Forum » Na cesti » Podaljšanje vozniškega dovoljenja
Podaljšanje vozniškega dovoljenja
ProsimInfo ::
POZDRAVLJENI,
Pred 2 leti sem izgubil izpit zaradi vožnje pod vplivom, imel sem prepoved delanja vozniškega dovoljenja za eno leto, ko sem opravil poseben zdravniški pregled ( pregled jeter (gama testi) pregled na droge) in ga plačal okrog 300e so mi napisali ponoven pregled čez eno leto, na vozniški mi piše da mi preteče čez približno en mesec.
Ps. Na pregled sem prišel brez očal in naknadno v Aristotel Krško poslal izvid okulista, ki mi je napisal ponoven pregled čez 10. let, sedaj ne razumem zakaj bom moral sedaj na pregled in sicer na pregled za podaljšanje vozniškega dovoljenja, zanima me koliko stane in kaj lahko na pregledu pričakujem.
Hvala in lep pozdrav
Pred 2 leti sem izgubil izpit zaradi vožnje pod vplivom, imel sem prepoved delanja vozniškega dovoljenja za eno leto, ko sem opravil poseben zdravniški pregled ( pregled jeter (gama testi) pregled na droge) in ga plačal okrog 300e so mi napisali ponoven pregled čez eno leto, na vozniški mi piše da mi preteče čez približno en mesec.
Ps. Na pregled sem prišel brez očal in naknadno v Aristotel Krško poslal izvid okulista, ki mi je napisal ponoven pregled čez 10. let, sedaj ne razumem zakaj bom moral sedaj na pregled in sicer na pregled za podaljšanje vozniškega dovoljenja, zanima me koliko stane in kaj lahko na pregledu pričakujem.
Hvala in lep pozdrav
kloko ::
Slo-tech ne opravlja zdravniških pregledov, to boš moral v kakšni specializirani ambulanti vprašati...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozniska izkaznical za tiste, ki imajo ocala (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16518 (4887) | m0LN4r |
» | Podaljšanje vozniške - očalaOddelek: Na cesti | 3883 (2749) | fujtajksel |
» | Zdravniški pregledOddelek: Loža | 4182 (3588) | next3steps |
» | Kako podaljšati vozniško dovoljenje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15715 (12977) | dejanslo |
» | voz. izpit (slabovidnost)Oddelek: Loža | 6622 (5793) | ||_^_|| |