» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
151 / 151
»
»»

Ales78 ::

tony1 je izjavil:

Kar pišeš je debilno. Upam, da je letnica dolžina tiča. To je tako nesmiselno pisanje, da bi ti bilo treba vzeti opravilno sposobnost. Ni problem le neumnost, še večji je otročja prepričanost v svoj prav in nato propaganda z namenom poceni demagogije.

Jaz ti povem tako kot je, ti pa imaš probleme z utemljevanjem svojih izjav :) In kot že vemo, radi obešate drugim, kar počnete sami.

Preden so uvedli osebne zdravnike je sistem, kjer si prišel in počakal na razpoložljivega zdravnika, deloval desetletja.

Zdaj je pa kar naenkrat nekaj hudo narobe z njim in rabiš osebnega zdravnika, ki si seveda zapomni tvoj obraz in tvoje tegobe med 5000 pacienti, ki so mu dodeljeni.

Zgodovina sprememb…

tony1 ::

Še nobene tvoje nisi.

tony1 je izjavil:

Še nobene tvoje nisi.

Demagogije si rekel? :D

tony1 je izjavil:

Ne zato, ker so prizadeti splezali iz mame (kot jaz), ali ker bi tako sami hoteli, pač pa zato, ker jim je država načrtno uničili izobraževalni sistem in jih zradikalizirala v neskočno potrošništvo, obenem pa poskrbela, da so že v štartu dovolj revni, da se iz revščine ne bodo nikoli izkopali. Poguglaj, kakšna veselica je Am. dobiti stanovanjski kredit, za take roparske prakse ni krivo zapravljanje potrošnika.

In točno to počasi uvaja SDS oz. recimo raje desnica v Sloveniji. Uničujejo šolstvo, zdravstvo, skrbijo da imajo že tako premožni še več, vzporedno pa zavarovalnice gradijo bolnišnice, ki bodo zdravile samo profitabilne primere.

Marketizirana je pa tako ali tako celotna služba že. Pa še kot balkanci imamo obsesijo z avtomobili.

"Preden so uvedli osebne zdravnike je sistem, kjer si prišel in počakal na razpoložljivega zdravnika, deloval desetletja.

Zdaj je pa kar naenkrat nekaj hudo narobe z njim in rabiš osebnega zdravnika, ki si seveda zapomni tvoj obraz in tvoje tegobe med 5000 pacienti, ki so mu dodeljeni."

AI s ckrnjeno eno fazo.

tony1 je izjavil:

"Preden so uvedli osebne zdravnike je sistem, kjer si prišel in počakal na razpoložljivega zdravnika, deloval desetletja.

Zdaj je pa kar naenkrat nekaj hudo narobe z njim in rabiš osebnega zdravnika, ki si seveda zapomni tvoj obraz in tvoje tegobe med 5000 pacienti, ki so mu dodeljeni."

AI s ckrnjeno eno fazo.

Lepo, da priznaš, ampak taki detajli dvomim, da koga zanimajo in jih lahko obdržiš zase.

Bolj bi bilo recimo zanimivo, kje si v AIju našel faze in kako to vpliva na njegovo delovanje.

Ker tega kar nekako ne morem razumeti, kaj, si ogulil žico na vtičnici in jo speljal... kam točno?

Zgodovina sprememb…

Takih ne more kvasit noben človek letnik 78. Mora biti AI, tak ki mu ena faza šmelca.

"Ker tega kar nekako ne morem razumeti, kaj, si ogulil žico na vtičnici in jo speljal... kam točno?"

Probaj, s suhimi rokami ne bo delalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

tony1 je izjavil:

Takih ne more kvasit noben 78 letnik. Mora biti AI, tak ki mu ena faza šmelca.

Šmelca ob kaj?

Zdi se mi, da imajo te tvoje izjave ravno toliko smisla kot vse ostale, ampak se bom pustil presenetiti, kaj novega si odkril.

In bi probal, pa si pri najboljši volji ne znam predstavljat, kako bi skombiniral fazo in AI. Pa, da bi to imelo kakršen koli smisel v povezavi s pisanjem na forumu.

Zgodovina sprememb…

Plačan po MB.

tony1 je izjavil:

Plačan po MB.

Ne, jaz sem v LJ. Če bi bil v MB, bi bil preslabo plačan ali celo brezposelen in bi se potem jezil nad vse ostale, volil desničarje, da mi še bolj uničijo življenje itd.

Zgodovina sprememb…

TB.

paradajzos ::

No evo, tole financiramo vsi normalni delovni ljudje, da potem RTV in ostale kleti "svobode" indoktrinirajo ljudi.
Volite še naprej te lopove.
Micro$oft je SMRT!
Dol M$! Dol Metašitface!
««
151 / 151
»
»»