Forum » Elektrotehnika in elektronika » Špica za spajkalnik
Špica za spajkalnik
Boomerang ::
Imam dva starejša spajkalnika (cca 20 let stara), vendar bi bilo na obeh treba menjati špico.
Vidim, da ima trgovina IC elektronika na zalogi špice, vendar nisem čisto prepričan, kakšno točno potrebujem.
A to vsaka špica paše na vsak spajkalnik ali moram biti na kaj pozoren?
Vidim, da ima trgovina IC elektronika na zalogi špice, vendar nisem čisto prepričan, kakšno točno potrebujem.
A to vsaka špica paše na vsak spajkalnik ali moram biti na kaj pozoren?
Boomerang ::
joez7 ::
Vzemi vse z sabo.
Novejše konice imajo v sebi tudi neke vrste regulacijo.
Sem bil v isti dilemi, na koncu vrgel stare proč in kupil dva nova (mi je blo ceneje) v HTE.
Po 3letih, je še eden veno zapakiran (pištola 30/50W) in je za moje potrebe popolnoma dovolj.
Pri konicah pazi, da jih čistiš vroče z mokro gobico (za umivanje pet) in ne sme videti pile ali smirkovega papirja.
Novejše konice imajo v sebi tudi neke vrste regulacijo.
Sem bil v isti dilemi, na koncu vrgel stare proč in kupil dva nova (mi je blo ceneje) v HTE.
Po 3letih, je še eden veno zapakiran (pištola 30/50W) in je za moje potrebe popolnoma dovolj.
Pri konicah pazi, da jih čistiš vroče z mokro gobico (za umivanje pet) in ne sme videti pile ali smirkovega papirja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radiator ne delaOddelek: Loža | 11715 (5991) | Likalnik |
» | spajkalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13128 (11113) | matobeli |
» | Nakup spajkalnika, multimetra in ostaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5642 (4517) | FX6300B |
» | Set za spajkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10368 (8092) | He-Man |
» | Spajkalnik ali spajkalna postaja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13942 (12191) | VolkD |