» »

Spletna stran ali aplikacija za trening

Spletna stran ali aplikacija za trening

BorutO ::

Zanima me, če kdo pozna kakšno res dobro spletno stran ali aplikacijo, ki ponuja vadbene programe in neke cilje za moč in mišično maso?

Teh aplikacij in strani je res polno, ampak pred leti sem eno aplikacijo plačal, ker začetni koraki so bili res mamljivi, ko sem pa plačal, pa žalost od žalosti, zato mi je zbilo moralo oz. veselje, da se spet lotim tega.

Nekako si želim, da bi sam dal čim več podatkov o svojem telesu, prehrani, vadbi ipd, ta bi mi tudi pokazala vaje kakšne delam in po kolikokrat ipd. Predvsem naj ima možnost, da se izbere vaje doma/fitnes in pripomočki/brez.

Sicer sem po desetih letih še vedno kar mišičast, ker sem takrat treniral eno leto skoraj vsak dan vaje za moč (5x na teden), v oš in srednji sem treniral gimnastiko, v 20-ih pa aikido in kickbox, ampak od tega je že ogromno let, saj bom vsak čas 40. V glavnem, zadnje čase opažam, da sem se v teh letih, od kar ne treniram več nič, polenaril, tudi poskočen nisem več tako (kar so tudi leta svoje naredila), rad bi spet znal narediti špago in salto naprej-nazaj. Ne znam se več disciplinirati in bi treniral po korakih in po dnevih, hkrati pa sem že ogromno vaj pozabil.

Imam doma še vedno dve 5cm debeli blazini, in par pripomočkov za boljše raztezanje - ne maram fitnes naprav.

Če komu kaj koristi iz tega opisa kakšno aplikacijo ali spletno stran izbrati, bom vesel pomoči.

trololololo ::

za vadbene programe imaš zelo solidno tu: https://fitnessfaqs.com/
(ni app so pa programi).

Ko greš proti 40 ti priporočam hibridni način treniranja (vsak dan migaj, ampak različne športe). Jaz osebno trenutno Npr. pondeljek: Moč (uteži), torek (MMA-lahki sparingi), sreda: aktivni počitek (šmarna), četrtek: vzdržljivost (tek, hyrox,circuit trening itd.), petek: funkcionalna vadba, sobota: prosto, nedelja: MMA (tehnika)

Vse imam strukturirano, ne pretiravam, prav tako MMA ne delam več na polno. Predvsem boš opazil, da se čas regeneracije močno podaljša po 40, še slabše je s poškodbami, ki se 2x ali celo 3x celijo, zato treba pazit. Več časa rabiš tudi predvsem za ogrevanje...
pa srečno


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fitness za začetnike

Oddelek: Šport
383194 (2197) sass628
»

Fitnes-Proteini (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9313287 (10602) Malner
»

Kali - filipinska borilna veščina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11517007 (11950) imagodei

Več podobnih tem