Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

tomlin ::
Vsa saga v vezi z natom, je na nivoju predšolskih otrok.
In to imamo.
Saga o Natu je res kot prepir predšolskih otrok, še posebej, ko na čelu stojijo politiki, kot je Golob, ki z improviziranimi idejami o hitrih referendumih in izstopih iz zavezništev državo peljejo v negotovost. Takšno neodgovorno početje ni samo bedarija, ampak lahko resno ogrozi našo varnost in mednarodni položaj.
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman

Squirrel ::
Nimam nič proti AI, ampak tukaj govorim iz izkušenj in razmišljanja, ne pa da kopiram kaj od nekega programa. Raje imam pravo debato kot generične fraze. Če ti pa bolj paše klepet z botom, pa kar izvoli — sam sem tukaj, da si izmenjamo mnenja, ne da me obtožuješ. Vse kar napišem je MOJE MNENJE!
Ne laži se Tomlin. Tekst, ki si ga skopiral je 100% ChatGPT generiran. Ne gre za proofread tvojih besed, ne gre za slogovni popravek tvojih besed, ne karkoli drugega. Celostna struktura, vsebina je AI generirana. Ne more biti bolj očitno.
"Razumem, da je nezaupanje do velikih sil in politike pogosto. Ampak to, da je NATO “vojaška mafija” z ZDA na čelu, je preveč poenostavljeno.
NATO je zavezništvo držav, ki so se združile, da bi si pomagale in preprečile, da bi jih kdo lahko kar tako napadel. Res je, ZDA imajo največjo vojaško moč, zato so vodilne, ampak to ni zato, ker bi bili mafijaši, ampak ker to zmorejo.
Slovenija v Natu ni "koristni idiot", ampak članica, ki ima zaveznike, na katere se lahko zanese. Varnost ni nekaj, kar si kupiš z eno solzo, ampak z zaupanjem in sodelovanjem.
Seveda ni vse popolno, ampak bolje imeti močne prijatelje kot biti prepuščen sam sebi."
Odjebi iz debat, če ne moreš sam sestaviti vsaj osnovne vsebine, ki nam jo serviraš.

Nimam nič proti AI, ampak tukaj govorim iz izkušenj in razmišljanja, ne pa da kopiram kaj od nekega programa. Raje imam pravo debato kot generične fraze. Če ti pa bolj paše klepet z botom, pa kar izvoli — sam sem tukaj, da si izmenjamo mnenja, ne da me obtožuješ. Vse kar napišem je MOJE MNENJE!
Ne laži se Tomlin. Tekst, ki si ga skopiral je 100% ChatGPT generiran. Ne gre za proofread tvojih besed, ne gre za slogovni popravek tvojih besed, ne karkoli drugega. Celostna struktura, vsebina je AI generirana. Ne more biti bolj očitno.
"Razumem, da je nezaupanje do velikih sil in politike pogosto. Ampak to, da je NATO “vojaška mafija” z ZDA na čelu, je preveč poenostavljeno.
NATO je zavezništvo držav, ki so se združile, da bi si pomagale in preprečile, da bi jih kdo lahko kar tako napadel. Res je, ZDA imajo največjo vojaško moč, zato so vodilne, ampak to ni zato, ker bi bili mafijaši, ampak ker to zmorejo.
Slovenija v Natu ni "koristni idiot", ampak članica, ki ima zaveznike, na katere se lahko zanese. Varnost ni nekaj, kar si kupiš z eno solzo, ampak z zaupanjem in sodelovanjem.
Seveda ni vse popolno, ampak bolje imeti močne prijatelje kot biti prepuščen sam sebi."
Odjebi iz debat, če ne moreš sam sestaviti vsaj osnovne vsebine, ki nam jo serviraš.
Ne gre za “kopiranje” ali “AI generiranje”. To so moja lastna mnenja, ki jih izražam jasno in strukturirano. Če se ti zdi, da je preveč urejeno, je to zato, ker znam svoje misli organizirati in predstaviti brez nepovezanih blebetanj. Če ti je lažje diskreditirati sogovornika z obtožbami, kot pa se ukvarjati z argumenti, potem to pove vse o tvojem pristopu. Raje se osredotoči na vsebino!
M. Friedman
M. Friedman

Niso, lažeš se.
Če imaš argument, ga povej. Samo ponavljanje “lažeš” ne pelje nikamor. Argumentirano debatiraj!
M. Friedman
M. Friedman

"Razumem, da je nezaupanje do velikih sil in politike pogosto. Ampak to, da je NATO "vojaška mafija" z ZDA na čelu, je preveč poenostavljeno.
"Razumem, da je nezaupanje do velikih sil in politike pogosto. Ampak to, da je NATO "vojaška mafija" z ZDA na čelu, je preveč poenostavljeno.

Ne bom več tebi repliciral, ker nima smisla. Če boš kdaj resno želel debatirati, sem tu.
M. Friedman
M. Friedman

Evo, sem še jaz vnesel v ChatGPT.
Slika:
ChatGPT meni: "Razumem tvoje stališče in frustracije glede vloge Nata in njegovega vpliva na članice, še posebej manjše države. Vendar pa bi za uravnotežen odziv bilo smiselno upoštevati več vidikov:"
ChatGPT Tomlinu: "Razumem, da je nezaupanje do velikih sil in politike pogosto. Ampak to, da je NATO "vojaška mafija" z ZDA na čelu, je preveč poenostavljeno."
Lažnivec en. Ljudje, ne glede na stališča, ki jih zavzemajo, se trudijo nekaj debatirati, ti pa non stop kopiraš AI vsebino.
Slika:
ChatGPT meni: "Razumem tvoje stališče in frustracije glede vloge Nata in njegovega vpliva na članice, še posebej manjše države. Vendar pa bi za uravnotežen odziv bilo smiselno upoštevati več vidikov:"
ChatGPT Tomlinu: "Razumem, da je nezaupanje do velikih sil in politike pogosto. Ampak to, da je NATO "vojaška mafija" z ZDA na čelu, je preveč poenostavljeno."
Lažnivec en. Ljudje, ne glede na stališča, ki jih zavzemajo, se trudijo nekaj debatirati, ti pa non stop kopiraš AI vsebino.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()

LeQuack ::
90% postov zadnje čase je samo "chatgpt" mi je povedal... Se pravi lahko obidemo posrednika in se pogovarjamo kar s chatgpt, zakaj bi se šli telefončke?
Quack !

Vse moje izjave so moje osebno mnenje. Če se s tem ne strinjaš, lahko debatirava na podlagi argumentov, ne obtožb.
M. Friedman
M. Friedman

Daj, pizda lažniva nehaj že. Vsem je jasno, da so tvoji odgovori, argumenti, celotna vsebina AI generirani. Le nikomur se ne da v to zagristi.
Tisto zgoraj ni bila TVOJA izjava ampak izjava, ki jo je na tvojo zahtevo zate zgeneriral AI. In to dobesedno, vsebinsko in strukturno.
Tisto zgoraj ni bila TVOJA izjava ampak izjava, ki jo je na tvojo zahtevo zate zgeneriral AI. In to dobesedno, vsebinsko in strukturno.

Da, uporabljam AI za pomoč pri formulaciji, ker mi olajša in pohitri izražanje misli. Vsebine in mnenja pa so vedno moja osebna. To je zgolj orodje, ne nadomestilo mojega pogleda.
M. Friedman
M. Friedman

Aha, zdaj smo že malo bližje.
Torej zdaj si priznal, da pa vendarle je AI. Ampak, da je še vedno vsebina tvoja. Le da ni. Spet si se zlagal.
V sestavkih zgoraj ne gre za proofread tvojih besed, ne gre za slogovni popravek tvojih besed, ne karkoli drugega. Celostna struktura, vsebina je AI generirana.
Ne more biti bolj očitno.
Torej zdaj si priznal, da pa vendarle je AI. Ampak, da je še vedno vsebina tvoja. Le da ni. Spet si se zlagal.
V sestavkih zgoraj ne gre za proofread tvojih besed, ne gre za slogovni popravek tvojih besed, ne karkoli drugega. Celostna struktura, vsebina je AI generirana.
Ne more biti bolj očitno.

AI danes masovno uporabljajo mediji, novinarji in politične stranke za širjenje svoje propagande in manipulacijo javnosti. Jaz pa AI uporabljam samo kot orodje, da jasno povem svoje osebno mnenje -- brez olepševanj, brez manipulacij in brez političnih interesov. Če to ni jasno, potem je problem pri tebi, ne pri meni.
To sem že večkrat javno povedal! Nič novega.
Če kdo ni razumel, naj zdaj razume.
To sem že večkrat javno povedal! Nič novega.
Če kdo ni razumel, naj zdaj razume.
M. Friedman
M. Friedman
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()

Ne sprenevedaj se. Tisto zgoraj ni bil slogovni popravek tvojega teksta, ampak je bil direkten odgovor na vprašanje tipa "odgovori na sledečo vsebino" ali pa "podaj kontra-argumente na sledečo vsebino".
In potem si to skopiral. In to počneš ves čas.
Ljudje, ko nekaj skopiraš ne debatirajo s teboj ampak s ChatGPTjem. Marsikdo tu uporablja ChatGPT za slogovne popravke. Je očitno. Ampak okej... je vsebina vseeno njihova.
Ti pa ne počneš tega, ti ChatGPT generira vsebino, ki jo potem prilepiš sem v odgovor. Nič, kar skopiraš ni tvojega. Edino kar je tvoje je, da ne soglašaš s postom na katerega ChatGPT zate generira kontra-odgovor.
In to je bedno. Ker se ljudje trudijo debatirati z nekimi argumenti, ti pa masovno štepaš ChatGPT generirane copy/paste replike.
In potem si to skopiral. In to počneš ves čas.
Ljudje, ko nekaj skopiraš ne debatirajo s teboj ampak s ChatGPTjem. Marsikdo tu uporablja ChatGPT za slogovne popravke. Je očitno. Ampak okej... je vsebina vseeno njihova.
Ti pa ne počneš tega, ti ChatGPT generira vsebino, ki jo potem prilepiš sem v odgovor. Nič, kar skopiraš ni tvojega. Edino kar je tvoje je, da ne soglašaš s postom na katerega ChatGPT zate generira kontra-odgovor.
In to je bedno. Ker se ljudje trudijo debatirati z nekimi argumenti, ti pa masovno štepaš ChatGPT generirane copy/paste replike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Squirrel ()

Jaz dajem iztočnice in ključne besede, na podlagi katerih AI pomaga oblikovati odzive. Vsebina in mnenja ostajajo vedno moja, AI pa je zgolj orodje za hitrejše in bolj jasno izražanje misli.
M. Friedman
M. Friedman

Mato989 ::
Problem cele zgodbe o 5 prpcentih je spet v tem da se ne sprasujemo bistvenega vprasanja
In to je namesto da bi sli povrsti in doma opravili analizo kaj potrebujemo in kako racionalizirat porabo in kaj dodatno kupit in sami ustvarit
So nasi retardi v haagu kar rokovali nekih 5 postov ceprav ne veno ali res to rabimo
Skratka absurd in debilizem
In to je namesto da bi sli povrsti in doma opravili analizo kaj potrebujemo in kako racionalizirat porabo in kaj dodatno kupit in sami ustvarit
So nasi retardi v haagu kar rokovali nekih 5 postov ceprav ne veno ali res to rabimo
Skratka absurd in debilizem
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

MrStein ::
111111111111 je izjavil:
Današnja levica pa res "ne ogroža nikogar" – razen zdravih možganov s tem zaimkovnim aktivizmom, ki ga kapital z veseljem sofinancira.
Zaimki?
Lahko link?
https://www.levica.si/lgbt-parada-ponos...
Zaimki niso niti omenjeni tam.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

111111111111 ::
Zaimki niso niti omenjeni tam.
Parada je organizirana iz strani LGBTQ+ in zaimki se skrivajo v tistem plusu. Vidim, da si nestrpnež ker zaimki niso še dovolj močni, da bi dobili svojo črko.
Levica podpira te pripadnike in tako navija za zaimke.
Razumem, da ti čatđpt ni mogel dati poglobljene analize, ker je treba moj link spravit v konstekst in malo razmislit, kar pa vidva s čatđipitijem nista sposobna.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

harmonkar9 ::
Se spominjam lepših časov, ko še ni bilo zaimkov in podobnega šunda, ko je Gospod Janša bil na oblasti 2004-2008 ni noben vedel nič o nobenih zaimkih, vsi smo stvari poimenovali s polnimi imeni, potem se je pa levici zmešalo in nas je začela posiljevat z zaimki, glejte koliko so ji že vsilili, ne moreš verjet!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()

bbbbbb2024 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Zakaj ?
Ker države, ki niso vpletene v skupnost kot v Ameriki, ne bodo pomagale drugim, ker nimajo veliko skupnega.
Bo neka nordijska država, napovedala Rusiji vojno, če ta napade Slovenijo, ali obratno.
Takrat stisne prpica in nagon za samo preživetje.
Mi rabimo svoj nuklearni program, predstavnike vseh držav v eni sobi in če nekdo napade tudi najmanjšo državo je takoj grožnja ICBM napada!
Sprašujem njega, ne tebe.
In floskule o nato obrambni vlogi lahko prodajaš komu drugemu.
Nato je vojaška mafija na rangu države (capo je ZDA), ki izvaja reket.
Ter pitbul, ki uboga samo anglo saksonce in njihove ekonomsko-geopolitične interese.
Mi z njimi nimamo prav nič skupnega, razen da nas bodo uporabili kot koristnega idiota (hint: nas že), brez da bi potočili eno samo solzo.
Dmitrij, si to ti? Daj, naredi si uslugo in vzemi tablete, samo pazi, ne smeš jih vzeti skupaj z vodko.

Wrop ::
Golob je v Haagu bil "fully commited" za 5 %. 
Tako po prihodu domov, pa samo še, da se nam tega ni treba držati.
Levica in SD sta še hoteli biti opozicija v vladi in se delati lepe pred javnostjo.
Jim je pa načrte prekrižal jajo in jih potisnil v prazen bazen, ko so se samo delali, da bodo skočili.
Golob je naredil še eno veliko napako, ko je napovedal razpis referenduma za članstvo v NATO.
Sedaj je jajo rekel, da s kom se naj sploh menijo, če še koalicija ni poenotena ter se nato umaknil nazaj.
Golobu je dolgoročna varnost itak zadnja briga, Levica pa bi nas za pest riža prodala najboljšemu ponudniku.
So v teh treh letih in pol kaj spremenili svoje stališče? Niti ne. Še vedno sanjajo na bosonogi in goloroki ljudski odpor.
No, prišli smo od ukinimo vojsko, do 1,4 % bdp je čisto dovolj.

Levica in SD sta še hoteli biti opozicija v vladi in se delati lepe pred javnostjo.
Jim je pa načrte prekrižal jajo in jih potisnil v prazen bazen, ko so se samo delali, da bodo skočili.
Golob je naredil še eno veliko napako, ko je napovedal razpis referenduma za članstvo v NATO.
Sedaj je jajo rekel, da s kom se naj sploh menijo, če še koalicija ni poenotena ter se nato umaknil nazaj.
Golobu je dolgoročna varnost itak zadnja briga, Levica pa bi nas za pest riža prodala najboljšemu ponudniku.
So v teh treh letih in pol kaj spremenili svoje stališče? Niti ne. Še vedno sanjajo na bosonogi in goloroki ljudski odpor.

No, prišli smo od ukinimo vojsko, do 1,4 % bdp je čisto dovolj.

fur80 ::
Golob je v Haagu bil "fully commited" za 5 %.
No, prišli smo od ukinimo vojsko, do 1,4 % bdp je čisto dovolj.![]()
Saj onim v levici ni jasno, da se zaganja vojaška industrija. Tako kot se je zaganjal zeleni prehod, tako se sedaj vojska. Naša avtoindustrija je v zatonu, kaj lepšega kot pa da države dajo sedaj v vojsko, da ostanejo delovna mesta. Dokler bood naši cincali z referendumi in čakali ali gremo iz NATA bodo druge države že nastavile firme od katerih bomo na koncu z čistim kešom od tujcev kupovali orožje. Pač Slovenci kaj čemo, zaradi neumnosti bo pač drago. to je to ko Levica vodi finance.
Kaj onim bedakom ni jasno, da 3,5% in 5% sta dejstvi, gre se samo zato, da se spogajamo kje bomo to poravili. Če 2% do 3% porabimo doma, do to ja dobro vplivalo na naše gospodarstvo nato pa te firme preusmerimo v civilno gospodarstvo. Mogoče bi bil čas, da tudi Slovenija dobi svoj prvi avto, mogoče terenec Triglav? Naredimo vojaški poligon in nato gostimo dirke Formule 1? Pipi naj naredi prve vojaške dron taxije, nato jih damo v Ljubljano naj vozijo pakete? Če nam uspe narediti drona, ki bi klatil dol te iranske kosilnice, smo pa tako zmagali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

fur80 ::
Kaki izstop iz NATA ali EU, potem nas Nemčija, Avstrija,... in ostali niti povohajo ne, nabijejo nam carine in vize za delo in smo kje na poti proti Albaniji ali Moldaviji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

MojsterX ::
Kaki izstop iz NATA ali EU, potem nas Nemčija, Avstrija,... in ostali niti povohajo ne, nabijejo nam carine in vize za delo in smo kje na poti proti Albaniji ali Moldaviji.
Mi bomo ratal glavni migrantski žep, ker nam bodo sfual iz cele EU migrante nazaj v neko vukojebino Slovenijo. Third world shithole sred evrope. Italjanski fašisti na pohodu pa bodo itak rekli Istra je naša in tista dva naša pilatusa bosta sam od sebe strmoglavila proti Italianskim F-16.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MojsterX ()

Gospod Janša je spet pokazal svojo državotvornost in domoljubje, rad bi najboljše za Slovenijo, pa žal nima sogovornika v vladi, da bi se dvignilo obrambne izdatke preko 5 %, kot bi bilo prav. On bi rad pomagal pri tej zagati in stabiliziral Slovenijo, pa ne more. Tako daleč so nas levaki pripeljali.

Vanich ::
harmonkar9 je izjavil:
Gospod Janša je spet pokazal svojo državotvornost in domoljubje, rad bi najboljše za Slovenijo, pa žal nima sogovornika v vladi, da bi se dvignilo obrambne izdatke preko 5 %, kot bi bilo prav. On bi rad pomagal pri tej zagati in stabiliziral Slovenijo, pa ne more. Tako daleč so nas levaki pripeljali.
Najbolj pa Janša izkazuje domoljubje, ko se slika z obsojenim kriminalcem (obsojen, ker je prostitutkam plačeval z kokainom) nacistom in ustašem (zelo dobro dokumentirano, niti sam sicer tega ne skriva) Bujancem, na koncertu ustaša Thompsona.
Zelo domoljubno in stabilizacijsko.

harmonkar9 je izjavil:
Najbolj pa Janša izkazuje domoljubje, ko se slika z obsojenim kriminalcem (obsojen, ker je prostitutkam plačeval z kokainom) nacistom in ustašem (zelo dobro dokumentirano, niti sam sicer tega ne skriva) Bujancem, na koncertu ustaša Thompsona.
Zelo domoljubno in stabilizacijsko.
To je zelo pristranski pogled. V resnici Janša vzdržuje ravnovesje in mir v balkanski regiji, saj ima dobre odnose tudi v republiki srpski (Đuđić) in z Albanci v Prištini (Haradinaj, univerzum college). To je pravi državnik za prihodnost, pernati takega povezovanja ni sposoben.

Vanich ::
Ja; Janša vzdržuje odnose tam, kjer se lahko nagrebe še za več denarja - po možnosti na pol-legalen in skrit način in da se izogne vsem davkom.
Tako je počel vseskozi. Če misliš, da ima on še kakšne druge motive, si zelo naiven, kar je pa itak odlika volilne baze SDS.
Da ne bo pomote: v foglovžu je isto sranje, če ne še huje.
Tako je počel vseskozi. Če misliš, da ima on še kakšne druge motive, si zelo naiven, kar je pa itak odlika volilne baze SDS.
Da ne bo pomote: v foglovžu je isto sranje, če ne še huje.

xeon ::
kje so javni podatki katera prijateljica in mama ministra izdeluje informacijski sistem za dolgotrajno oskrbo? kje so podatki koliko bo davkoplačevalcev stal ta informacijski sistemi, na čem bo narejen, itd?

v naši domoljubni stranki bomo nabavili par izvodov in temeljito prečesali, ker se bo gotovo našlo kaj škandaloznega, kar lahko uporabimo proti golobnjaku. Zato tudi na X tako nestrpno pričakujemo izid.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()

Zigerion ::
kje so javni podatki katera prijateljica in mama ministra izdeluje informacijski sistem za dolgotrajno oskrbo? kje so podatki koliko bo davkoplačevalcev stal ta informacijski sistemi, na čem bo narejen, itd?
V resnici vprašanja na mestu. Glede na to, da naj bi ločeno razvijali dva informacijska sistema (karkoli to že pomeni?), se vidi da so failali že na začetku. https://www.rtvslo.si/slovenija/maljeva...

garrv ::
Na podoben način so mi v vrtcu razlagali kje je vhod in kam si grem umiti rokice pred kosilom. Noro...
https://nova24tv.si/video-ste-videli-ta...

feryz ::
V resnici vprašanja na mestu. Glede na to, da naj bi ločeno razvijali dva informacijska sistema (karkoli to že pomeni?), se vidi da so failali že na začetku.Pa dobro, saj nima samo maljevac prijatelje med informatiki, da bi ves denar enemu uvalili!!
Je treba krasti na več frontah, če hočeš da več ostane.
Všeč mi je tudi nov način dolgotrajne oskrbe, ki se mu reče, kako inovativno, e-oskrba. E?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()

link_up ::
Ali poklicem zdravnika? Odgovori z da ali ne. Niste odgovorili, klicem zdravnika. Ste tretji v cakalni vrsti, prosimo pocakajte.
In and Out
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: link_up ()

Malidelničar ::
Kaj menite, bo poletje za vlado mirno in čas kislih kumaric, ali pa bo izbruhnila še ena državna kriza, tokrat na fronti z Romi?

Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

dronyx ::
Tole z dolgotrajno oskrbo je čudno vse skupaj. Se ta denar zbira na kakšnem posebnem, namenskem računu? Kakšne so garancije, da se ne bo porabil za kaj drugega, recimo kakšen nov vodomet? Kdo sploh nadzira porabo tega denarja? Za drugo leto je govora 650 MIO pobranega denarja. To niso majhni zneski, pri čemer danes ne vedo praktično še nič kaj bo s tem. Da bi Janša take počel, je na ulicah pol Ljubljane. Kako smo lahko kot država tako zabluzili?

xeon ::
meni to ni jasno: https://siol.net/novice/slovenija/delo-...
15% podpora svobodi...??? ne morem verjet, koliko pacientov je v tej sloveniji...
15% podpora svobodi...??? ne morem verjet, koliko pacientov je v tej sloveniji...

garrv ::
Poglej moj zadnji post, zato smo zabluzili. Ker folk verjame infuencerjem bolj kot zdravnikom, ker folk naseda na Jenula, Zlatkota in Niko. In potem me ta isti folk sprašuje zakaj ima tako malo plačo, a obenem prizna da je obkrožil Cerarja, Serpentiška in Goloba, ZARES. Ja, Zares, se še spomnete te stranke?
Obenem bi rad imel pa vse zastonj, ker v Jugi je bilo vse đabe, čeprav so po cote se vozil na Ponterosso, po prašek v Graz, fičote so tankal pa na par/nepar. In ni jim problem dat 1000 eur za Iphone ker je kao boljši kot android, žrejo v McDonaldsu ker malica na šihtu
ni trendy in dviguje holesterol, radi bi živeli kot celebritis na TikToku, ko je treba pa nekaj PLAČAT pa vpijejo da je kriv Janša. In vsem rečem PI*DA delat se sprav, ne mi jamrat da ti moramo vse mi častit.
Obenem bi rad imel pa vse zastonj, ker v Jugi je bilo vse đabe, čeprav so po cote se vozil na Ponterosso, po prašek v Graz, fičote so tankal pa na par/nepar. In ni jim problem dat 1000 eur za Iphone ker je kao boljši kot android, žrejo v McDonaldsu ker malica na šihtu
ni trendy in dviguje holesterol, radi bi živeli kot celebritis na TikToku, ko je treba pa nekaj PLAČAT pa vpijejo da je kriv Janša. In vsem rečem PI*DA delat se sprav, ne mi jamrat da ti moramo vse mi častit.

meni to ni jasno: https://siol.net/novice/slovenija/delo-...Ja in musarca je najbolj priljubljen politik.
Kaj pravzaprav hočeš povedati?

dronyx ::
meni to ni jasno: https://siol.net/novice/slovenija/delo-...
Mediji pač naredijo svoje. Na čigavi strani je večina medijev pri nas pa si lahko vsak sam ustvari sliko.

MojsterX ::
Nov dan nove laži Goloba. golob je podpisal 5% BDPja NATU.
https://moja-dolenjska.si/zveza-nato-po...
https://moja-dolenjska.si/zveza-nato-po...

CiClon ::
Kaj se pa čudite. Koga neki pa bodo levaki, ki jih je v tej luknji večina, volili? Sej imajo na razpolago trenutno samo štiri opcije - svobodnjake, sd, levico in prebiliča. Ti procenti morajo iti nekomu od teh štirih.

Kaj se sekirate, kaj je podpisal!?
Tako kot dnevno laže nam v ksiht, se laže tudi Bruslju in Natu. Za njega je to popolnoma normalno in sprejemljivo.
Tako kot dnevno laže nam v ksiht, se laže tudi Bruslju in Natu. Za njega je to popolnoma normalno in sprejemljivo.