Forum » Problemi človeštva » Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Temo vidijo: vsi

Buggy ::
Itak da, čakamo da grete na fronto, u Ukrajino, si misliš kakšna bo naša humana naloga. Odpru bom erotični masažni salon. Za ženske.
...ki ga bo vodila prva 'maserka', med tem ko bos ti vpoklican in jarke kopal. Vsec!

kow ::

done and done!
Spotfy pa zal ne morem, je prevec gaina od njega , isto kot g servisi in zal Meta, ker sem bindan v VR na account
pocas na odvajanje tud od tega....
Spotfy pa zal ne morem, je prevec gaina od njega , isto kot g servisi in zal Meta, ker sem bindan v VR na account

pocas na odvajanje tud od tega....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

redtech ::
@kow ja lol... preveč si ozkogled, RU gdp 2000B GAZP loss 12B sekirajo se full, še dobro da gre v EU gospodarstvo dol, da ne bo kurjava draga drugo zimo
Plin generalno gledano ni generator dobička, nafta je.
Na koncu bo US dobila NS in kasirala Nemčiji za katerega je sama investirala, sposobni so za kaj takega.

Na koncu bo US dobila NS in kasirala Nemčiji za katerega je sama investirala, sposobni so za kaj takega.

kow ::
@kow ja lol... preveč si ozkogled, RU gdp 2000B GAZP loss 12B sekirajo se full, še dobro da gre v EU gospodarstvo dol, da ne bo kurjava draga drugo zimo![]()
Razumem. Nafta ne bo krila samo vojne stroske, sedaj bo se krila izgube premogarjev in plinarjev. Za sekrete bo pa spet zmanjkalo.

Nabornistvo se letos? Woltarji s Fordi imajo se najvec izkusenj glede na ostale snezinkice ROFL
Zgodovina sprememb…

DarwiN ::
Americaaaaa
Loooool, spet fake news... Mislim da so zadnji trije tvoji posti, ki sem jih slučajno videl, bili vsi fake. Ti bi res moral bit banan iz foruma, v tem primeru zaradi hujskanja k rasni nestrpnosti... Niti googla ne znaš uporabljat in obstaja nevarnost, da še kakšnega soforumaša spremeniš v trumptardiranega zombija..
And I quote: "No, Netflix's series "Adolescence" is not directly inspired by the Elianne Andam case. The creators, Stephen Graham and Jack Thorne, have stated that while the series isn't based on a specific incident, it draws from multiple real-life knife attacks among youths in the U.K., reflecting a broader societal issue."
"Adolescence was originally conceived by Stephen Graham as a response to a sudden increase in violent knife crime in Britain, including the murders of Elianne Andam and Ava White."
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

kodiak ::
Fake news je tudi na Muskovem X omržju postal stalnica, kdorkoli poizkuša taki objavi nasprotovati postane banan. Free speach za vse razen za tiste s katerimi se ne strinjam HAHA. Za vas pa pozdrav od srca, vaš Elči HAHA

Pac-Man ::
Sveže o francoski strateški neodvisnosti in vzrokih zanjo
France has spent decades preparing for Trump | If You're Listening | ABC In-depth
France has spent decades preparing for Trump | If You're Listening | ABC In-depth
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

@fikus_ dela na ministrstvu za obrambo if I recall correct. Dej kaksen inside info, da so bojo snezinkice ze mal psihicno pripravile na dejstva, ki jih cakajo. Sem tudi jaz na uses dobil dolocen info, ki nakazuje nato, do explain pls!

no roko na srce tiskovno predstavnico Leavitt ima pac uporabno s tisim jebenim krizom pod vratom, nekak kot una retarded NSI-jevka ..."Grab 'em by the pussy" 
glavno da imas jezusa za vratom, vsi grehi oprosceni, sicer, nedelja pa mal kesha, pa je deal
Retardi ta trenutek, me spominjajo na tiste egipcanske mravlje v starih stolpnicah v LJ, ko si pustil zunaj nekaj kruha in je bilo cez nekaj minut vse gor. Resevalo se je z... you know

glavno da imas jezusa za vratom, vsi grehi oprosceni, sicer, nedelja pa mal kesha, pa je deal

Retardi ta trenutek, me spominjajo na tiste egipcanske mravlje v starih stolpnicah v LJ, ko si pustil zunaj nekaj kruha in je bilo cez nekaj minut vse gor. Resevalo se je z... you know
Zgodovina sprememb…

endelin ::
good luck z odpovedovanjem superiornim servisom. Ce najdete alternativo za youtube pa kar napišite
Mi je sicer malo nejasno kako vas avtokratski lastniki kitajskih artiklov ne motijo. Ste navadni ... :p meni je to izven razumevanja kako vas moti musk, ne moti vas pa kitajski buržuji ki imajo totalno kontrolo nad prebivalstvom haha.

Mi je sicer malo nejasno kako vas avtokratski lastniki kitajskih artiklov ne motijo. Ste navadni ... :p meni je to izven razumevanja kako vas moti musk, ne moti vas pa kitajski buržuji ki imajo totalno kontrolo nad prebivalstvom haha.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

se ze pripravljas na vojsko al bos spizdil, ko bo drama?
vprasnje je retoricno, ne rabis odgovarjat
vprasnje je retoricno, ne rabis odgovarjat
Zgodovina sprememb…

Pejt ga malo zdrkaj Xiju. Rabi take koristne idiote kot si ti
por favor
Patetičen si da lezeš v rit kitajskim avtokratom

Patetičen si da lezeš v rit kitajskim avtokratom
Zgodovina sprememb…

Ne znas pojasnit tvojo obsedenost z Muskom in po drugi strani worshipaš kitajske buržuje s 100% nadzorom plebsa

MCGA, kupis kapico? Je tud rdeca pa srp in kladivo ima...mal so v tiskarni zamesal, drugac pa isto kot MAGA...play stupid, ne bo tezko
Zgodovina sprememb…

katolibancek, kam bos usel, ze ves al je panic alert?
Praise to great China. Moc steje! Bully All the way!
...se prestejemo?
Praise to great China. Moc steje! Bully All the way!
...se prestejemo?
Zgodovina sprememb…

Absolutno sem ponosen na krščansko evropo
the place to be
Če ne bi bilo kristjanov bi bil tudi ti sedaj "kozjejebec" in ne v civilozaciji
Ampak ja, saj vem da taki kot si ti prezirajo Zahod

Če ne bi bilo kristjanov bi bil tudi ti sedaj "kozjejebec" in ne v civilozaciji
Ampak ja, saj vem da taki kot si ti prezirajo Zahod
Zgodovina sprememb…

Zaradi katolibanov je bilo zatirane in unicene nickoliko znanosti. Ostajate zaostali retardi, ki ste podvrzeni instituciji (owce) in svojo 'nemoc' prikazujete trenutno v US, lokalno ste pa itaq NSI/SDS rumenjakarji in minjoni od vedno
Zgodovina sprememb…

Wow kakšno sovrastvo do karkoli drugačnega medtem ko ti golob krade in se ti čez ekran laže. Buggy saj veš kdo vlada v sloveniji? To je spet opozicija kriva za bedo?
Torej vsi ki niso levo od sredine so zate katolibani
Torej vsi ki niso levo od sredine so zate katolibani

Zgodovina sprememb…

Bellator ::
Komunistične države so vsaj 100 let za zahodom, tudi Jugoslavija je bila. Dve leti čakanja na yugota, lol.

Ne toliko kot zaradi konunistov, kakršen si ti.
komunisti in delavci so ti drzavo postavili na temelje, kjer ste lahko zaceli krasti ko ste se vrnili iz argentine
Saj smo te prebrali da si komi. Ne rabiš sedaj se žalit ljudi. Ohladi se in uživaj v kitajskih kurčinah
Saj vemo da čakaš da propade zahod. Ohladi se že. Si prebran že ene 20 postov nazaj ;)
Zgodovina sprememb…

Dezela egoisticnih in pohlepnih bebcev si ne zasluzi tega, ker vas je en prdec...natancno 20% kvizlingov in odmirate

Eow model ljudi rojene nekje v 80ih zmerja s kvizlingi. Ja ljubi bog kaj so ti pa naredili? Spet napačni krivi za tvoj mizeren lajt?

Predlagam Golobu da v imenu moci v parlamentu izbrise dolocene odpustke cerkvi, ima moc. Musk-it

Komunizem bi moral biti točno na istem kot je nacizem. Prepovedan torej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

Buggy še ni povedal kdaj začnejo metat ljudi v jame. Lastnistvo tesle bo dovolj za to kazen!
Zgodovina sprememb…

Degeneriranec ki že slabih 20 let plačuje visoke davke da lahko ti in tebi podobni lenarite

res si revcek na sociali ali pa odziras drzavo na crno v najboljsem primeru si normiranc, ki smo jih zjebal koncno pri izkoriscanju davkoplacevalcev. To pa

res si revcek na sociali ali pa odziras drzavo na crno v najboljsem primeru si normiranc, ki smo jih zjebal koncno pri izkoriscanju davkoplacevalcev. To pa
Klasika. Samo da sosedu crkne krava. Ma vsi ste isti.![]()
Zato je komunizem tako "uspešen", vsi morajo biti enako revni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bellator ()

kot jaz placam davkov, ti se zasluzis ne revse. Bow beach, da lahko imas kej za jest FFS socialc SDS-ovsi retardiran. Kje imas sploh ksiht se oglasat
Zgodovina sprememb…

Izkoriscanju davkoplačevalcev a tale slepo sledi opciji ki kupuje podrtije za slabih 10mio od kolegov hahahahah
Ampak ja. Vaźno da je golob rekel da so zjebali državne sovražnike.
Jao če ni pameti je tako kot je
Ampak ja. Vaźno da je golob rekel da so zjebali državne sovražnike.
Jao če ni pameti je tako kot je