Forum » Šport » NBA sezona 2025-2026
NBA sezona 2025-2026

Musashi ::
" za LAL bo seveda še kako pomembna, kar tale boj med DEN/HOU/MIN/LAL bo šel do zadnjega kroga" zakaj pa to misliš? Lakersi lahko izgubijo 2 pa bodo pred Denverjem (če ta zmaga vse, iogra pa dvakrat s SAO in enkrat z OKC) oziroma 3 pa bodo pred Hou, Mini...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Musashi ()
Groot ::
Tudi jaz mislim, da tale četveroboj ne bo šel ravno do zadnjega kroga. LAL imajo 2 zmagi prednosti in hkrati boljši medsebojni izkupiček od vseh preostalih.
Kurzweil ::
Ne bom rekel, da nima LAL možnosti proti OKC, nasprotno, zato bom z veseljem gledal tekmo proti njim... ampak recimo da LAL dvakrat izgubi proti OKC... tale DAL mi je nekako sumljiv, da bo iz nekega razloga šel na tej tekmi all in... za GSW pa sem napisal ravno zato, da se vrača Curry, ker bodo tako seveda precej bolj nevarni... slednji seveda iz play-ina ne morejo več... če pa pridejo v kakšno bolj resno serijo in če jim malce sedejo stvari, pa lahko gredo vse do 8. mesta, kar je seveda prednost v play-inu, torej bodo verjetno še kako napaljeni... Phoenix pa sem tudi zato omenil, da bo odvisno kako bo do takrat šlo... če gre south, lahko padejo v play-inu, s precej sreče lahko gredo celo do playoffa, kar je seveda precej manj verjetno... torej lahko da bo tekma zelo pomembna, tako za LAL kot za PHO, lahko pa da prav nič, še posebej za PHO. Utah pa v vsakem primeru nepomembna tekma oz. se bo UTA zaradi drafta potrudil, da ne zmaga... je pa res, da ima LAL medsebojno prednost z vsemi konkurenti, kar sem že omenil pred dnevi oz. kar je ravnokar spomnil tudi @Groot.
Kaj naj rečem, jaz potiho pričakujem 3. mesto LAL... če bodo zdravi in če bo šlo vse tako kot zanje obdobje, potem me ne skrbi, samo da bodo zdravi...
Kaj naj rečem, jaz potiho pričakujem 3. mesto LAL... če bodo zdravi in če bo šlo vse tako kot zanje obdobje, potem me ne skrbi, samo da bodo zdravi...