» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
164 / 165
»»

Ales78 ::

FireSnake je izjavil:

Se bojim, da grobar Adrie ne bo počakal samo pri Adrii.

Seveda se bojiš, to je bistvo desničarjev, da jih je ves čas strah sprememb, zato pa zavirate celotno družbo, ko vkopavate pete.
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

FireSnake ::

Ales78 je izjavil:

niste sposobni več kot nekih brezveznih diskreditacij.

Khm, khm.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

blebetanje se nadaljuje

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: c3p0 ()

FireSnake ::

Ales78 je izjavil:

Daniel je izjavil:

sedaj pa grem sejat žit, da ne boš lačen.

Ne rabiš, imamo EU za to. Enako kot za vso preostalo hrano, ki jo uvažamo od pravih kmetov, ki so dejansko sposobni zadovoljiti našim potrebam, ne, da se samo delajo koristne, zato, da vlečejo subvencije.

Kletavz, zakaj delaš škodo svojim levakom, ki se s tabo ne strinjajo?
Vir1 in vir2.

Ales78 je izjavil:

Še komunicirat ne znate.

Kletavz, misliš tako, kot znaš komunicirati ti?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

kamiKaZaA ::

Ta komentar spada tudi v to temo:

Ales78 je izjavil:

Omejitev osebnega premoženja na 10 miljonov eurov, nad tem, 100% davek.

To je ta nevarnost, kjer se pokaže kako blazni so pri Levici. Ta plačani trol Ales78 ni nevaren, je pa nevarna Levica, katera ga plačuje, da po forumih povzdiguje Levico (Svoboda, Levica in SD so te stranke o katerih pišem) in potem ko ti pridejo na oblast (ker jih večina voli) realizirajo takšne ideje o katerih piše Ales78. Pa Levica je tista, katera živi na veliki nogi in bi potem tistim, ki se odrekajo, da si privoščijo (kupijo) nepremičnino, le to pobrala bodisi preko nepremičninskega davka ali pa ga kar zaplenila in jim potem dala to isto nepremičnino v najem.

Upam, da narod sedaj vidi kako pokvarjeni so Levičarji in vse kar znajo je krasti denar od tistih, ki služijo (delavcem ukinejo splošno olajšavo in nabijejo novi prispevek za dolgotrajno oskrbo, da tako delavec na minimalni plači letno po novem zasluži 700 eurov neto manj kot bi, če tega ne bi uvedli lopovski Levičarji). V 3 letih so tako delavcu na minimalni plači ukradli najmanj 2000 eurov. Veste kaj vse bi si lahko privoščil nekdo na minimalni plači, če bi dobil 2000 eurov več.

Upam, da po teh volitvah zajadramo v Desne vode. Pa Janša ni D od Desnice, je le preoblečen komunist, kateri samo krade in izvaja fašizem nad narodom. Smrt Janšizmu, svoboda narodu!

Ne volit to kar mediji promovirajo! Na eni strani novi obraz nastavljen s strani Kučana in na drugi strani Janšo. To sta dve najslabši opciji (Novi obraz vs. Janšizem). Vedno! Če se temu izognete, da teh dveh opcij ne volite, potem lahko tudi pričakujete spremembe na boljše. Če pa boste še naprej volili Janšo ali ne Janšo (novi obraz, katerega bo nastavil Kučan), pa bo vse isto kot je bilo zadnjih 30 let. Ne pričakovati sprememb, če počnete non stop eno in isto stvar (to je definicija norosti): volite novi obraz ali pa Janšo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kamiKaZaA ()

feryz ::

Ne matraj se ob tej uri. Šihta je konec.
Jutri je nov dan.

TrumpDonald ::

Poznavalci boste vedeli, da je to ene 4. ali 5. tema o tej vladi.
No, takrat redko, ko sem se oglašal, sem v eni od teh tem o "Vlada 2022-?" objavil tole:
Kot vidite sem že takrat ločil nosečnost od očetovstva (again, brez žlethnobe do Goloba ali sarkazma), tako da počakajmo še malo ...
Jaz v 2024 napovedujem, požar za mano objavlja.

Daniel ::

A niso tega dobesedno potrdili v oddaji tarča? Kletarstvo je očitno sila popularno, pa še martinovo se bliža.

harmonkar9 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Ne volit to kar mediji promovirajo! Na eni strani novi obraz nastavljen s strani Kučana in na drugi strani Janšo. To sta dve najslabši opciji (Novi obraz vs. Janšizem)

Gospod Janša je edini garantiran kandidat, ki ga niso Murgle nastavile, vse ostalo imajo pod kontrolo. Tudi tebe, čeprav se ne zavedaš.

Zgodovina sprememb…

Ajej.
Pa glih njega so najprej.

kamiKaZaA je izjavil:

Ta komentar spada tudi v to temo:

Ales78 je izjavil:

Omejitev osebnega premoženja na 10 miljonov eurov, nad tem, 100% davek.

To je ta nevarnost, kjer se pokaže kako blazni so pri Levici. Ta plačani trol Ales78 ni nevaren, je pa nevarna Levica, katera ga plačuje, da po forumih povzdiguje Levico (Svoboda, Levica in SD so te stranke o katerih pišem) in potem ko ti pridejo na oblast (ker jih večina voli) realizirajo takšne ideje o katerih piše Ales78.

Lol, niso brez razloga volilci SDS najmanj izobražena skupina med vsemi volilci.

Pa dajmo, za začetek, Svoboda in SD sta realistično stranki zmerne desnice oz. če hočete, desna sredina, sploh SD. Tisto za kar bi se rad Logar predstavil, pa mu, zaradi velikega napisa SDS na čelu in hrbtu ne uspe.

Druga zadeva, 3 miljone je pribljižno denar, ki te pripelje skozi lahkotno življenje do penzije, brez, da kadarkoli spet delaš. 10 miljonov je trikratnik te vrednosti, se pravi ne bi nikomur nič manjkalo, naredil pa bi prostor, da si še kdo drug zasluži 10 miljonov in zamejilo kopičenje premoženja, ki ga je več kot ga lahko uporabiš - kot npr. nepremičnine, zaradi katerih si mulčki danes ne morejo privoščit stanovanja.

V kolikor se ne bo nekaj ukrenilo, bodo mladi živeli v fevdalizmu. Dejansko pa ni moj problem, če si to želijo, pa naj imajo.

Skratka, ni čisto razumeljivo, kje ubogi Kamikazaa vidi to hudo nevarnost. Mogoče ga je spet strah vsega, kot je precej pogosto za SDSove volilce. Neskončen strah pred vsem.

feryz je izjavil:

Ajej.

Tule bi se strinjal, dejansko se ne bi čudil, SDS dela tako veliko škodo demokraciji (ker preprečuje, da bi volil katerokoli stranko ampak te prisili, da voliš proti njemu) in tako veliko uslugo drugemu polu (ki ve, da bo izvoljen, samo zato, ker je grožnja SDS prevelika), da bi bil lahko to logičen zaključek.

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Ne volit to kar mediji promovirajo! Na eni strani novi obraz nastavljen s strani Kučana in na drugi strani Janšo. To sta dve najslabši opciji (Novi obraz vs. Janšizem). Vedno! Če se temu izognete, da teh dveh opcij ne volite, potem lahko tudi pričakujete spremembe na boljše. Če pa boste še naprej volili Janšo ali ne Janšo (novi obraz, katerega bo nastavil Kučan), pa bo vse isto kot je bilo zadnjih 30 let. Ne pričakovati sprememb, če počnete non stop eno in isto stvar (to je definicija norosti): volite novi obraz ali pa Janšo.

Seveda Kamikazaa spet nekaj ne razume najbolje ali pa se dela neumnega:

V kolikor ne volite proti SDSu oz., se volitev ne udeležite in oddate veljaven glas za stranko, ki bo lahko sestavila vlado, bo zmagal SDS.

Ker imamo tak volilen sistem - stranke, ki prestopijo pestopijo prag parlamenta, si sedeže razdelijo glede na procente veljavnih volilnih glasov; če je udeležba na volitvah 50%, kjer je 25% voljenih raznih strank in je 25% glasov SDSovih zelotov (ki bodo vedno volili in jih je 20-25% volilnih upravičencev), ima SDS 50% parlamenta, ostale stranke pa se ne bodo mogle dogovoriti za koalicijo.

Kar je tudi cilj Kamikazaa, da mentalno zdrav del volilnega telesa prepriča, naj ne volijo proti SDS, kar je edini način, da SDS dejansko zmaga na volitvah. Da nategne vse ostale volilce.

Ales78 je izjavil:

feryz je izjavil:

Ajej.

Tule bi se strinjal, dejansko se ne bi čudil, SDS dela tako veliko škodo demokraciji (ker preprečuje, da bi volil katerokoli stranko ampak te prisili, da voliš proti njemu) in tako veliko uslugo drugemu polu (ki ve, da bo izvoljen, samo zato, ker je grožnja SDS prevelika), da bi bil lahko to logičen zaključek.

Zgodovina sprememb…

Uuuuu.
Šiht začne ob sedmih.
Povej kuštravcu, da so volitve blizu, ena smena ne bo dovolj.
Nekdo naj v drugi poprime tvoj nick in trola od treh do enajstih.
Drugo leto boste rabili pa tudi nočno.

Preberite moj tekst zgoraj in se sami odločite, ali gre res za trolanje.

SDSovci radi poizkušajo diskreditirat pisca, ki jim ni po godu ;)

feryz je izjavil:

Uuuuu.
Šiht začne ob sedmih.
Povej kuštravcu, da so volitve blizu, ena smena ne bo dovolj.
Nekdo naj v drugi poprime tvoj nick in trola od treh do enajstih.
Drugo leto boste rabili pa tudi nočno.

Potolaži se, zgodaj vztajam, šiht pa nima stacionarnega delovnega časa, sploh američani ga znajo raztegnit v pozno popoldne :) Nisem iz Maribora.

Da morda ne prenešate (SDSovci) preveč svoje obnašanje na druge?

Zgodovina sprememb…

Ok, ok, glej da se boš danes popoldan ali zvečer malo pofočkal tukaj.
Drugače je res preveč prozorno vse skupaj.
Razumem da je javnosektorašem odveč kakršnokoli delo izven delovnega časa, ampak vseeno lahko malo potrpiš in narediš kaj v dobro firerja.

Ales78 je izjavil:

Preberite moj tekst zgoraj in se sami odločite, ali gre res za trolanje.

SDSovci radi poizkušajo diskreditirat pisca, ki jim ni po godu ;

Si ti prizadet ali se samo delaš prizadetega? Kje si ti razbral, da jaz podpiram SDS? SDS je isto sranje kot imamo sedaj. In volit je potrebno. In oddati veljaven glas. Ne smeš pa obkrožiti SDS, niti Svobode, niti Levice, niti SD, niti Vesne, niti Prebiliča. In imaš potem še kar nekaj strank na voljo. In če ne voliš tiste prej omenjene imaš velike možnosti, da bodo v bodoče spremembe na bolje.

bbbbbb2024 ::

TrumpDonald je izjavil:

Poznavalci boste vedeli, da je to ene 4. ali 5. tema o tej vladi.
No, takrat redko, ko sem se oglašal, sem v eni od teh tem o "Vlada 2022-?" objavil tole:
Kot vidite sem že takrat ločil nosečnost od očetovstva (again, brez žlethnobe do Goloba ali sarkazma), tako da počakajmo še malo ...
Jaz v 2024 napovedujem, požar za mano objavlja.

V to pa dvomim. Tincika je kar malo prestara, ima pa še en drug problem. Kot bivša misica ve zelo dobro, da na missovstvu dobiš neko nagrado, tudi kakšna sponzorska pade, ampak v realnosti so misice takrat živele od "štipendij". Te štipendije so pa seveda prišle z nekimi pogoji. Zdaj, če pogoje sprejmeš, se da od tega "živeti" max. 10let, pa tekmuješ gor in dol, kasneje pa je že prestara za to.

Za takele misice je zelo pogosto, da staknejo STD, med drugim HPV. Poznal sem eno tako misico, ki je na "stara" leta špilala seksi kelnerico in HPV jo je skoraj požrl. Živela je od brisa do brisa.

Če vse to daš na kup, je majhna verjetnost, da bo noseča tako, sama po sebi.

Ni to samo seveda Tincika taka, ampak ženske, z visokim body countom, stare 39+, to so sigurno težave pri nosečnosti.

Tole sicer ni vezano na goloba, je pa tako, da tudi pri golobarjih imajo eni odvetniki "mastne" posle, za katere ne naredijo nič kaj dosti, preseravajo se in pametujejo. Tak odvetnik iz preteklosti je bil Senica. Sedaj ima težave:

https://necenzurirano.si/clanek/preiska...

Tega bunklja nisem poznal, sem pa poznal beloprašnato lady. Posle je dobival, ker so korito postavili pred njega, da se je lahko nažrl. Zdelo se je, da je sposoben, itd. Ma kje pa.

No, zdaj vidimo, kako končajo "sposobni" odvetniki.

Tudi Zdolšek in seveda Matoz sodita v isto kategorijo.

Zdaj, vprašanje je samo, če sta toliko racionalna, da spoznata, da so korito prinesli pred njuju in si sicer ne znata zaslužiti za kozarec mrzle kave. No, Senica ni bil toliko racionalen in je propadel.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

bbbbbb2024 - Je pa verjetno Senica izven nekih tem povezanih z vlado, ne vem, če bo to škodovalo Golobu.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

bbbbbb2024 - Je pa verjetno Senica izven nekih tem povezanih z vlado, ne vem, če bo to škodovalo Golobu.

Kar želim povedati je, da vsi ti odvetniki, dokler so pri koritu, pokajo od znanja, menedžmenta, nadzorništva. Enkrat ko korita ni, propadejo in so revni kot cerkvene miši.

To velja tudi za Zdolška in seveda za Matoza. Čim ne bo korita več, bo udarila revščina. Če - seveda - bodo še naprej živeli na visoki nogi.

Wrop ::

Bivša novinarka Tarče Nataša Markovič danes jasno priznala: "Odpuščena sem bila ker sem poročala preveč negativno o Golobovi vladi. Enako smo delali pod Janševi vlado." "Nobeno novinarsko društvo se ni postavilo na mojo stran". "Kje sta zdaj Jenull in Nika?". "Če bi se to dogajalo pod Janševo vlado bi ulice gorele."

Letela je čez Golobovo ramo. Zdaj, ko je Svoboda, je treba biti previden kaj rečeš. :))

Wrop je izjavil:

Bivša novinarka Tarče Nataša Markovič danes jasno priznala: "Odpuščena sem bila ker sem poročala preveč negativno o Golobovi vladi. Enako smo delali pod Janševi vlado." "Nobeno novinarsko društvo se ni postavilo na mojo stran". "Kje sta zdaj Jenull in Nika?". "Če bi se to dogajalo pod Janševo vlado bi ulice gorele."

Vir? Ali samo neumen poizkus diskreditacije iz nepreverjenega vira?

Na googlu sem našel samo nek zapis iz X, ki ga je lahko napisal kdorkoli.

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

:)) Imaš citirane njene besede. Drugače lahko počakaš na Necenzurirano, če bodo kaj objavili.

Malidelničar ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Kar želim povedati je, da vsi ti odvetniki, dokler so pri koritu, pokajo od znanja, menedžmenta, nadzorništva. Enkrat ko korita ni, propadejo in so revni kot cerkvene miši.

To velja tudi za Zdolška in seveda za Matoza. Čim ne bo korita več, bo udarila revščina. Če - seveda - bodo še naprej živeli na visoki nogi.

A pa kdo ve, kaj je bilo področje "specializacije" za Senico? Sploh ne vem od kje je dobival denar ... :|
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Wrop je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

:)) Imaš citirane njene besede. Drugače lahko počakaš na Necenzurirano, če bodo kaj objavili.

Jaz rabim citat iz preverjenega vira. Neko sranje na Xu si lahko vsakdo izmisli. Kakor tudi na zanima.me, NoraTV, demokracija itd. Skratka vir, za katerega je čas pokazal, da se mu lahko zaupa, ne nekaj "ad hoc".

Malidelničar je izjavil:

A pa kdo ve, kaj je bilo področje "specializacije" za Senico? Sploh ne vem od kje je dobival denar ... :|

Uf, tip ima pravno firmo z 12 odvetniki (med drugim tudi Kresalova), in pri njihovih cenah se ne rabiš spraševat od kje mu denar. Storitve nedosegljive za navadnega smrtnika.

Zgodovina sprememb…

Ti, ki trdiš, da božičnica v JS ne vpliva na proračun rabiš preverjene vire? Oh the irony...

Malidelničar je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Delal za za državne firme, pisal "mnenja", služil na skupščinah delničarjev, z zapleti, narejenimi, da on zasluži. Posle mu je rihtala kresalka:
Katarina Kresal @ Wikipedia

Čeprav je tudi ona imela na ministrstvu puščati okostnjake po omarah... Senico je sreča "zapustila", čim so kresalko spakirali, ker je bila s svojimi epizodami nameji, da jo odkrijejo casual novinarji, ne neki preiskovalci (politične) konkurence.

Senica se je spravil gradit za 10+ mio EUR nepremičnino, kar nihče ne dela. Končalo se je tako:
https://reporter.si/clanek/slovenija/mi...

Seveda je to sedaj likvidacijska cena, pa še nekaj je bilo dodano na črno.

Matoz je ponavljal njegov scenarij. Zdolška ne poznam, nastopa pa arogantno. Matoz je tudi nastopal, kot da luknje v riti nima.

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Jaz rabim citat iz preverjenega vira. Neko sranje na Xu si lahko vsakdo izmisli. Kakor tudi na zanima.me, NoraTV, demokracija itd. Skratka vir, za katerega je čas pokazal, da se mu lahko zaupa, ne nekaj "ad hoc".

Jaz sem dovolj dober vir. Enodnevničarji pa niste.

MrStein ::

Ales78 je izjavil:

ostale stranke pa se ne bodo mogle dogovoriti za koalicijo.

Zakaj pa ne volite take, ki se znajo dogovoriti?

Ja ja , vedno so drugi krivi...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Wrop je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Torej še ena SDSova laž. Pričakovano.

MrStein je izjavil:

Ales78 je izjavil:

ostale stranke pa se ne bodo mogle dogovoriti za koalicijo.

Zakaj pa ne volite take, ki se znajo dogovoriti?

Saj smo. Spet ruknil kakšnega preveč? :)

Zgodovina sprememb…

audio ::

Ali se resno ne da banat največjega trola v zgodovini ST?
Vsaka tema, kjer se oglasi, postane greznica.

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Torej še ena SDSova laž. Pričakovano.

Vse, kar ti ni všeč, je SDS laž. To je res pričakovano. Razlika v percepciji realnosti in realnost je pri enodnevničarjih res velika. Bo treba menjati dobavitelja novic. Saj vem, da se to ne bo zgodilo. Rdeča nit forumskih enodnevničarjev je drugje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Wrop ()

nejclp ::

No, glede percepcije realnosti, jaz sem preprost človek, nimam blaznih zahtev, kar se politikov tiče, pričakujem pa civilizacijski minimum.
Govno, ki objavi tole:
https://x.com/JJansaSDS/status/19752874...
lahko voli samo govno. In tudi če voli tiste, ki se nočejo izjasniti, ali bojo šli s tem govnom v koalicijo ali ne. Četudi to ne garantira prav dosti, smo videli pri Desusu in SMC.

Wrop je izjavil:

Vse, kar ti ni všeč, je SDS laž. To je res pričakovano. Razlika v percepciji realnosti in realnost je pri enodnevničarjih res velika. Bo treba menjati dobavitelja novic. Saj vem, da se to ne bo zgodilo. Rdeča nit forumskih enodnevničarjev je drugje.

Ne, nek zapis, na Xu, katerega vsebina bi lahko bila pomembna, ampak ni preverjena, koristi pa skrajno desničarskim diskreditacijam, je najverjetneje laž (dokler se ne dokaže nasprotno).

Ker pač lažete, goljufate, diskreditirate in se branite/napadate z "ad absurdum" in celotnim repertoarjem logičnih zablod. Celo svojo TV ste ustanovili (me zanima, kaj bo v zameno dobil Orban), da lahko neovirano bullshitirate.

Tako, da je preverba skrajnodesničarskih izjav, nujna, sicer lahko človek postane stekel kot ste sami, po pretiranem gledanju NoraTV.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Komunjazari bodo ostali komunajzari. Kakor hitro dobijo oblast, odstranijo vsako kritiko. Leta 1945 z metkom, danes pač na bolj prefinjene načine. Evo, ni to nobena diskreditacija, to je bila nekoč pritojanšovska novinarka. Saj ne, da je danes projanšovska in prav je, da ni, ampak jo je pa malo izučilo, da bo bolj nepristranska v prihodnosti.

https://www.tiktok.com/@natassamarkovic...

https://radio.ognjisce.si/sl/291/novice...

Slabe izkušnje z aktualno vlado imata tudi naša sogovornica in njena sodelavka novinarka Barbara Pance, ki sta bili odpuščeni, ker sta kritično poročali o vladi Roberta Goloba. »Novinarka sem že več kot 20 let in kritična sem pod vsako vlado in taka bom ostala. Tako hudo kot je sedaj pod Golobovo vlado, še ni bilo. Razklani mediji, simbioza levih medijev z vlado, utišanja, na drugi strani pa izjemni tokovi denarja kot nagrada za njihovo nedelo.«

arnecan1 je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Komunjazari bodo ostali komunajzari. Kakor hitro dobijo oblast, odstranijo vsako kritiko. Leta 1945 z metkom, danes pač na bolj prefinjene načine. Evo, ni to nobena diskreditacija, to je bila nekoč pritojanšovska novinarka. Saj ne, da je danes projanšovska in prav je, da ni, ampak jo je pa malo izučilo, da bo bolj nepristranska v prihodnosti.

Slabe izkušnje z aktualno vlado imata tudi naša sogovornica in njena sodelavka novinarka Barbara Pance, ki sta bili odpuščeni, ker sta kritično poročali o vladi Roberta Goloba. »Novinarka sem že več kot 20 let in kritična sem pod vsako vlado in taka bom ostala. Tako hudo kot je sedaj pod Golobovo vlado, še ni bilo. Razklani mediji, simbioza levih medijev z vlado, utišanja, na drugi strani pa izjemni tokovi denarja kot nagrada za njihovo nedelo.«

Čakaj, najprej prebereš nek fake news, potem na to komentiraš, kot, da je res. Kaj, če bi raje najprej preveril fake news, in nato komentiral?

Zadevo je wrop potegnil iz nekega osamljenega računa na Xu in nato zapisal kot resnico, Ognjišče pa je enako nasedlo (kar je razumljivo, če verjamejo v bradatega strička nad oblakom in, da se da homoseksualce ozdraviti, bodo verjeli čemurkoli).

Dajte no malo razmišljat, čemu nasedate.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Razkrinkal si me. Pa sem upal, da se bo forumskega "znalca" dalo še nekaj časa vrteti na ražnju. :)) Well done.

Res je. In bili sva odpusceni. Ker nisva zeleli porocati po nareku in olepsevati mahinacij, ki se dogajajo pod to vlado.

Ales78 je izjavil:

Wrop je izjavil:

Ne, nek zapis, na Xu, katerega vsebina bi lahko bila pomembna, ampak ni preverjena, koristi pa skrajno desničarskim diskreditacijam, je najverjetneje laž (dokler se ne dokaže nasprotno).

Ker pač lažete, goljufate, diskreditirate in se branite/napadate z "ad absurdum" in celotnim repertoarjem logičnih zablod. Celo svojo TV ste ustanovili (me zanima, kaj bo v zameno dobil Orban), da lahko neovirano bullshitirate.

Tako, da je preverba skrajnodesničarskih izjav, nujna, sicer lahko človek postane stekel kot ste sami, po pretiranem gledanju NoraTV.

:)) Zapis in citati so bili preverjeni. Originalnega linka pa nisem dal. Ker si kot odprta knjiga, se je tvojo mačjo hojo okoli vrele kaše dalo predvideti. Je bilo zabavno, dokler je trajalo.

Troel morate preprosto ignorirati. Če imate diskusijoz njimi, troli rastejo, ker jih futrate. Včasih se troli med sabo futrajo, tudi to imamo.

Tema je perjad, golobarji, ta vlada, robertina, boštjančič in kar je še te vlade.

Zgodovina sprememb…

NuMaN ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Troel morate preprosto ignorirati. Če imate diskusijoz njimi, troli rastejo, ker jih futrate. Včasih se troli med sabo futrajo, tudi to imamo.

Tema je perjad, golobarji, ta vlada, robertina, boštjančič in kar je še te vlade.

Mah, izpelo se je vse skupaj.
Golob je mislim passe, razen za tračke, prav tako njegova soproga, ki lahko v bodoče sproducira zgolj kako pikantno aferico, čeprav dvomim.

Domnevam, da vlada dejansko Boštjančič, premalo se mu gleda pod prste, Golob je po moje zgolj katalizator, ki bo odigral vlogo do konca, da omogoči Boštjančiču in njegovemu krogu še kake omastitve.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

NuMaN je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Mah, izpelo se je vse skupaj.
Golob je mislim passe, razen za tračke, prav tako njegova soproga, ki lahko v bodoče sproducira zgolj kako pikantno aferico, čeprav dvomim.

Domnevam, da vlada dejansko Boštjančič, premalo se mu gleda pod prste, Golob je po moje zgolj katalizator, ki bo odigral vlogo do konca, da omogoči Boštjančiču in njegovemu krogu še kake omastitve.

+1

Se strinjam!

Ta je tudi samo marioneta, v resnici vlada Kučan.

A je tako fit, da v pozni starosti meša štrene ... In kak je njegov motiv?
Teoretično bi šlo, če bi bil dvajset let mlajši.

Itak pa je Kučan presežek glede na to, kaj imamo dandanes. Pa kak Golobič tudi, ali pokojna Pučnik in Oman (da malce uravnotežim).

mtosev ::

Resno ne vem kdo bo kriv ko bo Kučana pobralo. Je že malo v letih. Veliko sreče mu želim v pokoju.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Utk ::

Ko bo Kučana pobralo, bo pobralo tudi slovensko levico.

Levaki mogoče ne verjamejo v posmrtno življenje, duhove. Mi domoljubi pa verjamemo.

A bejž no.
Stavim, da Jajo ne verjame vanj.
Celo svojim sledilcem, pa ne samo njim, je naročil, naj ne pijančujejo, ne igrajo igre na srečo, pa se nekako ne prime.

Če si fit in discipliniran kot on, bolje izkoristiš življenje.

Utk je izjavil:

Mogoče Mesec politično preživi.

Glede naslednika Jajota pa je Hoivik nekaj obetal ... Ne predstavljam si Mahniča kot naslednika.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

Zanimiva Tarča danes. Efekta sicer verjetno ne bo nobenega.

Kakšna milina je na forumu, ko plačani kletni trol s strani Levice @Ales78 konča s službo ob 16h. Jutri še treba zdržati tistih 8-9 ur trolanja, potem pa je vikend, kjer bomo spet imeli normalno debato v tej temi.

NuMaN je izjavil:

A bejž no.
Stavim, da Jajo ne verjame vanj.
Celo svojim sledilcem, pa ne samo njim, je naročil, naj ne pijančujejo, ne igrajo igre na srečo, pa se nekako ne prime.

Če si fit in discipliniran kot on, bolje izkoristiš življenje.

Utk je izjavil:

Mogoče Mesec politično preživi.

Glede naslednika Jajota pa je Hoivik nekaj obetal ... Ne predstavljam si Mahniča kot naslednika.

Ideje stranke Levica so naredile dosti škode in gospodarstvu in delavcem. Še ta neka kvazi pokojninska "reforma" bo verjetno padla na referendumu.

Mesec ne bo mogel pokazati enega samega uspeha. Tudi dolgotrajna oskrba, zdaj največ računajo, da bodo dom za ostarele plačevali del položnic. Če to ne bo laufalo 1. decembra, potem bo to zelo velika težava. Vendarle pa bodo vedno očitki, da se pobira preveč denarja. Ne vem, kaj bi Levica lahko pokazala kot svoj uspeh. Pa še scufali se bodo interno (Kordiš) pa še SD jim bo pobirala glasove. Zelo težke volitve bodo imeli.

SD ima litijsko, pa tistega von Horvatha ...
Za davke in prispevke pa naj bi bila kao odgovorna predvsem Levica.
Bučke.

Financ minister je Taubijev, Han govori eno, pri glasovanju pa vse pridno podpre.

Sicer je fail že od začetka: Alan Ford ministrtstvo je samo sebi v namen.

Scaramouche3 ::

Propaganda v polnem teku...

««
164 / 165
»»