» »

Kje pustiti avto?

Kje pustiti avto?

Malcolm_Y ::

Zaradi poslovnih obveznosti moram avto v noči s sobote na nedeljo nekje parkirati. Logistično bi mi bilo najlažje na enem izmed avtocestnih počivališč. A je to varno?

MIHAc27 ::

Ne najbolj.

Tukaj je varno in takoj iz AC: 46.328174, 14.230372

velikBrokoli ::

Malcolm_Y je izjavil:

Zaradi poslovnih obveznosti moram avto v noči s sobote na nedeljo nekje parkirati. Logistično bi mi bilo najlažje na enem izmed avtocestnih počivališč. A je to varno?

Doma pred hišo ga pusti.

val46 ::

Če bi še povedal v katerem kraju bi rad avto pustil, bi ti lahko kako svetovali. Kaj naj ti jst napišem za Novo Gorico kje ga lahko pustiš, ti pa rabiš parking v Mariboru recimo?

Ja, ne bom napisal direktno kje bom pustil avto ... :) Notranjska.

val46 ::

Pol ga zapelji pred kako firmo, kjer delajo tudi nočne. Jaz v postojni delam tako že vrsto let, pa mi še nikdar in nikoli ni nihče nič naredil ne z avtom, ne okrog avta. Kolektor v postojni ima recimo celo čuvaja/paznika celo noč v tisti kučici in če bi kdo kej palamudil okrog avtov tam na parkingu, bi jih že prepodil, ali vsaj policijo klical najbrž.

val46 je izjavil:

Pol ga zapelji pred kako firmo, kjer delajo tudi nočne. Jaz v postojni delam tako že vrsto let, pa mi še nikdar in nikoli ni nihče nič naredil ne z avtom, ne okrog avta. Kolektor v postojni ima recimo celo čuvaja/paznika celo noč v tisti kučici in če bi kdo kej palamudil okrog avtov tam na parkingu, bi jih že prepodil, ali vsaj policijo klical najbrž.
Zelo dobra ideja, tnx.

WizzardOfOZ ::

Greš s taksijem, pa se ne rabiš obremenjevat za avto.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

bemfa ::

Garažna hiša? Za eno noč tistih 5-7 eur...

bemfa je izjavil:

Garažna hiša? Za eno noč tistih 5-7 eur...
Tnx, tudi to je super ideja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Življenje v Postojni

Oddelek: Loža
344117 (2540) profii
»

Stanovanja, na splošno

Oddelek: Loža
425876 (3229) Mato989