Forum » Sedem umetnosti » V 66. letu starosti umrl igralec Val Kilmer
V 66. letu starosti umrl igralec Val Kilmer

FireSnake ::
No, tega pa je škoda.
Gledal sem ogromno njegovih filmov.
V filmu The Saint je noro dobro odigral.
Pri petinšestdesetih niti ni bil tako star.
Gledal sem ogromno njegovih filmov.
V filmu The Saint je noro dobro odigral.
Pri petinšestdesetih niti ni bil tako star.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

fur80 ::

nejc_nejc ::

Ales ::
Škoda. Kolikor vem iz intervjujev in podobnega je Val Kilmer bil dober človek in zanimivo življenje je imel. Škoda, da ga je bolezen že dolgo časa omejevala in mu zdaj verjetno tudi skrajšala življenje.

Jarno ::
Gledal Top Gun, Batman, Tombstone, Saint, Willow, Red Planet in še kak film, tudi več kot enkrat, ker je Val faca. 
R.I.P.

R.I.P.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!

lynxslo5 ::
R.I.P. Iceman
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

arnecan1 ::
Škoda, da ni dobil oskarja za stransko vlogo v Tombstonu leta 1993. Konkurenca je bila močna, ampak vsaj nominiran bi lahko bil.
Tommy Lee Jones ? U.S. Marshal Samuel Gerard The Fugitive
Leonardo DiCaprio Arnold "Arnie" Grape What's Eating Gilbert Grape
Ralph Fiennes Amon Göth Schindler's List
John Malkovich Mitch Leary In the Line of Fire
Pete Postlethwaite Giuseppe Conlon In the Name of the Father
Tisto leto je oskarja dobil Tommy Lee Jones za vlogo šerifa v The fugitive, ne mi reč, da ni bil Val Kilmer boljši. Edina konkurenca bi mu bil po mojem Ralph Fiennes kot sadistični poveljnik taborišča Amon Göth v Schindler's List, ampak je bil Val Kilmer malenkost boljši, še posebej, ker je bila zgodba in lik manj zanimiv, pa še film je bil slabši kakor Schindler's List. Val Kilmer je ta film nesel na svojem hrbtu. Pa ne rečem, da drugi niso dobro odigrali vlog, ampak vseeno, razlika v igranju likov je bila vidna. Izgleda, da je včasih zadaj reklama, kateri film ima močnejše botre v ozadju, kakor pa resnični igralski dosežki.
Ja, ti oskarji so včasih čudni, še posebej, ko pogledaš za nazaj.
Tommy Lee Jones ? U.S. Marshal Samuel Gerard The Fugitive
Leonardo DiCaprio Arnold "Arnie" Grape What's Eating Gilbert Grape
Ralph Fiennes Amon Göth Schindler's List
John Malkovich Mitch Leary In the Line of Fire
Pete Postlethwaite Giuseppe Conlon In the Name of the Father
Tisto leto je oskarja dobil Tommy Lee Jones za vlogo šerifa v The fugitive, ne mi reč, da ni bil Val Kilmer boljši. Edina konkurenca bi mu bil po mojem Ralph Fiennes kot sadistični poveljnik taborišča Amon Göth v Schindler's List, ampak je bil Val Kilmer malenkost boljši, še posebej, ker je bila zgodba in lik manj zanimiv, pa še film je bil slabši kakor Schindler's List. Val Kilmer je ta film nesel na svojem hrbtu. Pa ne rečem, da drugi niso dobro odigrali vlog, ampak vseeno, razlika v igranju likov je bila vidna. Izgleda, da je včasih zadaj reklama, kateri film ima močnejše botre v ozadju, kakor pa resnični igralski dosežki.
Ja, ti oskarji so včasih čudni, še posebej, ko pogledaš za nazaj.

GrimReaper3 ::
Danes sem v eni novici videl, da je bil v filmu o skupini The Doors, to bo sigurno za pogledat.

Samael ::
GrimReaper3 je izjavil:
Danes sem v eni novici videl, da je bil v filmu o skupini The Doors, to bo sigurno za pogledat.
Mislim, da je to največja vloga, kar jih je Val Kilmer kdaj odigral.
Mesece je preučeval Morrisonovo osebnost, nosil podobna oblačila, obiskoval kraje, povezane z Morrisonom, nekaj časa preživel s člani skupine, da bi bolje razumel njegovo osebnost in odnose z bendom, ter se udeleževal pevskih lekcij. Kot je zgoraj omenil že @Zmajc, je med live nastopom na odru dele odpel sam.
Oliver Stone je nekoč izjavil, da se je Val tako močno vživel v vlogo Morrisona, da je imela ekipa pri snemanju v določenih trenutkih prav težave. Z Morrisonom ljudem pač ni bilo vedno lahko ... :)
Pa tudi njemu ni bilo prav lahko, tako močno se je namreč vživel v vlogo, da je začel izgubljati občutek za lastno identiteto. Po mesecih posnemanja Morrisonovega načina govora, gibanja in celo razmišljanja, je imel težave pri "izstopu" iz vloge. Po koncu snemanja je rekel, da se je težko vrnil k svojemu običajnemu življenju.
Ray Manzarek (iz The Doors) je v nekem intervjuju povedal, da na trenutke sploh ni mogel ločiti, kateri vokali v filmu pripadajo dejanskemu Morrisonu in kateri Kilmerju.
Samael != Samuel

filip007 ::
Deja Vu, Salton Sea, Heat.
Nekaj z glave, Red Planet pa že omenjen.
Nekaj z glave, Red Planet pa že omenjen.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Man of Steel 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 7638 (3449) | oo7 |
» | Filmi, ki bi jih lahko gledali 100x (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37435 (22330) | GrimReaper |