Forum » Problemi človeštva » EU - Vzpon in padec
EU - Vzpon in padec
Temo vidijo: vsi
RdecTelefon ::
Treba se je borit, da bo trajala! Ali ste kot on, ki je vrgel puško u kokuruz in je zdaj v EU parlamentu??
Kdor poje, zlo ne misli!
fikus_ ::
Saj, načeloma je povezava držav Evrope super, gospodarsko lahko edino na ta način pariramo ostalemu svetu, npr. Kitajcem. Ampak izvajajo se ukrepi, ki vodijo v manjšanje prednosti EU v razvoju proti drugim primerljivim gospodarstvom.
Npr. ena težava je, da v DE forsirajo zeleno agendo, po drugi strani pa VW in njihove dizle, rezultat; zaspali so pa pri razvoju EV.
Npr. ena težava je, da v DE forsirajo zeleno agendo, po drugi strani pa VW in njihove dizle, rezultat; zaspali so pa pri razvoju EV.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
paradajzos ::
Ne vem za druge, a jaz sem zadovoljen z evropsko unijo. Projekt EU je dobra zadeva in da ostane tako.
S takimi debili na čelu kot so: Fon Lajen pa Šolz pa Analena 360° itd, mislim, da ne bo prav dolgo trajala.
Države se gužvajo pred vrati in hočejo v Unijo. Enako državljani iz Rusije, Kitajske in ostalih vukojebin.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.
Serijsko.
bm1973 ::
RdecTelefon je izjavil:
Že zdavnaj bi vam morali omejit dostop na spletu in pisanje vse povprek. Putika je samo to zelo lepo izkoristil Z propagando.
V šoli se tudi vsega ne sme! Vi(veste kateri) pa ste itak na isti ravni kot tisti v osemletki!
Pač to pravi levi fašist
Bakunin ::
paradajzos je izjavil:
Enako državljani iz Rusije, Kitajske in ostalih vukojebin.
Vukojebina? Kdo je trenutno največja gospodarska sila na svetu? kdo ima največ hitrih vlakov? itd . itd.
Pri nas hirajo šolstvo, zdravstvo....samo da se pita elita.
Nočem da bodo naši otroci delavski droni v tovarnah orožja za neke podtaknjene vojne v ali na mejah EU.
In ko bo fukrajina razpadla se bodo ti naciji razlili po EU in lokalni neoliberalci jih bodo sprejeli, ker služijo agendi.
SFSV!
Ah. Še nekdo, ki si ni niti malo prebral o lastnostih fašizma
"posebno v prvih časih obstoja je fašizem zagovarjal socialno vlogo zasebne lastnine in delitev prebivalstva na družbene razrede; vrhovno oblast ima totalitarna država, ki ne sprejema demokracije prebivalstva, ker je skupnost pomembnejša od posameznika. Fašizem namreč razumeva narod kot družbo s skupno identiteto, ki potrebuje energično vodstvo, sposobno uporabljati silo za njeno preživetje.[7] Državo mora vladati ena sama stranka, brez opozicije"
ena stranka, ena volja....
Strašno me moti, ko razne Fajonke, Golobi in Ursula bentijo kako, da nismo "složni".
Ja lubica. Ne gre vse po TVOJI agendi, a to ne pomeni, da moramo VSI enako trobiti in misliti. To je (tudi) fašizem (glej korporativizem - en korpus/eno telo). Še pomnimo rek - vsi drugačni - vsi enakopravni!?
Vir - Fa%C5%A1izem @ Wikipedia
"posebno v prvih časih obstoja je fašizem zagovarjal socialno vlogo zasebne lastnine in delitev prebivalstva na družbene razrede; vrhovno oblast ima totalitarna država, ki ne sprejema demokracije prebivalstva, ker je skupnost pomembnejša od posameznika. Fašizem namreč razumeva narod kot družbo s skupno identiteto, ki potrebuje energično vodstvo, sposobno uporabljati silo za njeno preživetje.[7] Državo mora vladati ena sama stranka, brez opozicije"
Strašno me moti, ko razne Fajonke, Golobi in Ursula bentijo kako, da nismo "složni".
Ja lubica. Ne gre vse po TVOJI agendi, a to ne pomeni, da moramo VSI enako trobiti in misliti. To je (tudi) fašizem (glej korporativizem - en korpus/eno telo). Še pomnimo rek - vsi drugačni - vsi enakopravni!?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
paradajzos je izjavil:
Enako državljani iz Rusije, Kitajske in ostalih vukojebin.
Vukojebina? Kdo je trenutno največja gospodarska sila na svetu? kdo ima največ hitrih vlakov? itd . itd.
Pri nas hirajo šolstvo, zdravstvo....samo da se pita elita.
Nočem da bodo naši otroci delavski droni v tovarnah orožja za neke podtaknjene vojne v ali na mejah EU.
In ko bo fukrajina razpadla se bodo ti naciji razlili po EU in lokalni neoliberalci jih bodo sprejeli, ker služijo agendi.
SFSV!
Kdo se seli odkod, kam? To je vse, na kar si moraš odgovoriti.
Ah. Še nekdo, ki si ni niti malo prebral o lastnostih fašizma
Rusija, Kitajska, lepo se ujemata s tvojim modelom.
Levakarski fake forum.
Serijsko.
Serijsko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: paradajzos ()
Ne vidim, da bi se Kitajci ali Rusi kam množično izseljevali.
K nam bežijo begunci iz področij, kjer smo mi zakuhali vojne in stiske. Zdaj pa se jih otepamo in obsojamo?
naša južna soseda:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrv...
Kdo prepoveduje hiđabe? Rusija, Kitajska, Kuba,...?
Kdo cenzurira medije? Kdo ne obelodani ali uzakoni transparentnosti financiranja medijev iz tujine?
itd...
Mi že živimo fašizem. :)
in smo na napačni strani železne zavese.
K nam bežijo begunci iz področij, kjer smo mi zakuhali vojne in stiske. Zdaj pa se jih otepamo in obsojamo?
naša južna soseda:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrv...
Kdo prepoveduje hiđabe? Rusija, Kitajska, Kuba,...?
Kdo cenzurira medije? Kdo ne obelodani ali uzakoni transparentnosti financiranja medijev iz tujine?
itd...
Mi že živimo fašizem. :)
in smo na napačni strani železne zavese.
Magic1 ::
Rusi ne prepovedujejo, tam neušečni preprosto izginejo. Kitajci pa te preprosto zaprejo ali naterajo iz države, če ji kaj ni všeč. Sodišče je v obeh primerih bolj kot ne farsa po navodilih od zgoraj.
To da se prepove ninđe na javnih prostorih je pa skoraj nuja za varnost. Kako boš indentificiral človeka, če je lahko kjerkoli v ninđa opravi?
To da se prepove ninđe na javnih prostorih je pa skoraj nuja za varnost. Kako boš indentificiral človeka, če je lahko kjerkoli v ninđa opravi?
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Aja. Varnost.
Benjamin Franklin je imel nekaj za povedati o tej temi.
Benjamin Franklin je imel nekaj za povedati o tej temi.
Zgodovina sprememb…
Magic1 ::
Čaki, a ti resno ne vidiš problema v tem, da folk lahko hodi naokoli popolnom zakrit? Mokre sanje za pedofičke. Kako pa se naj policaj obnaša, če je treba tako radikalno spoštovat take zadeve?
Magic
Kayzon ::
Kako bos identificiral cloveka ce pride ilegalno tukaj in mu nic ne mores? In mu namesto izgona damo zastonj telefon in kreditno kartico?! ALO EVROPA ZBUDI SE!
Ojoj. na to ste obesili.
Rusija nima problema z drugimi religijami. Ali Kitajska.
Pri nas pa velja samo ena.
Da. Tudi jaz sem proti zakrivanju obraza. Zato se tudi ne hodi na banko ali črpalko z motoristično čelado.
Yep. EU zbudi se in osamosvoji se.
Begunce iz vojaških eskapad na Bližnjem vzhodu "faše" EU in ne tisti, ki so jih povzročili!
In zakaj so morali/morajo naši(?!) vojaki v Afganistan, Irak,...? Ko pa so poplave, nesreče pri nas, pa pomagajo NVO - gasilci itd....
Rusija nima problema z drugimi religijami. Ali Kitajska.
Pri nas pa velja samo ena.
Da. Tudi jaz sem proti zakrivanju obraza. Zato se tudi ne hodi na banko ali črpalko z motoristično čelado.
Yep. EU zbudi se in osamosvoji se.
Begunce iz vojaških eskapad na Bližnjem vzhodu "faše" EU in ne tisti, ki so jih povzročili!
In zakaj so morali/morajo naši(?!) vojaki v Afganistan, Irak,...? Ko pa so poplave, nesreče pri nas, pa pomagajo NVO - gasilci itd....
Zgodovina sprememb…
Last year, a record number of Chinese migrants crossed the U.S. southern border without authorization. In search of jobs and freedom from China's heavy-handed pandemic response, they followed paths long walked by migrants from many countries.
https://www.npr.org/2024/08/07/nx-s1-50...
Russian emigration during the Russian invasion of Ukraine
Russian emigration during the Russian invasion of Ukraine @ Wikipedia
Levakarski fake forum.
Serijsko.
Serijsko.
Ne vem zakaj jih ni takrat EU sprejela, ampak jim je zavrnila vstop...
Sprejeli pa smo ostale.
Sprejeli pa smo ostale.
Morda zato, ker bi lahko bilo med njimi cca. tam 25.000 Z besedo petindvajset tisoč ruskih vohunov in še enkrat toliko izučenih morilcev FSBja bivšega KGBja.
Kdor poje, zlo ne misli!
Eno vprašanje. Kaj menite koliko informacij etc. je Snowden izdal oz. kako drugače pomagal Putinu? Ali se samo sonči v njegovi rezidenci v Sočiju??
Nekaj malega je že stal ta ruski potni list kaj ga je dobil.
Nekaj malega je že stal ta ruski potni list kaj ga je dobil.
Kdor poje, zlo ne misli!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RdecTelefon ()
RdecTelefon je izjavil:
Morda zato, ker bi lahko bilo med njimi cca. tam 25.000 Z besedo petindvajset tisoč ruskih vohunov in še enkrat toliko izučenih morilcev FSBja bivšega KGBja.
Banderiti pa nas ne motijo? Ali pa ISIS, ki je pravzaprav otrok CIE?
Da ne pozabimo, da je Hamas sproduciral Izrael, da bi kontriral PLO.
Deli in vladaj. All over again.
RdecTelefon je izjavil:
Banderiti pa nas ne motijo? Ali pa ISIS, ki je pravzaprav otrok CIE?
Da ne pozabimo, da je Hamas sproduciral Izrael, da bi kontriral PLO.
Deli in vladaj. All over again.
Kaj pa, če bi dali enega tega ruseka iz KGB k tebi v bajto. Slučajno bi ta rusek imel v žepu strup novičok, da bi ti lahko zjutraj skuhal dober čaj oz. bi ga skuhal za "katerega soseda" iz tvoje okolice.
Dali pa bi ga k tebi samo zato, ker center na Viču poka po šivih.
Bi te motil ta rus iz FSBja pri tebi doma? Upam, da ne in bi mu pomagal tako kot je treba.
aja, skoraj bi pozabil. Slovenija je na listi sovražnih držav iz strani tvojih rusekov.
Kdor poje, zlo ne misli!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RdecTelefon ()
BorutO ::
Še en ko navija za cenzuro. Ko bo pa cenzura tudi koga od vas oplazila, pa v jok in na drevo.
Ne bi o cenzuri ... Putler je toliko medijev in vsega cenzuriral, da rusi živijo skoraj samo še v lažeh in v tistem, kar jim kremelj servira. Ne pozabi, da cenzuro na veliko izvajajo prav v rusiji in na kitajskem ... Če že ti ne podpiraš cenzure, jo pa tvoji dve državi, brez katerih očitno ne moreš več živeti. Nekje sem pred kratkim našel seznam koliko zahodnih spletnih strani je rusija cenzurirala in koliko zahodni ruskih ... razlika med njima je več kot 300%.
mtosev ::
Eh Rusi živijo v totalni diktaturi. Upam, da Putina čimprej pobere, ker je human trash.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zimonem ::
Eh Rusi živijo v totalni diktaturi. Upam, da Putina čimprej pobere, ker je human trash.
Bravo bob rock sijajna psihološka , politična in gospodarska analiza.
Torej ne vlagaš v ruske državne obveznice?
Sicer pa mimotega kitajska letno inštalirana moč novih elektrarn je ekvivalentna 50% vseh delujočih bi Evropi. Potem se pa pet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Ti si pa kar vse pomešal in hkrati lepo ločil to kar ti hočes.
Če nisem za fukrajino in vojno, potem sem rusofil?
Če sem proti genocidu v Gazi, potem sem antisemit?
Če govorim, da sedanja vlada ne dela tega kar je obljubila, sem janšist?
Če sem za pravice žensk in delavskega razreda, potem sem komunist?
Če smatram, da XY != XX, potem sem rasist in homofob?
Vse te "oznake" služijo samo Divide et impera agendi. Boš že skužil nekoč.
Mi smo navajeni. NNNP pa to.
Zgodovina sprememb…
svecka ::
Vse to kar si naštel bi levica rada cenzurirala, da ne smeš tega spraševati, kajti SAMO ONI IN EDINI lahko o temu govorijo, ker imajo samo oni vedno prav. Zelo podobno možgansko spranim osebam, ki se pridružijo kultu. Še na Kitajskem imajo večjo svobodo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()
Če ti ne razumeš varnostnega tveganja iz strani Rusije ti jaz ne morem pomagat. Ne bodi takšna snežinkica.
Kdor poje, zlo ne misli!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Življenje po Rusko - Ukrajinski vojni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19147 (17181) | Chalky |