» »

home & marker vaacum sealer 19 eur

home & marker vaacum sealer 19 eur

Joži ::

Tole se agresivno oglašuje, vendar ker ne deluje vakum, sem ga vrnila, vendar poštnino potrebno plačati 2x!
Skratka glede na sam videz in še en prikaz na YT ne verjamem, da lahko sploh deluje tudi zamenjan. Zgleda kot nedelujoča igrača, clickbait za pridobitev podatkov, pozor! Tudi moje oddano mnenje ni prikazano, oz. vsa mnenja imajo isto obliko....

kixs ::

Tole
https://si.homeandmarker.eu/izdelek/vac...

Res škoda vsakega časa, sem si ga pa še toliko vzela za tole objavo, morda komu pomaga pršparat... poceni res ni za kupovat :(

koyotee ::

Joži je izjavil:

Tole se agresivno oglašuje, vendar ker ne deluje vakum, sem ga vrnila, vendar poštnino potrebno plačati 2x!
Skratka glede na sam videz in še en prikaz na YT ne verjamem, da lahko sploh deluje tudi zamenjan. Zgleda kot nedelujoča igrača, clickbait za pridobitev podatkov, pozor! Tudi moje oddano mnenje ni prikazano, oz. vsa mnenja imajo isto obliko....

Lej pač neumne ljudi nategnejo, tako je tudi prav.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Woow, koyotee...ne, ni prav, da nat. neumne ljudi, moralo imaš demonizirano. Ta prijazna izjava se ti bo pa ziher 7x poplačala, ne rabiš povedati, kdaj, se pa me boš spomnil 8-)

errhec ::

Vsaj poizkuša narediti vakum? Uporabljate vrečke namenjene vakumuranju?
Če ne deluje, uveljavite garancijo.
dd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: errhec ()

Vice ::

Hecno, meni se je pa lih zadnjič en hvalil kako poceni za par eur dobil ful dobro mašinco za klobase vakumirat pri kitajcih

Zdaj vidim da je isti... moraš kupiti 2 da en deluje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vice ()

Bud_Bundy ::

Kupiš v kmetijski trgovini, tam veliko tega prodajo za salame/klobase in vedo katera se obnese.

Je pa znanec kupil lani v mislim, da Lidlu in dobro funkcionira.
Najbrž taka:
https://www.ebay.ie/itm/176644817306?_s...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vakuumska pakirka za živila (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6515040 (1402) Furbo
»

Vakuumski aparat

113886 (786) 111111111111
»

vakuumiranje folije

142840 (2324) Stari maček
»

otvoritvena predstava Gotthard Tunnel-a