Forum » Strojna oprema » GSM aparat za dve SIM kartici?
GSM aparat za dve SIM kartici?
the_unborn ::
Mati si je zazelela mobilca, ki bi ji omogocal uporabo dveh SIM kartic, sluzbene in privatne. Pozna kdo kaksen model, ki to omogoca, seveda ni nujno, da sta kartici v uporabi hkrati, vazno je, da jih ni treba fizicno menjavati.
GUFY ::
Benefon Twin, sam ne tega mobilca kupit, saj je meni crknil v ENEM tednu.
Tvoja mama naj si rajš omisli ALS (dve številki na eni kartici), to funkcijo pa podpira večina novejših GSM aparatov.
Tvoja mama naj si rajš omisli ALS (dve številki na eni kartici), to funkcijo pa podpira večina novejših GSM aparatov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GUFY ()
Ice-Heki ::
Baje obstaja tudi nek dodatek, ki se ga priključi na Nokio N95 in potem tam notr vstaviš še drugo simko in to naj bi bilo to ... a je mogoče kdo že to videl? ve kako se imenuje?
roli ::
Eden izmed iPhone klonov (neki CECT) ima kolikor jaz vem možnost uporabe dveh SIM kartic.
EDIT: Hja tehle CECTovih modelov je poln kufer in veliko jih ima dual-sim opcijo.
EDIT: Hja tehle CECTovih modelov je poln kufer in veliko jih ima dual-sim opcijo.
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()
ombre ::
Jaz imam CECT, ki ima dve SIM kartice med katerima pa moraš ročno preklapljat... Obstajajo pa že novejši modeli, pri katerih si dosegljiv na obe telefonski številki istočasno...
OmbreMan - Galaxy of knowledge
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izbrisat sporočilo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1745 (1494) | Golden eye |
» | Ima kdo za posodit kabel za Samsungov telefonOddelek: Strojna oprema | 1956 (1608) | Hayabusa |
» | gsm z 2 sim karticama - KAJ KUPITIOddelek: Mobilne tehnologije | 4793 (4608) | Ales |
» | Dve sim kartici naenkrat, kateri aparat?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4667 (4340) | Calligulla |
» | Mobitel z dvema SIMOddelek: Mobilne tehnologije | 4029 (3992) | Lime |