» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
123 / 124
»»

paradajzos ::

chort je izjavil:

mtosev je izjavil:

Po anketah izgleda, da bo Logar prišel v parlament. Upam, da bo kaj dobrega storil.

Logar je (bil) drugi človek SDS. Res kdorkoli misli, da bo pa sedaj drugačen?

- Ena opcija je, da je verjel v vse kar počne najbolj koruptivna stranka v Sloveniji, kar ga dela koruptivno pizdo.
- Druga opcija je, da ni verjel, ampak je čakal da bo nekega dne on kapo namesto JJa, kar ga dela oportunistično koruptivno pizdo.

Zdaj pa izberi.

Dejstvo je, da je bila Bratušca v Zokijevi partiji, dejstvo je, da je bil Golob v Zokijevi partiji.
Dejstvo je, da se Jajo stara in se mu kisa in okrog njega lahko kot okrog Trumpa preživijo samo kimavčki in tisti, ki so odšli na svoje, so očitno imeli drugačne ideje kot Jajo.
Logar se zagotovo ne bo šel priklanjat Kidriču, ane, bo pa njegova stranka drugačna od SDS.

Zdaj pa izberi.

socialec ::

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

Nejclp-ova 'Ceca' Eva Irgl ne moti mtoseva, kar zanimivo.

zgleda ni srbofob, tako kot ti.

Žal je tako, da Srbi povečini samo razkol delajo v Sloveniji, EU in NATO, prav jasno navijajo za razpad EU in NATO skozi poraz Ukrajine. Že zgodovinsko podpirajo ruski imperializem. Poleg tega, da so razporejeni po ključnih in odločujočih točkah v Sloveniji še na osnovi SFRJ. Na Hrvaškem pa ne, zato pa je večni špetir, so razčistili.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

bbbbbb2024 ::

Bellator je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Bellator je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

To pa ni situacija v Sloveniji. Slovenija mora dati visokoproduktivnim možnost in priložnost. 50+ % davka na prihodke to ni. Za ljudi, kot je Pogačar bi jaz uvedel dvoje:

a) izhodna davčna obveznost - lahko postane rezident tuje države, samo prej pa mora plačati izhodni davek in potem lahko gre
b) s SLO zastavo se lahko vidno identificirajo samo rezidenti Slovenije, slovenski zamejci ali slovenski izseljenci. Pogačar pa ne. Naj si kurčevo zastavo Monaka obesi na surlo, bedak.

a) Kaj je izhodna davčna obveznost :))

To imajo Nemci vpeljano. Pri njih leti na eno specifično situacijo. Si v Nemčiji 7 let ali več, imaš investicije (v lastno firmo, recimo). Ko si na debelo zaslužil, ter bi se ti bolj izplačalo, da si rezident Monaka, recimo, plačaš davek.

Gre točno za to situacijo, kjer ti je okolje omogočilo vzpon, zdaj, ko bi bilo pa treba nekaj v okolje dati, m pa hočeš spizditi. Recimo, tenisač Becker je hotel tako spizditi, pa so dacarji dokazali, da je samo fiktivno šel v Monako, da je še vedno več kot pol leta bil v Nemčiji. Pa take.

Za a) prvič slišim in me res zanima kakšen praktičen primer.

Glede primera Becker je pa tudi pri nas podobno oziroma praktično povsod po svetu (na primer Valentino Rossi v Italiji), če si v državi več kot 183 dni, si davčni zavezanec.

Pa gre za primer, da v Nemčiji odpreš firmo, lepo zaslužiš, potem pa recimo hočeš v penzijo ali pa se s poslom nočeš več ukvarjati. Odideš iz Nemčije, recimo v Dubaj, firmo v Nemčiji prodaš, ali razformiraš in recimo nepremičnine prodaš, ter lepo denarčke pospraviš nekam, pač ne vem, v Švico nenazadnje. In si ekstrahiral denar iz Nemčije, ne da bi evro davka plačal, ker na osebne prihodke v Dubaju ni davkov.

Nemci menijo, da je to nepošteno, Nemčija ti je to omogočila (na ta ali oni način), zato je potem potrebno plačati izhodni davek.

nejclp ::

paradajzos je izjavil:

.
Logar se zagotovo ne bo šel priklanjat Kidriču, ane, bo pa njegova stranka drugačna od SDS.

Zdaj pa izberi.

Kidrič je bil prvi predsednik slovenske vlade, kakorkoli obrneš.

In koliko znaša ta izhodni davek v Nemčiji, 25%-30%, več?

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

Žal je tako, da Srbi povečini samo razkol delajo v Sloveniji, EU in NATO, prav jasno navijajo za razpad EU in NATO skozi poraz Ukrajine. Že zgodovinsko podpirajo ruski imperializem. Poleg tega, da so razporejeni po ključnih in odločujočih točkah v Sloveniji še na osnovi SFRJ. Na Hrvaškem pa ne, zato pa je večni špetir, so razčistili.

ja prov, pol morš met pa res duševne stiske zarad irglove

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

ja prov, pol morš met pa res duševne stiske zarad irglove

Seveda, do jutri mora izstopiti iz politike, sam sem jo pozval, si že spet pozabil? Aja ne, manipuliraš, točno.

c3p0 ::

MojsterX je izjavil:

logar bo sigrno bil v parlamentu. PRoblem je ker že sedaj kaže izdajalske namere da bo prijateljeval z Levico in SD. torej spet nov obraz , zadaj pa stare barabe.

Se mi zdi, da je takrat na Marcelu pokazal, kaj je. Torej, od njega ni za pričakovat nič pametnega, mlačnost in previdnost, pa kako totalno mimo odločitev (podpiral je glupo Kamalo). Mogoče bo manj brskanja po kosteh in v omari, drugače pa ničesar, kar bi državo obrnilo stran od bede, v katero drvi golobnjak.

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

.

Zdaj pa izberi.

Aha, v času te vlade je bilo v Sloveniji brez sodnih postopkov pobitih na dest tisoče ljudi.
Se pravi vemo kaj je bil Kidrič in kaj sledi iz tega.

kje bi pozabil, saj že par dni nabijaš o njej in o tem.

nejclp je izjavil:

Nikoli samoiniciativno, zgolj na provociranje zagovornikov kokardarjev.

nejclp je izjavil:

Jaz mislim, da bo odstopila. Ampak kaj, če 'Ceca' ne bo odstopila? Se boste vi anfgažirali po 20 letih? Vmes ni bilo posebej uspešno...

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

.

Zdaj pa izberi.

Aha, v času te vlade je bilo v Sloveniji brez sodnih postopkov pobitih na dest tisoče ljudi.

enako je bilo v Franciji, pa se ne sramujejo glih kaj dosti

paradajzos, 10 minut do fojb :D :D :D

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

.

Zdaj pa izberi.

enako je bilo v Franciji, pa se ne sramujejo glih kaj dosti

Ah, klasični komunajzl BS whataboutizem.

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Jaz mislim, da bo odstopila. Ampak kaj, če 'Ceca' ne bo odstopila? Se boste vi anfgažirali po 20 letih? Vmes ni bilo posebej uspešno...

ne bo odstopila, zakaj neki? je bila v tapravi stranki konvertitov, zdaj je pa v še bolj tapravi.

socialec je izjavil:

paradajzos, 10 minut do fojb :D :D :D

Zgleda je vročina na Švedskem.

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

ne bo odstopila, zakaj neki? je bila v tapravi stranki konvertitov, zdaj je pa v še bolj tapravi.

Ja, vi, Levica in Mladina, pa ne boste nič naredili glede tega niti po 20 letih od arhivske dokumentacije? Ali to varčujete za primer, če se bi kdaj potegovala za premierko?

Zgodovina sprememb…

paradajzos je izjavil:

Francozi znajo stopit skupaj, vi boste pa še naprej razkol delal in tujcem v rit lezli. komunjara, ampak je bil Slovenec in prvi predsednik slovenske vlade.

Rusom pa Srbom ne moremo lezti v rit, oni to kar sami s tanki pridejo, če nisi pokoren, saj vidimo v bližini, kako to gre.

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ja, vi, Levica in Mladina, pa ne boste nič naredili glede tega niti po 20 letih od arhivske dokumentacije? Ali to varčujete za primer, če se bi kdaj potegovala za premierko?

kaj pa naj bi naredil? a sem jaz kriv, če desnjakarji nimate minimuma politične higiene?

socialec je izjavil:

Rusom pa Srbom ne moremo lezti v rit, oni to kar sami s tanki pridejo, če nisi pokoren, saj vidimo v bližini, kako to gre.

Mah, nE bo problema, zdaj itak že hrvatom v rit lezete, pa tudi srbom ste začeli:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

nejclp je izjavil:

kaj pa naj bi naredil? a sem jaz kriv, če desnjakarji nimate minimuma politične higiene?

Ja, oprosti, no, da sem za 'Ceco' kriv jaz, ne pa ti, ki že to 20 let veš, vi samo čas rabite in 10 mrdEUR za nezgrajene ceste :D A lahko kdo dopolni s tistim navedbami, z linki podkrepljenimi. Se bo že našlo, izgovore tako ali tako tudi.

nejclp je izjavil:

Mah, nE bo problema, zdaj itak že hrvatom v rit lezete, pa tudi srbom ste začeli:

Kaj pa bi naj naredili, EU ni v interesu, da ima sovražne enklave na ozemlju, skuša jih pač integrirati. Vedno ne uspe ampak kaj se more, pričakuješ sedaj, da že za vso EU prevzemam odgovornost na tem forumu? Lepo, lepo. Ti pa kar obtožuj naciste in tlači v fojbe, sploh sedaj, ko se EU ReArma :D Sicer se Fajonklja s pomočju EU feministične zunanje politike nekaj trudi širiti po Balkanu?

nejclp je izjavil:

Ja, oprosti, no, da sem za 'Ceco' kriv jaz, ne pa ti, ki že to 20 let veš, vi samo čas rabite in 10 mrd€ za nezgrajene ceste :D A lahko kdo dopolni s tistim navedbami, z linki podkrepljenimi. Se bo že našlo, izgovore tako ali tako tudi.

A jaz sem kriv, če tega z irglovo nisi vedel? Bogi revčki, vedno ste žrtve.

nejclp je izjavil:

Kaj pa bi naj naredili, EU ni v interesu, da ima sovražne enklave ozemlju, skuša jih pač integriteti. Vedno ne uspe ampak kaj se more, pričakuješ sedaj, da že za vso EU prevzemam odgovornost na tem forumu? Lepo, lepo. Ti pa kar obtožuj naciste in tlači v fojbe, sploh sedaj, ko se EU ReArma :D

Spet blebetaš in fojbe omenjaš. kaj če bi se zadržal? sem vmes utihnil, pa si me moral spet priklicat, zmedenček

nejclp je izjavil:

A jaz sem kriv, če tega z irglovo nisi vedel? Bogi revčki, vedno ste žrtve.

Tvoja dolžnost je bila, da to spraviš v zavest slovenske politike :D Mladina je že vedela, kako in kaj, očitno si bil podkupljen, ni druge razlage.
 X

X

Spet blebetaš in fojbe omenjaš. kaj če bi se zadržal? sem vmes utihnil, pa si me moral spet priklicat, zmedenček

Ja, seveda, jype/nejclp, velik forumski fojbator in denacifikacijski komisar Levice izpred nekaj let in 14 dnevov :D

Zgodovina sprememb…

Kaj če bi se nehal smešit? Mislim, a si dejansko mazohist?

Ja, sem jo pozval k odstopu, noče.

x

x

Eva Irgl velja za eno najlepših poslank v slovenskem parlamentu. Bivša TV-starleta se je odločila za politično kariero pri SDS. Očitno se ji je zdelo, da lahko v tej stranki uresniči svoje ideje in tako pomaga vsem državljanom Slovenije. Seveda pa se včasih zgodi, da se poslanec ali član stranke ne strinja s politiko večine v stranki sami. Tako bi lahko tudi sklepali, da se Eva Irgl ni strinjala s svojimi strankarskimi kolegi, ko so se zavzemali, da se prepove nastopanje Bore Đorđevića in njegove glasbene skupine Riblja čorba v Sloveniji, ker je v nekem nastopu označil Slovence za "bečke konjušare". Kot smo lahko izvedeli, je bil Bora navdušen nad Evo in ji je med koncertom tudi namenil eno pesem.

Zgodovina sprememb…

jezuskristus, resno, saj je že mene sram zaradi tvojega debiljenja, če že tebe ni

Tudi prav, mene ni. (Scaramouche3, a ima Eva iz Mladininega članka iz 2005 sploh pravo trojko?)

Čemu bi me bilo, me ti poznaš ali kaj? No, jaz te ampak to mi ni bistveno, bi mene moralo biti veliko bolj sram kot tebe, jype, 14 dni nazaj, a :D

x

x

Nisem jype, ampak nimam prav nič proti, da me zamenjuješ z njim, če te to tolaži. Konec koncev, jype ni bedak, tako kot nekateri tukaj. Plus, OK, bom vprašal, kaj pa je bilo 14 dni nazaj, o čem spet haluciniraš?

Scaramouche3 ::

Hahahaha: Znate li da su ustaše prisezali s tri prsta?
https://www.index.hr/magazin/clanak/Hah...

nejclp je izjavil:

Nisem jype, ampak nimam prav nič proti, da me zamenjuješ z njim, če te to tolaži. Konec koncev, jype ni bedak, tako kot nekateri tukaj. Plus, OK, bom vprašal, kaj pa je bilo 14 dni nazaj, o čem spet haluciniraš?

To, čas zadnje prijave 14. avg 2025 ob 17:11
Zadnje sporočilo pa pet let nazaj, ker je uporabnik bil mutan.

Čemu?

Zgodovina sprememb…

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

To, čas zadnje prijave 14. avg 2025 ob 17:11
Zadnje sporočilo pa pet let nazaj, ker je uporabnik bil mutan.

Čemu?

Pojma nimam čemu, ti si pa le glavico razbijaj zaradi tega, če se bolje počutiš. A maš že kakšno racionalno razlago, čemu?

Scaramouche3 je izjavil:

Ti pomagam Scaramouche3...
tega sem mislil Three-finger salute (Serbian).
Za Hrvate dodaj tri prsti pozdrav v Wikipedio ti, drugi še niso uspeli vmes, opremi s sliko.

nejclp je izjavil:

Pojma nimam čemu, ti si pa le glavico razbijaj zaradi tega, če se bolje počutiš. A maš že kakšno racionalno razlago, čemu?

Pa že kaj preverjaš, snuješ spet kaj škodoželjnega in škodljivega, kar si že pokazal pred leti s tistimi fojbami in nacisti.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

socialec je izjavil:

Ne vem kdo je prvi začel, so pa Hrvati kot narod postali,kot Srbi ki so pokatoličeni, tako da je bolj verjetno to del krščanstva in je del tudi drugih držav...
Zato pa tudi vidiš veliko imen ki so v obeh državah ista!

Ja, če ti ne veš in nimaš boljšega odgovora kot Wikipedia, komu naj verjamem potem?
Še za Evo 'Ceco' Irgl ne znaš povedati, če je naredila tapravi pozdrav ali ne?
Zato sem tebe vprašal, ker si kar jasen s svojimi stališči :D

socialec je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

tega sem mislil Three-finger salute (Serbian).
Za Hrvate dodaj tri prsti pozdrav v Wikipedio ti, drugi še niso uspeli vmes, opremi s sliko.

Ti pa dodaj fotko irglove, da bo bolj bogato slikovno gradivo na wikipediji.

socialec je izjavil:

nejclp je izjavil:

Pa že kaj preverjaš, snuješ spet kaj škodoželjnega in škodljivega, kar si že pokazal pred leti s tistimi fojbami in nacisti.

Aja, nimaš racionalne razlage, kar na random blebetaš? me zanima, kaj ti je jyipe rekel, da si še danes obseden z njim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

mtosev ::

A pogrešate koga v naši politiki? Jaz pogrešam Drnovška, Pahorja in Šarca.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

nejclp je izjavil:

Aja, nimaš racionalne razlage, kar na random blebetaš? me zanima, kaj ti je jyipe rekel, da si še danes obseden z njim.

Pa saj se ves čas ponavljam, ljudi je kar vsepovprek označeval za naciste in jim grozil s fojbami v času tistih milijonskih migracij, resda na forumu ampak.. Kar se mene tiče, isti ti, če pa nisi in si še ponosen na primerjavo, pa tudi je za silo, saj si šteješ v pohvalo, ne?

Drugače sva se privat prav presenetljivo fino pogovarjala, precej koristen možakar, je dejansko rekel, da ni za enačiti privat pogovor z javnim četom, nekaj takšnega. Ja, potem pa že ni, kaj jaz zdaj vem :D

Aja, upam, da bo Eva sama dala kakšno boljšo in moderno sliko, ker tista ji za 29 letnico ne dela usluge, pa jaz res praviloma nisem izbirčen. Je pa res, da verjetno veliko truda ni bilo vloženo v fotografiranje.

Čakaj zdaj malo, tam se nekaj kuha za pegasusa, pa kar noče do konca.

skumpl ::

mtosev je izjavil:

A pogrešati koga v naši politiki? Jaz pogrešam Drnovška, Pahorja in Šarca.

Jaz pogrešam Erjavca in Šarca. Mogoče tudi Cerarja.

mtosev ::

Imaš prav na Cerarja sem pozabil. Sem glasoval za SMC.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

V bistvu je po mojem to Logarju uspelo glede na situacijo in vse pogoje super izpeljati.
Namreč takrat po predsedniških 2022 je napovedal in potem zadevo vlekel. Bil je deležen blaznih kritik takrat, da je cincar, da nič ne bo. Danes smo 3 leta po predsedniških, ustanovil je pa stranko 2 leti po predsedniških.
Če bi takoj formiral - kar so pritiskali mainstream mediji - bi se prekuril in do danes padel v pozabo. Seveda je bil riziko, če bi bile predčasne ...
Če pa bi prepozno formiral, recimo šele decembra letos, potem bi zopet izpadel iz tekme, ker bi ga prehiteli številni drugi in mu zasedli prostor.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

nejclp je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Francozi znajo stopit skupaj, vi boste pa še naprej razkol delal in tujcem v rit lezli. komunjara, ampak je bil Slovenec in prvi predsednik slovenske vlade.

Dej vprašat Zokija, če je že vrnil Putinovo odlikovanje in koliko balkanskega denarja je privlekel v Ljubljano, potem pa govori o lezenju v rit tujcem.

LeQuack ::

Še ena zgodba o uspehu

Čehi prodali tovarno Alpine v Žireh za pet milijonov evrov
https://necenzurirano.si/clanek/novice/...
Quack !

LeQuack ::

Kar ne moremo nehati zmagovati in zabijati gole gospodarstvu. Zdaj je že 10-0 za javni sektor.

Quack !

endelin ::

Meni je naravnost nerealno s čim mora Šivilja držati Goloba za jajca da jo še gleda. Totalni kaos na cestah. še nevideno. Absurdno drage obnove lokalnih železniških postaj...

Kalomeroti sedaj jokajo na PR vlade poptv da jim italijani nagajajo. Hahahahaha svojo nesposobnost spet iščejo zunanje sovražnike. Prizdetki

Zidar in kompanija so bili poštenjakarji v primerjavi s temi vampirji sedaj. Tanovi lopovi bi potrebovali ene 30 milijard za avtocestni križ.

Mene je sram kot državljana kar se dogaja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

bbbbbb2024 ::

LeQuack je izjavil:

Še ena zgodba o uspehu

Čehi prodali tovarno Alpine v Žireh za pet milijonov evrov
https://necenzurirano.si/clanek/novice/...

To je bilo za pričakovati. Bo Mesec pojasnil, kje je tu zadruga v igri. Da bodo delavci odkupili...

Polda ::

socialec je izjavil:

Tudi prav, mene ni. (Scaramouche3, a ima Eva iz Mladininega članka iz 2005 sploh pravo trojko?)

Čemu bi me bilo, me ti poznaš ali kaj? No, jaz te ampak to mi ni bistveno, bi mene moralo biti veliko bolj sram kot tebe, jype, 14 dni nazaj, a :D

x

x

Tale na sliki je jype ?

endelin je izjavil:

Meni je naravnost nerealno s čim mora Šivilja držati Goloba za jajca da jo še gleda. Totalni kaos na cestah. še nevideno. Absurdno drage obnove lokalnih železniških postaj...

Kalomeroti sedaj jokajo na PR vlade poptv da jim italijani nagajajo. Hahahahaha svojo nesposobnost spet iščejo zunanje sovražnike. Prizdetki

Zidar in kompanija so bili poštenjakarji v primerjavi s temi vampirji sedaj. Tanovi lopovi bi potrebovali ene 30 milijard za avtocestni križ.

Mene je sram kot državljana kar se dogaja

Pa res, grdi Lahi nagajajo na avtocestah in pišejo sovražna protislovenska sporočila na konzulat v Trstu … oh wait!
Ju nid tajm tu get drank end aj vil spend de mani.

Zgodovina sprememb…

PluribusUnum ::

g, nrgdo, posprvi to f+drhal dokler maš čas. notranjski outstendign goli otok jim pripada, ne znajo drgač, trust me letalc. Brez interneta so se prklaplal na štromerje, skratka 100 letne lesene žlice. dej zrihti todrhal

ripmork ::

chort je izjavil:

Marginal income tax rate kaže koliko te povprečno košta plača višja od tvoje trenutne oziroma progresivnost davčnega sistema. Načeloma dobra stvar, saj zavira razslojevanje družbe.

Zaviranje razslojevanja družbe nam gre odlično - živimo v eni najbolj egalitarnih držav (najmanjša neenakost) na svetu, nedolgo nazaj se je še vlada hvalila s tem. Proporcionalno ogromen delež davkov gre iz naslova (vedno manjšega števila) dobro plačanih delovnih mest. Od držav z uzakonjeno minimalno plačo imamo (relativno glede na BDP) eno od najvišjih minimalnih plač. Naš problem ni, da je delež bogastva premalo "enakomerno razporejen". Problem je, da kot celota premalo ustvarjamo, da bi dolgoročno vzdrževali standard, kot ga je družba vajena / ga želi. Gospodarsko okolje s slabo pravno varnostjo, visokimi davki in zbirokratiziranostjo že lep čas dobesedno odganja kapital drugam. Ko še finančni minister v svoji aroganci odganja podjetja v tujino, potem veš, da je zadeva v osnovi slaba.

chort je izjavil:

Zame je vsak, ki isti trenutek ko dobi svoj mošnjiček pozabi na okolje, ki mu je pomagalo (in pri nas tudi zaradi visokih davkov še vedno lahko pomaga) da je prilezel, do kamor je prilezel, navadna majhna pizdica. Vključno s Pogačarjem, Loginoma, Lahom, Boštjančičem in ostalimi low-lifei. Pa sploh ni problem v njih, problem je, ker jih kljub temu v svoji ponižnosti in želji da bi nas končno nekdo opazil slovenčki še vedno poveličujemo, kljub temu, da od njihovega uspeha nimamo ničesar razen malo boljše samopodobe.

Logina sta v Sloveniji ustvarila ogromno dobrih delovnih mest, iz računa Outfita je v davčno blagajno posredno in neposredno steklo ogromno denarja (pa četudi preostanek življenja preživita v davčnih oazah). Več takih zgodb rabimo.
««
123 / 124
»»