Forum » Loža » Kje pustiti avto?
Kje pustiti avto?

Malcolm_Y ::
Zaradi poslovnih obveznosti moram avto v noči s sobote na nedeljo nekje parkirati. Logistično bi mi bilo najlažje na enem izmed avtocestnih počivališč. A je to varno?

velikBrokoli ::

val46 ::
Če bi še povedal v katerem kraju bi rad avto pustil, bi ti lahko kako svetovali. Kaj naj ti jst napišem za Novo Gorico kje ga lahko pustiš, ti pa rabiš parking v Mariboru recimo?

val46 ::
Pol ga zapelji pred kako firmo, kjer delajo tudi nočne. Jaz v postojni delam tako že vrsto let, pa mi še nikdar in nikoli ni nihče nič naredil ne z avtom, ne okrog avta. Kolektor v postojni ima recimo celo čuvaja/paznika celo noč v tisti kučici in če bi kdo kej palamudil okrog avtov tam na parkingu, bi jih že prepodil, ali vsaj policijo klical najbrž.

Pol ga zapelji pred kako firmo, kjer delajo tudi nočne. Jaz v postojni delam tako že vrsto let, pa mi še nikdar in nikoli ni nihče nič naredil ne z avtom, ne okrog avta. Kolektor v postojni ima recimo celo čuvaja/paznika celo noč v tisti kučici in če bi kdo kej palamudil okrog avtov tam na parkingu, bi jih že prepodil, ali vsaj policijo klical najbrž.Zelo dobra ideja, tnx.

WizzardOfOZ ::
Greš s taksijem, pa se ne rabiš obremenjevat za avto.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Življenje v PostojniOddelek: Loža | 4117 (2540) | profii |
» | Stanovanja, na splošnoOddelek: Loža | 5876 (3229) | Mato989 |
» | Škofja Loka ali PostojnaOddelek: Šola | 2621 (1682) | Zimonem |
» | menjava zimskih gum (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18387 (14190) | ...:TOMI:... |
» | Napis na tablici od avta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5680 (4981) | blue96 |