» »

Predsedniška debata Trump vs Biden

Predsedniška debata Trump vs Biden

Temo vidijo: vsi
««
46 / 73
»»

paradajzos ::

Invictus je izjavil:

Ali pa staro kokoš, ki je natepavala penzioniste, da je kam prišla..

Žalostno, da ZDA lahko sproducirajo samo 2 taka zanič predsedniška kandidata...

Hearsay, drugače pa Trump mora med drugim plačati odškodnino (80 milijonov?) za posilstvo.
Žalostno je, da njegovi zagovorniki ne opazite razlike, ki je dramatična - med patološkim lažnjivcem, serijskim goljufom, ki zlorablja ženske, rasistom, kriminalcem, ki je do zdaj bil spoznan za krivega kriminalnih dejanj 34 krat (skoraj 400 milijonov odškodnine državi?), nesposobnim poslovnežem, ki je do zdaj že nekajkrat bankrotiral in katerega domnevno bogastvo temelji na podedovnem denarju in na drugi strani res odlično izobraženo in uspešno žensko, ki ji razen hearsay natolcevanj ne morete prilepiti ničesar, ker očitno premore neprimerljivo več osebne integritete od oranžnega psihopata.

V tekmi sta ta dva.
Levakarski forum. Moderiranje prolevakarsko.
Prikrito so proruski, tako kot naša oblast.
Bella ciao!

kow ::

DarwiN je izjavil:

Se mi zdi, da je Musk svoje "poglede" zgolj pragmatično izkoristil, da si napolni žepe. V resnici pa ga boli qrac za planet in vse skupaj. Ali pa se mu je šele v zadnjih letih skisalo.


Musk ima svoj kapital vlozen v proizvodnjo elektricnih vozil in baterij. Da se slucajno tebi ni skisalo?

TESKAn ::

arnecan1 je izjavil:

Okapi je izjavil:

Morda bi Biden lahko preklical Trumpov "mirnovni" sporazum, ne vem, koliko moči pri tem ima sam in kaj mora potrditi "parlament" (kjer imajo republikanci večino).

Trump se je v resnici dogovoril za umik iz Afganistana.

Kar ste zahtevali vsi.

Ni pa imel namen, da bi pustil, da oblast prevzamejo srednjeveški kozjejebci na mopedih. Je sam povedal, da bi umik pod njim potekal drugače, z zračno podporo, s specialnimi enotami, če bi bilo potrebno, bi zaukazal začasno prekinitev umika.... skratka, četudi bi jaz bil predsednik ZDA, ne bi tako zahebal, kakor opotekajoči Joe.

To vas jezi, zato pa namišljate scenarije, kjer Trump kaj zajebe, pa čeprav samo v hipotetičnih situacijah, katere se nikdar niso zgodile. Temu se reče obup po domače.

Ni hotel prepustiti oblast talibanom, se je pa hotel z njimi pogajat v camp davidu, hkrati pa je izpustil 5.000 zaprtih talibanov? Sure.
In ja, sem ziher, da je trump natvezil, kako bi pod njim umik zgledal dobro, kot še noben umik do tedaj. V nakladanju je dober, mu nihče ne oporeka, čeprav zadnje čase malo šteka, so ga štiri leta nastavljali da pljuva po crooked joeju, zdej je pa kamala in meče ven errorje.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

karafeka ::

Ob Kameli zgleda Trump 100 let starejš, ob Bidenu pa je bil videt dost mlajši. In volivci dajo veliko na videz, še posebej ameriški.

kow ::

"To vas jezi, zato pa namišljate scenarije, kjer Trump kaj zajebe, pa čeprav samo v hipotetičnih situacijah, katere se nikdar niso zgodile. Temu se reče obup po domače."

Da. Vemo, da je Bidenova administracija pri umiku delovala popolnoma nesposobno. Kaj je prej pocel Trump, je irrelevantno. Biden bi lahko umik v vsakem primeru izpeljal VELIKO bolje. Se pri najvecjih kiksih Bidena, bodo ideoloski podporniki demokratov, delovali po "maga" principih. Slepa vdanost svojemu vodji.

Invictus ::

Pravzaprav je umik splanirala Trumpova vlada...

Bidnova je to samo izvedla...

Taki plani se ne delajo 1 teden...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Utk ::

Ta umik je bil izveden tako kot da je dejansko bil plan delan max 1 teden...
Trump pravi, da je bil njegov plan malo drugačen, ampak kdo bi to zdaj vedel kaj je res.

TESKAn ::

Trump laže na veliko. Dobre šanse so, da je bila tudi to laž.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Utk ::

V nasprotju z vsemi drugimi politiki na svetu, a ne da?

karafeka ::

Noben politik ne planira operativno kako bo kakšna vojaška operacija potekala. Razen Putina seveda ;).
Bolj verjetno je, da se vojaško vodstvo ni v celoti strinjala z umikom (po 20 letih so se verjetno počutili že domače) in so ta umik malo sabotirali. Ali pa so že takrat planirali vojno v Ukrajini in so se morali po hitrem postopku umaknit, da jih ne bi slučajno kaj presenetilo in bi morali ostati.
Boljše vprašanje bi bilo, kako to, da so bili tako neuspešni v bojih proti opankarjem in v 20 letih niso naredili praktično ničesar, kar bi rezultiralo k demokratičnemu Afganistanu.
Sem prepričan, da bo Kamela vse to popravila in postavila na čisto novo raven....

kow ::

TESKAn je izjavil:

Trump laže na veliko. Dobre šanse so, da je bila tudi to laž.


Kar je irrelevantno. Biden bi lahko plan spremenil.

TESKAn ::

Ko maš 5k talibanov na prostosti, svojo vojsko pa zmanjšano na par tisoč vojakov?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

kow ::

Da. Nobene potrebe ni bilo bezati kot, da so te pregazili. Noro neumna projekcija sibkosti na strani Bidena.

arnecan1 ::

Snežinkice, a sem vas sprožil?

Samo zanima me, kako sta ZDA in svet preživele 4 leta Trumpa, če je res takšen nacist, rasist in ne vem še kaj?

Trump ima seveda par lastnosti, katere mu niso v ponos, ampk to zbledi ob dejstvu, da ni del establishmenta, kateri seje vojne po svetu. In da tem ljudem ni všeč, da je na oblasti.

Zato vsem tistim, kateri podpirajo pokvarjeno ameriško demokratsko in delno tudi republikansko gnojšnico, samo prst. Ker ko je nekomu bolj napačni izbor samovšečni Trump kakor pokvarjeni Obama, Biden in Hillary CLinton, Kamala, pod katerimi smo videli Libijo, Sirijo, Egipt, Jemen, milijone beguncev v Evropi, prisluškovanje evropskim politikom, kemične blokerje 8 letnim otrokom, Ukrajino, Gazo ........

Izgleda, da imajo mediji veliko moč in je demokracija samo navidezna. Oziroma demokracija je tako močna, kakor so inteligentni ljudje. Ko ljudje poslušajo plačane komike in pevke stila Taylor Swift , kako naj si urejajo življenje, vemo, da smo spet dosegli podn v ciklu človeške civilizacije.:(

kow ::

Delas logicno napako in vse dogodke po svetu pripisujes kot posledico izkljucno delovanja ZDA. Nora pozicija.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

CoolBits ::

A @newsbusters study today revealed that Harris's coverage on ABC, CBS, and NBC has been 84% positive, while Trump's has been 89% negative.

https://x.com/KanekoaTheGreat/status/18...

StarMafijec ::

Tukaj je Economistova napoved izzida volitev:

https://www.economist.com/interactive/u...

Glede na njihovo napoved, bo kar tesno.

Zgodovina sprememb…

Invictus ::

arnecan1 je izjavil:

Snežinkice, a sem vas sprožil?

Samo zanima me, kako sta ZDA in svet preživele 4 leta Trumpa, če je res takšen nacist, rasist in ne vem še kaj?

Ja, Trump ni sprožil nobene nove vojne...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

DarwiN ::

CoolBits je izjavil:

A @newsbusters study today revealed that Harris's coverage on ABC, CBS, and NBC has been 84% positive, while Trump's has been 89% negative.

https://x.com/KanekoaTheGreat/status/18...

Kako naj o Trumpu poročajo v pozitivni luči, ko pa mothertrucker seje skoraj izključno strah in sovraštvo.. Predvidevam, da si poslušal kak njegov govor? Kot bi gledal najbolj mračno depresivno grozljivko. Silence of the lambs, na primer. :))

Pa ko bi prasica svojo ogabno negativnost vsaj črpal iz realnosti, bi človek razumel. Če bi bila Amerika res "in some ways a third world country", "crime rates are only going up", da je Kamala Kaliforničanom omogočila, da lahko ropajo trgovine brez posledic; da Amerika nima energije - "we don’t have energy" - čeprav v resnici črpajo kot zmešani in so najbolj samooskrbni v ameriški zgodovini; da tuje države namerno pošiljajo "criminals and people from mental institutions and insane asylums to the US"; ukradene volitve, itd, itd.. Takšnih Trumpovih lažnih/zavajajočih negativnosti imaš dobesedno milijon.

Skratka, če bi bila Amerika res v dreku, bi razumel. Tako pa človek laže "like we've never seen before". Laži, strah, sovraštvo. In kako naj potem mediji poročajo pozitivno o njemu?

Sicer pa ti konzumiraš izključno fake news medije (desničarske medije) in ti zagotovo poročajo pozitivno o njemu, a ne?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

arnecan1 ::

Kaj te skrbijo ZDA, kaj imajo tam. Saj ne živiš tam.

Ti glej raje, da demokrati in neokoni ne bodo več uvajali "demokracije" v islamske države, da potem dobimo milijone beguncev v Evropo.

no comment ::

Ja, ko je bil miroljubnik Trump predsednik, v Slovenijo ni pribežal noben migrant.

 A vendar, realnost je taka...

A vendar, realnost je taka...



Ja, ja... saj vemo.. but, but, Biden, democrats, woke...

arnecan1 ::

Tudi ljudi so streljali in ropali, ko je bil predsednik Trump.

Sedaj boš rekel, da so kolone emigrantov prišle od Trumpa? Kdo je bombardiral Libijo, Sirijo, Jemen, menjaval oblasti v Egiptu.... a je bil to Trump?

Val beguncev se je začel pod Obamo, tvoj graf samo kaže, da so iz razušenih držav begunci še kar prihajali. Pa tvoj graf tudi prikaže, da so v drugi polovici mandata emogranti ekstremno padli. Seveda imaš neko razlago za to.

Pa poglejmo kakšno je stanje sedaj.

Illegal migration nearly doubles in 2023

Slovenian police handled 58,193 cases of migrants entering Slovenia illegally from Croatia via the Balkan route last year, an increase of 84% on the year before. The number accounted for 96% of all illegal entries recorded in 2023.

To je pod Bidnom, mimogrede.

Slovenija suočena s enormnim rastom broja ilegalnih migranata https://nap.ba/post/812916/slovenija-su...

Broj privedenih ilegalnih migranata u Sloveniji se u 2023. godini udvostručio, nakon što se migracijski pritisak povećao u cijeloj Evropi

Tudi to je pod Bidnom.

Slovenski problemi s ilegalnim migrantima: U 2023. ih je duplo više nego u odnosu na ranije https://www.24sata.hr/news/slovenski-pr...

Prema statistici slovenske policije, 60.587 je ljudi ušlo u tu malenu alpsku zemlju 2023., dok je godinu ranije ušlo 32.024 ljudi, što je povećanje od 89 posto

Pa če bi Biden vrgel atomsko bombo, bi ga eni tukaj branili, Trump pa je grd, ker tako rečejo mediji in pop pevka Swift.

Sicer pa, bomo videli novembra, kdo bo izvoljen. Eni ste zelo opitimistični, tako kakor ste bili leta 2016. Jaz sem mnenja, da bo dosti bolj tesno, kakor se nekateri tukaj gori tolažite.;((

esel ::

Trump je za nas v Sloveniji in celotno EU najslabša možna izbira.
No, pa ne samo za nas, tudi Palestinci se ga bojijo, kot hudič križa.

Utk ::

Če se ga slovenski, evropi in ameriški levuharji tako bojijo, že mora nekaj delat prav.

mtosev ::

Trump je že neštetokrat pokazal, da je lažnivec in da se ga ne briga za okolje, nato, EU, etc. In tudi je mentalno na nivoju otroka.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()

arnecan1 ::

Seveda, zato pa je milijarder.

DarwiN ::

Trumpa se vsi tak bojijo, da nihče po svetu ni upal zanetit nove vojne v času njegovega predsedovanja. Amazing. Trump STRONG! Človek je med drugim svoje svetovalce za zunanjo politiko vprašal "why the U.S. can't use nuclear weapons?" Tip je nor in se z njim ni za igrat, a ne?

Ampak, tudi če bi to bilo res. A je to dobra ali slaba odlika predsednika?

Rečmo hipotetično, da reinkarnirajo Hitlerja in ga postavijo za US predsednika. Hitler STRONG! Tip je še bolj nor kot Trump, a ne? In na čelu daleč najmočnejše države sveta. Še sam Putler bi se usral, če bi ga Dolfa poklical in mu prijazno odsvetoval napad na Ukrajino, a ne? Še covid ne bi upal udarit pod Hitlerjevo vladavino. :D

Ampak, je to dobra lastnost predsednika ali slaba? :|
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Utk ::

Odvisno kaj je alternativa.
Če so to zmešani levičarji, ki bi radi cenzurirali vse povprek in govorili kaj smemo mislit in kaj ne, uvozili milijone beguncev, itd, potem (še) en tak mandat morda ni najslabše opcija, zgodovinsko gledano.

Trumpa se levuharji ne bojijo zarad tega, ker jih bi pobil, ampak zato, ker država ne bi več podpirala (predvsem finančno) njihovega bullshita. To lahko s Hitlerjem primerja sam idiot.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

arnecan1 ::

Smo spet pri Hitlerju?

A s tem mislite strašiti ljudi?

Tečni ste s tem. Pa po določenem času več ne vžge ta Hitler, pa rasist, pa ksenofob, pa mizogonsit, pa kuščar, pa....

kow ::

Ko nekdo pripelje v pogovor Hitlerja, takoj ves da nima kaj pametnega za povedat.

Trump s Hitlerjem niti nima kaj veliko skupnega. No, oba nista fana alkohola. Trump izgleda tudi ni fan drog v splosnem. Skupno imata tudi populizem. Kaj vec pa se niti ne spomnim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

DarwiN ::

Pa oba sta STRONG.. To je bil point.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Utk ::

Stalin je bil pa levičar, tako da je potem tudi Kamala ista kot Stalin, a ne da.

Point je, da si fuknen in samo s tako neumno logiko lahko še koga strašiš. Poglej tošeta, čist je presran. No, na kom pametnejšim od njega to itak ne deluje, ampak za levuharje je ta nivo čisto dovolj dober...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

no comment ::

arnecan1 je izjavil:

Skratka, želim, da se podatke navaja samo takrat, ko se le-ti strinjajo z mojo naci agendo, drugače pa me glejte kako se ihtavo cmerim ob krivici, ki mi jo podatki povzročajo...

Ja, tako nekako.

Okapi ::

Kresnik je izjavil:

Kaj, ostal tam novih 20 let? Dobro, saj bi lahko malo bolj kril umik, ampak a mislis da bi to odvrnilo Talibane na nek daljsi rok? Nekaj mesecev, najvec eno leto bi pridobil, potem pa bi se zgodilo isto.

A uganeš, koliko časa je ameriška vojska že v Nemčiji? V Južni Koreji?

Izvirni greh je seveda od Busha mlajšega, republikanca, ki je vojno v Afganistanu začel. Maslo na glavi ima sicer tudi demokrat Obama, ker ni uspel uvesti demokracije v Afganistanu, oziroma vsaj počistiti s korupcijo v afganistanski vladi in vojski, ampak "kapitulacijo" je pa z dogovorom s talibani podpisal Trump.

Kako rešiti situacijo, ki jo je zakuhal Bush mlajši, je pa seveda drugo vprašanje. Saj možnosti sta v bistvu samo dve - ali kapitulacija, ali pa vztrajanje. Če presodiš, da je vztrajanje predrago oziroma brezplodno, ker niti na dolgi rok ne vidiš možnosti za izboljšanje, potem se pač predaš.

Druga možnost bi bila, da NATO ostane v Afganistanu še naprej, lahko tudi 100 let, če je treba. Saj dovolj bi bila verjetno že samo logistična in letalska podpora afganistanski vojski. S svojo prisotnostjo bi preprečil prihod talibanov na oblast, ženske bi se lahko normalno izobraževale... Lahko bi se tudi poskusili dogovoriti, da namesto NATO v Afganistan pridejo Združeni narodi. V Libanonu je UNIFIL že 46 let. Na Cipru so "modre čelade" že 60 let. Tudi na Kosovu bo KFOR še (zelo) dolgo.

kow ::

DarwiN je izjavil:

Pa oba sta STRONG.. To je bil point.


Ce te prav razumem, je potrebno biti sibak?

DarwiN ::

Jah, zgodovina nas uči, da strongmani niso ravno prava rešitev. Drži?

"I said to Vladimir Putin – don't do it. You can't do it, Vladimir. You do it, it's going to be a bad day. And I told him things that I would do. And he said, 'no way.' And I said: 'Way.'"

STRONG, a ne? Bi Biden izjavil kaj takega? Naša Musarjeva ali katerikoli drug WOKE pussy? Nope.. Trump, Putin, Hitler in podobni strongmani.

Pa pustmo zdaj, da je ta citat zgoraj verjetno le še ena Trumpova laž.. Pustmo ta detajl. ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DarwiN ()

Utk ::

Tudi Biden mu je reku "dont". Kolk se Putin ozira na to je pa drugo...

Okapi ::

kow je izjavil:

"To vas jezi, zato pa namišljate scenarije, kjer Trump kaj zajebe, pa čeprav samo v hipotetičnih situacijah, katere se nikdar niso zgodile. Temu se reče obup po domače."

Da. Vemo, da je Bidenova administracija pri umiku delovala popolnoma nesposobno. Kaj je prej pocel Trump, je irrelevantno. Biden bi lahko umik v vsakem primeru izpeljal VELIKO bolje.

Ja, lahko bi ga izpeljal veliko bolje. Ampak če misliš, da je zaradi tega Trump boljši predsednik, živiš v nekem pravljičnem svetu.

Če je bil Bidnov umik iz Afganistana zelo slab, je bil Trumpov odziv na epidemijo katastrofa kataklizmičnih razmer. Če vzamemo za primerjavo samo ta dva dogodka.

Utk je izjavil:

Ta umik je bil izveden tako kot da je dejansko bil plan delan max 1 teden...
Trump pravi, da je bil njegov plan malo drugačen, ampak kdo bi to zdaj vedel kaj je res.

Če Trump nekaj reče, potem si lahko precej prepričan, da to ni res.>:D

Utk je izjavil:

V nasprotju z vsemi drugimi politiki na svetu, a ne da?

Ja, v nasprotju z mnogimi drugimi politi se zlaže veliko pogosteje. Verjetno celo v primerjavi s Putinom.>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

Bellator ::

Okapi je izjavil:

Trumpov odziv na epidemijo katastrofa kataklizmičnih razmer.


A zato so demokrati tako pogosto hodili v države, kjer so bili ukrepi milejši, voditelji pa repblikanci :))

P.S. na 24ur ponovno pogrevajo covid, a odpor je zaenkrat velik

PS2 Koliko poživitvenih odmerkov si vzel v zadnjem letu in pol :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellator ()

kow ::

Okapi je izjavil:


Če je bil Bidnov umik iz Afganistana zelo slab, je bil Trumpov odziv na epidemijo katastrofa kataklizmičnih razmer.


Recimo, da je bil. Ampak, to spremeni, da je Bidenova administracija reagirala izjemno slabo.

Okapi ::

kow je izjavil:

TESKAn je izjavil:

Trump laže na veliko. Dobre šanse so, da je bila tudi to laž.


Kar je irrelevantno. Biden bi lahko plan spremenil.

Ja, lahko bi ga. Ampak to, da načrta ni spremenil, niti ga ni dobro izpeljal, še ne pomeni, da je Trump boljši, sposobnejši predsednik.

kow ::

DarwiN je izjavil:

Jah, zgodovina nas uči, da strongmani niso ravno prava rešitev. Drži?


Ne drzi. Zgodovina nas uci, da je sibkost katastrofalna. Putinu se sibki evropski politiki niso uprli, zdaj pa zremo govno. Podobno so bili politiki sibki pri slikah Mohameda itd.

Zgodovina uci, da je sibkost katastrofalna na dolgi rok.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

no comment ::

Za nekatere je Trump sicer "baraba in lažnjivec", ampak da pa nekdo preseže to abominacijo od človeka mora pa imeti vsaj 3 Nobelove, delovno vnemo Stahanova, biti star točno 52.3 let, bel in moški.

Sicer nepristransko ugotovijo, da je "še slabši kot Trump".

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

arnecan1 je izjavil:

Snežinkice, a sem vas sprožil?

Samo zanima me, kako sta ZDA in svet preživele 4 leta Trumpa, če je res takšen nacist, rasist in ne vem še kaj?

Trump ima seveda par lastnosti, katere mu niso v ponos, ampk to zbledi ob dejstvu, da ni del establishmenta, kateri seje vojne po svetu. In da tem ljudem ni všeč, da je na oblasti.

Zato vsem tistim, kateri podpirajo pokvarjeno ameriško demokratsko in delno tudi republikansko gnojšnico, samo prst. Ker ko je nekomu bolj napačni izbor samovšečni Trump kakor pokvarjeni Obama, Biden in Hillary CLinton, Kamala, pod katerimi smo videli Libijo, Sirijo, Egipt, Jemen, milijone beguncev v Evropi, prisluškovanje evropskim politikom, kemične blokerje 8 letnim otrokom, Ukrajino, Gazo ........

Izgleda, da imajo mediji veliko moč in je demokracija samo navidezna. Oziroma demokracija je tako močna, kakor so inteligentni ljudje. Ko ljudje poslušajo plačane komike in pevke stila Taylor Swift , kako naj si urejajo življenje, vemo, da smo spet dosegli podn v ciklu človeške civilizacije.:(

To zgoraj si vse prepisal iz manifesta QAnon, ali si dodal še kaj od Unabomberjevega?>:D

kow ::

Okapi je izjavil:


Ja, lahko bi ga. Ampak to, da načrta ni spremenil, niti ga ni dobro izpeljal, še ne pomeni, da je Trump boljši, sposobnejši predsednik.


Ne pomeni. Trump je zame nesprejemljiv zaradi dogodkov, ko je izgubil volitve (konec 2020 oz. zacetek 2021). Takrat je sel predalec, ko je spodbijal rezultate volitev ter nagovarjal republikanske politike k "necednostim". Drugace pa mi v splosnem deluje sposobnejsi kot Kamala.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kow ()

Bellator ::

Kamala je zgradila kariero na tem, da je zapirala travarje. Zelo liberalno od nje. Trump je sicer slaba izbira, a ne tako slaba kot je "demokratska" alternativa trenutno.

DarwiN ::

kow je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Jah, zgodovina nas uči, da strongmani niso ravno prava rešitev. Drži?


Ne drzi. Zgodovina nas uci, da je sibkost katastrofalna. Putinu se sibki evropski politiki niso uprli, zdaj pa zremo govno. Podobno so bili politiki sibki pri slikah Mohameda itd.

Zgodovina uci, da je sibkost katastrofalna na dolgi rok.

Torej če bi imele vse evropske države enega Putina/Trumpa za predsednika, bi po tvojem mnenju danes bil mir?
Pravzaprav, če bi Trump vodil Evropo, bi rekel "boli me qrac za neko usrano Ukrajino, ki je niti ne najdem na zemljevidu. Not our problem! Europe first! MEGA!!".

Pa upret se Putinu ni ravno mačji kašelj, ko je Evropa tolk osiromašena z naravnimi viri in smo odvisni od Rusije in drugih. V bistvu je Putin imel skoraj vse žetone v svojih rokah. In hkrati si nihče ni mislil, da bo šel tako daleč.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Bellator ::

Če bi bil Trump putin, bi bil na oblasti do smrti, tako so pa takšne primerjave smešne.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellator ()

Okapi ::

arnecan1 je izjavil:

Seveda, zato pa je milijarder.


Trump je v resnici zapravil več podedovanega denarja, kot zaslužil svojega.

It’s Official: Trump Would Be Richer If He Had Just Invested His Inheritance Into The S&P 500
https://www.forbes.com/sites/danalexand...

Pa pri tem sploh niso upoštevani davki, ki jih je morda utajil, in izgube, ki so jih imeli zaradi njegovih stečajev drugi.

Bellator ::

Kako pa z milijonom ali dvema prideš do milijard z investicijo v sp500?

Edit:vidim, da je podedoval pol milijarde. Je pa vseeno prekašal vse slovenske sklade

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellator ()
««
46 / 73
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Biden zaspal na podnebni konferenci (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14325075 (5431) Ganon

Kognitivne sposbnosti Josepha Bidena (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6812661 (9840) BigWhale
»

Biden ukazal prvi zračni napad v Siriji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19932951 (24749) ajdov2

Več podobnih tem