Forum » Problemi človeštva » Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi
Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi

kriptobog ::
Vlado so pa vodili celih 8 let vse skupaj. To je dalec od tvojih 30 let. Sicer so pa vsi isti. Kdorkoli je na oblasti ne dela nic drugace. In ce je vec kot pol volilcev take pameti kot si ti, potem je cas da drzava propade. Si zasluzite.
Nisem govoril nicesar o vladanju, imajo glasove v parlamentu, tako, da tudi fasisti ne morete izniciti njihove soudelezbe. Jasno pa je, da po vsaki fasisticni vladi, dva mandata ne pridejo vec na oblast, dokler ljudje malo ne pozabijo.
Glasove ja. Kaj pa naredijo, ce so v opoziciji? Se bedarij koalicije ne morejo ustaviti. Skratka bv da bluzis, ker so vse stranke isti kurac. Zaradi debilov kot so sami in ti, ki se delite na leve in desne, se pogovarjate se o komunistih in fasistih, pa smo kjer smo. Saj politicni garnituri je to vsec. Dokler jim bo uspelo drzati ljudi tako deljene, toliko casa bodo lahko delali sranje. Ti jim pa ploskas. Pac iq na nivoju povprecne sobne temperature. jebi ga
Poglej kaj so naredili zdaj. Prve pol leta se je vlada morala ukvarjati samo z njimi, kljub veliki vecini v parlamentu.
Saj se se vedno. In kontra ko je druga stran na vladi. Ti jim pa ploskas.

CiClon ::
Pa sej fašisti so za strogo državno zdravstvo. Ostale izkoriščevalske zavarovalnice pa bi zaprli.
Tako da pomoje so OPju kul?
Tako da pomoje so OPju kul?

Ring0Ruin ::
Vlado so pa vodili celih 8 let vse skupaj. To je dalec od tvojih 30 let. Sicer so pa vsi isti. Kdorkoli je na oblasti ne dela nic drugace. In ce je vec kot pol volilcev take pameti kot si ti, potem je cas da drzava propade. Si zasluzite.
Nisem govoril nicesar o vladanju, imajo glasove v parlamentu, tako, da tudi fasisti ne morete izniciti njihove soudelezbe. Jasno pa je, da po vsaki fasisticni vladi, dva mandata ne pridejo vec na oblast, dokler ljudje malo ne pozabijo.
Glasove ja. Kaj pa naredijo, ce so v opoziciji? Se bedarij koalicije ne morejo ustaviti. Skratka bv da bluzis, ker so vse stranke isti kurac. Zaradi debilov kot so sami in ti, ki se delite na leve in desne, se pogovarjate se o komunistih in fasistih, pa smo kjer smo. Saj politicni garnituri je to vsec. Dokler jim bo uspelo drzati ljudi tako deljene, toliko casa bodo lahko delali sranje. Ti jim pa ploskas. Pac iq na nivoju povprecne sobne temperature. jebi ga
Poglej kaj so naredili zdaj. Prve pol leta se je vlada morala ukvarjati samo z njimi, kljub veliki vecini v parlamentu.
Vedno bom ploskal tistemu, ki bo najvec naredil za Slovenijo in Slovence. Ali vsaj imel potencial. In naj bodo se tako slabi, samo, da bojo najboljsi mozni, v danih pogojih.
Kaj mislis, da bom ploskal fasistom, ki v nobeni svoji vladi niso naredili nic dobrega za Slovenijo, unicevali vse kar je bilo dobrega in nastavljali svoje fikuse v drzavne urade, cel mandat pa izkoristili za netenje prepriov in korupcijo? V dveh mandatih metali solzilec po Ljubljani? 26 let so delali skodo in zdaj naj jim ploskam?
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.
Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ring0Ruin ()

Vedno bom ploskal tistemu, ki bo najvec naredil za Slovenijo in Slovence. Ali vsaj imel potencial. In naj bodo se tako slabi, samo, da bojo najboljsi mozni, v danih pogojih.
Kaj mislis, da bom ploskal fasistom, ki v nobeni svoji vladi niso naredili nic dobrega za Slovenijo, unicevali vse kar je bilo dobrega in nastavljali svoje fikuse v drzavne urade, cel mandat pa izkoristili za netenje prepriov in korupcijo? V dveh mandatih metali solzilec po Ljubljani? 26 let so delali skodo in zdaj naj jim ploskam?
Torej ne ploskas niti trenutni vladi

.
Zgodovina sprememb…

CiClon ::
Za tebe so tapravi fašisti edino upanje, da bodo izgnali vse šiptarje, ki te tako trigerirajo. Al šiptarke al kaj te vzburja.
Edini problem bo, da boste potem tudi srbi na vrsti hehehe

mtosev ::
Jaz pogrešam Drnovška. Je bil velik človek in kr sposoben. Škoda, da nimamo več takih ljudi. Tudi Cerar mi je bil všeč.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tezko jim ne, saj niso nic skodljivega naredili (mogoce so, samo tega ne bova vedela se najmanj en ne-SDSovski mandat) in Slovenijo so obvarovali fasistov za en mandat.
Zaenkrat se je tezko utemeljeno pritozevati. Fasisti se pa seveda pritozujejo, zjebali so jim unicevanje javnega zdravstva in jih za 4 leta postavili na hladno, Furer pa ne postaja nic mlajsi. Se malo pa bo Bidenovih let.
Kako da ne? Uvedli so nove pbremenitve na ze tako obremenjene place. Od ostalih predvolilnih obljub pa nismo docakali se nobene.

Tezko jim ne, saj niso nic skodljivega naredili (mogoce so, samo tega ne bova vedela se najmanj en ne-SDSovski mandat) in Slovenijo so obvarovali fasistov za en mandat.
Zaenkrat se je tezko utemeljeno pritozevati. Fasisti se pa seveda pritozujejo, zjebali so jim unicevanje javnega zdravstva in jih za 4 leta postavili na hladno, Furer pa ne postaja nic mlajsi. Se malo pa bo Bidenovih let.

endelin ::
Ringo:kako komentiraš to da se kljub gospodarski rasti ljudje iz meseca v mesec težje prebijajo?

Ringo:kako komentiraš to da se kljub gospodarski rasti ljudje iz meseca v mesec težje prebijajo?
Kapital si je nagrabil vse kar je vrednega, drobtinice pa so vedno bolj redke, ker se vecina Slovenije ukvarja samo s preprodajo in je edini nacin za visji zasluzek, dviganje cen kupcem, nizanja cen proizvajalcem pa se ne moremo iti, ker smo premajhen trg.
Razen tega, ste navijali za neko jebeno drzavico preko 7 gora in 7 voda, ki je zapikovala, z amerisko pomocjo, medvedu, palico v oko in jih upraviceno dobila po picki. Posledica navijanja so bile EU sankcije proti sami sebi, drazji energenti, dvig cen vseh, od energentov odvisnih izdelkov, preprodajalci pa so morali kompenzirati in so se sami dvignili cene.
Rezultat, vse je drazje.
Zgodovina sprememb…

Mene zanima po kolko bodo letos kepice sladoleda v centru :,
30% drazja kot lani. Enako kot zadnjih 10+ let.

nekikr ::
Ampak mene ne zanima, kaj je sedanja vlada naredila narobe. Mene zanima kaj bo potencialno nova vlada naredila prav, drugace, da bo recimo, javno zdravstvo obstalo, zavarovalniske tvorbe, pa bodo izumrle?
Jaz recimo obljubljam, da bom naredil 240.000 stanovanj za mlade, če me izvolite. Pa 80 domov za ostarele. Poleg tega bom zvišal penzije na vsaj 2000€. Obljubljam tudi odpravo vseh čakalnih dob v zdravstvu. Obljubljam, da ne bom nastavljal svojih ljudi ampak zgolj kompetentne strokovnjake, ogromno najbolj eminentnih strokovnjakov me podpira.
Evo, zdaj se pa sami odločite ali želite, da vam vladam jaz in gremo naprej ali pa boste še naprej gledali stare obraze.
Ne sprašujete me pa zdaj o številkah, imenih in datumih, to bomo po volitvah, zdaj je še prekmalu.

Ampak mene ne zanima, kaj je sedanja vlada naredila narobe. Mene zanima kaj bo potencialno nova vlada naredila prav, drugace, da bo recimo, javno zdravstvo obstalo, zavarovalniske tvorbe, pa bodo izumrle?
Jaz recimo obljubljam, da bom naredil 240.000 stanovanj za mlade, če me izvolite. Pa 80 domov za ostarele. Poleg tega bom zvišal penzije na vsaj 2000EUR. Obljubljam tudi odpravo vseh čakalnih dob v zdravstvu. Obljubljam, da ne bom nastavljal svojih ljudi ampak zgolj kompetentne strokovnjake, ogromno najbolj eminentnih strokovnjakov me podpira.
Evo, zdaj se pa sami odločite ali želite, da vam vladam jaz in gremo naprej ali pa boste še naprej gledali stare obraze.
Ne sprašujete me pa zdaj o številkah, imenih in datumih, to bomo po volitvah, zdaj je še prekmalu.
Takoj te izvolimo, ce bo izbira med tabo ali SDSom. Ti sploh ni treba nic obljubljati.
Trenutno nisi v taki poziciji, zato te ne bomo volili.
Ko se Furer stegne in SDS propade, pa poizkusi, takrat te bodo lahko ljudje svobodno volili, do takrat pa nimajo te moznost in morajo, s svojimi glasovi, samo zmanjsevati skodo.
Kot sem nekje ze povedal, SDS ima celotno slovensko demokracijo za talca in ne bi se cudil, ce se JJ zmenil s Kucanom, da se gresta good/bad cop.
Zgodovina sprememb…

Benny123 ::
Jaz mu bom pomagal, minimalna placo bova odpravila, prepovedala migracije, uzakonila samo dva spola , zagnala proizvodnjo izključno v Sloveniji, nabila carine na uvozeno blago, odpustila 50 odstotkov ljudi iz javnega sektorja, ukinila javno zdravstvo in podelila koncesije, vrnila nazaj vzajemno in ostale zavarovalnice, financirala privat solstvo in podelila cel kup koncesij, zmanjsala oz ukinila bova socialno pomoc, tujce izgnala in vrnila stanovanja domorodcem za turistično oddajanje, sofinancirala airbnb, ukinila bova vsaj dva ministrstva, za socialo in kulturo, ukinila bova borcevske in kulturne penzije in zmanjsala odmerni odstotek. Sp naj bo edina oblika dela in morda podjemne pogodbe, ki naj bodo obdavčene minimalno. To je za štart, nek osnoven program
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Benny123 ()

Jaz ti bom pomagal, minimalna placo bova odpravila, prepovedala migracije, uzakonila samo dva spola , zagnala proizvodnjo izključno v Sloveniji, nabila carine na uvozeno blago, odpustila 50 odstotkov ljudi iz javnega sektorja, ukinila javno zdravstvo in podelila koncesije, vrnila nazaj vzajemno in ostale zavarovalnice, financirala privat solstvo in podelila cel kup koncesij, zmanjsala oz ukinila bova socialno pomoc, tujce izgnala in vrnila stanovanja domorodcem za turistično oddajanje, sofinancirala airbnb, ukinila bova vsaj dva ministrstva, za socialo in kulturo, ukinila bova borcevske penzije in zmanjsala odmerbi odstotek. Sp naj bo wdina oblika dela in podjemne pogodbe. To je za štart, nek osnoven program
Ja, nedomisljen populizem, ki je neizvedljiv in celo skodljiv za drzavo. Sicer je pa vseeno, ker brez podpore tisti 50% odpuscenih ljudi iz javnega sektorja (in glasov njihovih druzin, prijateljev,...), ne bos izvoljen.
Zgodovina sprememb…

Ok ne bova odpuscala, sam ne bova nikoli zaposlila nikogar vec v javnem sektorju
Ste ze bili v vladi, pa ste ga vedno samo napolnili. Jeba je, po 26 letih, ko se lahko pogleda za nazaj, dajati kakrsnekoli obljube.
Razen tega, si se spravil tudi na upokojence, to je ravno tak politicni samomor kot javni sektor.
Zgodovina sprememb…

Benny123 ::
Bomo zdej drugace delali obljubim. Župani bodo, ce bodo recimo izvoljeni 2x zaporedoma lahko dobili poslansko mesto. Duhovniki bodo imeli imuniteto in placo 2k neto
Ok upokojenci bodo dobili penzijo borcevsko, ampak samo za borce iz 1991
Ok upokojenci bodo dobili penzijo borcevsko, ampak samo za borce iz 1991
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Benny123 ()

Bomo zdej drugace delali obljubim. Župani bodo, ce bodo recimo izvoljeni 2x zaporedoma lahko dobili poslansko mesto. Duhovniki bodo imeli imuniteto in placo 2k neto
Pa si na hitro izgubil volilce Ljubljane, Kranja, Jesenic, Celja, Kopra in Murske Sobote. Mariborcani itak niti slovenci niso in sama uganka je, zakaj so Hrvaski enklavi dali volilno pravico, namesto, da bi jih zamenjali za Istro. Verjetno je bila Istra bolj uporabna za leta negovanja sovrastva do tujega sovraznika (Hrvaske, se razume) in zganjanje populizma, ki so mu taki idioti kot Joras nasedli.
No probaj se enkrat :) Recimo obdavcenje RKC bi imelo zelo verjetno bolj pozitivne posledice na stevilo glasov. Ce si upas igrati z Vatikanom, se razume, bi se hitro kaksen franciskan spotaknil ob tebe in ti ob nesrecnem padcu nesrecno zaril noz za puter mazat v veno.
Zgodovina sprememb…

Takoj te izvolimo, ce bo izbira med tabo ali SDSom. Ti sploh ni treba nic obljubljati.
Ogromno ljudi je skrušenih in priznava, da je tudi Janša bolje kot Golob, čeprav so ga volili v upanju na lepšo prihodnost. Pri Janši vsaj veš kaj dobiš. No, saj tudi pri levakih vedno veš kaj lahko pričakuješ, čeprav vas vedno znova nategnejo.

Ogromno ljudi je skrušenih in priznava, da je tudi Janša bolje kot Golob, čeprav so ga volili v upanju na lepšo prihodnost. Pri Janši vsaj veš kaj dobiš. No, saj tudi pri levakih vedno veš kaj lahko pričakuješ, čeprav vas vedno znova nategnejo.
Ja, ogromno, vsaj 2 miljardi ljudi. Pac moras se zavedati, da je "stoko seljacka" nerazgledana in odrezana od realnega sveta, tako, da se pri njih razne fasisticne lazi bolje primejo (saj ves, zgodovina nas uci...), sploh na TikToku, ki velja za relevanten medij, najmanj na nivoju NoraTV.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Daniel ()

Ne vem kaj želiš povedati oz. zakaj odpiraš temo v kateri sam sebe prepričuješ, da si najboljši.
V glavnem, če želite domove za starejše, domove za mlade (lahko tudi za vse vmes, ko bom ravno pri koritu), potem volite mene. Obljubljam, da bom naredil vse in še več.
V glavnem, če želite domove za starejše, domove za mlade (lahko tudi za vse vmes, ko bom ravno pri koritu), potem volite mene. Obljubljam, da bom naredil vse in še več.

Ne vem kaj želiš povedati oz. zakaj odpiraš temo v kateri sam sebe prepričuješ, da si najboljši.
Tezko obljubljas s tako zgodovino laganja.

V glavnem cela jeba, tole z volitvami. Po 26 letih ti nihce nic vec ne verjame, se SDju ne vec, pa vsaj delujejo inteligentni. SDS? Samo za najbolj neumne.
Je lazje spin-off narediti z Logarjem, samo kaj, ko je bil toliko let tvoj ponizni cucek in je s tem takoj izgubil vso kredibilnost.
Zgodovina sprememb…

Prav nobene jebe ni, ko enkrat odrasteš in razumeš za kaj gre ;) To je mafija, ti (in vsi ostali zvesti volilci) pa si kreten, ki misliš, da s svojim glasom kaj narediš. Konec koncev ne izbiraš med svetniki ampak med javnosektoraškimi fikusi (ki imajo edini privilegij se ukvarjati s politiko zaradi zlatega padala). Na izbiro imaš tako drek ali pa lopovski drek. Vmes je še kakšna driska.
Poskrbi za lastno rit, to je absolutno vse kar moraš narediti. Pa čim prej odrasti, da se ne boš preveč sekiral zaradi politike ;)
Poskrbi za lastno rit, to je absolutno vse kar moraš narediti. Pa čim prej odrasti, da se ne boš preveč sekiral zaradi politike ;)

Prav nobene jebe ni, ko enkrat odrasteš in razumeš za kaj gre ;) To je mafija, ti (in vsi ostali zvesti volilci) pa si kreten, ki misliš, da s svojim glasom kaj narediš. Konec koncev ne izbiraš med svetniki ampak med javnosektoraškimi fikusi (ki imajo edini privilegij se ukvarjati s politiko zaradi zlatega padala). Na izbiro imaš tako drek ali pa lopovski drek. Vmes je še kakšna driska.
No torej le odrasti, da dojames, da je cela drzava zaradi takega razmisljanja ("poskrbi za lastno rit") ena sama mafija, polna pizd in goljufov, ki mislijo, da lahko pohodijo kogarkoli, za dobro lastne riti. Od kje so prisli te misteriozni politiki, te driske, lopovi, dreki? Iz slovenskih sol, slovenskih domov, slovenskih cerkva,... z mentaliteto srednjeveskega hlapca, ki mora za svoj obstoj zajebati vse okrog sebe. Kapitalna mafija pa to izgoristi in pocasi ozema vse zabite tlacane, ki se niti zorganizirati v upor ne morejo, ker gleda vsak za svojo rit, ki je pa premajhna, da bi lahko posamicno karkoli naredila.
Skratka, za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ni situacija danes nic drugacna, ceprav si nekateri delajo utvare, da so "odrasli". So pa kvecemu postali samo se za odtenek bolj neumni.
Mimogrede, sem k sreci iz tega vasega sranja izkljucen. Ker imam dovolj denarja do konca zivljenja, tako, da imam luksuz, da se ukvarjam z dobrim druzbe, tacas, ko se poskrbizalastnorit stalno borite za lastno prezivetje in ne zmorete, zaradi utrujenosti, niti razmisljati vec.
Zgodovina sprememb…

Kayzon ::
Jaz ti bom pomagal, minimalna placo bova odpravila, prepovedala migracije, uzakonila samo dva spola , zagnala proizvodnjo izključno v Sloveniji, nabila carine na uvozeno blago, odpustila 50 odstotkov ljudi iz javnega sektorja, ukinila javno zdravstvo in podelila koncesije, vrnila nazaj vzajemno in ostale zavarovalnice, financirala privat solstvo in podelila cel kup koncesij, zmanjsala oz ukinila bova socialno pomoc, tujce izgnala in vrnila stanovanja domorodcem za turistično oddajanje, sofinancirala airbnb, ukinila bova vsaj dva ministrstva, za socialo in kulturo, ukinila bova borcevske penzije in zmanjsala odmerbi odstotek. Sp naj bo wdina oblika dela in podjemne pogodbe. To je za štart, nek osnoven program
Ja, nedomisljen populizem, ki je neizvedljiv in celo skodljiv za drzavo. Sicer je pa vseeno, ker brez podpore tisti 50% odpuscenih ljudi iz javnega sektorja (in glasov njihovih druzin, prijateljev,...), ne bos izvoljen.
Zakaj proti odpuscanju iz JS,morda sam delas v njemu?

c3p0 ::
In Prebilic je tukaj ubijalsko dober kandidat. Ne pada na provokacije, govori modro in odlocno. Pa se simpaticen je s svojo profesorsko pozo.
Na celi desnici ne najdes nikogar, ki bi bil blizu.
A, pa ga imamo. Novi plačnik? V čem je že Prebilko tako "ubijalsko" dober? Z delanjem sramote s srbščino v EU parlamentu?
Profesorska poza? :D No, saj slabih, oz. zanič profesorjev res ne manjka, mogoče je kaj na tem.

Zakaj proti odpuscanju iz JS,morda sam delas v njemu?
Kje sem pa to napisal? Spet podtikas.
Ampak ker te ze poznam in vem, da si idiot, ki gleda na svet skozi kartonasto rolo od wc papirja, naj ti pomagam.
Racunaj, da imajo vsi te javni usluzbenci najmanj se partnerja, pa kaksno mamo in oceta, recimo se dva prava prijatelja. Mogoce polnoletnega otroka, se pravi recimo 6 ljudi, na katere se lahko zanese.
Usluzbence v javnem sektorju, si ravnokar prestrasil, da jih bos pol odpustil. Nihce ne ve, kdo to bo, zato se bojijo vsi. Nekaj jih ima SDSove strankarske pogodbe in so neodpustljivi, ampak ajde, tega je 10%.
Zracunaj koliko je 90% od vseh javnih usluzbencev, pomnozi s 6 in razmisljaj, kaksen je tvoj volilni rezultat v najboljsem primeru. Za mimogrede, situacija z upokojenci je enaka.
Edina realna moznost za zmanjsanje javne uprave je, da gredo v pokoj in ne zaposljujes vec. Potem pa pride SDS in spet napolni javno upravo z "zasluznimi".
Skratka, kdorkoli ti omeni, da bo zmanjsal stevilo zaposlenih v javni upravi ti ali laze ali pa je idiot.
In Prebilic je tukaj ubijalsko dober kandidat. Ne pada na provokacije, govori modro in odlocno. Pa se simpaticen je s svojo profesorsko pozo.
A, pa ga imamo. Novi plačnik? V čem je že Prebilko tako "ubijalsko" dober? Z delanjem sramote s srbščino v EU parlamentu?
Profesorska poza? :D No, saj slabih, oz. zanič profesorjev res ne manjka, mogoče je kaj na tem.
Meni se zdi, znati se kaksen jezik odlika, kakor tudi preostalemu omikanemu svetu. Prav zalostno je danes videti mularijo, ki se na Hrvaskem pogovarja v anglescini.
Ni pa vrlina za kmetavze, ki nikoli niso pokukali iz svoje doline in med drugim tudi podcenjujejo izobrazbo zaradi kompenziranja, da je sami nimajo in je, po pravici, za kidanje gnoja niti ne rabijo.
Zgodovina sprememb…

Mato989 ::
Kdaj vam bo levakom kapnilo, da so imena nepomembna. Nepomembno je besedičenje. Pomembna so dejanja. Leva opcija na tem ozemlju ni naredila nič pozitivnega v zadnjih 100 letih. Koga toraj voliti in upati na bojše? Tistih par let poskusov je nekaj obetalo a narejenoi je bilo zelo malo. Zadnji desni mandat pa je bilo itak planetarno izredno stanje.
Se strinjam, pomembna so dejanja in SDS je unicil javno zobozdravstvo, naredil drzavo fantasticno skodo z TES6 (skupaj z SD), pripeljal javno zdravstvo do roba unicenja, protagonist poizkusal izvesti drzavni udar, sedel v zaporu zaradi korupcije, bil veletrgovec z orosjem za casa balkanskih vojn,...
Ze 30 let si lastijo zasluge, da je drzava v kurcu. Zdaj je cas, da se jih znebimo. Skupaj z SD, ki so enake pizde.
Pac, "track record" kaze, da so nesposobni in skodljivi.
Kdo si?
Za razliko od tebe, clovek, ki je sposoben uporabljati vec kot dva nevrona. Me bos lahko po volitvah castil po bozje in se cudil moji modrosti.
Ne vem, cemu se cudite, saj je enako iz volitve v volitve. Tisti, ki niso mentalno mrtvi volijo kogarkoli, samo, da SDS ne pride v vlado.
Kako 30 let? Pa saj Jansa je vodil vlado vsega 3x, polni mandat samo 1x.![]()
Prav imas, ustanovljeni so bili 1989, se pravi samo 26 let.
FAK, če še računat ne znaš...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

FAK, če še računat ne znaš...
Razumem pa davke in delovanje drzave dragi Mato.

Zgodovina sprememb…

A to je tudi sds kriv?
Ne vem, verjetno je pripeljal precej vec kupcev, z dobrimi placami v javne sluzbe v okolici. Zagotovo vplivajo na kupno moc, koliko, pa prepuscam tebi.
Zgodovina sprememb…

A to je tudi sds kriv?
V enaki meri, kot za vse ostalo.
No so pa boljsi kot trenutna vlada kajneda. SDS drazi sladoled, vlada pa dviguje obremenitve na place. Ti pa ploskas. Pa nisem ne za ene ne za druge. Ker so vsi isti, ampak dokler imamo take debilcke kot si ti, nam ni skrbeti, da bi imeli kdaj normalno vlado.

A to je tudi sds kriv?
No so pa boljsi kot trenutna vlada kajneda. SDS drazi sladoled, vlada pa dviguje obremenitve na place. Ti pa ploskas. Pa nisem ne za ene ne za druge. Ker so vsi isti, ampak dokler imamo take debilcke kot si ti, nam ni skrbeti, da bi imeli kdaj normalno vlado.
Dokler boste volili desnico se bodo obremenjevale place, kaj pa si mislil? Voli Levico oz. njihovo socialisticno krilo, pa se bo obremenjevalo kaptialske dobicke.
Kaj, si mislil, da bos volil desnico, kot je Svoboda in SD, pa bodo razbremenili place? Naivec, potem bi vendar moral kapital placati manjko v proracunu, to pa ze ne.
Dokler bo Slovenija davcna oaza za kapitalske dobicke, bos TI placeval za to, da so lahko bogati se bolj bogati. Ne vem, si opazil kaksno stranko, razen Levice, ki bi rada obdavcila kapitalske dobicke? Se davku na nepremicnine nasprotujes, le kako naj bi kdorkoli razbremenil place? Iz cesa?
Zgodovina sprememb…

A to je tudi sds kriv?
Dokler boste volili desnico se bodo obremenjevale place, kaj pa si mislil? Voli Levico oz. njihovo socialisticno krilo, pa se bo obremenjevalo kaptialske dobicke.
Kaj, si mislil, da bos volil desnico, kot je Svoboda in SD, pa bodo razbremenili place? Naivec.
Eno izmed dodatnih obremenitev smo dobili ravno od Levice. Kapitalski dobicki so ze tako obdavceni, da se kapital seli v tujino. Levica itak sanja o socializmu. Vsi enaki, vsi revni. Razen njih.

A to je tudi sds kriv?
Kaj, si mislil, da bos volil desnico, kot je Svoboda in SD, pa bodo razbremenili place? Naivec.
Eno izmed dodatnih obremenitev smo dobili ravno od Levice. Kapitalski dobicki so ze tako obdavceni, da se kapital seli v tujino. Levica itak sanja o socializmu. Vsi enaki, vsi revni. Razen njih.
He he, dobro si nasedel. Noben kapital se ne seli v tujino. To je cisti bullshit, ki mu naivni nasedajo. Ta "nas" kapital so za tujino navadni kmetje, ki jih bodo pojedli v naslednjem momentu, ko se izselijo, tisti pravi kapitalisti.
Zato pa se tako borijo, da ostane Slovenija kapitalsko ugodna za njih in zaposleni placujejo njihove davcne ugodnosti. Ker vedo, da bodo zunaj popusili, tukaj pa imajo veze in poznanstva, ugodno davcno zakonodajo, status najbolj bogatega kmetica in tudi, ce jih usekamo po dobicku precej bolj, ne bodo nikamor sli. Ker jih bodo tam tudi.
Problem Slovenije je, da vsak narcisticni lastnik Audija na leasing sanja, kako je bogat in kako ga bodo grozno prizadeli dodatni davki. Ker niso sli vec kot do Dalmacije in imajo popaceno sliko sveta.
Dejansko pa samo sanja, je en revez, ki bi od obdavcenja kapitala samo profitiral. Ampak mu njegova nerazgledanost ne dopusca tega videti.
Zgodovina sprememb…

Glugy ::
Seveda da nočejo nobenih resnih rešitev predlagat, ker če bi jih bi se jih lahko kritiziralo, tako se pa ne more. Populizem sorte "kaj vse je narobe brez predlaganja rešitev" je v polnem zamahu. Nevem zakaj ta reč tako rezlo razsaja zadnje čase. A je to zarad Rogana al kaj?

A to je tudi sds kriv?
He he, dobro si nasedel. Noben kapital se ne seli v tujino. To je cisti bullshit, ki mu naivni nasedajo. Ta "nas" kapital so za tujino navadni kmetje, ki jih bodo pojedli v naslednjem momentu, ko se izselijo, tisti pravi kapitalisti.
Zato pa se tako borijo, da ostane Slovenija kapitalsko ugodna za njih in zaposleni placujejo njihove davcne ugodnosti. Ker vedo, da bodo zunaj popusili, tukaj pa imajo veze in poznanstva, ugodno davcno zakonodajo, status najbolj bogatega kmetica in tudi, ce jih usekamo po dobicku precej bolj, ne bodo nikamor sli. Ker jih bodo tam tudi.
To ti je Robert prodal zgodbice? Kapital se seli ven. In iz severnih drzav isto. Malo poglej kam vecje firme selijo sedeze v EU, kje imajo razvojne oddelke. Poglej samo kako je z obdavcitvijo kapitalskih dobickov pri nas in na Hrvaskem. Pa ti bo jasno zakaj nas je zmeraj vec na Hrvaskem. Tukaj pa samo davek na davek, prispevek na prispevek, storitve pa vedno slabse. In to je z vsako vlado. S tvojo ljubljeno trenutno vlado in s tvojo osovrazeno vlado, ce jim slucajno uspe formirati vlado. In ce bi imel iq nad 50 bi vedel, da je to vsem tam notri v interesu. Da delijo vas ovcke in vas sisajo. Levi in desni.

To ti je Robert prodal zgodbice? Kapital se seli ven. In iz severnih drzav isto. Malo poglej kam vecje firme selijo sedeze v EU, kje imajo razvojne oddelke. Poglej samo kako je z obdavcitvijo kapitalskih dobickov pri nas in na Hrvaskem. Pa ti bo jasno zakaj nas je zmeraj vec na Hrvaskem. Tukaj pa samo davek na davek, prispevek na prispevek, storitve pa vedno slabse. In to je z vsako vlado. S tvojo ljubljeno trenutno vlado in s tvojo osovrazeno vlado, ce jim slucajno uspe formirati vlado. In ce bi imel iq nad 50 bi vedel, da je to vsem tam notri v interesu. Da delijo vas ovcke in vas sisajo. Levi in desni.
Aja seveda, vedno bodo bolj davcno ugodne drzave. Kaj, bi rad tekmoval s standardom Paname? Kajmanskih otokov? Hrvaske?
Kapital se seli na slabse, ker so tam samo stevilke na bancnih racunih, ti pa fizicno le izvoli za njimi, bos imel manj obdavceno placo. Da vidimo, kako bos zadovoljen, ko bo zena rojevala brez anastezije.
In sorry, jaz pa ne mislim, da je resitev iz Slovenije narediti Hrvasko ali BIH.
Voli stranko, ki bi rada obdavcila kapital. To ti je edina resitev.
Mimogrede, jaz samo pocnem druzbenokoristno delo, mene nihce ne bo vec "sisal". Edina tezava je, da nocem ziveti v drzavi polni kretenov, hkrati pa se ne bi selil drugam, kot je iz obupa nad slovenceljni storil jype.
Se pa bom, ce zrihtate kaksno kavc-moralisticno vojno.
Zgodovina sprememb…

Aja seveda, vedno bodo bolj davcno ugodne drzave. Kaj, bi rad tekmoval s standardom Paname? Kajmanskih otokov? Hrvaske?
Kapital se seli na slabse, ker so tam samo stevilke na bancnih racunih, ti pa fizicno le izvoli za njimi, bos imel manj obdavceno placo. Da vidimo, kako bos zadovoljen, ko bo zena rojevala brez anastezije.
Je rojevala brez anestezije, ker na Jesenicah cela ustanova ne premore enega anesteziloga in je imel takrat operacijo. Jaz sem pa zadnjo operacijo prestal v Zagrebu, kjer sem cakal 2 meseca od prvega pregleda, namesto 2 leti kot pri nas. Pa sem sicer fizicno v Sloveniji, firmo sem pa preselil, ker ne mislim vedno vec placevati, za vedno slabse storitve. Paname in ostalo me ne zanima. Pa Hrvaska nas bo sisala po levi. Oni so se pokojninski sistem uredili, tvoj Golobcek je pa samo dvignil pogoje. Potem pa se poglej kako so hrcki uredili pokojninski sistem. Kupujejo slovenske delnice. Nasi so pa tako nesposobni, da tega niti ne zastopijo, kaj sele da bi kaj takega uvedli.
In sorry, jaz pa ne mislim, da je resitev iz Slovenije narediti Hrvasko ali BIH.
Voli stranko, ki bi rada obdavcila kapital. To ti je edina resitev.
Mimogrede, jaz samo pocnem druzbenokoristno delo, mene nihce ne bo vec "sisal". Edina tezava je, da nocem ziveti v drzavi polni kretenov, hkrati pa se ne bi selil drugam, kot je iz obupa nad slovenceljni storil jype.
Se pa bom, ce zrihtate kaksno kavc-moralisticno vojno.
Izseli se ven. Bo takoj en kreten manj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kriptobog ()

gen Maister ::
Ampak tukaj se skriva velik problem. Ne povedo nicesar, s cim bodo oni boljsi? Kaj bodo ukrenili za javno zdravstvo (kdorkoli je bil pri privat zobozdravniku, mu je 100% jasno kaj se mu obeta).
Imajo polna usta kaj vse je narobe s sedanjo vlado, ni pa nic pametnega, kako bodo sami to izboljsali. Razumem, pljuvati kar nekdo naredi je preprosto, se pritozujes kot 5 letni otrok.
PROBLEM je v tem, da tudi PARTIZANI bi imeli veliko za povedati proti sedanji vladi!!

Kje je svoboda govora!?? Kje imajo KNJIGO PRITOŽB, da s svojim polnim IMENOM in PRIIMKOM napišem, da so SRAMOTA za SLOVENSKI NAROD in SRAMOTA za VSE NAŠE PREDNIKE IN SLOVENCE, KI SO SE BORILI in tudi ŽRTVOVALI svoje življenje za slovenstvo, jezik, narod in osnovne človekove pravice!!
PARTIZANI, Ponosni Slovenci in vsi ostali dobri ljudje, zdužimo se v boju!!
S fašisti se ne pogovarjamo in ne sodelujemo!
SMRT FAŠIZMU IN SVOBODA NARODU!! 🇸🇮

Je rojevala brez anestezije, ker na Jesenicah cela ustanova ne premore enega anesteziloga in je imel takrat operacijo. Jaz sem pa zadnjo operacijo prestal v Zagrebu, kjer sem cakal 2 meseca od prvega pregleda, namesto 2 leti kot pri nas. Pa sem sicer fizicno v Sloveniji, firmo sem pa preselil, ker ne mislim vedno vec placevati, za vedno slabse storitve. Paname in ostalo me ne zanima. Pa Hrvaska nas bo sisala po levi. Oni so se pokojninski sistem uredili, tvoj Golobcek je pa samo dvignil pogoje. Potem pa se poglej kako so hrcki uredili pokojninski sistem. Kupujejo slovenske delnice. Nasi so pa tako nesposobni, da tega niti ne zastopijo, kaj sele da bi kaj takega uvedli..
Zahvali se NSi in SDS. Od 1992 (prvi Peterletovi napadi na zdravstvo) unicuje RKC (ker so radi dobrodelnezi, ki z zastonj zdravstvom drzijo ljudi za jajca po celem svetu) in desnica (ki si lasti delnice zavarovalnic in bi rada unicila zastonj zdravstvo ter profitirala kot profitira v ZDA) nas javni zdravstveni sistem. Ki je bil v Jugi spostovan tudi izven drzave (recimo iz Kuvajta so hodili naftasi sem, slucajno vem). Najprej so unicili zobozdravstvo in pocasi unicevali javno zdravstvo, po drugi strani pa ga je SD izcrpaval.
In ja, kako bos v drzavi goljufov, prascev, lopovov, kot je Slovenija, karkoli organiziral, ce vsakdo skrbi samo za svojo rit in kako bo nekoga nategnil. Hrvati imajo vsaj narodni ponos, kljub temu, da je vse razen obale revno kot cerkvena mis.
Ali pa ce zabiti trmoglavi slovenceljni nehate trditi nek svoj bullshit in zacnete razmisljati izven nivoja opic. Pa mi ni treba nikamor in vsi bomo bolje ziveli.
Dokler pa ste s petami vkopani v nekaj kar vidite, da ne deluje, bo samo slabse.
Zgodovina sprememb…

Je rojevala brez anestezije, ker na Jesenicah cela ustanova ne premore enega anesteziloga in je imel takrat operacijo. Jaz sem pa zadnjo operacijo prestal v Zagrebu, kjer sem cakal 2 meseca od prvega pregleda, namesto 2 leti kot pri nas. Pa sem sicer fizicno v Sloveniji, firmo sem pa preselil, ker ne mislim vedno vec placevati, za vedno slabse storitve. Paname in ostalo me ne zanima. Pa Hrvaska nas bo sisala po levi. Oni so se pokojninski sistem uredili, tvoj Golobcek je pa samo dvignil pogoje. Potem pa se poglej kako so hrcki uredili pokojninski sistem. Kupujejo slovenske delnice. Nasi so pa tako nesposobni, da tega niti ne zastopijo, kaj sele da bi kaj takega uvedli..
Zahvali se NSi in SDS. Od 1992 unicuje RKC in desnica nas javni zdravstveni sistem. Ki je bil v Jugi spostovan tudi izven drzave (recimo iz Kuvajta so hodili naftasi sem, slucajno vem). Najprej so unicili zobozdravstvo in pocasi unicevali javno zdravstvo, po drugi strani pa ga je SD izcrpaval.
In ja, kako bos v drzavi goljufov, prascev, lopovov, kot je Slovenija, karkoli organiziral, ce vsakdo skrbi samo za svojo rit in kako bo nekoga nategnil. Hrvati imajo vsaj narodni ponos, kljub temu, da je vse razen obale revno kot cerkvena mis.
Ali pa ce zabiti trmoglavi slovenceljni nehate trditi nek svoj bullshit in zacnete razmisljati izven nivoja opic. Pa mi ni treba nikamor in vsi bomo bolje ziveli.
Dokler pa ste s petami vkopani v nekaj kar vidite, da ne deluje, bo samo slabse.
Ti si zabit. Pametni se ne obremenjujejo z levimi in desnimi, ampak z resitvami. Vi pa volite "svoje" in nimamo resitev.

Ti si zabit. Pametni se ne obremenjujejo z levimi in desnimi, ampak z resitvami. Vi pa volite "svoje" in nimamo resitev.
Levi in desni itak ne obstajajo. Oz. levi so Levica.
Vse ostalo je desnica. Ki vlada ze od 1991. In vse kar je narobe v drzavi je pripisati njim. Kapitalu. Ki ti je zajebal zivljenje, pa se kar mislis, da ti bodo pomagali.
Ampak rabimo neka imena, ki jih vsi poznamo. Ampak kdorkoli bo resno rekel, da so Svoboda ali SD "levi", je naiven bebec.
Po definiciji je Levica zmerna leva stranka. Kaksni komunisti, se do "k" ne pridejo, rahlo socialisticna sredina. Vse ostalo pa gre od desnice (LDS, SD, Svoboda,...) do skrajne desnice (NSi, SDS).
Vlada nam kapital. In naivci ste tako nori, da mislite, da bo delal vam v korist, zato ga vedno znova in znova ustolicite.
Ostali pa lahko samo stisnemo zobe in poizkusamo, da vsaj fasisti ne pridejo na oblast (NSi, SDS).
Zgodovina sprememb…

c3p0 ::
Meni se zdi, znati se kaksen jezik odlika, kakor tudi preostalemu omikanemu svetu. Prav zalostno je danes videti mularijo, ki se na Hrvaskem pogovarja v anglescini.
Ni pa vrlina za kmetavze, ki nikoli niso pokukali iz svoje doline in med drugim tudi podcenjujejo izobrazbo zaradi kompenziranja, da je sami nimajo in je, po pravici, za kidanje gnoja niti ne rabijo.
Vsi, ki smo živeli v ex-YU, govorimo tudi ta jezik in to ni nobena odlika. Za debakl v EU parlamentu v štabu torej (še) nimate nobenega pravega odgovora. Pa dvomim, da ga sploh boste imeli. Ampak imate srečo, da je povprečen volivec precej zabit.
Norost, seveda se kapital še kako seli v tujino, sanjaš. Pa ne samo tisti velik kapital, ampak že kar čisto povprečen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()

Vsi, ki smo živeli v ex-YU, govorimo tudi ta jezik in to ni nobena odlika. Za debakl v EU parlamentu v štabu torej (še) nimate nobenega pravega odgovora. Pa dvomim, da ga sploh boste imeli. Ampak imate srečo, da je povprečen volivec precej zabit.
Tebi ne, ker ti je zadeva normalna. Ampak gledas iz svoje perspektive. V EU parlamentu pa si predstavljaj enega nemca, ki se je probal nauciti Hrvascine, ko je hodil na morje 20 let, pa se vedno ne zna kepice sladoleda narociti.
Zagrabi enega 18 letnega smrkavca, pa ga probaj Srbo-Hrvascine nauciti (recimo mene jebejo razne bedarije, ko so sli jezik spreminjat, da niso prevec podobni eden drugemu, za hleb/kruh se moram prav zavestno spraviti narocati, sem na hrvaskem malo po Oluji fasal "Nemamo hleba." in ko je dojela, da sem Slovenec je pojasnila "To nije hleb, to je kruh"). Za foro probaj, mi smo bili izpostavljeni stripom ze od malih let, zadeva je prisla sama od sebe. Probaj na mulcu.
Podcenjujes jezik, enkrat so americani dol padli, ko sem se na nekem sestanku z nemskimi partnerji, z njimi govoril nemsko z americani pa anglesko.
Zgodovina sprememb…

mzakelj ::
Leb se je reklo v jugi ne hleb.. Drugače pa ti ringlo kar imej svojo fašistično Levico.. Edino njena predstavnica je bila takoj za da podpiše fašistični manifest.