Forum » Loža » Varčevanje
Varčevanje
xda develope ::
Pozdravljeni,
zadnje čase sem začel malo spremljati varčevanja v skladih itd. Trenutno imam nlb vita varčevanje +, katerega sem sklenil sočasno z dvigom kredita sedaj pa malo raziskujem nlb sklade. In kar še vedno nisem uspel ugotoviti je katere so prednosti enega in drugega, ali pustiti v viti, ali prestaviti v nlb sklade. Odprt sem tudi drugim predlogom in vašemu mnenju o samem varčevanju v naložbah, ima smisel? ga nima?.
Lep pozdrav
edit. Naj omenim da z ne enim ne drugim nimam nekih izkušenj, saj se do sedaj nisem niti preveč poglabljal v to.
zadnje čase sem začel malo spremljati varčevanja v skladih itd. Trenutno imam nlb vita varčevanje +, katerega sem sklenil sočasno z dvigom kredita sedaj pa malo raziskujem nlb sklade. In kar še vedno nisem uspel ugotoviti je katere so prednosti enega in drugega, ali pustiti v viti, ali prestaviti v nlb sklade. Odprt sem tudi drugim predlogom in vašemu mnenju o samem varčevanju v naložbah, ima smisel? ga nima?.
Lep pozdrav
edit. Naj omenim da z ne enim ne drugim nimam nekih izkušenj, saj se do sedaj nisem niti preveč poglabljal v to.
- spremenil: xda develope ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB SkladiOddelek: Loža | 8059 (7395) | pingme |
» | Vzajemni skladi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27430 (17659) | Mr_Globus |
» | Kam naložiti večjo količino denarjaOddelek: Loža | 21885 (19755) | Spock83 |
» | Katero banko za varčevanje?Oddelek: Loža | 7261 (5256) | fosil |
» | Kam naložiti denar (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10965 (9595) | Cr00k |