Forum » Loža » Paysafecash
Paysafecash
edi123 ::
Zanima me če, kdo ve kako je s tem paysafecash in našim FURSom? Namreč če hočeš koristit paysafecash(nakazilo gotovine preko npr. 3DVA trafik) se moreš registirat na paysafecard, kjer pa moreš dati svoje osebne podatke in davčno številko. Potem mora paysafe poročat, kaj o nakazilih ali če se komu sanja kaj?
V-i-p ::
Ničesar se ne poroča nikomur. Včasih sem uporabljal PaySafe leta in leta, brez skrbi.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
edi123 ::
Ničesar se ne poroča nikomur. Včasih sem uporabljal PaySafe leta in leta, brez skrbi.
Zakaj pa potem sploh moreš dat davčno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: edi123 ()
Samael ::
Ni treba za PSC do 50 eur.
Registracija je potrebna pri transakcijah s PSC nad 50 eur v povezavi za (več boš moral pogooglati) s peto ali šesto 2020 EU Anti-Money Laundering direktivno, za omejevanje financiranja terorizma, tega, onega, tretjega...
Samael != Samuel
V-i-p ::
To pa ne vem. Verjetno zaradi kakšne zakonodaje, ampak račun Fursu sigurno ni viden, sem imel PaySafe račun in mastercard od leta 2017 se mi zdi pa nikjer ni bilo nič zavedeno (eDavki).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup paysafecard kode OnlineOddelek: Pomoč in nasveti | 4980 (4526) | V-i-p |
» | Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41516 (19672) | sbawe64 |
» | Nakup Steam Wallet CardOddelek: Igre | 2269 (2180) | [D]emon |
» | Donacije na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 2713 (2384) | wwwampy |