» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
337 / 337
»
»»

mtosev ::

Bernie je dober, a je prestar za predsednika.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Pithlit ::

mtosev je izjavil:

Bernie je dober, a je prestar za predsednika.

A Darth Dementia pa ni?
Life is as complicated as we make it...

Ja Trump ni primeren za predsednika. Preveč neprišteven je

DarwiN ::

Neprištevnost ni tolk velik problem... Pokvarjenost je tista. In pa sociopatska megalomanija. Biden je tudi bil deloma neprišteven, pa je vseeno bil ok predsednik.. Pravzaprav kar dober predsednik, glede na okoliščine. Seveda se tudi ni šel diktature, ampak se je zanašal na svojo administracijo, tako kot je tudi prav.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Strinjam se, da je bil Biden še kar dober predsednik

Ganon ::

Sanders in Trump sta intelektualno neprimerljiva človeka.

AvtoR ::

Sanders bi moral biti izvoljen 2016, pa so ga demokrati banali v korist Clintonove. On bi res lahko prenovil ameriko in omejil moč korporacij, ampak sedaj je prepozno, je že prestar ...

Saj je AOC zdaj. Njo podpira Sanders.

Novembrske volitve bodo nore. Praznik korupcije in laži.

https://m.youtube.com/shorts/5_Xr6ARLhJE

Zmajc ::

AvtoR je izjavil:

Sanders bi moral biti izvoljen 2016, pa so ga demokrati banali v korist Clintonove. On bi res lahko prenovil ameriko in omejil moč korporacij, ampak sedaj je prepozno, je že prestar ...

Sanders je kot Mesec. Američani bi ga imeli zelo hitro poln kufer in bi samo zasigurali Trumpu mandat leta 2020. Stvar nebi bila čisto nič boljša. Mogoče celo slabša za Ukrajino in Evropo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Goran10 ::

Jebat ga klin se s klinom zbija.Trump je cenen populist in edini ki bi mu lahko konkuriral bi bil Sanders. Midtermsi bodo že mnogo povedali ali so se američani že naveličali cenenega populizma ali bomo naslednje volitve spet gledali isti zmagovalni model.

leva sredina potrebuje populista ki ima tako karizmo da sesuje kateregakoli kekca ki ga bodo ponudili republikanci in to sanders je. je star ampak um je še vedno oster.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goran10 ()

Miki N ::

Goran10 je izjavil:

je star ampak um je še vedno oster.

Včasih so rekli "kita mehka, um pa oster!"

Goran10 ::

mtosev je izjavil:

Strinjam se, da je bil Biden še kar dober predsednik

V primerjavi z megalomanom je kralj, edino napako je naredil da je popuščal putinu kar je pripeljalo v dolgotrajno vojno v katero je zdaj povlečena celotna eu.

Miki N je izjavil:

Goran10 je izjavil:

je star ampak um je še vedno oster.

Včasih so rekli "kita mehka, um pa oster!"

he he

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goran10 ()

Putinu smo vsi popuščali.. S priključitvijo Krima leta 2014 je Putin dobil odgovor, da lahko počne karkoli se mu zahoče. Takrat je bil odziv veliko premlačen. Neke usrane sankcije.

Ampak tudi Zahodu ne gre veliko zamerit. Nenazadnje Ukrajina ni del EUja ali Nata. Pa energetska odvisnost Evrope od Rusije. Za povrh pa tudi vemo, kako desničarske oblasti v takšnem primeru rade kričijo "not our problem". Ko potem potegneš črto je bil ta mlačen odziv povsem logičen in neizbežen. Enostavno smo se zanašali, da se bo Putin ustavil pri Krimu.

Malidelničar ::

DarwiN je izjavil:

Putinu smo vsi popuščali.. S priključitvijo Krima leta 2014 je Putin dobil odgovor, da lahko počne karkoli se mu zahoče. Takrat je bil odziv veliko premlačen. Neke usrane sankcije.

Ampak tudi Zahodu ne gre veliko zamerit. Nenazadnje Ukrajina ni del EUja ali Nata. Pa energetska odvisnost Evrope od Rusije. Za povrh pa tudi vemo, kako desničarske oblasti v takšnem primeru rade kričijo "not our problem". Ko potem potegneš črto je bil ta mlačen odziv povsem logičen in neizbežen. Enostavno smo se zanašali, da se bo Putin ustavil pri Krimu.

Krim je zajebal Obama, 'the hope president'.
Pa ne rečem, neverjetno kako je Obama tudi mene prepričal. Verjetno delno naveličanost z Bushem mlajšim in takratna situacija. Pa bil je Obama top govornik.
Je pa v ozadju delal veliko 'shady' zadev. Ampak zunanjo je zajebal na polno.
Se pa spominjam, da so Obamo Rusi kar vrteli okoli prsta že v 1. mandatu, prijaznost Putina, bromance z Medvedjevim itd.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Pusti Obamo.. Kaj pa Evropa? Zakaj nismo Evropejci udarili po mizi? Zato pravim. Ukrajina je bila neizbežna, glede na vse okoliščine.

Malidelničar je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Krim je zajebal Obama, 'the hope president'.
Pa ne rečem, neverjetno kako je Obama tudi mene prepričal. Verjetno delno naveličanost z Bushem mlajšim in takratna situacija. Pa bil je Obama top govornik.
Je pa v ozadju delal veliko 'shady' zadev. Ampak zunanjo je zajebal na polno.
Se pa spominjam, da so Obamo Rusi kar vrteli okoli prsta že v 1. mandatu, prijaznost Putina, bromance z Medvedjevim itd.

Obama je bil karizmatičen in je znal manipulirat množice. Kot predsednik je eden najslabših predsednikov v moderni zgodovini.

tikitoki ::

Ganon je izjavil:

Kako bo komentiral?

Idiot odobri atentat verskega voditelja in si je sam kriv, če jim uspe povrniti dejanje.

Sicer mislim, da ima iran nizke možnosti zadevo uspešno izpeljati.

Ma Iran te slogane fura že 40 let. Pa se čudijo da dobijo po pizdi.

fikus_ ::

Zmajc je izjavil:

Eno je . če govoriš 40 let, drugo pa, da napadeš državo in namenoma ubiješ voditelja.
Če 40 let govorijo in ne naredijo, potem veš, da je to govoričenje, ki ga ne jemlješ več resno. Ampak za potrebe propagande je pa še vedno aktualno in s tem opravičiš napad na državo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Meni je bil Obama v redu predsednik.

AvtoR ::

Napram krampu so bili vsi super predsedniki.

Se strinjam. Celo George W Bush je bil boljši predsednik kot trumptard.

Ampak poti nazaj več ni.. Prestopili smo rubikon. Trump bo kmalu mrtev, ampak fašizem in MAGA trumptardi bodo ostali z nami desetletja. Teh ~70 milijonov ameriških zombijev ne gre nikamor.. In še množijo se. Pa kar je še najhujše - imajo volilno pravico! Nasledni republikansi izvojenec ne bo veliko boljši. Manj direkten, manj vulgaren, brezobrazen, tudi malo manj ekstremen, ampak hkrati zagotovo tudi bolj inteligenten in izobražen (ker manj ne more biti, a ne?).. Skratka, scary stuff.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

PovemVfaco ::

Zmajc je izjavil:

Čudijo se ravn ne, sj majo izkušnje iz prve roke s hamburgerji izpred 70 let, to ni pršlo od nikoder. Mogoč se edin sekirajo, da niso bolj delal na nukicah, č so že na raketah pa dronih. Kim je dokaz, kk je treba, de maš mir

Zgodovina sprememb…

Če vam ni žal 25 minut življenja, je tole popoln vpogled v možgane sociopata, narcisa in patološkega lažnivca. Vse najslabše, kar premore človeški um, v eni osebi.

AND YET je isti govor poslušala tudi druga polovica človeštva in so prišli so naslednjih zaključkov (najbolje ocenjeni komentarji med desničarji):

- It's no secret that China has been spying on us for DECADES! Something needs to be down about it.
- The de classified documents are on the White House website. Now everyone can see the evidence.
- Why would anyone be against to release of these documents that shows potential election interference and manipulation by others? Why are the Dems against this release and Trump exposing this corruption ... unless they were part of this ...
- Never put cash in the mail, but ballots by mail is just fine ?
- The same media who told us that there was no evidence that the Hunter laptop was real and pushed the lying 51 intel chiefs as proof, also tells us the voter fraud claim is donkey poop... sure!!!!!!!!!!!
- There were 15 million less votes in the 2024 election than 2020, and Biden received far more votes than Obama did in 2008 and 2012. That tells you all you need to know.

Tko imamo v letu 2026.

Ganon je izjavil:

Če vam ni žal 25 minut življenja, je tole popoln vpogled v možgane sociopata, narcisa in patološkega lažnivca. Vse najslabše, kar premore človeški um, v eni osebi.

Nimam časa ali volje gledati 25 minut trumptarda.

mtosev je izjavil:

Nimam časa

Si me nasmejal.

codeMonkey ::

DarwiN je izjavil:

Pusti Obamo.. Kaj pa Evropa? Zakaj nismo Evropejci udarili po mizi? Zato pravim. Ukrajina je bila neizbežna, glede na vse okoliščine.

Zato ker je povsod isto. Volimo samo PR predstavnike razlicnih skupin z interesi, in ze dolgo ne posameznikov, ki bi z vodstvenimi sposobnostmi dejansko kaj premaknili in predvsem delali kar je prav in v resnici potrebno. Vmes se je stik z javnostjo preselil s televizije se na druzbena omrezja, ki nagrajujejo burne odzive, ampak nekih razlik ni.

Zgodovina sprememb…

Telbanc ::

Včerej je Trump nekej flancal, pa mislim da mu ene TV sploh niso prenašale govora.

Tale vojna z Iranom, bo verjetno povzročila njegov odstop. Če jo ne dobi. Ker bojo gospodarske posledice za svet zelo velike. Hočem rečt mediji ga počas za vsak slučj že losajo.......
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Okapi ::

ABC in NBC niso prenašali, se mi zdi. In oranžni že razlaga, da jim bo vzel licence>:D

Skoraj sem izpljunil požirek čaja.

Truth Social will sell Wall Street firms quicker access to market-moving posts from President Donald Trump, the company said on Thursday.

Sem videla navsezgodaj zjutraj. Ne vem kako ta familija še ni za zapahi.

Mimogrede, ponovno bodo barvali reflecting pool. Ista firma.

tikitoki ::

Imaš paciente, ki se delajo, da je to normalno.

Poslušaj tega Trumpovega pacienta.

https://m.youtube.com/shorts/WTSha0qk4ec

To vprašanje je lakmusov test v Swampu.. Niti eden Trumpov pacient ne upa odgovoriti na to vprašanje, ker si takoj OUT, če rečeš, da je Biden zmagal. Vse republikanske pošasti se zavedajo, da takoj ko to izrečeš, ne boš dobil službe v Swampu.

Zato je ta video en velik dejavu, saj smo v preteklih letih videli že na ducate podobnih odgovorov na to vprašanje... Na začetku so si vsi lomili jezike in se še bolj osmeševali z različnimi odgovori, ampak ravno skozi ta proces smo dobili ta "zmagovalni" odgovor, da je bil Biden certificiran kot predsednik.. Zadnja leta vsi ti fašisti uporabijo ta identičen odgovor. In še naprej bod vsi tako odgovarjali do leta 2029.
««
337 / 337
»
»»