Looney bolj gibljiv kot povprečni center, lol. Pa novice o trejdu poglej če svojim očem ne verjameš, še ene nisem našel ki bi govorila o trejdu PF ali celo F kot ti nabijaš. Over and out.
Jaz pravim, da lahko igra PF in C, ti pa kot tele ponavljaš, da je samo C.
Torej si tudi ti debil, ko praviš da je dober bloker in da ne more braniti drugih igralnih položajev, Looney lahko brani položaj SF/PF bolje od večine centrov, če si ga že tako določil... torej nimaš pojma. Slab met ne determinira igralca, tudi dober skok ne, da je de facto center... gotovo prej to določa višina, ki je pri njemu definitivno bolj ustrezna za PF... kot sem napisal, če bi ostal Ayton, bi igral Looney na položaju PF, ampak si prekratek, da bi razumel oz. se delaš budalo. In ne, nisem edini, ki pravi da je lahko tudi PF, kar mi očitaš oz. se ti blede, sem ti lepo dal vire, pa praviš, da niso updejtali ne vem koliko časa...

No bomo videli če bo Samael tole zbrisal (debil, prekratek, delaš budalo,...) meni je? Bom počakal, pa bom potem odgovoril...
Koliko pa menita, da je še ostalo od njegove igre?
To ni več igralec iz 2022. Mogoče se motim, ampak jaz ga nekako ne vidim kot drugega C, ki bi lahko v odsotnosti Kesslerja igral velike minute.
To ni več igralec iz 2022. Mogoče se motim, ampak jaz ga nekako ne vidim kot drugega C, ki bi lahko v odsotnosti Kesslerja igral velike minute.
Samael != Samuel
Koliko pa menita, da je še ostalo od njegove igre?
Jaz se bojim, da je daleč od tega, kar je bil nekoč... že lep čas ni odigral proper vloge/minut... za vet minimum bo OK, bo čas pokazal, za probat je... rabi pa LAL še Kumingo oz. kakšnega podobnega igralca, predvsem bi blo fino, do je dober defender... sem pa nekako v dvomih, da pride še Kuminga, upam seveda, da jim vendarle uspe...

Pol ne boš brisal Kurzwella? Ok, sicer pa Looney je predviden kot 3. center, sicer bo igral Mamu, ki pa lahko igra 4 ali 5 za razliko od Looneya. Pa Kurzwell uradne strani glede pozicije nista updejtirani, glede ostalega seveda so. Kot sem rekel beri novice o trejdu. Prav noben ne piše drugače kot o C.
Pol ne boš brisal Kurzwella? Ok, sicer pa Looney je predviden kot 3. center, sicer bo igral Mamu, ki pa lahko igra 4 ali 5 za razliko od Looneya. Pa Kurzwell uradne strani glede pozicije nista updejtirani, glede ostalega seveda so. Kot sem rekel beri novice o trejdu. Prav noben ne piše drugače kot o C.
Ne rabim prebrat iste novice 10x... raje gledam basket za razliko od tebe. Looney lahko igra tudi na položaju PF in ne samo C, kar trmasto vztrajaš. Nima višine, ima pa več gibljivosti od večine klasičnih centrov, torej lahko brani tudi SF in PF brez težav, je tudi malce bolj gibljiv in se dobro pozicionira, kar ga dela zmožnega igrati tudi na položaju PF... dober skok je tudi značilen za PF... sila povprečne blokade, ki si jih sicer ti pohvalil, da jih ime, pa jih nima... pa niso tako značilne za igralce na položaju C. Očitno moram še 10. napisati, Looney lahko igra tudi na položaju PF in ne samo C, case closed, ne da se mi več, ker niti nimam časa trenutno, ti pa nabijaj še naprej, mogoče celo preberem, ko grem naslednjič na WC.

Ti nisi ene tekmo Looneya v zadnjih 3 letih gledal da pišeš takšne idiotizme... Looney da lahko brani SF (LOL na kvadrat) in PF (LOL). ;)) in da lahko igra na PF ;)-. Daj mi povej kdaj si ga nazadnje videl igrati na položalu PF in da je bil nekdo drug na položaju C? Zadnjih par let ne. Pa da dela "sila povprečne blokade" v P&R ;))) To mu je zadnja leta ena redkih plus točk... Case closed ;) v pisanju bedarij Kurzveilla vsekakor.
Veliko sem ga gledal... ko je bil član NOP pa verjetno nikoli... ampak je bil še leta 2025 tudi član GSW... lahko delaš salte, zame je PF in C... jaz govorim o blokadah blokadah... ne o postavljanju blokad... če bi dobro bral, kar sem prej napisal, bi vedel, da sem napisal, da dobro razume pick and roll, pri čemer ga tudi dobro brani, kar ni ravno samoumevno... vidim, da sploh ne bereš dosledno kar napišem, ampak je bisto samo to, da govoriš, poslušaš/bereš pa površno... ker vem, da tako rad slišiš, zame je Looney tudi PF in ne samo izključno C, kot ti praviš.

;) torej sedaj ti pišeš o blokadah žoge in ne o blokadah nasprotnikovih igralcev in to v odgovoru na moj zapis kjer sem (če bi kdajkoli sploh gledal Looneya bi to moral vedeti, ker je po tem seveda najbolj znan) seveda pisal o blokadah nasprotnikovega igralca. In ti o tem kdo koga bere, ampak ok ;), lej zaradi mene je lahko zate Looney tudi PG in ne samo nadomestek Kuminge, tudi Bronnyja lahko komot zamenja...
;) torej sedaj ti pišeš o blokadah žoge in ne o blokadah nasprotnikovih igralcev in to v odgovoru na moj zapis kjer sem (če bi kdajkoli sploh gledal Looneya bi to moral vedeti, ker je po tem seveda najbolj znan) seveda pisal o blokadah nasprotnikovega igralca. In ti o tem kdo koga bere, ampak ok ;), lej zaradi mene je lahko zate Looney tudi PG in ne samo nadomestek Kuminge, tudi Bronnyja lahko komot zamenja...
Ravno zato sem napisal, da je slab pri blokadah, ker ga poznam... katere blokade pa ima Musashi v mislih in to ne napiše dovolj jasno, pa je druga stvar... sem do neke mere to predvidel in zato sem tudi napisal, da je dober v pick and rollu, pocizioniranju, gibanju in postavljanju, posledično blokadah, onih ta drugih... ostalo so spet traparije in balast s katerim se hočeš zvlečt. Pa da napišem nekaj, kar danes še nisem, Looney lahko igra na položajo PF in C.

Kurzwell otroški vrtec; ne ne more ;)). Sploh pa ne more biti nadomestek za Kumingo. S to Kurzwell "pametno izjavo" se je ta debata sploh začela...
Kurzwell otroški vrtec; ne ne more ;)). Sploh pa ne more biti nadomestek za Kumingo. S to Kurzwell "pametno izjavo" se je ta debata sploh začela...
Saj pa nisem mislil, da se Kuminga in Looney izključujeta... če spomnim, LAL je rekel, da išče še enega igralca, enega... in tu sem predvsem mislil na salary cap, ker vemo, da je LAL na robi, kar tudi veš, pa se iz nekega razloga delaš, da ne veš. Zdej če smo ravno pikolovski, lahko da možakar ne more resno igrati več niti na PF, niti na C, ampak če bo prišel nakako v formo, potem bo lahko igral tudi na PF, boš videl, da se bo to tudi zgodilo med sezono, da ne Looney ne bo igral samo na položaju centra. Seveda boš takrat imel za izgovor potencialne poškodbe in bog ve kaj še... Looney ni nadomestek za Kumingo, to si se preprosto zlagal... razlog zakaj sem odpisal Kumingo sem ti že napisal, še vedno pa upam, da se motim in ta je Looney pač nek blind poiskus, da mogoče pa vendarle bo nekaj od igralca, ki lahko igra na položaju PF in C. Vrtec gor ali dol...

tole si napisal "Upam pa, da ni Looney tista rešitev, kjer je bil v igri tudi Kuminga, čeprav se precej bojim, da je temu tako."
so vsi in njihova mama predhodno pisali o tem da LAL potrebuje rezervnega centra (po prodaji Aytona) in krilo.
aja, pa ja bomo res videli če bo kdaj Looney igral skupaj s Kesslerjem. Sam mislim da ne. Je sicer možno da proba JJ s twin tower par minut (izgovor gor ali dol) samo mislim da veliko tega pa ne bo.
so vsi in njihova mama predhodno pisali o tem da LAL potrebuje rezervnega centra (po prodaji Aytona) in krilo.
aja, pa ja bomo res videli če bo kdaj Looney igral skupaj s Kesslerjem. Sam mislim da ne. Je sicer možno da proba JJ s twin tower par minut (izgovor gor ali dol) samo mislim da veliko tega pa ne bo.
Zgodovina sprememb…
Katera njihova mama? Jih ima več eno mamo?
Ja tudi jaz se bojim, da od Looneyja ne bo veliko... lahko pa da se je in the meantime pripravljal in trdo delal... bomo videli...
Če jim ne uspe pripeljat še solidnega igralca na položaju 3/4, bo moral Looney igrat na položaju 4. Aja ne more, ker je samo C.
Ja tudi jaz se bojim, da od Looneyja ne bo veliko... lahko pa da se je in the meantime pripravljal in trdo delal... bomo videli...
Če jim ne uspe pripeljat še solidnega igralca na položaju 3/4, bo moral Looney igrat na položaju 4. Aja ne more, ker je samo C.

če ne bodo nobenega pripeljali (pa btw Kuminga igra bolj na SF, ampak da ne boš začel spet...ja lahko pogojno (v obrambi ni zadosti močan) igra tudi PF) sta na 4 Mamu in Vando...
če ne bodo nobenega pripeljali (pa btw Kuminga igra bolj na SF, ampak da ne boš začel spet...ja lahko pogojno (v obrambi ni zadosti močan) igra tudi PF) sta na 4 Mamu in Vando...
Ja Kuminga lahko igra na SF in PF
Jaz imam občutek, da so Vando, Knecht in kakšen Hardy še vedno na voljo za kakšen decent deal, čeprav neke blazne vrednosti nimajo... je pa Vando vsaj defender, kar seveda LAL tako nujno rabi.
Zvezdica27 ::
WTF?
Looney? Pa kaj jim pa je? Podpišejo tipa, pa tud če za 123 evrov, ki ima nevrološko-mišično bolezen, da se ne more premikat??? A so čist fuknjeni? To je dobesedno invalid...
Daj povej, da me zajebavate...
zz
Looney? Pa kaj jim pa je? Podpišejo tipa, pa tud če za 123 evrov, ki ima nevrološko-mišično bolezen, da se ne more premikat??? A so čist fuknjeni? To je dobesedno invalid...
Daj povej, da me zajebavate...
zz

Ej ti ne veš da je Looney izredno gibljiv in kamot igra gudi na 4 ali celo 3. Pravi Kurzwell. Sicer pa Denver odpustil Valanciunasa. Škoda da lal ne rabi back up centra in so raje podpisali štirico Looneya namesto Kuminge. Pravi Kurzwell.
No dej, nehi ze najedat. A bos zdaj non-stop moril, ker ti v nekem momentu nekaj ni pasalo?
Samael != Samuel
Zvezdica27 ::
me prav zanima, kaj si Donke misli o temu - in o svojem lifu zadnji 2 leti - danes. Škoda, da tega ne vemo...
Fak, kako ga bo ta amerika zjebala...
Anyhow, živi bili, pa vidjeli...
zz
Fak, kako ga bo ta amerika zjebala...
Anyhow, živi bili, pa vidjeli...
zz

globoko grlo ::
Hahaha, pa tastar donke za pomocnika.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB