Forum » Problemi človeštva » Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat
Temo vidijo: vsi

Scaramouche3 ::

kow ::
Zaenkrat kaze, da so. Je pa res, da je EU koncno dobila brco v rit in bodo sle stvari na boljse. Na slabse ze skoraj ne more iti.

no comment ::
Zaenkrat kaze, da so. Je pa res, da je EU koncno dobila brco v rit in bodo sle stvari na boljse. Na slabse ze skoraj ne more iti.
Evropejcem še nikoli ni bilo tako lepo. Več kot polovica upokojencev je verjetno že prejela pokojnine, ki presegajo njihova pretekla vplačila. Pa niso še niti na polovici njihove druge kariere. Tudi to je nekaj.
Je pa res, da evropski oligarhi počasi zaostajajo za svojimi kolegi. Naši neizvoljeni voditelji očitno preveč zanemarjajo svoje "strice iz ozadja". Tu bodo dobili brco v rit, imaš prav.

Buggy ::
Kaksne so pa v praksi moznosti (pravno in posledicno tudi ekonomsko upravicene), da recimo google z dostopi do storitev hendikepira svoje uporabnike na podrocjih, kjer si zazeli? Kot pravi bully to teoreticno seveda lahko stori in po trgovinski vojni bi bil to logicni korak naprej. Cyberwar at its best ...hitro backupirat in offloadad zadeve fantje in dekleta 
X greznica je itaq ze zmanipulirana...

X greznica je itaq ze zmanipulirana...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()

111111111111 ::
Scaramouche3 je izjavil:
Kot da bi pisal nek lakaj Putina ali Trumpa.
EU je po prebivalstvu velika kot Rusija in Amerika skupaj ampak mi nismo zmožni v 10 letih narediti svoj kvaliteten program?
Ker so pa Ameri sploh boljši in znani kot bolj natančni?
Mi rabimo svoj gen6 dron program in izpustiti gen5 manned aircraft...
In še svoj program za nuklearno orožje in pa anti ICBM, ki Amerika noče prodat.
V 10 letih pri tem da ne dvignemo proračun je EU skupen tam 3,2 bilijona, več kot dovolj. Samo skupni morajo biti!
Mi smo tolk napredni da rešujemo planet z zelenim prehodom, sebe bomo potem.
Ubogim migrantom ponujamo zatočišče, dajsnko pa nam izkoriščajo socialni sistem in zažirajo davkoplačevalce.
Smilijo se nam cigani in imajo protekcijo.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

blackbfm ::
Ubogim migrantom ponujamo zatočišče, dajsnko pa nam izkoriščajo socialni sistem in zažirajo davkoplačevalce.
pa še vedno nam ostane več v žepu kot rusičem s 5d šahistom

Mi smo tolk napredni da rešujemo planet z zelenim prehodom, sebe bomo potem.
Smilijo se nam cigani in imajo protekcijo.
tipicno MAGA razmislanje zmanipuliranega egoisticnega cloveka brez vizije in empatije, ki je povrh vsega se mentalno podhranjen. Takle imamo tud pri nas in so srcika rumenih minjonov.

redtech ::
Zeleni prehod ima isti namen, kot stroji, ki se ti morajo čimprej pokvariti, da se proizvodnja nadaljuje...
V Bruslju so imeli anketo, verjetno kar na hodniku EU centrale.
ZH
In fact, 44% of respondents, believes Canada should join the European Union. Brussels is "honored" by the poll, but added that it is a non-starter: only European states can apply for EU membership. But if Trump can rename bodies of water, who is to say where Europe begins or ends? The Eurovision Song Contest also includes Israel and even Australia!
V Bruslju so imeli anketo, verjetno kar na hodniku EU centrale.
ZH
In fact, 44% of respondents, believes Canada should join the European Union. Brussels is "honored" by the poll, but added that it is a non-starter: only European states can apply for EU membership. But if Trump can rename bodies of water, who is to say where Europe begins or ends? The Eurovision Song Contest also includes Israel and even Australia!

Musk je v intervjuju pred dnevi lepo rekel, "Empatija je šibkost".
avtist je pa referenca za kaj tocno...ta se bo/je zapisal v anale zgodovine s debelimi crkami negativca? Takole se spojla cloveska narativa, ko imas vsega poln kurec in od dolgcasa in komleksov unicujes zivljenja drugih v iskanju se nekaj vec, izgubis razum, stik z realnostjo in clovecnost. Pravzaprav zalostno

Empatija ni pogojena z denarjem ali druzbeno mocjo, zgolj zivljenje te mora cez dolocene preizkusnje spustiti, pa se zacnes zavedati kako majhen si in cemu si poslan na ta svet.
To kar delata dumb&dumber je klasicen 'kuku' moment obsedenih z mocjo, po tem ko so finance non-isue. Brez skrbi, tudi zanju palca raste.

blackbfm ::
Zeleni prehod ima isti namen, kot stroji, ki se ti morajo čimprej pokvariti, da se proizvodnja nadaljuje...
zakaj bi želel bit odvisen od ruskih energentov če ti tehnologija omogoča da nisi

no comment ::

...ki je pa kaj? Metat denar v medsebojno oborozevanje, zgolj ker lahko?!? Denar ki bi ga lahko porabili na nacin, da na svetu ni vedno vec novodobnih bolezni, denar ki ga plasira zgornji procent bogatasev pa je namenjen samemu sebi, pa se rabijo odpustke? Magar bi s tem delal na tem, da cez 100-200 let koloniziramo se kaksen planet, ker smo tega neresljivo ze zjebal?
Sem mislil, da smo se kej iz zgodovine naucili, razen ce je ta 5D sah to, da se znulira 50% prebivalstva na zemlji, edino tukaj vidim dologorocno dobrobit takih manevrov, kar po svoje na dolgi rok niti nebi bilo slabo
Sam potem so tele debate, ki jih imamo cisto nepotrebne
Sem mislil, da smo se kej iz zgodovine naucili, razen ce je ta 5D sah to, da se znulira 50% prebivalstva na zemlji, edino tukaj vidim dologorocno dobrobit takih manevrov, kar po svoje na dolgi rok niti nebi bilo slabo

Sam potem so tele debate, ki jih imamo cisto nepotrebne

Scaramouche3 ::
Schumer in še nekaj demokratskih centrističnih pizd je pravkar glasovalo za fašizem.
Bodi podroben, ne samo napisat da ti je tampon ven padel...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

zakaj bi želel bit odvisen od ruskih energentov če ti tehnologija omogoča da nisi
Gre za price/preformance. Če grem na zeleni prehod in država obuboža...

Gre za price/preformance. Če grem na zeleni prehod in država obuboža...
...tipicno gledanja samo do konca nosu in nic vec naprej. Domet rumenih minjonov per se

Razsvetli nas o Buggy. :D Svoboda naj te vodi v luč na koncu tunela. Pazi se vlaka.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()

esel ::
111111111111 je izjavil:
Razsvetli nas o Buggy. :D Svoboda naj te vodi v luč na koncu tunela. Pazi se vlaka.
Tudi tebi bo enkrat posvetila luč, le glavo moraš poriniti iz Donove riti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: esel ()

Tudi tebi bo enkrat posvetila luč, le glavo moraš poriniti iz Donove riti.
Mi pravi nemški osel. :D

Revse ljubo funkcionalno nepismeno, veckrat smo vam ze med vrsticam dopovedovali kje je vas problem. Poskusali tudi z razdeljeno razlago, se norca se zdej delamo iz vas pa ne potegne. Narisat pa res ne znam.

Revse ljubo funkcionalno nepismeno, veckrat smo vam ze med vrsticam dopovedovali kje je vas problem. Poskusali tudi z razdeljeno razlago, se norca se zdej delamo iz vas pa ne potegne. Narisat pa res ne znam.
Kjer drugi vidijo problem mi vidimo priložnost, če ne drugega znanilca svobode in komunizma malo zafrkavati in tega sploh ne razume. Pa še risat ne zna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

Kjer drugi vidijo problem mi vidimo priložnost
in prav je tako. Tudi jaz se strinjam s to tezo, a v drugi smeri kot jo razumes sam. Opletanje s komunizmom tudi pove dost o tem, kar sem zgoraj namignil. Ste pac posebne sorte in smo se navadili sobivati z vami, ne bomo pa zlahka pustili, da vas klerfasisticni ego zasaja nemir v civilizirani in v prihodnost usmerjeni druzbi.

in prav je tako. Tudi jaz se strinjam s to tezo, a v drugi smeri kot jo razumes sam. Opletanje s komunizmom tudi pove dost o tem, kar sem zgoraj namignil. Ste pac posebne sorte in smo se navadili sobivati z vami, ne bomo pa zlahka pustili, da vas klerfasisticni ego zasaja nemir v civilizirani in v prihodnost usmerjeni druzbi.
A tako boste preprečili, kot ste preprečili pred korono?' :D
Jaz pa tole pustim tukaj. :D Jokajoči Buggy.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

Ce verjames al pa ne, trenutno uzivam v vasem dokazanem meltdownu. Tnx
Sem videl v videu. :D

GregiB ::
Diaper Don pravi, da sta CNN in MSNBC (on sicer pove MSNDC)... nezakoniti (illegal)... Jep, takle se začne (oz. se je začelo že pred meseci). 1. amandma... Japajade...
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

TheTrick ::
Dodal je se da bo vse politicne nasprotnike zaprl in da je on vrhovni sodnik. A so se trumptardi ze zbudili al je se premalo?

Premalo. Čakamo da se Levica zbudi da imigranti, spoli in manjšine niso mainstream, ampak ljudje.

Ganon ::
https://www.24ur.com/novice/tujina/vse-...
Samo čakam, kdaj se bo nekomu odpeljalo.
Predsednik ZDA Donald Trump je v petkovem nastopu pred uslužbenci pravosodnega ministrstva v Washingtonu politične nasprotnike označil za nagnusne, kritične medije za nezakonite, sodnike za skorumpirane, tožilce, ki so ga preganjali, pa neuravnovešene. Zbranim je dejal, da bi bilo potrebno vse te ljudi poslati v zapor.

TheTrick ::
111111111111 je izjavil:
Premalo. Čakamo da se Levica zbudi da imigranti, spoli in manjšine niso mainstream, ampak ljudje.
Do takrat pa prisrcen pozdrav pravis. Ja sej se mi je zdel.

Do takrat pa prisrcen pozdrav pravis. Ja sej se mi je zdel.
Delamo dalje. Manj. In preguramo.

scythe ::
Predsednik ZDA Donald Trump je v petkovem nastopu pred uslužbenci pravosodnega ministrstva v Washingtonu politične nasprotnike označil za nagnusne, kritične medije za nezakonite, sodnike za skorumpirane, tožilce, ki so ga preganjali, pa neuravnovešene. Zbranim je dejal, da bi bilo potrebno vse te ljudi poslati v zapor.
To me spominja na Putinov režim, če si protestiral, te je čakal zapor.
Če bo tako nadaljeval, se bo res enim odpeljalo. Demokrati so pa tihi ko miške, kaj čakajo?
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

mtosev ::
To me spominja na Putinov režim, če si protestiral, te je čakal zapor.
Če bo tako nadaljeval, se bo res enim odpeljalo. Demokrati so pa tihi ko miške, kaj čakajo?
Tole pa je res bolano ja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

no comment je izjavil:
Evropejcem še nikoli ni bilo tako lepo. Več kot polovica upokojencev je verjetno že prejela pokojnine, ki presegajo njihova pretekla vplačila. Pa niso še niti na polovici njihove druge kariere. Tudi to je nekaj.
In kaj produktivnega je v pokojninah? Nic. Recept za nadaljno stagnacijo. I guess je upokojencem res vseeno. Cez 20 let bodo na britofu.
Kaj pa lahko naredijo? Kongres je republikansi, senat je 50:50 (kar pomeni da ga v bistvu kontrolirajo republikanci).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()

scythe ::
Biden je tudi imeli večino v kongresu, pa so mu republikanci iz senata metali polena pod noge.
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scythe ()

DarwiN ::
Ravno ta hip imajo demokrati eno nemogočo dilemo okrog podaljšanja financiranja vlade.. Eden redkih vzvodov, ki so ga imeli.. Če glasujejo ZA, se ne zgodi nič. Trump train ruši naprej. Če glasujejo proti, sledi SHUTDOWN vlade, ampak potem se bojda Trumpu še dodatno razširijo diktatorska pooblastila in lahko naredi še 10x več škode. Musk lahko vsem potrga glave.
In očitno bodo izbrali prvo opcijo, ker bo ~8 demokratov glasovalo ZA.. Ljudje so besni, ampak ali res gre zamerit Schumerju in ostalim ZA glasovom?
Also: Trump set to ban people from 43 countries from travelling to the US. Sem upal, da bo vsaj 1 dan minil bolj mirno brez kakšnega šoka iz bele hiše. Vsaj ena sobota.
In očitno bodo izbrali prvo opcijo, ker bo ~8 demokratov glasovalo ZA.. Ljudje so besni, ampak ali res gre zamerit Schumerju in ostalim ZA glasovom?
Also: Trump set to ban people from 43 countries from travelling to the US. Sem upal, da bo vsaj 1 dan minil bolj mirno brez kakšnega šoka iz bele hiše. Vsaj ena sobota.

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()

"nemogoca dilema", lol. Ti si najvecji apologet vseh casov.
Zgodovina sprememb…

Kaj? Zgolj upoštevam eno neznanko.. In sicer, kakšno škodo lahko teoretično povzroči Oranžni Hitler v primeru shutdowna? A ti poznaš ta odgovor?
Chuck schumer na intervjuju:
"It's much, much better not to be in the middle of a shutdown, which could divert people from the No. 1 issue we have against these bastards -- sorry, these people -- which is not only all these cuts, but they're ruining democracy," Schumer said Thursday on MSNBC's "All In."
Chuck schumer na intervjuju:
"It's much, much better not to be in the middle of a shutdown, which could divert people from the No. 1 issue we have against these bastards -- sorry, these people -- which is not only all these cuts, but they're ruining democracy," Schumer said Thursday on MSNBC's "All In."

Pretekli shutdowni ne povejo veliko, ker imamo tokrat opravka s povsem drugačno pošastjo.

Posast je tukaj, se strinjam. Ampak ustvarili so jo demokrati. Jutri gredo lahko pred kamere in recejo, da bodo zmanjsali drzavne izdatke (ko pridejo na oblast). Samo ne bodo sli. Ker rabijo se naprej podkupovati volivce. Do popolnega bankrota.
Zgodovina sprememb…

Ja, demokrati so jo ustvarili... Tako kot je ženska kriva za svoje posilstvo, ker se je izzivalno oblekla.. Poznam tvoje desničarsko stališče, indeed.

Imeli smo 4 leta Bidena, Kamala bi nadaljeva spending. To je dejstvo. Folk je hotel spremembo, demokrati je niso ponujali. Zdaj so dobili serifa. Bomo videli kako se bo koncalo. Dokler bodo demokrati ljudstvu lagali, ne bo bolje. Potrebno je zmanjsati socialne izdatke, izdatke za vojsko itd.
Zgodovina sprememb…

Nadaljevala spending?
In Trump bo spending spravil v red??????? Taj no kow, potrdi tole, da si bookmarkam. \\\\\o/////
In Trump bo spending spravil v red??????? Taj no kow, potrdi tole, da si bookmarkam. \\\\\o/////

Mocno dvomim, da bo Trumpu uspelo karkoli. Inercija se zdi prevelika. Pa tudi zdi se mi, da mu je vseeno. Tip je con artist.
Ti se vedno ne stekas, da bi ti vedno brezpogojno volil demokrate. Ti si ideolosko opran.
Meni se itak zdi, da sami Ameri vec ne verjamejo, da lahko zmagajo ekonomsko bitko s kitajci. Zato vse stavijo na zmago v AI dirki.
Ti se vedno ne stekas, da bi ti vedno brezpogojno volil demokrate. Ti si ideolosko opran.
Meni se itak zdi, da sami Ameri vec ne verjamejo, da lahko zmagajo ekonomsko bitko s kitajci. Zato vse stavijo na zmago v AI dirki.
Zgodovina sprememb…