» »

Spraji in korekturni laki

Spraji in korekturni laki

kanarin ::

Potreboval bi spray in/ali korekturni lak za moj avto, na prometni piše koda barve vozila "E7D". Iščem po internetu pa nikjer ne najdem nič uporabnega, tudi ta 3-mestna koda kot da ne obstaja (edino kar sem našel je excel od Agencije za varnost prometa - tam je res navedena).

Kdo v Sloveniji ponuja spraje in lake za ki utreza kodi barve vozila ? Oz. kjerkoli se pač da to dobit. Povsod (tudi v lokalnih trgovinah) najdem samo barve po RAL barvni lestvici samo to mi prav nič ne pomaga ker baje ni povezave s kodami barv karoserij vozil.

Assass1n ::

Specializirane trgovine katere prodajajo barve ti namešajo barvo glede na avto oz. ti pomerijo lak na avtu in dobiš točno takšno barvo kot jo imaš.
V moji okolici so to barve laki Pirc na Viru pri Domžalah.

Že narejene, če rabiš malo se dobijo tudi pri uradnih prodajalcih znamke tvojega vozila.

To v prometni je le kakšna barva je črna, rdeča, modra ... Pravo kodo imaš nekje na avtu, največkrat na stebričku kjer odpreš vrata ali pri pokrovu kjer tankaš.

Srečno in Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Assass1n ()

fikus_ ::

Vprasaj pri prodajalcu avtomobilov, katetega imaš ti.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

otago ::

Poglej kfz24teile in podobne, vpiši točno kaj iščeš npr. Mazda CX 5, leto 2020, ED66 (izmišljeno). Na prometni ni izpisano?

Za VW (v SLO) sem šel na večji pooblaščeni servis, so imeli na zalogi korekturni set za 10 let stari avto.

Kupoval korekturne sete za 3 avtomobile, ki so imeli tovarniško barvo, vse b.p..

kanarin ::

Ja, pa saj že par dni iščem po internetu samo nisem si predstavljal ,da je take zadeve tako težko najt. Ker avtoličarji imajo definitivno vse to na voljo, ne vem pa kje nabavljajo. Nočem pa za star avto drago plačevati avtoličarja, če lahko sam to naredim (bistveno ceneje). Rabim torej konkretne spletne strani, kjer ponujajo te korekturne sete.

starfotr ::

Za isto ceno, kot stane nekaj ml tovarniške barve, ti nameščajo 1 dl barve v katerikoli mešanici barv. Takoj in brez čakanja/naročanja.

Ganon ::

Tako je. Pojdi v mešalnico barv. Meni je namešal 1dl barve za "drobiž".

kanarin ::

Ganon je izjavil:

Tako je. Pojdi v mešalnico barv. Meni je namešal 1dl barve za "drobiž".


Ok, grem, če mi poveš kje so. Sem iz Kopra. Vem seveda da kakšen Obi in Merkur mešajo barve, ampak menda ne lake za avte. Torej rabim povsem konkretno - firma in naslov.

Ganon ::

Sem iz drugega konca Slovenije. V iskalnik vpiši mešalnica barv. Specializirane trgovine z barvami se ukvarjajo s tem. Pogledal bo številko in ti jo namešal.

Prvi zadetek:

http://www.colordiskont.si/produkti/avt...