» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
45 / 59
»»

c3p0 ::

Gregor P je izjavil:

V bistvu je ta zakon čisto brezvezen, ker bi bilo vseeno tudi če ga nebi bilo (ne spreminja nič takega oz. ni neke dodane vrednosti), in logično je tudi referendum potem brezpredmeten, skratka čista potrata vladnega in našega časa. Zagtovo ima vlada pametnejše reči za početi, a so se očitno odločili, da raje ne bi.

Če obrnemo... zakon je brezvezen, čemu je potem bil sprejet? Ni potem krivda na strani zakonodajalca, torej trenutnega golobjaka?

KAVINSKY ::

c3p0 je izjavil:

Gregor P je izjavil:

V bistvu je ta zakon čisto brezvezen, ker bi bilo vseeno tudi če ga nebi bilo (ne spreminja nič takega oz. ni neke dodane vrednosti), in logično je tudi referendum potem brezpredmeten, skratka čista potrata vladnega in našega časa. Zagtovo ima vlada pametnejše reči za početi, a so se očitno odločili, da raje ne bi.

Če obrnemo... zakon je brezvezen, čemu je potem bil sprejet? Ni potem krivda na strani zakonodajalca, torej trenutnega golobjaka?

Če ima bolj pomembne stvari vlada za početi, zakaj je potem morala za ta "2 umetnika" iti spreminjati obstoječo zakonodajo.
Da je zadeva bolj bizarna, se lahko pogleda letake.
Opozicija poziva PROTI priviligiranim.
Koalicija nima niti enega argumenta ZA, zato poziva bojkot.
Parole; Danes kultruniki, jutri znanstveniki! :))

Bomo videli koliko je ta narod glup. Nazadnje so glasovali proti Janši, pa njihov glas je pomenil kup zaprašenih prenosnikov in lenuhov na delu od doma za solidarna stanovanja.

harmonkar9 ::

c3p0 je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Absolutno je krivda za referendum na golobnjaku, saj če ne bi bilo zakona, tudi referenduma ne bi bilo. Levaki sicer lažejo, da zakon ukinja dedovanje telih dodatkov, vrečka naklada, da je 1/3 trenutnih prejemnikov tega dodatka družinskih članov. Ampak mi vemo, da je to larifari in v resnici krvavo rabijo ta zakon, da dojiljam in podobnim dajo dodatke, ker jim po starem zakonu ne morjo dat.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

c3p0 je izjavil:

Če ne bodo zaradi tega dobili po prstih iz strani EU, je še tista trohica zaupanje v EU institucije, ki sem jo imel, odplavala po kanalizaciji.

Pri meni tudi. Pravzaprav se moram popravit, če ne bo dovolj ljudi prišlo na ta pomemben referendum, ne bom razmislil samo o selitvi iz Slovenije, ampak tudi o selitvi iz EU, če EU ne bo reagirala proti cinizmu in nedemokratičnosti slovenskih levakov.

c3p0 je izjavil:

Pustimo ob strani, da očitno to sploh nima vpliva in gre za še en debilizem (če velja tista, da jih mora toliko kot je kvorum, glasovati proti).

Ni važno, EU mora odreagirat!

Zgodovina sprememb…

čigra ::

Kolk bedakov na kupu v tej temi :O

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Malidelničar ::

45 strani, kar dober rezultat. A bomo prišli na 100 do konca mandata? 8-)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Levakarskim "plačancem" je ostalo le še, ali facepalm-level trollanje, ali zmerjanje.

Kdaj pa ni bilo tako? Mi imamo agromente, levaki lahko samo norijo. 💪 💪 💪 🇸🇮 🇸🇮 🇸🇮

Zgodovina sprememb…

cen1 ::

Tem se je totalno odpeljalo, v treh letih in pol te lopovske vlade so nabili samo nove davke naredili pa nič. Dejansko ne vem ene same zadeve ki je zdaj kao boljša kot je bila pred začetkom tega mandata, mi lahko kdo osveži spomin??

- dopolnilno je postalo obvezno
- udarec po normirancih
- prispevek za dolgotrajno oskrbo
- grozi nepremičninski davek
- grozi davek na kriptovalute (to bo šlo 100% skozi ker [zaenkrat] ni resnega pritiska proti)
- v "obrambo" bojo zmetali več kot sta SDS in NSI lahko samo sanjala v prejšnjem mandatu

Še pa još tega. Ko berem ta intervju od Boštjančiča mi kar dvigne pritisk.

Se sploh še kdo spomni ko je Bešič Loredan v zdravstvo vrgel "eksperimentalno" 500mio, rezultatov pa nič?? WTF, se pogovarjamo o litijski kjer so pokradli 2m, tam je šlo pol miljarde sploh noben ne ve kam in zakaj.

Na referendumu PROTI, za zakon mi v bistvu dol visi, ampak iz principa, kvoruma itak ne bo. Mogoče se vsaj malo ustrašijo pred volitvami.

Še bolj pa boli ker ni resne alternative, Janša bi se moral že zdavnaj pobrat v pokoj ker zavira druge opcije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cen1 ()

BuDi79 ::

cen1 je izjavil:

Janša bi se moral že zdavnaj pobrat v pokoj ker zavira druge opcije.
Tisti, ki ga zavira Janša bi se moral res nad sabo zamisliti.

To believe in democracy is to understand that each of our citizens has wisdom and has a voice. We shouldn't be afraid of our people, even when they express views that disagree with their leadership.

https://x.com/usembljubljana

Čeprav je USA ena zadnjih, ki drugim lahko očita o demokraciji, so se tokrat tudi oni zdramili. Še oni težko gledajo tale posrani golobnjak in bordel (parlament).

denabiker ::

Zanimivo glede višine davkov na določene izdelke, recimo pri nas so ne vem kolikokrat bili podani predlogi za zmanjševanje davka recimo higienskih izdelkov (ženske - menstruacija), pa vedno proti. Nazadnje mislim, da je bilo leta 2016, takratna vlada absolutno ne. Celo ene afriške države nimajo davka na te nujne stvari. Tudi v večih ameriških zveznih državah imaš smešno nizke davke.
No, če se tako radi zgledujemo po Nemčiji ipd. v Nemčiji je 7%, pri nas pa 22%. Torej več kot trikrat ima Slovenija, res smo gnoji.

xeon ::

v nedeljo vsi normiranci PROTI tej vladi. če vlada pade bomo lahko nazaj dihali in delali brez ideološkega boja!!!!

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Wrop ::

Lol. Napovedano že marca. Ko predsednik vlade Golob še vedel ni. :))

Wrop je izjavil:

Golob: Izdatke za obrambo bo treba na dva odstotka BDP-ja zvišati pred letom 2030

A Golobu ni nobeden povedal, da bo do poletja sprejel rebalans proračuna, kjer bo za obrambo namenil 2 % bdp.
Pa da neke večnamenske igračke tokrat ne pridejo v poštev.

Kaj bodo tam delali še Absolutna, Rupnik in Papič raje ne vem. Bo pa burleska. :))
Večnamesne igračke ne bodo prišle v poštev.

StarMafijec ::

mtosev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-b...
Pravilno.

Bravo Levica.

cen1 je izjavil:

Tem se je totalno odpeljalo, v treh letih in pol te lopovske vlade so nabili samo nove davke naredili pa nič.

Ja kaj? Ljudje volijo leve stranke in se čudijo višjim davkom? Normalno, da levica višje davke.
Saj je to temelj levičarstva: višji davki in naj država upravlja s tem denarjem. Za skupno dobro, navsezadnje pa je država (oz. birokrati) tista, ki zna s tem denarjem bolje upravljati.

Zgodovina sprememb…

MojsterX ::

hahahahaha, EU vas bo krepko v rit nategnila. Sedaj boste kot potrošnik morali plačevati še vi fantomske CO2 kupone na gorivo in vaše nepremičnine. Tudi pasja uta bo plačevala Co2 kupon. 2027 že pri vas doma.

https://www.rtvslo.si/slovenija/ob-osmi...

denabiker ::

In to razlaga en, ko mu je bilo vse dano v zibelko, sin od fotra vplivnega komunajzera, direktorja elektrarn, imel veze vsepovsod, prišel takoj na pozicijo, prišel do velikega kapitala od raznih mutnih poslov in pol tudi javno govori takšne neumnosti, da povprečnemu Janezu in Mariji gre na kozlanje, češ kaj ti bodo nizki davki, kaj ti bo več denarja, saj je brezveze...in to govori on, ko očitno zapravlja keš za neumnosti, kolikor je priznal in potem bi zapravljal še za VEČJE neumnosti, kolikor je spet povedal in imamo celo video zapis kot dokaz. Mislim svašta. Kaj imamo mi za enega šefa vlade je pa res za crknit.

CiClon ::

Meni so tudi zabavni vsi normiranci pa podjetniki pa kriptaši (čeprav te še čaka) in ostali, ki se bunijo nad obdavčitvami in ostalim. Pa jih vedno vprašam - a ste volili stranke te koalicije? Ker verjetno jih niso volili vesoljci. Torej kdo vam je kriv, razen vas samih? :)

bbbbbb2024 ::

denabiker je izjavil:

Zanimivo glede višine davkov na določene izdelke, recimo pri nas so ne vem kolikokrat bili podani predlogi za zmanjševanje davka recimo higienskih izdelkov (ženske - menstruacija), pa vedno proti. Nazadnje mislim, da je bilo leta 2016, takratna vlada absolutno ne. Celo ene afriške države nimajo davka na te nujne stvari. Tudi v večih ameriških zveznih državah imaš smešno nizke davke.
No, če se tako radi zgledujemo po Nemčiji ipd. v Nemčiji je 7%, pri nas pa 22%. Torej več kot trikrat ima Slovenija, res smo gnoji.

Saj ne rabiš neke hude znanosti.
V Sloveniji greš v trgovino po špecerijo za domače, pustiš 120€ v trgovini, vsaj toliko mi pustimo.

Smo naredili isto v Belgiji, dobro, roba drugačna, samo kruh je kruh, mleko pa mleko. Pustili 85€ v trgovini. Če ne bi bilo magične meje 100€, sploh ne bi opazil. Pridemo na stanovanje, tuhtamo, če imamo vse, pa se pokaže, da imamo vse, pač cene so nižje.

Potem ugotoviš, da je v Sloveniji debelo obdavčen vsak grižljaj.

Občasno so kakšne primerjave, trgovina Italija, trgovina Slovenija. Pa vidiš, da znižana trošarina, DDV, ter nižja osnovna cena izdelka včasih to pomeni 50% nižjo ceno.

Potem pa si še malo pozoren, pa vidiš, Avstrija, Belgija, Nemčija. To so "jedrne" države, na katere misli Fajonka, ko se potepa po Afriki in kameltreiberjih.

To ni moja vojna. Itak večino kupim v tujini. Športno opremo in cunje tudi. Jaz sigurno ne bom glasoval za golobarje, Fajonka in tiste njene laži so mi odurne.

bbbbbb2024 ::

denabiker je izjavil:

In to razlaga en, ko mu je bilo vse dano v zibelko, sin od fotra vplivnega komunajzera, direktorja elektrarn, imel veze vsepovsod, prišel takoj na pozicijo, prišel do velikega kapitala od raznih mutnih poslov in pol tudi javno govori takšne neumnosti, da povprečnemu Janezu in Mariji gre na kozlanje, češ kaj ti bodo nizki davki, kaj ti bo več denarja, saj je brezveze...in to govori on, ko očitno zapravlja keš za neumnosti, kolikor je priznal in potem bi zapravljal še za VEČJE neumnosti, kolikor je spet povedal in imamo celo video zapis kot dokaz. Mislim svašta. Kaj imamo mi za enega šefa vlade je pa res za crknit.

Folk je verjetno mislil, več davkov bo pobranih, več bo meni padlo v žep, ker sem penzionist, učitelj, med. sestra, čistilka na šoli, sodnik, morda.

Oni niso razumeli, da bo denar dal Robi in kamarila kar lepo v žep, preko nešteto pajdašev, ki so jih dali po svetih bolnic, ipd.

Nenazadnje, vedno je bila neka predpostavka, da bodo "bogati" plačali (ne jaz). Potem pa se pokaže, da so bogati vsi, ki dobijo cekin na TRR. In jim je treba trgati za zavarovanje. Tako da cekina potem nikoli ne vidijo.

Saj, zdaj je to jasno vsem.

Zgodovina sprememb…

Wrop ::

Pa ne, da se je uresničilo, ko je en bivši minister izjavil, da bodo ljudje en dan presenečeno ugotovili koga vse ima vlada za bogatega. :))
Ne, ta meja ni pri 5x povprečne plače. Niti ni pri 2x.

StarMafijec ::

CiClon je izjavil:

Meni so tudi zabavni vsi normiranci pa podjetniki pa kriptaši (čeprav te še čaka) in ostali, ki se bunijo nad obdavčitvami in ostalim. Pa jih vedno vprašam - a ste volili stranke te koalicije? Ker verjetno jih niso volili vesoljci. Torej kdo vam je kriv, razen vas samih? :)

Pa saj s tem so želeli outsourcati svoj problem. To je, kako porabiti presežek denarja. Zakaj bi se posameznik s tem ubadal, če to lahko naredijo državni birokrati oziroma politika.

FireSnake ::

mtosev je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/vlada-b...
Pravilno.

Bolje to, kot znanost, izobraževanje in gospodarski razvoj, ane?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Toše warmonger??

BuDi79 je izjavil:

cen1 je izjavil:

Janša bi se moral že zdavnaj pobrat v pokoj ker zavira druge opcije.
Tisti, ki ga zavira Janša bi se moral res nad sabo zamisliti.

+1

bbbbbb2024 je izjavil:

Folk je verjetno mislil, več davkov bo pobranih, več bo meni padlo v žep, ker sem penzionist, učitelj, med. sestra, čistilka na šoli, sodnik, morda.

Res je, Golob jim je obljubljal oblake, zdaj so pa vsi našteti na slabšem! Golob meče denar samo v javni sektor, kjer so redki izbranci, elita, ampak je preobsežen, morali bi ga skrčiti.

c3p0 je izjavil:

To believe in democracy is to understand that each of our citizens has wisdom and has a voice. We shouldn't be afraid of our people, even when they express views that disagree with their leadership.

https://x.com/usembljubljana

Čeprav je USA ena zadnjih, ki drugim lahko očita o demokraciji, so se tokrat tudi oni zdramili. Še oni težko gledajo tale posrani golobnjak in bordel (parlament).

Končno je nekdo spregovoril proti Golobarjem. Njim referendum paše samo tistih 6x ali koliko, ko so zmagali, ko bi pa morali mi enega zmagat, pa bojkot in podobne podle igrice. V naši državi so referendumi popolnoma neuravnoteženi, ker se golobarji bojijo demokracije!

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

delavec44 je izjavil:

Evo, danes glasoval proti. Upam, da nas bo dovolj.

+1, sem se še sam sprehodil do predčasnih. Če ne rata, je vsaj en simbolični FU golobarjem, antipatični Asti, Zdenki Badovinac in kvazi-umetniški smetani, ki se nadeja premium pokojnin.

+2. Če hočejo premium pokojnine, si bodo morali po starem zakonu talat, ker novega ne bomo dopustili.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Čak, bomo še starega ukinili sedaj.

svecka ::

še kripto so zjebal in še tist upanje da bi mali ćlovek si lahk kaj nabral premoženja obdavčil huj kot nepremičnine. Glasujte proti tem parazitom!

111111111111 ::

Jaz grem v nedeljo, +2 kolega, ki ne marata Janše, ampak še bolj na bruhanje jima gre Golob.

Stisnimo fakiča vladi. Pred parlament bom šel z gnojevko, ko me bodo dovolj spravili na obrate.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Jaz bom lepo glasoval za, da pokažem Janši kaj si mislim o njem. O Golobu imam boljše mnenje kot o JJ.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Normalno da si ti za. Sej ravno za to se gre...da brezdelneži in "umetniki" ne dobite enako ali več kot tisti, ki dejansko plačujemo davke.

Lahko pa še mamo vprašaš ali bi od svoje plače financirala še kakega umetnika več...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

mtosev je izjavil:

Jaz bom lepo glasoval za, da pokažem Janši kaj si mislim o njem. O Golobu imam boljše mnenje kot o JJ.

Sem že vesel da sploh greš in ne poslušaš svojega Firerja.

Sc0ut ::

Pernati bo podražil pivo. A obstaja sploh stvar, ki je pernati ni zasral?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Meni je podražil Coca-Colo pa jo še vedno veselo kupujem. :))

Ti jo kupuješ ja, plača jo pa mama.

delavec44 je izjavil:

Čak, bomo še starega ukinili sedaj.

Ja, mamo večino v parlamentu, če je že med prejšnjimi tremi SDS vladami nismo imeli. V bistvu bi že v parlamentu lahko preprečili sprejem tega novega zakona, samo smo se vzdržali, ker hočemo preko referenduma pokazat, kako poln kufr imamo Goloba. 💪🇸🇮💪🇸🇮💪🇸🇮

111111111111 je izjavil:

Pred parlament bom šel z gnojevko, ko me bodo dovolj spravili na obrate.

Te še niso? Kaj še čakaš? A zato, ker so ženi izboljšali pogoje dela? Nekateri ste enostavno podkupljivi. Jaz bom vedno proti levakom

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Normalno da si ti za. Sej ravno za to se gre...da brezdelneži in "umetniki" ne dobite enako ali več kot tisti, ki dejansko plačujemo davke.

Nasedli so levakarski propagandi, da še vedno dobijo po starem zakonu, čeprav mi dobro vemo, da dodatkov več ne bo, če nam uspe zakon zavrnit, ker brat znamo in zakonodajo razumemo.

Če znaš ti brat, sem jaz papež.

Horas ::

https://demokracija.si/fokus/objavljen-...

kaki dnarji, noro.

vsako leto takole dobivajo???
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

harmonkar9 je izjavil:

Te še niso? Kaj še čakaš? A zato, ker so ženi izboljšali pogoje dela? Nekateri ste enostavno podkupljivi. Jaz bom vedno proti levakom

Vidim, da bolje spremljaš teme kot daš vedeti. Hmmm... Žal nisem kolesar. Te stvari se rešujejo na volitvah ne na ulici. Narod je izvolil Goloba, naj ga še prenaša.

delavec44 je izjavil:

Domoljubi seveda znamo brati in (še bolj pomembno) ne nasedamo propagandi, ne glede na to, kaj nam levaki podtikajo.

111111111111 je izjavil:

Vidim, da bolje spremljaš teme kot daš vedeti. Hmmm... Žal nisem kolesar. Te stvari se rešujejo na volitvah ne na ulici. Narod je izvolil Goloba, naj ga še prenaša.

Res je, da te v naši domoljubni stranki posebej spremljamo in te imamo v kletnem arhivu sumljivih osebkov na seznamu, ampak vseeno si kar tu v zadnjem tednu napisal, kako je tvoji ženi fino pod golobnjakom, zato v arhiv niti nisem rabil it gledat.

To vemo, da nisi kolesar, saj bi s kolesom res težko gnojevko polival. Glede tega imaš prav, ne smemo se spustiti na nivo nasilnih kolesarjev, ki so nedemokratično odstranili z oblasti gospoda Janšo aprila leta 2022. Mi bomo vlado zamenjali demokratično na volitvah za razliko od njih.

Zgodovina sprememb…

MojsterX ::

jaz glasujem PROTI, ker je ta vlada čisto vse naredila na slabše za malega človeka, zase pa so pokradli pa še več kot Jankovič in sinovi v vseh teh letih. Vsak dan ima ta vlada afero na afero, vsak dan milijoni izginjajo, ker pa držijo večino bodo kradlo do zadnjega dne novih volitev, četudi jim podpora pade pod 20%.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MojsterX ()

Gregor P ::

Zgleda je zdaj naenkrat našla boga, ko čuti, da bo lahko desnica zmagala>:D

https://x.com/stojmenovaduh/status/1920...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Jasno, PROTI, ker je treba golobnjaku in bordelu dat zaušnico.

MrStein ::

delavec44 je izjavil:

Če bi ti znal brati, bi že takoj opazil, da gre za trola.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

link_up ::

golob moje podpore ne dobi, ker unicuje in poslabsuje poslovno okolje pri nas. Ne prej, ne zdaj ...
In and Out
««
45 / 59
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

EU volitve 2024 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
128075280 (47899) arnecan1
»

Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40255194 (41438) Nesta

Več podobnih tem