Forum » Loža » Tabla za odganjanje prodajalcev
Tabla za odganjanje prodajalcev

Furbo ::
Ima kdo idejo za kako tablo, ki bi raznim prodajalcem, ki hodijo od hiše do hiše na (prijazen in vljuden) način sporočila, da naj ne izgubljajo časa pri nas?
Namreč pogosto kdo pride, kmetje prodajajo pridelke, fejk študenti neko navlako.. in še nikoli nisem nič kupil in tudi ne bom, pa ne bi rad da me motijo in da izgubljajo čas.
Namreč pogosto kdo pride, kmetje prodajajo pridelke, fejk študenti neko navlako.. in še nikoli nisem nič kupil in tudi ne bom, pa ne bi rad da me motijo in da izgubljajo čas.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

NuMaN ::
Pa dobro, človek vpraša za nasvet, ti pa s takimi.
Da se pač tabla da so akviziterji prepovedani, da je vse pod kamerami (tudi če ni) ...
Da se pač tabla da so akviziterji prepovedani, da je vse pod kamerami (tudi če ni) ...
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

starfotr ::
Jaz imam sicer ravno obratno izkušnjo. V zadnjem desetletju je tega precej manj, kot je bilo prej.
Moj predlog za napis:
akviziterjem vstop/zvonjenje prepovedano.
Moj predlog za napis:
akviziterjem vstop/zvonjenje prepovedano.

Miki N ::

Ales ::
Ima kdo idejo za kako tablo, ki bi raznim prodajalcem, ki hodijo od hiše do hiše na (prijazen in vljuden) način sporočila, da naj ne izgubljajo časa pri nas?
"Pozor hud pes"
Če ne zaleže dodaš spodaj še: "Če ste akviziter vam ne priporočamo obiska, ker pes ne mara neznancev, kupili pa od vas nič ne bomo."
Če še to ne zaleže pa avtomatski škropilnik s senzorjem.

Rabim kaj bolj sočutnega, če morda te ta nove besede bolj razumete.

Baja ::
https://www.nalepke-table.si/table-pozo...
+1
prejsni lastnik mel psa, jaz sem ohranil samo tablo. preverjeno deluje :)

Scaramouche3 ::

Zimonem ::
Pač ne gre če je človek neprebojnen. Čom hitreje se ga znebit. Zvonec imam pa tudi jaz odklopljen.

velikBrokoli ::
Zvonec z video kamero, gor napis "prodajalci obrnite", če pozvonijo, pa jih preko mikrofona zvonca, iz udobja kavča, odsloviš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: velikBrokoli ()

gddr85 ::
velikBrokoli je izjavil:
Zvonec z video kamero, gor napis "prodajalci obrnite", če pozvonijo, pa jih preko mikrofona zvonca, iz udobja kavča, odsloviš.
nobenga mikrofon zvonca, prideš ven in...

Glugy ::
Zvonc izključiš ko hočš mir. Najboljša metoda. Če imaš garažo umakneš avto v garažo da zgleda da nobenga ni doma.
Lahko tud daš napis kjer piše: Prosim ne zvoni od x do y ure .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()

delavec44 ::

feryz ::
To morate biti neki posebni ljudje, da vam neznanci zvonijo na vratih.
Ne spomnim se, kdaj mi je nekdo zvonil in skušal kaj prodati. Ali da bi mi sploh kdaj.
Razen pustnih in cerkvenih mulcev. Upam da ne mislite za te rotvajlerja nabaviti.
Ne spomnim se, kdaj mi je nekdo zvonil in skušal kaj prodati. Ali da bi mi sploh kdaj.
Razen pustnih in cerkvenih mulcev. Upam da ne mislite za te rotvajlerja nabaviti.

Pri meni se edino poštar pritožuje, da nimam zvonca že par let. Sem mu rekel ali pokliče ali pa grem na pošto iskat, mi ni težko.

Glugy ::
Zvonc izključiš ko hočš mir. Najboljša metoda. Če imaš garažo umakneš avto v garažo da zgleda da nobenga ni doma.
Potem ti pa vlomijo![]()
Zakaj že? Sej s tem ne sporočaš kdaj si doma ampak samo kdaj naj te ne motjo? Recimo po kosilu hočš počivat pa met mer za dve uri. Kaj ti bodo ravno takrat vdrli? kaj bodo s tem dosegli?

Potem ti pa vlomijo![]()
Zakaj že? Sej s tem ne sporočaš kdaj si doma ampak samo kdaj naj te ne motjo? Recimo po kosilu hočš počivat pa met mer za dve uri. Kaj ti bodo ravno takrat vdrli? kaj bodo s tem dosegli?
Kaj vsake 2 uri greš avto premikat? Pač napisal si, da zgleda da nobenega ni doma. Eni prav namenoma delajo ravno obratno zaradi razloga, ki sem ga navedel.

To morate biti neki posebni ljudje, da vam neznanci zvonijo na vratih.
Ja, mi z urejenimi hišami, kamor se prodajalcem zdi profitabilno iti, smo ta posebni.

paradajzos ::
Razmečeš okrog hiše

Prvila foruma so tukaj mrtva črka na papirju.
Proruskost in protislovenskost zagotovljena.
Manipulacije serijsko. Izbrišite mi račun že enkrat!
Proruskost in protislovenskost zagotovljena.
Manipulacije serijsko. Izbrišite mi račun že enkrat!

donvito ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtocesta in pticeOddelek: Loža | 1640 (641) | c23po |
» | Rele - za zvonecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2238 (1520) | roki11 |
» | Popravilo počenega odbijačaOddelek: Na cesti | 4174 (3523) | miha98 |
» | brezžični zvonec?Oddelek: Loža | 9856 (5631) | SeMiNeSanja |