Forum » Pomoč in nasveti » Pokvarjen HDD - reševanje podatkov
Pokvarjen HDD - reševanje podatkov

damirez ::
Pozdravljeni,
imam en star HDD, ki 10 let ne dela več, ko ga priklopim na računalnik, malo grdo piska in potem neha, ampak ga nikjer ne zazna, ne w winsih disk managament ne v BIOSu. Mi je pa 10 let nazaj nekdo reševal podatke z njega, en inženir, niti ni bil ITjevc, nisem ga pa mogel prašat, kako je to naredil, ker je bil to od ženine sodelavke mož
NVM...
Uglavnem tko firbc me matra, kako je on lahko rešil podatke z diska? Disk ni bil odpiran.
imam en star HDD, ki 10 let ne dela več, ko ga priklopim na računalnik, malo grdo piska in potem neha, ampak ga nikjer ne zazna, ne w winsih disk managament ne v BIOSu. Mi je pa 10 let nazaj nekdo reševal podatke z njega, en inženir, niti ni bil ITjevc, nisem ga pa mogel prašat, kako je to naredil, ker je bil to od ženine sodelavke mož
NVM...
Uglavnem tko firbc me matra, kako je on lahko rešil podatke z diska? Disk ni bil odpiran.

Runner71 ::
Meni osebno je enkrat pomagalo zapakirat disk v vrečko za zelenjavo in v zmrzovalnik za 48 ur....in nato je za cca 45 min, dokler se ni segrel dal podatke od sebe....
drugače pa če zabija glave te reši sam kakšen specializiran servis...
drugače pa če zabija glave te reši sam kakšen specializiran servis...

damirez ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Shranjevanje zelenjave v hladilnikuOddelek: Loža | 2834 (2153) | c3p0 |
» | Zunanji trdi disk se ne zazene - naj ga poskusim zamrzniti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5033 (4746) | Ryker |
» | Reševanje podatkov fizično poškodovanega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 7981 (7179) | MadMax |
» | Izginil disk - ne vidi ga niti bios!? -> kako rešiti podatkeOddelek: Strojna oprema | 2136 (1875) | tebodi |
» | Odstranitev hladilnika z GF2 PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (927) | crusader |