» »

Predsedniška debata Trump vs Biden

Predsedniška debata Trump vs Biden

Temo vidijo: vsi
««
54 / 73
»»

no comment ::

c3p0 je izjavil:


IOW, kot skoraj vsak politik v zgodovini človeštva.

Praviš, da Trump in podlasice zbrane okrog njega delujejo na istih principih kot... "establišment"?

(ne povedat arnečanu in coolbitsu)

CoolBits ::

No če bi bilo to res, zakaj bi se celoten establišment spravljal na Trumpa? Ni logike. :D

TESKAn ::

Mogoce ker je dejansko tako slab, da se dolgoletni republikanci obracajo stran. Ze to, da ga niti njegov bivsi VP ne podpira, bi moralo dovolj povedat.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

MadMen ::

Po volitvah bo pa *shocked pikachu face* in ukradene volitve :))

no comment ::

Po drugi strani bi bilo pa zanimivo opazovati kako se bo pod Trumpom sesula ameriška naftna, vojaška industrija, wall street in vsi, ki so zlizani z "establišmentom". Al so ti našteti tudi anti-establišment, kot Trump?

sbawe64 ::

bluefish je izjavil:

Prikladno izpustil Busha, ki je bolj ko ne začel sranje na BV.

vojno Iran - Irak (1980-88) je zakuhal Carter, nadaljeval Reagan (2 mandata), naslednji Bush starejši (2 mandata) 1993 (operacija Desert Storm), Clinton (2 mandata) , Bush mlajši dokončno poračunal s Sadamom 2003 (Irak), Hussein Obama je 2011 obračunal z Gaddafijem (Libija) in začel z barvnimi revolucijami po severu Afrike in mešanjem dreka v Siriji.

Kar imelo za posledico vzpon raznih musli skrajnežev od isila naprej in množico migrantov v Evropo.

S tem da so vsi obravnavali Izrael apartheid režim kot sveto kravo in večno žrtev.

Vse je to ista sorta nebodijihtreba.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

ripmork ::

arnecan1 je izjavil:

Seveda, en dan protestov, ustreljena neoborožena ženska in vrač v kongresu, to je hujše kakor pa večmesečno ropanje, požiganje, divjanje, tudi ubitih, na miroljubnih BLM protestih.

Good point.
Par let nazaj sem bil še sam (na samem začetku) podpornik BLM, močno proti Trumpu in ostro obsojal Capitol. Ne sicer, da bi bil danes fen Trump-a ali pa, da bi tisto Q-conspiracy dogajanje na Capitolu opravičeval, a precej bolj jasno vidim celo sliko. Predvsem hinavščino leve woke scene, ki je prej nisem (hkrati polni moraliziranja, sicer pa v imenu "spoštovanja do drugih kultur" marsikaj nagnusnega spregledajo, ali pa bizarno opravičujejo).

kow ::

sbawe64 je izjavil:

bluefish je izjavil:

Prikladno izpustil Busha, ki je bolj ko ne začel sranje na BV.

vojno Iran - Irak (1980-88) je zakuhal Carter, nadaljeval Reagan (2 mandata)...


Zanimivo, da v tvoji zmesani glavi, za vojno med obema drzavama, ni kriv noben iranec ali iracan. Tvoj rasizem je res brezmejen.

Mimogrede, po nekaj tednih, ste ze nasli kaksen posnetek Kamele, ki pove karkoli zanimivega oz. intelektualnega?
Sprasujem predvsem, ker vemo kako zlahka obsojamo Trumpa, da je bedak. Zakaj dvojni standardi?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

Malidelničar ::

Ta dva članka data zanimiv pogled na predvolilno kampanijo iz jasno definiranih levih in desnih pozicij:

The Hollywood liberals who rule America: Will movie stars put Kamala in the Oval Office?
https://unherd.com/2024/08/the-hollywoo...

Kamala Harris and her 'Good Vibes' Campaign:Europeans should not be fooled. Here's the truth behind the Democrats' attempt to transform Harris into Obama in a pantsuit.
https://europeanconservative.com/articl...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Ganon ::

Uganite avtorja preden kliknete.

https://www.rtvslo.si/svet/zda-2024/zad...

kow ::

Vemo. Kaviar revolucionarka. Borka proti kapitalizmu, ki najbolj uziva v ultrakapitalisticni verziji kuhinje aka visoka kuhinja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

Veliki_Blek ::

Ganon je izjavil:

Uganite avtorja preden kliknete.

https://www.rtvslo.si/svet/zda-2024/zad...

Odličen, objektiven in pronicljiv članek.
Demokratska stranka stranka je najmočnejša kriminalna organizacija na svetu. V tej stranki je notranje demokracije toliko kot kot v Putinovi stranki "Yedinaya Rossiya".

Amerika pa nima večstrankarskega sistema. Ima Demokratsko stranko in pa kontrolirano opozicijo. Skratka v ZDA obstaja ena in pol stranka, samo pol stranke več kot v Sovjetski zvezi.

StarMafijec ::

kow je izjavil:

Vemo. Kaviar revolucionarka. Borka proti kapitalizmu, ki najbolj uziva v ultrakapitalisticni verziji kuhinje aka visoka kuhinja.

Pa kaviar liberalka, sicer pa konzervativka. Obožuje konzervativne države in voditelje, recimo Putina in Rusijo.

Veliki_Blek ::

https://x.com/DrJillStein/status/182631...

Stop the gaslighting. Right now The Democrats are trying to sue us off multiple state ballots, hiring spies and infiltrators to sabotage us, and even withholding public funds we qualified for months ago.
Democrats ABSOLUTELY cheat and change the rules to maintain their grip on power.


Demokrati hočejo čisto enopartijsko državo. Še celo na Jill Stein so se spravili, da jo onemogočijo.

arnecan1 ::

Veliki_Blek je izjavil:

Ganon je izjavil:

Uganite avtorja preden kliknete.

https://www.rtvslo.si/svet/zda-2024/zad...

Odličen, objektiven in pronicljiv članek.
Demokratska stranka stranka je najmočnejša kriminalna organizacija na svetu. V tej stranki je notranje demokracije toliko kot kot v Putinovi stranki "Yedinaya Rossiya".

Amerika pa nima večstrankarskega sistema. Ima Demokratsko stranko in pa kontrolirano opozicijo. Skratka v ZDA obstaja ena in pol stranka, samo pol stranke več kot v Sovjetski zvezi.

Gabbard nikdar ni imela pravih možnosti za nominacijo, pa tudi za pretirano progresivno ne velja, si je pa upala jasno in glasno pokazati na tožilske "dosežke" Harrisove, zaradi katerih Harrisova med temnopoltimi Američani ni ravno priljubljena. Prav njena politika je bila namreč tista, ki je na zapor obsodila na tisoče Afroameričanov.

Po osmih letih Obame, ki se je izkazal za precej manj revolucionarnega, kot se je napovedoval

Sanders je srečo spet poskušal čez štiri leta, ko je bil njegov poraz še bolj boleč, saj je takrat 78-letni demokratični socialist v prvi fazi strankarskih volitev osvajal eno zvezno državo za drugo, dokler ni na supertorek po usklajeni akciji demokratske stranke z odstopom večjega dela sredinskih tekmecev, ki so "odžirali" glasove Joeju Bidnu, ta zmagal v večini zveznih držav.

Akcija demokratske stranke je bila tako prozorna, da je celo Trump takrat stopil v bran Sandersu, kandidatu, ki je bil programsko verjetno najbolj oddaljen od Trumpa, a podobno "zunaj sistema".

Biden na predsedniškem stolčku ni zdržal več kot en mandat, a drama preobratov, ki se je odvila v rekordno kratkem času, zgovorno kaže tako na zelo vprašljiv modus operandi demokratske stranke kot tudi na popolno sinergijo stranke z osrednjimi ameriškimi mediji, ki na tej točki dejansko predstavljajo zgolj podaljšek demokratskega vrha, ne pa pregovornega psa čuvaja, ki bi postavljal ogledalo kateri koli stranki, ki javno izreka laži in neresnice ter uporablja metode volilnih šikaniranj in inscenacij, ki jih očita državam, kot sta Rusija in Venezuela.

Brezpogojna podpora stranke in medijev je trajala do za predsednika katastrofalnega soočenja s Trumpom konec junija, ko se je pokazalo, kako hitro ti lahko elite, ki jim sam pripadaš celo kariero, obrnejo hrbet.

Mediji, demokratski vodje in zvezdniški donatorji, ki so do takrat vztrajno zatrjevali, da ima Biden miselne sposobnosti in energijo moškega na vrhuncu moči, so čez noč obrnili ploščo in ga začeli v usklajeni akciji pozivati k izstopu iz tekme. V imenu višjega dobrega seveda, reševanja demokracije in države same.

Po nekaj tednih upiranja (in odprtem pismu k umiku Georgea Clooneyja, kar je bil zadnji žebelj v krsto) je Biden klonil. In demokrati so, spet brez strankarskih volitev, skratka, brez vsake realne podpore volivcev, za svojo nominiranko izbrali Kamalo Harris.

Vse skupaj spominja na "zadimljene sobe" iz preteklosti. Termin se v ameriškem političnem žargonu uporablja za interni krog političnih vplivnežev, kabalo mogočnih ali dobro povezanih akterjev, ki sprejemajo ključne odločitve brez ozira na voljo večine.

Le dan pozneje je klonil najvidnejši neodvisni predsedniški kandidat Robert F. Kennedy jr., ki se je kljub zvenečemu družinskemu imenu med celotno kampanjo boril z demokratsko stranko, ki mu je ob podpori medijev s sklicevanjem na pravilo o najmanj 15-odstotni javni podpori preprečila nastop na soočenju, in mediji samimi, ki so njegovo kandidaturo pospremili z dobršno mero porogljivosti in zajedljivosti, Kennedyja pa slikali kot norega proticepilskega teoretika zarot.

Da je bil Kennedy mlajši tako razočaran nad demokratsko stranko, stranko svojega pokojnega očeta, strica in celotne rodbine Kennedy, da je namesto Harrisove podprl Trumpa, pove veliko. V čustvenem nagovoru podpornikom je krivdo za svoj izstop iz tekme pripisal "skorumpirani" demokratski stranki, ki da s podporo osrednjih medijev prispeva k rušenju demokracije na osnovi kompromitirane novinarske integritete, ki je pustila na cedilu ameriško javnost.

Stein je med drugim zmotila izjava Michelle Obame na konvenciji demokratov, na kateri je Michelle Obama dejala: “Mi (demokrati) ne goljufamo drugih, da bi se prebili naprej. Mi ne spreminjamo pravil, da bi vedno zmagovali”. Nekdanja prva dama je imela s tem v mislih republikance in njihove taktike.

"Nehajte zavajati," je na omrežju X zapisala Jill Stein, ki prav tako ne more sodelovati na soočenjih. "Trenutno nam skuša demokratska stranka s tožbami preprečiti uvrstitev na glasovnice več zveznih držav, najema vohune in infiltratorje, da bi nas sabotirala, in celo zadržuje javna sredstva, za katera smo se kvalificirali že pred meseci. Demokrati absolutno goljufajo in spreminjajo pravila, da bi se ohranili na oblasti.”

Da demokrati silno radi opletajo z demokracijo, manj radi pa jo spoštujejo, ko jim to ne gre na roke, je bilo na konvenciji razvidno tudi takrat, ko so preprečili nastop propalestinskih delegatov, ki so svoj glas za Harrisovo pogojevali z resno razpravo o demokratski brezpogojni podpori Izraela.

Podatki portala Opensecrets.org kažejo, da je Biden med letoma 1990 in 2024 od AIPAC-a skupno prejel rekordnih 4,3 milijona dolarjev donacij – največ od vseh ameriških politikov do zdaj.

Jill Stein je na to temo v soboto zapisala: "Demokratska stranka je zlagana in dvolična do obisti, ker deluje za elitni donatorski razred, ne za volivce. Demokrati imajo na milijarde v korporativnih financah za spolirane slepilne kampanje, v katerih vam obljubljajo, da bodo stvari tokrat drugačne, a nikdar ne storijo nič, česar ne bi odobrili njihovi donatorji."

12c0 ::

Elon Musk has complied after all and provided a list of X Holding Corp shareholders who helped the billionaire buy Twitter. And who do you think turned out to be the investors of the X platform? That's right, Petr Aven and Vadim Moshkovich. Now it is absolutely obvious where Musk got such love for Russia and where the roots of "filters" due to anti-Russian publications grow from. Let me remind you who Aven and Moshkovich are...

https://x.com/DenisDanilovL/status/1827...

12c0 ::

arnecan1 je izjavil:


Nisi dovolj načitan, ali spet ne moreš iz desničarske kože?

"IV. The United States of Europe

We tried to prove in the foregoing that the economic and political unification of Europe is the necessary prerequisite for the very possibility of national self-determination. Just as the slogan of national independence of Serbs, Bulgarians, Greeks and others remains an empty abstraction without the supplementary slogan Federative Balkan Republic, which played such an important role in the whole policy of the Balkan Social Democracy; so, on the all-European scale, the principle of the “right” to self-determination can he invested with flesh and blood only under the conditions of a European Federative Republic."
https://www.marxists.org/archive/trotsk...

Also:
https://ehne.fr/en/encyclopedia/themes/...
in
https://european-union.europa.eu/princi...


Da desničarji ugrabijo/ukradejo vse, to uničijo in si podredijo, je pa tudi znano dejstvo, tako kot to, da so konservativci v svojih vrstah nudili zavetje nacifašističnim vojnim zločincem, ki so od Mussolinija/Hitlerja, po vojni, prešli med krščanske demokrate ;)
Stari dobri konservativci, večni zagovorniki zla in zanikovalci resnice, ko jim nekaj zadiši, se derejo komunist, terorist, woke, in si skušajo prilastiti zasluge :))

Vse kar je v EU dobro, je delo levičarjev, vse kar je slabo, ča je delo desnih infiltrirancev. Logično. 8-)


Ostalo je bilo že obdelano, o Orwellu je Hitchens napisal knjigo (Why Orwell Matters), kdor želi si bo prebral, in videl da je v svojih knjigah svaril pred desničarji, ki se vedno radikalizirajo, lažejo, zavajajo in ljudsto prepričujejo, da drugače ne gre, češ da zgolj mislijo nanje in na njihove "otroke", in da je to "naravna". A kaj, ko na knjigi ni svastike in zato ni veljavni vir :D

Sovjeti so še vedno prvi vkorakali v Berlin in s pomočjo južnjakov, ki jih desankarji sovražijo, premagali nacije in fašiste. Medtem pa so desničarji kolaborirali z nacisti in fašisti, da še njihove potomce danes pečejo riti, zato pa se zatekajo k pravljicam, ki so jih sami poslušali kot otroci, "kdor ni z nami, je proti nam" ;)

Peterson je liberalec še vedno samo za mentalne invalide.


Kakšno zvezo imajo transi in desničarski wokeizem, glede na to, da se na to obešaš v različnih temah, ne vem, da nisi prikriti homoseksualec, ki fantazira o odnosu s transom? Desničar se mora skrivat, ko pa je na desnem polu vse prepovedano LOL
Utrecht sodomy trials @ Wikipedia
Kje je toliko opevana desničarska svoboda? Na grmadi :))


“The human understanding is no dry light, but receives an infusion from the will and affections; whence proceed sciences which may be called “sciences as one would’. For what a man had rather were true he more readily believes. Therefore he rejects difficult things for impatience of research; sober things, because they narrow hope; the deeper things of nature from superstition; the light of experience from arrogance and pride, lest his mind should seem occupied with things mean and transitory; things not commonly believed, out of deference to the opinions of the vulgar. Numberless, in short, are the ways, and sometime imperceptible, in which the affections color and infect the understanding.”
-Francis Bacon

TESKAn ::

Veliki_Blek je izjavil:

https://x.com/DrJillStein/status/182631...

Stop the gaslighting. Right now The Democrats are trying to sue us off multiple state ballots, hiring spies and infiltrators to sabotage us, and even withholding public funds we qualified for months ago.
Democrats ABSOLUTELY cheat and change the rules to maintain their grip on power.


Demokrati hočejo čisto enopartijsko državo. Še celo na Jill Stein so se spravili, da jo onemogočijo.

Jill stein, to je tista, ki se pojavi vsake štiri leta, da malo odžira glasove demokratom? Nekako kot naš plemeniti?

Jill Stein je na to temo v soboto zapisala: "Demokratska stranka je zlagana in dvolična do obisti, ker deluje za elitni donatorski razred, ne za volivce. Demokrati imajo na milijarde v korporativnih financah za spolirane slepilne kampanje, v katerih vam obljubljajo, da bodo stvari tokrat drugačne, a nikdar ne storijo nič, česar ne bi odobrili njihovi donatorji."

Se pravi so 'donatorji' odobrili odpis študentskih kreditov, znižanje cen zdravil...?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

c3p0 ::

no comment je izjavil:

c3p0 je izjavil:


IOW, kot skoraj vsak politik v zgodovini človeštva.

Praviš, da Trump in podlasice zbrane okrog njega delujejo na istih principih kot... "establišment"?

(ne povedat arnečanu in coolbitsu)


Pravim, kar sem napisal. Usluga za uslugo, roka roko umije, ipd. reki v politiki še najbolj veljajo.

MadMen je izjavil:

Po volitvah bo pa *shocked pikachu face* in ukradene volitve :))


Če zmaga, pa bodo krivi ruski boti, pomoč Muska, Putina in koga še?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: c3p0 ()

c3p0 ::

kow je izjavil:


Mimogrede, po nekaj tednih, ste ze nasli kaksen posnetek Kamele, ki pove karkoli zanimivega oz. intelektualnega?
Sprasujem predvsem, ker vemo kako zlahka obsojamo Trumpa, da je bedak. Zakaj dvojni standardi?


Baje ful obvlada, je bila opasna tožilka itd., itd. Iz ust ji pa začuda pride le ti. besedna solata, ali relativiziranje problematike na osnovi vrtca. No, verjamem, da bo iz teleprompterja le boljše brala kot Demento.

Če primerjam inteligenco na naših sodiščih, sploh razne direkt-iz-faksa sodnice in tožilke, mi je njena zabitost že takoj bolj jasna.

Dvojni vatli so precej pogost pojav.

Miki N ::

Babje pravnice so drugače najhujš - to so samo problemi. No saj mogoče bo samo front za kako židano ekipo zadaj in potem niti ni važno. Samo glede tega je pa Trump še hujši - kao da je v familji.

Američani so ga najebali, zdaj samo še vprašanje od koga in kako.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

Malidelničar ::

Kaj menite bo RFK Jr. podpora Trumpu imela vpliv na volitve?
Mislim, da je imel med do 5% delež opredeljenih, to je potencialno kar velik swing, če večino od teh volilcev dobi Trump ... :|
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

c3p0 ::

Sigurno bo to + vpliv za Trumpa, sploh endorsement od (bivšega) demokrata. Smear kampanja se je že začela, kar je bilo pričakovati.

TESKAn ::

Smear kampanja? Kaj pa, predvajajo njegove intervjuje?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Veliki_Blek ::

TESKAn je izjavil:

Jill stein, to je tista, ki se pojavi vsake štiri leta, da malo odžira glasove demokratom? Nekako kot naš plemeniti?


Sem mislil, da so ZDA demokracija in več strankarski sitem in da je dovoljeno kandidirati več kot samo enemu kandidatu na predsedniških volitvah. Če Jill Stein odžira glasove Demokratom, potem je najboljša rešitev ta, da njeno Green Party kar prepovejo.

Drugače pa, če pogledamo malo nazaj v zgodovino, se Demokrati niso prav nič pritoževali, ko je Ross Perot "odžrl" glasove Bushu strarejšemu in Billu Clintonu omogočil zmago.

DarwiN ::

In kaj če imajo slučajno prav in njena stranka res ne izpolnjuje 100% vseh pogojev za kandidiranje? Sploh dopuščaš to možnost, ali preprosto verjameš eni strani, ker ti tako odgovarja? Kaj če bi počakal na razsodbo vrhovnega sodišča?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

GregiB ::

DarwiN je izjavil:

In kaj če imajo slučajno prav in njena stranka res ne izpolnjuje 100% vseh pogojev za kandidiranje? Sploh dopuščaš to možnost, ali preprosto verjameš eni strani, ker ti tako odgovarja? Kaj če bi počakal na razsodbo vrhovnega sodišča?


Primera sicer ne poznam, a težko je razumeti ameriško politiko, kot demokratsko, če se volitve skuša dobiti s dikvalifikacijo nasprotnikov na način, da se jim onemogoči kandidiranje ali njihovim volilcem prepreči voliti.
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

TESKAn ::

Primera sicer ne poznam, a težko je razumeti ameriško politiko, kot demokratsko, če se volitve skuša dobiti s dikvalifikacijo nasprotnikov na način, da se jim onemogoči kandidiranje ali njihovim volilcem prepreči voliti.

Tudi če nasprotniki delujejo na nezakonit način?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

GregiB ::

TESKAn je izjavil:

Tudi če nasprotniki delujejo na nezakonit način?


Če govorimo o tem specifičnem primeru, ne vem... ne poznam... vem pa za gerrymandering, ukinitev mail in glasovanja, zategovanje pogojev pri registraciji volivcev v "rizičnih distriktih", odvzem volilne pravice določenim skupnam ljudi, nepriznavanje oz. nepotrditev volilnih rezultatov... To je demokracija?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

DarwiN ::

Evo, to si dal odlične primere. Le da se jih poslužijo skoraj izključno Republikanci. Gerrymandering je še najboljši primer. Tu so Republikanci šli v vse ekstreme in še dlje. In kako naj demokrati ali kdorkoli odgovori? S popolno poštenostjo in obvelja, da good guys finish last? Enostavno moraš na ogenj odgovoriti z ognjem. Ni druge izbire. Tko da se na koncu oboji grejo gerrymandering, ampak demokrati pač v manjšem obsegu.. In če boš našel katero skupino, ki se zavzema za prepoved takšnih umazanih taktik, bodo to spet zagotovo demokrati. Ne le zato, ker so bolj moralni, ampak tudi zato, ker manj goljufajo s to taktiko in jim ta prinaša več škode kot koristi.

Skratka, ne moreš se proti totalitarnemu, teokratskemu, fašističnemu režimu borit z rokavicami.. Tega ni. In ta Jill Stein primer je samo ena od teh političnih igric. Je za razumet, čeprav ni najlepše za videt.. Tudi če so našli zgolj kakšno administrativno napako pri njeni kandidaturi.. Menda je nekaj okrog elektorjev, ampak tudi sam ne mislim raziskovat.. Who cares, ker gre za nothingburger, ko pogledaš večjo sliko.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

DarwiN ::

Evo tole lepo ponazarja, kaj počnejo republikanske prasice z gerrymanderingom:


In to kljub temu, da so se demokrati borili preko sodišč in dejansko uspeli sestrelit veliko teh gerrymandanih republikanskih zemljevidov. In kaj jim je to prineslo? Skoraj nič! Le nekoliko so omejili goljufanje nasprotnika.

If you cannot beat them, join them! In potem leta 2022:

"The main reason is gerrymandering — redrawing of district lines for partisan benefit. Republicans built on their existing gerrymanders to try to expand their House advantage, but Democrats fired back even more powerfully with gerrymanders of their own.

Basically, Democrats saved themselves by resorting to a tactic they’ve previously denounced as not only unfair but downright unethical — House Speaker Nancy Pelosi called gerrymandering “unjust and deeply dangerous” in 2019. But in the absence of national reforms banning the practice, refusing to gerrymander would have meant effective unilateral disarmament, ceding the GOP a significant advantage in the battle for control over the House."
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

TESKAn ::

Počakaj da jih demokrati 'potolčejo' v tej igri. Bo takoj na naslovnicah problem gerrymanderinga, republikanci ki se danes veselo gredo to igro bodo pa najglasnejši kritiki tega početja.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

GregiB ::

TESKAn je izjavil:

Počakaj da jih demokrati 'potolčejo' v tej igri. Bo takoj na naslovnicah problem gerrymanderinga, republikanci ki se danes veselo gredo to igro bodo pa najglasnejši kritiki tega početja.


Dvomim... kaj pa jim še ostane? Delež prebivalstve, ki jih podpira kopni iz generacije v generacijo... če ne ukinejo volitev, bodo čez desetletje zgolj še statisti...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

TESKAn ::

Nisem rekel, da ne bodo več počeli tega, ampak da bodo na glas tulili, kako ni fer da demokrati počnejo isto:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

michael32 ::

GregiB je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Počakaj da jih demokrati 'potolčejo' v tej igri. Bo takoj na naslovnicah problem gerrymanderinga, republikanci ki se danes veselo gredo to igro bodo pa najglasnejši kritiki tega početja.


Dvomim... kaj pa jim še ostane? Delež prebivalstve, ki jih podpira kopni iz generacije v generacijo... če ne ukinejo volitev, bodo čez desetletje zgolj še statisti...


Seveda pa nisi povedal, da Demokrati vsako leto uvažajo milijone priseljencev iz tretjega sveta, da si povečujejo volilno bazo. To počnejo že od 60ih let. Ko te Američani ne podpirajo, pa uvoziš volivce iz drugih držav. Biden je že kot senator napovedal, kako bodo Američane evropskega porekla z migracijami nadomestil, da bodo postali manjšina.

TESKAn ::

Američane evropskega porekla

Kako si drznejo priseljevat v državo, kamor smo mi migrirali!!!11
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

DarwiN ::

Koga pa pol Republikanci uvažajo? Ker jaz na spodnjem grafu ne vidim nobenih vzponov in padcev, ki bi nakazovali na tolk različno politiko med modrimi in rdečimi.

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

DarwiN ::

So pa konzervativci sploh v zadnjih letih zelo sovražno nastrojeni proti migrantom.. Ker pač Jezus tako zahteva..

Oh, wait:

"The alien who resides with you shall be to you as the citizen among you; you shall love the alien as yourself, for you were aliens in the land of Egypt: I am the Lord your God. 'Cursed is anyone who withholds justice from the foreigner, the fatherless or the widow."
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

bluefish ::

Ena migrantska familija jih je že nasrala: Frederick Trump @ Wikipedia

:P

arnecan1 ::

12c0 je izjavil:


V Evropi je parlament EU bil od samega začetka večinsko konzervativen in je ostal od danes. Temelje Evropske unije in pogoje za današnji mir ter ekonomsko-socialni napredek so položili konzervativci tipa Schuman in Adeanuer, to je preverljivo zgodovinsko dejstvo. Ko tega več ne bo, bo Evropa spet v malori. Desna večina se topi, vedno več je woke anarhistov in desnih skrajnežev, eden izmed njih si tudi ti. Marksisti in nacisti spet dvigujete glave in citirate ideje, katere so pripeljale do morije. Se klanjate Kidriču in hodite v Kumrovec, poveličujete Trockega. Neumneži in opranoglavci.

DarwiN je izjavil:

Skratka, ne moreš se proti totalitarnemu, teokratskemu, fašističnemu režimu borit z rokavicami.. Tega ni. In ta Jill Stein primer je samo ena od teh političnih igric. Je za razumet, čeprav ni najlepše za videt.. Tudi če so našli zgolj kakšno administrativno napako pri njeni kandidaturi.. Menda je nekaj okrog elektorjev, ampak tudi sam ne mislim raziskovat.. Who cares, ker gre za nothingburger, ko pogledaš večjo sliko.

Sem prvo mislil, da ciljaš na muslimanske države, pa vidim da govoriš o ZDA:

TESKAn ::

Kaj so zdej neke govorice, da se hoče trump izognit debati s kamalo?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Malidelničar ::

To je pa zelo zanimiv trend. Hmmmm .......:

Young men are leaving the Democratic Party:
- 2016: 51% of young men identified or leaned Democrat
- 2023: This number dropped to 39%


https://x.com/TheRabbitHole84/status/18...

V skladu s tistim, kar sem razglabljal nekaj postov zgoraj.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

GregiB ::

michael32 je izjavil:



Seveda pa nisi povedal, da Demokrati vsako leto uvažajo milijone priseljencev iz tretjega sveta, da si povečujejo volilno bazo.


Kaj pa vem… prirast prebivalstva je že par let minimalen, kljub tem silnim miljonom iz tretjega sveta. Sej pravim, konzervativci počasi umirajo, rodnost je porazna… Nekdo pač zapolne vrzeli…
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

DarwiN ::

Malidelničar je izjavil:

To je pa zelo zanimiv trend. Hmmmm .......:

Young men are leaving the Democratic Party:
- 2016: 51% of young men identified or leaned Democrat
- 2023: This number dropped to 39%


https://x.com/TheRabbitHole84/status/18...

Šokantno, ja..

Najbrž zaradi WOKE politike. Po drugi strani pa ženske zaradi splava v rekordnem številu podpirajo demokrate.

Demokrati so šli v eno skrajnost (WOKE), da bi ljudem zagotovili pravice.
Republikanci so šli v drugo skrajnost (splav), da bi ljudem odvzeli pravice.

In ker "nobeno dobro dejanje ne ostane nekaznovano", so iz te računice demokrati najbrž potegnili krajšo.. Oziroma bomo videli novembra.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

lynxslo5 ::

GregiB je izjavil:

Kaj pa vem… prirast prebivalstva je že par let minimalen, kljub tem silnim miljonom iz tretjega sveta. Sej pravim, konzervativci počasi umirajo, rodnost je porazna… Nekdo pač zapolne vrzeli…


Od leta 1990 do 2023 je število prebivalcev ZDA naraslo iz 248 na 335 milijonov. Američanov je 87 milijonov več, kljub temu, da imajo fertility rate 1,66. Ameriškim ženskam perejo možgane, da naj nimajo otrok in naj delajo splave, na drugi strani pa vsako leto v državo uvozijo dva milijona legalnih in ilegalnih migrantov. Demokratom gre vse po načrtu.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lynxslo5 ()

Sheteentz ::

Poceni delovna sila, kaj češ boljšega. Za najboljše gospodarstvo sveta pač nekdo mora delati.

12c0 ::

arnecan1 je izjavil:

12c0 je izjavil:


V Evropi je parlament EU bil od samega začetka večinsko konzervativen in je ostal od danes. Temelje Evropske unije in pogoje za današnji mir ter ekonomsko-socialni napredek so položili konzervativci tipa Schuman in Adeanuer, to je preverljivo zgodovinsko dejstvo. Ko tega več ne bo, bo Evropa spet v malori. Desna večina se topi, vedno več je woke anarhistov in desnih skrajnežev, eden izmed njih si tudi ti. Marksisti in nacisti spet dvigujete glave in citirate ideje, katere so pripeljale do morije. Se klanjate Kidriču in hodite v Kumrovec, poveličujete Trockega. Neumneži in opranoglavci.


Aha, spet skrajnodesničlarska alternativna zgodovina, pred katero je svaril Orwell. :))



Malidelničar je izjavil:

To je pa zelo zanimiv trend. Hmmmm .......:

Young men are leaving the Democratic Party:
- 2016: 51% of young men identified or leaned Democrat
- 2023: This number dropped to 39%


https://x.com/TheRabbitHole84/status/18...

V skladu s tistim, kar sem razglabljal nekaj postov zgoraj.

Radikalizirajo se na socialnih omrežjih, ker so lastniki desničarske elite, ki se borijo proti ljudem. Eden takih radikalcev je recimo ponosni republikanec: Thomas Matthew Crooks @ Wikipedia

Radikalizirajo jih tudi sumljivi skrajnodesničarski osebki tipa:
https://www.dailydot.com/debug/andrew-t... >:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 12c0 ()

arnecan1 ::

Zuckerberg regrets bowing to Biden 'pressure' over Covid https://www.bbc.com/news/articles/czxlp...

Zuckerberg says Biden administration pressured Meta to censor COVID-19 content https://www.reuters.com/technology/zuck...

no comment ::

Potem že ni res, če MSM to napišetm.

TESKAn ::

Ste trumpovi podporniki že kupili trump karte?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
««
54 / 73
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Biden zaspal na podnebni konferenci (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14325074 (5430) Ganon

Kognitivne sposbnosti Josepha Bidena (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6812661 (9840) BigWhale
»

Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19932950 (24748) ajdov2

Več podobnih tem