» »

WIFI 6E Bluethoot 5.3

WIFI 6E Bluethoot 5.3

fender2206 ::

Pozdravljeni

Zanima me ali so te antetne kompaktibilne z mojo matično ploščo Msi B760 WIFI Game DDR5
Rad bi zamenjal originalne ker so krajse in bi verjetno pridobil na radijusu sprejema/oddajanja

Te imam namen vzeti : https://mojaoprema.si/izdelek/antena-ro... 2 kosa
Hvala vnaprej za odgovore

d4vid ::

Kompatibilno je - ni pa nujno, da boš kaj pridobil. Originalna antena bo po moje boljša kot neka no-name kitajska, kar tole na linku definitivno je. Pa sam izgled antene (dolžina) ne pomeni nujno, da je kvalitetna. Lahko da je noter par cm žice in to je to.

Slab signal wifija boš moral reševati drugače. Ali potegneš kabel, kar je za stacionarca definitivno najboljše, ali postaviš usmernik in PC bližje en drugemu.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

d4vid je izjavil:

Kompatibilno je - ni pa nujno, da boš kaj pridobil. Originalna antena bo po moje boljša kot neka no-name kitajska, kar tole na linku definitivno je. Pa sam izgled antene (dolžina) ne pomeni nujno, da je kvalitetna. Lahko da je noter par cm žice in to je to.

Slab signal wifija boš moral reševati drugače. Ali potegneš kabel, kar je za stacionarca definitivno najboljše, ali postaviš usmernik in PC bližje en drugemu.

Za wifi mi toliko pomembno ker usmerjevalnika ne rabim imam omrezni kabel direktno povezan kabelski modem-PC.
Bolj me zanima bluethoot ker racunanik imam v kotu antene so nizje od višine računalnika

Vseeno hvala za mnenja in odgovor

fender2206 je izjavil:

d4vid je izjavil:

Za wifi mi ni toliko pomembno ker usmerjevalnika ne rabim imam omrezni kabel direktno povezan kabelski modem-PC.
Bolj me zanima bluethoot ker racunanik imam v kotu antene so nizje od višine računalnika

Vseeno hvala za mnenja in odgovor

Zgodovina sprememb…

GenZNPC ::

O kaksni razdalji se pogovarjamo, je kak zid vmes?
Moje izkusnje so, problem teh Wifi maticnih je pozicija antene, ki je po domace povedano skrito za kisto.

Ni blo prilozenga "extension cable" podaljska za anteno?
skibidi

GenZNPC je izjavil:

Moje izkusnje so, problem teh Wifi maticnih je pozicija antene, ki je po domace povedano skrito za kisto.

Vse drzi kar si napisal
Kabla zal ni bilo prolozenega ampak je direkt na maticno plosco prosraufano

Verjetno da kabel posebej kupiti da se antene rahlo dvignejo na vidno polje
Kaj je pol boljsa opcija in kje se dajo dobiti tu pri nas u SLoveniji kabli.Drugace ih prodaja Conrad v Mariboru Chip Tehnika
samo cakas deset let da pridejo v trgovino iz Nemcije

fender2206 je izjavil:

GenZNPC je izjavil:

Vse drzi kar si napisal,razdalje so sices radijusa 8m hisna potreba vendar kadar ges slusalkami dalje se signal zgubi
Kabla zal ni bilo prolozenega ampak je direkt na maticno plosco prosraufano

Verjetno da kabel posebej kupiti da se antene rahlo dvignejo na vidno polje
Kaj je pol boljsa opcija in kje se dajo dobiti tu pri nas u SLoveniji kabli.Drugace ih prodaja Conrad v Mariboru Chip Tehnika
samo cakas deset let da pridejo v trgovino iz Nemcije

Zgodovina sprememb…

GenZNPC ::

Zal nevem, mas pa polno tega na amazon, ebay, aliexpress itn.
https://www.amazon.de/RPSMAAdapter-SMA-...
skibidi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dajte nasvet za usb wifi adapter

Oddelek: Omrežja in internet
151644 (1389) jedateruk
»

WIFI extend

Oddelek: Kaj kupiti
243036 (2106) OK.d