Forum » Kaj kupiti » Polikarbonatske plosce...
Polikarbonatske plosce...

Hec ::
... lahko morda priporocite kaksnega prodajalca, cene so precej neusmiljene, tako, da se ze euro na m2 pozna.
10mm, dvoslojne, za rastlinjak.
10mm, dvoslojne, za rastlinjak.

Hm, sitno, nobenih cenikov. Starfotr, si morda kupil rastlinjak? Zanima me namrec, ali je ekonomsko smiselno zadevo postaviti sam ali pa te pride toliko kot sicer kit komplet.
Namrec tele cene polikarbonatskih plosc so prav nemarno visoke, ampak enako velja za rastlinjake. Gres ameriske gledat in nase pa so tukaj vsaj 2x drazji za enako kvadraturo.
Namrec tele cene polikarbonatskih plosc so prav nemarno visoke, ampak enako velja za rastlinjake. Gres ameriske gledat in nase pa so tukaj vsaj 2x drazji za enako kvadraturo.

starfotr ::

Jaz imam od njih
https://schwarzmann.eu/sl/
Kolikor vidim pa nimajo več rastlinjakov v ponudbi.
V osnovi sem si ga mislil sam narediti, problem je samo v tem, da je cena plosc vecja kot cena kupljenega rastlinjaka iz teh istih plosc.
Moraš kar ko nabavljaš zbrati ponudbe. Sploh če gre za malo večjo površino.
Ja, samo bi rad zacel z nekim obcutkom, kaksne so realne cene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hec ()

starfotr ::
Tisti narejeni rastlinjaki, ki so cenejši od kupljenega materiala žal niso vredni kaj dosti. Boš pa kupil 2x, če boš varčeval.

cvalsr ::
Akripol Trebnje; oziroma za maloprodajo nek privatnik na Čatežu, ki njihove plošče tudi odreže po želji. Cene imam že 'prestare'...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RastlinjakOddelek: Loža | 5617 (3534) | fikus_ |
» | Shranjevanje zelenjave v hladilnikuOddelek: Loža | 2712 (2031) | c3p0 |
» | rastlinjakOddelek: Loža | 4471 (4064) | MisterR |
» | rastlinjak - kaj in kje kupit?Oddelek: Loža | 15091 (14419) | kumer |
» | Domača zelenjavaOddelek: Loža | 8020 (6299) | energetik |