» »

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Predsednik ZDA Donald Trump - 2. mandat

Temo vidijo: vsi
««
302 / 302
»
»»

Scaramouche3 ::

kow je izjavil:

Any ljudje pac radi hodijo okoli. Bi sprejel Hefnerjevo povabilo? Jaz bi ga. Pa ne ker me blondinke oz. zajcice posebej zanimajo. Ampak da si naredim zanimiv dan. Vsako stvar je bolj zanimivo videti iz prve perspektive, ne pa preko medijev.

Jaz nebi, vsaka taka zabava ima ponavadi kamere, enako govorijo za hotele, ne tam seksat, ker potem te bo nekdo izkoriščal.
Če pa je nekdo nekaj nečednega tam naredil in si bil tam, tudi če nisi kriv, boš imel cel lajf probleme, zaradi bližine...

kow ::

Jaz bi sel takoj. Kaj mislis, da te bodo privezali in moras seksati. Ce pa vidis kaj neprimernega, pa reces: Zbogom.
Ce ne drugega, sem izvedel kaksna je hrana :D

Je pa res, da bi potem Darwin lepil cele dneve svoje blodnje kaksen rapist sem. Ampak, zakaj bi me motilo kaj pravijo skrajni levicarji ?!?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Goran10 ::

verjetno si je Epstein že ime izoblikoval v smeri da se je vedlo kaj povabila pomenijo-pametni so se ga ognil.

Grimnir3 ::

kow je izjavil:

Jaz bi sel takoj. Kaj mislis, da te bodo privezali in moras seksati. Ce pa vidis kaj neprimernega, pa reces: Zbogom.

Je pa res, da bi potem Darwin lepil cele dneve svoje blodnje kaksen rapist sem. Ampak, zakaj bi me motilo kaj pravijo skrajni levicarji ?!?

Nakladaj ti komu drugemu.

Ne nakladam. Vecina ljudi bi gotovo sla. Saj so normalni.

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Lool.
Grabiš za bilke.

Tako kot grem jaz v striptiz bar samo na klepet s folkom za šankom. Če pa vidim pomankljivo oblečeno dekle pa odidem od tam ker sem poročen.

Ce vidis pomanjkljivo obleceno dekle takoj zbezis? Jezus kristus, pa kaksen seks manijak si to? Da si cist nic ne zaupas. Ufff - zdaj si nam pa priznal.

strawman ::

Malidelničar je izjavil:

Kaj to pomeni za QAnon

To rečeš, kot da je bil QAnon kadarkoli neko organsko gibanje, in ne le način kako med ljudi spravit viralne dezinformacije preden so obstajali LLM-ji.
Danes imaš druge, manj očitne nadomestke - trume umetnih oseb na socialnih omrežjih, ki so ob Trumpovem novem mandatu prikladno oklestila oddelke za moderacijo AI vsebine, ali ameriške patriote za katere se izkazalo da prebivajo nekje v rovtah Pakistana in Indije, ko je X začel prikazovati fizične lokacije uporabnikov.

kow je izjavil:

Ce vidis pomanjkljivo obleceno dekle takoj zbezis? Jezus kristus, pa kaksen seks manijak si to? Da si cist nic ne zaupas. Ufff - zdaj si nam pa priznal.

Ti pa si neumen.

Tako kot se jaz ogibam slečenih deklet v striptiz klubu so se oni ogibali slečenih mladoletnic na otoku.

Oz. tako kot grem jaz v striptiz klub zaradi pogovora so šli oni na seks otok zaradi pogovora.

Zgodovina sprememb…

tilen03 ::

Goran10 je izjavil:

verjetno si je Epstein že ime izoblikoval v smeri da se je vedlo kaj povabila pomenijo-pametni so se ga ognil.

Točno to... Dejansko še nisem videl človeka v fajlih, ki je vreden spoštovanja, sami prevaranti, psihopati, skrajni nazadnjaški edgy desničarji... No, če v bazenu milijarderjev slepo povlečeš ime, je največja verjetnost, da gre za nek tak stvor. In takšni nam vladajo, mogoče ne toliko v Evropi, v svetu pa že.

kow je izjavil:

Epstein ti pošlje povabilo. Garantira helikopterski prevoz in 2 noči za prespati. Epstein je že bil obsojen in veš zakaj ter kaj se dogaja na otoku. Sprejmeš povabilo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilen03 ()

gozdar1 ::

V evropi jih je že kar nekaj odstopilo, med tem ko v zda bo očitno počasi vse potihnilo...v predvolilne namene tako očitno ni več uporabno.

Miki N ::

Sheteentz je izjavil:

bajdvej, a se je tramp res posral na tiskovki, ali je to samo spin levičarske sodrge?

Ni se usral, saj nimaš DOKAZA!

tilen03 ::

gozdar1 je izjavil:

V evropi jih je že kar nekaj odstopilo, med tem ko v zda bo očitno počasi vse potihnilo...v predvolilne namene tako očitno ni več uporabno.

Jaz dejansko ne razumem kako je lahko Trump še vedno predsednik. Ameriki bi zdaj prav prišla "kolesariat", da malce aktivira ljudi

Miki N ::

Trump dela isto napako ko Kowći: noče pravočasno odskočiti s Trump vlaka. Ampak tirov bo kmalu zmanjkalo ....

Pa glih v njegovi generaciji so imeli poučno demonstracijo:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

tilen03 je izjavil:

Epstein ti pošlje povabilo. Garantira helikopterski prevoz in 2 noči za prespati. Epstein je že bil obsojen in veš zakaj ter kaj se dogaja na otoku. Sprejmeš povabilo?

Odvisno za kaj je bil obsojen. Ampak, zakaj mislis da bi vedel, da je ze bil obsojen? Ali da vem kaj se dogaja na otoku? Malo hecne domneve. Si ti vedel 5 let nazaj kaj se je dogajalo na zabavah Sean Combsa? Jaz nisem.
Vedel sem, da je 'Diddy' - kaj vec pa ne. Muzika me ne zanima pretirano, sploh pa ne crnska.

Pac, popolnoma ste zmesani tukaj. Vsi po vrsti.

A na zurko od Snoop Dogga se lahko gre? Kako naj vem? Ce ga srecam na nekem dogodku in me spozna ter me povabi. Ce bom imel cas, bom sel. Zakaj ne bi sel?
Ce bi opisali to temo: kako lahko ljudi, ki ne zmorejo kriticnega razmisleka, nafukas prakticno vse. Samo preko nekih povezav.

Snoop je bil verjetno ze kaj obsojen? A to pomeni, da ni vec clovek? Se ga moram izogibati?

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

Večji del smetane bi lahko ostal sladek, a jo je Epstain uspel skisat. Kakšnim ljubiteljem mehiške kuhinje se to celo dopade. /s

Btw, za dogodke stoletja bi skoraj potrebovali lastno temo.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jarno ()

O kaksni smetani govoris? A se je sploh kdo resneje zastihal? Ajde, Prince Andrew.

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

O kaksni smetani govoris? A se je sploh kdo resneje zastihal? Ajde, Prince Andrew.

Ne se delat neumnega. Ni to vsa smetana, a je določena pošteno usmrajena. Po Evropi so že posledice. Npr. norveška kraljeva družina.
Finta je tudi v tem, da še niso objavili vseh dokumentov.
#65W!

Ne delam se neumnega. Ti samo povej imena. "norveska kraljeva druzina" ne pomeni nic. Kdo tocno?

Vprašaj Groka, sam ne bom objavljal tukaj.
#65W!

Ok. Razumem. Bojis se norveske kraljeve druzine. Zajebano.

Niti ne, je že po javnih medijih, gre za določeno udeleženost pri soavtorstvu glede AI-ja, seznam ti tudi lahko naredi.
No, pa daj.

Tukaj pa o "Norvežanih":

https://www.bbc.com/news/articles/ckgn8...
https://www.theguardian.com/world/2026/...

Drugače pa si ostalo priskrbi sam, saj si vsaj delno računalniško pismen.
#65W!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jarno ()
««
302 / 302
»
»»