» »

Kako zaklenit avto ko greš plavat ?

Kako zaklenit avto ko greš plavat ?

1 2
3
»

delavec44 ::

feryz je izjavil:

Če recimo zgoraj vleče oz. vrata ne tesnijo, odprejo vrata, spustijo šipe, spodaj dajo en kol med vrata in karoserijo, priprejo vrata in se zgoraj upirajo vanje. Da jih bodo dovolj zvili in bodo zgoraj malo bolj tesnila.

Sem že videl na Peugeot servisu. So mi razlagali, da v tovarni enako delajo.

Gagatronix ::

In spet kavc mehaniki o svojih umetnih podaljskih penisov. Dear sLOL-tech, never change. :))

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

fikus_ ::

Čip šit poceni avti imajo okvir vrat okrog stekla tanek in se da na silo odmakniti okvir ter tako priti v avto, boljši, dražji avto imajo močnejša bolj debela vrata, pri teh ne prides na silo zraven, brez da bi poškodoval, skrivil okvir vrat okrog stekla.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

acookook ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Noben ti ne bo stikal po stvareh, ce jih bos imel zraven, kjer je veliko ljudi. Pa tudi ce jih ni, kako pa bo nasel tvoj avto, tudi ce pride do kljuca.

Samo ne puščat kljuca ob avtomobilu. To je butasto.

Odvisno kolko ljudi je, če je prevelika gužva potem ti mimogrede stakne kaj. Been there done that. Hvala bogu je "tat" spregledal, kdo vse je član družine, ki zaseda to mesto.
.

Zimonem ::

Pa kdo sploh še zaklepa avto, pa skriva mobilca? Ajde nekaj paranoikov, sam to še danes več ne dela.

feryz ::

Nihče.
Ker se sam zaklene, ko greš stran od njega.

Butast avto.

Jap, kmalu bo avto bolj pameten od voznika.

Miki N ::

Ne štekam Feryja zakaj se tolko sekira da mu bodo spizdili naziwagen ali kaj iz njega - saj jih ima itak preveč, človek bi pričakoval da bo vesel, da se je enega znebil in da ima izgovor za nakup drugega. Glede nepraktičnosti .. sej ima še vedno fon ali kreditno pa po poti s plaže kupi novega.

Miki N je izjavil:

Ne štekam Feryja zakaj se tolko sekira da mu bodo spizdili naziwagen ali kaj iz njega - saj jih ima itak preveč, človek bi pričakoval da bo vesel, da se je enega znebil in da ima izgovor za nakup drugega. Glede nepraktičnosti .. sej ima še vedno fon ali kreditno pa po poti s plaže kupi novega.

Pa še dober deal bo dobil. Ker mi ostali, jih itak preplačamo.

recmajkemi ::

eEdbM je izjavil:

recmajkemi je izjavil:

Ključ vedno sabo v vodo,... S takšnim sub 2€ ovitkom nikoli težav.

S takšnim etuijem pod neoprenom pri potapljanju mogoče bi še šlo, pri plavanju/snorkljanju na površini zna biti komu preveč moteče, ker lahko opleta.

Eh, tudi pri plavanju in snorklanju je čisto praktična zadeva. Če imaš kopalne hlače, gre vse skupaj v žep, če imaš oprijete kopalke zaviješ in si daš ob bok. Vrvico ovitka privežeš na trak od kopalk za vsak primer, če se iztakne.
Večkrat probano.
Pri potapljanju z neoprenom ne priporočam za velike globine saj pritisk narašča, raje potem spraviti v bojo, ki je vedno na površju.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

energetik ::

Eni dejansko plavate s ključi v kopalkah? 8-O
vires in numeris

Miki N je izjavil:

Saj se ne sekiram, samo povem, kako avto razmišlja in kakšne vse pritikline ima.
Če pa nič od tega nima, potem tudi za ukrast ni. Boljše da šajbe odpreš in ključ noter pustiš, ko greš na plažo. Da ga lahko kdo premakne, če si ga zaparkiral.

Kar me spomni na Italijo. Tam avte v leru puščajo v mestih. Da ga lahko premakneš, ko zapustiš parkirni prostor in ni niti centimetra placa spredaj in zadaj. Par avtov pred sabo malo pahneš in je plac.

energetik ::

Zelo dvomim, da ti bi tvoja zafira pustila, da jo pustiš v leru :))
Že moj japonc doživi živčni zlom, če odprem vrata, ko imam v D, kaj šele da bi se pustil zaklenit.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

Halooo.
Rekel sem v Italiji. To so avti, da moraš 3 postaviti v vrsto, pa so skupaj še vedno krajši od zafire.
V denarnico jih moraš pa enih deset dati, da je primerljivo.

mirator ::

feryz je izjavil:

...Če pa nič od tega nima, potem tudi za ukrast ni. Boljše da šajbe odpreš in ključ noter pustiš, ko greš na plažo. Da ga lahko kdo premakne, če si ga zaparkiral.

Ha,ha. Res si me nasmejal in spomnil na mojega kolega.
Pred časom, niti sedaj ne vem več ali še v bivši državi ali novi, skratka šla sva z njegovim trabantom na pivo. Nenadoma v lokal pridejo policaji in vprašajo, čigav je tisti trabant. Kolega se je seveda javil, policaji pa so ga opozorili, da ga ni zaklenil. Policajem (oz. so mogoče takrat bili še miličniki) se je vljudno zahvalil za opozorilo in ker sva že odhajala obljubil, da bo v prihodnje bolj pazljiv.
Meni je nezaklepanje obrazložil, da avta nikoli ne zaklepa, ker ga glede na znamko in starost ne bo nihče ukradel, lahko pa bi vanj vlomili in mu naredili škodo.

Isto je menil moj prijatelj na vasi s starim Peugeotom. Potem pa so prišli brazilci, pa odpeljali 3 avte izpred hiš v tej vasi. Vsi trije so imeli ključe v avtu. Ostale zaklenjene so pa pustili pri miru.

Policaje bi moral prijatelj vprašati, kaj imajo za odpirati avto. Ker drugače niso mogli vedeti, da je odklenjen. Na tiste kljukice se pri trabantu ni bilo za zanašati.

Sicer pa sem bil letos priča, ko je mož kazen plačal, ker je prazen avto laufal pred štacuno.
Ne vem pa ali zaradi omogočanja kraje ali zaradi ekologije.

mirator ::

feryz je izjavil:

Policaje bi moral prijatelj vprašati, kaj imajo za odpirati avto. Ker drugače niso mogli vedeti, da je odklenjen.
Aha, potem so bili še miličniki.

Verjetno da res. Tiste trabante so že vse prašiči požrli do začetka obstoja policajev.
Ali pa psi pogrizli.
Si moral hudičevo paziti, kje si ga parkiral. Odklenjenega ali zaklenjenega.

zodiak ::

feryz je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ne vem, mogoče si ključ zaklenil v avto. Ali imaš pa kaj drugega notri (denar, telefon, dokumente) kar pač rabiš.
Praviš torej, da amzs ne zna odkleniti novih avtov?
Mojega ne. Tudi s pumpanjem je težko, samozapiranje jih zelo zategne, vrata so debela, okrog dvojnega folca je težko priti. Tudi ne bi pustil, da mi vrata previjajo.

Kaj vi vozite in koliko se sekirate, pa ne vem. Je pa res, da tudi servisi delajo tako.
Če recimo zgoraj vleče oz. vrata ne tesnijo, odprejo vrata, spustijo šipe, spodaj dajo en kol med vrata in karoserijo, priprejo vrata in se zgoraj upirajo vanje. Da jih bodo dovolj zvili in bodo zgoraj malo bolj tesnila.

Človek ima vrata, kot v bunkerju... hermetična 100 ton ;)

eEdbM ::

Ponekod menda puščajo predal 'za rokavice' odprt, da morebitni vlomilci vidijo, da ni kakšnega zlatega ingota notri in da se usmiljeni niti ne lotevajo vstopa.

feryz je izjavil:

Miki N je izjavil:

Saj se ne sekiram, samo povem, kako avto razmišlja in kakšne vse pritikline ima.
Če pa nič od tega nima, potem tudi za ukrast ni. Boljše da šajbe odpreš in ključ noter pustiš, ko greš na plažo. Da ga lahko kdo premakne, če si ga zaparkiral.

Kar me spomni na Italijo. Tam avte v leru puščajo v mestih. Da ga lahko premakneš, ko zapustiš parkirni prostor in ni niti centimetra placa spredaj in zadaj. Par avtov pred sabo malo pahneš in je plac.

Rak avto ki se samo zaklepa zapeljem samo vi prešo. Ne ne bo pameti silil kdaj in rabi zasebnost , da drka sam s seboj. Pa da te snema ko se gnjaviš s tajnico.

McMallar ::

Nic posebnega - ko je kljuc dovolj dalec od avta se sam zaklene. To je delala moja Laguna ze pred 10+ leti...
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

Saj to lahko tudi izklopiš, če želiš. Nismo v srednjem veku, da se ne bi dalo.
Ampak potem moraš pa po vratih tapkati non stop. Komu se pa da?

Machete ::

+
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Miki N ::

Ne samo hasselhof, tudi James Bond ni imel teh problemov:

zodiak ::

Človeška domišljija nima meja. Ali mogoče norost?
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj počnete na morju? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18318024 (10618) DamijanD
»

Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21436987 (29809) SuperKripto
»

Kaj vozite s sabo v avtu (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
627161 (4796) starfotr
»

'Girls around me' letel iz AppStora, Foursquara (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
5821052 (17732) MrStein

Več podobnih tem