» »

Ker je disk z bitcoini vrgel v smeti, toži upravljavca smetišča

1
2
»

nekikr ::

Netrunner je izjavil:

mihec87 je izjavil:

Ne vem zakaj komplicirajo... Vplača naj toliko da lahko zaglihajo deponijo za njim +če najde jim da toliko kot je obljubil... win-win situacija..

Strošek iskanja je zelo velik in možnost da ga najdejo in potem še možnost da lahko naredi recovery je zelo majhna. Ni nobene win win situacije tukaj, ampak bolj maybe maybe ki pa drago stane

Seveda je win-win, saj ti piše v čanku. Možar bi vse stroške pokril sam, če kaj najde, bi pa delil. Naj ocenijo stroške, naj imajo nadzor, od njega denar v naprej in je to to. Če ničesar ne najde je dal teh 10 milijonov za izkopavanja v lokalno ekonomijo. Če kaj najde, potem pa lahko naredijo dva kilometra železnice za ta denar, ali pa nadstrešek avtobusne postaje. Če pa niso taki kot mi, potem pa morda postavijo dve šoli ali bolnišnico.

LukiYo ::

Tudi meni se je to zgodilo. Napolnil 2 škatli, eno za na odpad, drugo za spravit. Žena je dala na odpad seveda drugo. Izgubil nekaj spominov na fotra.

sbawe64 ::

Nauk zgodbe: svojo kramo pospravljate sami.
2020 is new 1984
Corona World order

PrihajaNodi ::

:D Ne samo to. (P)ostani tudi horder
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Phantomeye ::

Twixz je izjavil:

Bolj berem novico manj mi je jasno.
Ded si je zapisal da ni vrgel diska z bitcoini stran in potem je takratni partnerki rekel naj pele smeti na odpad, pa je rekla da ne bo, potem jih je pa, pa je ugotovil šele čez 3 mesece, da je vrgel stran disk z bitcoini in zdaj bi od 18 do 36 prekopaval tisto zemljo in odpadke (ampak baje takratni vodja ali kaj je napisan ve v kateri coni je bil disk zakopan) ampak mestni svet ne pusti da se razkopava (to pomoje zato ker je na tistem odlagališču še kaj takega kar sploh ne bi smelo bit in če to pride v javnost bo še večja pi*darija).

Meni v osnovi ni jasno zakaj bi kdo elektroniko zakopal pod zemljo...

Mislim, to nima ne repa ne glave :))

Ne vem kje si prebral, da je disk zakopan pod zemljo oz. da ga je nekdo zakopal pod zemljo? Disk je zakopan v smeteh.

OutOfTheBox ::

Smeti so pa pod zemljo oz. zemlja je na njih. To oni te kupe smeti stisnejo in posujejo z zemljo.

Distraught James has been trying to recover the disc from the council run dump ever since and has narrowed the potential search down to an area which would mean excavating 100,000 tonnes of rubbish buried under the grassy hills.

V vsakem primeru te smeti niso prosto na zraku.

Zgodovina sprememb…

OutOfTheBox je izjavil:

Smeti so pa pod zemljo oz. zemlja je na njih. To oni te kupe smeti stisnejo in posujejo z zemljo.

Distraught James has been trying to recover the disc from the council run dump ever since and has narrowed the potential search down to an area which would mean excavating 100,000 tonnes of rubbish buried under the grassy hills.

V vsakem primeru te smeti niso prosto na zraku.

Ja, samo to je del procesa, ki se zgodi, jaz sem se nanašal na to, da diska noben ni zakopal tja v smislu - skril pod zemljo.

PrihajaNodi ::

Danes je verjetno pod zemljo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Danes je verjetno pod zemljo

Res je, ampak ne govorim o tem, kajne?

OChack ::

jst bi mu dovolil, ampak samo njemu da koplje z lopato in ostalim ročnim orodjem, bi bilo zabavno , ker nebi do smrti izkopal smeti
Int€l inside, IDIOT Outside

nekikr ::

In se tako odpovedal morebitnim nekaj deseti milijonom (lahko tudi več)? Zato pa imamo kakor imamo.

Utk ::

Sej je jasno, da mu ne dovolijo kopat, ker se bojijo, da bi obogatel.
Vi pa pravite, da smo Slovenci nekaj posebnega glede tega...no, nismo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ker je disk z bitcoini vrgel v smeti, toži upravljavca smetišča (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
616088 (1339) Utk
»

Ekstremna neenakost med imetniki bitcoina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
10321818 (12461) Mr.B
»

Koga je navdušil Trance? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
636782 (4799) T-h-o-r
»

jankovič je ---- (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13335350 (31498) aljazh
»

D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )